Benimki uyuyor bazen 5 saat uyandirmiyorum. kiloyu ortalama aliyor az alsa uyandirir miyim bilmiyorum. Ama deliksiz uyku buyutuyor cocugu. 7-8 aydan sonra gece beslenmesini kesin diyen var. Uygulama cok. Icimize sineni yapiyoruz biz dehttps://www.tuniko.com/Ergonomik-Kangurular,LA_210-2.html
türkiye için bu siteden satılıyormuş ayrıca bak burada bebeğin durup durmayacağını bilemiyorsan kiralama imkanında var 7 günlük 50 lira karşılığında kiralanıyormuş
bana yinede yanlış geldi
sonuçta nasılki ilk zamanlar zorla 2 saatte emziriyorsak şimdi en fazla 3 saat olması lazım aranın
düşünsene bu çocuk bu uyku düzenine alışırsa emmeyi bırakabilir yada aç olsa bile beyni onu uyumaya yönlendirebilir
gece sütü çok önemli bunu hepimiz çok iyi biliyoruz
bebeklerinde gece büyüdüklerini düşünürsek bence 5 saat çok fazla
tabi bu benim düşüncem herkese saygılıyım ama ben 6 ay olmadan bu kadar ara verdirmem
Canim islak kek yapiosan serbetli tatli fazla olur bence. Ayrica facebookta nefis yemek tarifleri sayfasina bak orda cok guzel seyler var cesit cesit. A dan z ye her sey var.aslinda once oyle demislerde hoca bana bisey demedi vazgeçtiler herhalde :)
buzlukda su boregim var
kisiri çok olursa belki guzel tutturamam patates salataasi, yesil salata
havuç slatasi olabilir,bi tane daha tuzlu lazim sanki
kurabiye , islak kek bide serbetli tatli duusnuyorum
pazartesine sadece salatalar kalir bu haliyle hepsini pazardan yapabilirim :)
iyimiki boyle menu
olsun ben oncede temizlerim sonrada millet laf etmesinde ebn yoruluyum sorun deil :)
Yapmiyor. Ama 5 haftalikkeb buyume atagi var mizmiz edip durmustu beninki1. ay aşısı ateş veya huzursuzluk yapıyor mu arkadaşlar?
Öyle düşündüm de yine de ağlamasın istiyorum işte. Odadan çıkmasam hiç uyumuyor ne zaman odaya girsem Uyanıyor haftada bir banyo yapınca kokumu direk alıyor sanırım.
Ben de aci biber yemistim.sütü emdi ama sürati kıpkırmızı oldu.fosur fosur kabardi.ondan bildim.çünkü değişik bi şey yiyeceğim zaman başka farklı birşey yemiyorum.tepkiyi anlayayim diye.Anam o kadar etkiliyo mu, ben hiç sakınıyorum gecen Arnavut biberi yedimya acı acı...
he kadir tugcu, o benim doktorcugumSoyadi tugcu:)adini hatirlamiyorum.gecen hafta benim kizim nerdeyse 10 defa yesil kaka yapti her emme sonrasi hemde sumuksuydu hic doktora goturmeyi bile dusunmedim ayni seyleri yaptrcaklari icin simdide ara ara yapiyo keyfi yerinde o zaman sorun yoktur:)
Bi Arkadaşımın bebeği 12 de Yatıp 5 te Kalkıyormus, sonra hemen uyuyup 8 de kalkıyormuş, o düzene Geçmek istiyorum olmuyo,, bebeğin keyfine bıraktım pek Müdahaleci anne Değilim
islak kek çok islanmiyor benim yaptigim ustu nemli gibi oluyor iste biraz :)))) azmi dokuyorumki sosounuCanim islak kek yapiosan serbetli tatli fazla olur bence. Ayrica facebookta nefis yemek tarifleri sayfasina bak orda cok guzel seyler var cesit cesit. A dan z ye her sey var.
hayir kesinlikle adet olmayi bekleme , yoksa hiç olamazsin ikinciye gebe kalisin :)kızlar ne zaman korunmak gerekiyor? lohusalık bittikten sonra adet olmayı beklemek ve sonra mı korunmak lazım? bu konuda hiçbir bilgim yokspiral taktırmayı düşünüyorum ben de işimi sağlama alayım karşı tarafa hiççç güvenmiyorum, sağlıklı birşey mi spiral riskleri varmı kullanan ya da kullanacak olan var mı? bilgilendirin beni :)
ben oglumdan sonra 3 yil spiralle korundum, 3. yu isteyince çiakrritirdim 3. ayda hamile kaldim tekrarkızlar ne zaman korunmak gerekiyor? lohusalık bittikten sonra adet olmayı beklemek ve sonra mı korunmak lazım? bu konuda hiçbir bilgim yokspiral taktırmayı düşünüyorum ben de işimi sağlama alayım karşı tarafa hiççç güvenmiyorum, sağlıklı birşey mi spiral riskleri varmı kullanan ya da kullanacak olan var mı? bilgilendirin beni :)
Ben10 günlükken oldum.geçmedi bebeğe.benimki de hapsurdu ama bulasmadi.suyunu arttır.su içmek daha cabuk attiriyo hastalığı.gece de yanina yedek üst koy.terlersen hemen değiş kalkmadan.anne sütü ona uygun antikor uretiyomus.inşallah hemen geçer.hic cekilmiyoray gripken çocuk bakmak 10 kat zormuş yav
ona bulaşıcak diye ödüm kopuyor ama sanırım bulaşıcak hapşuruyorel kadar bebek hiç durmaz hasta olunca
devam sutu vermedimki benCanim sutle yogurt-peynir cok baska sey. Bit arastir bence.
Devam sutu vermene sasirdim ben senin. Ates dusurucu fln vermiyosun ya ben paketli hicbitsey vermedim 18 ay dolana kadar
Ben sana surekli yaptigim guzel bi islak kek tarifi verebilirim istersen canim? :) ayrica o sayfanin cogu tarifine guvenebilirsin yapip da pisman oldugum bisey olmadi.islak kek çok islanmiyor benim yaptigim ustu nemli gibi oluyor iste biraz :)))) azmi dokuyorumki sosounu
orada tarif çokda , o kadar çok olunca ben guvenemiyorum her gobderenin tarifini koyyoalr sonuçta
o zaman normal kek yapip yanina tatli mi yapayim :)
kiz 12 de çocukmi uyurBenimki öyle maşallah. 12-1 gibi uyuyo 4-5 gibi emmeye uyanıyo 8-9 gibi uyanıyo tekrardan. Gündüz acısını çıkartıyo ama.
isterim tabii ,degisik tarifler denemeyi çok severimBen sana surekli yaptigim guzel bi islak kek tarifi verebilirim istersen canim? :) ayrica o sayfanin cogu tarifine guvenebilirsin yapip da pisman oldugum bisey olmadi.
yok canim onceki çocugu diyor mattikaMaral devam sutu mu veriyormus
Canim cok basit bi kakaolu islak kek cok da lezzetli oluyo.isterim tabii ,degisik tarifler denemeyi çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?