2015 Şubat Anneleri

Ya ben bi mememdeki sutun ne zaman bittigini anlamiyorum ama :/ emmeye basliyo doyunca birakiyor ortalama 15 dk emiyor. Biraktiginda mememi hafif sıkıyorum ucundan sut geliyo ama bilemiyorum yine. Bi sonraki emmesinde yine ayni memeyi mi vereyim? Nasil anliycam ben mememdeki sutun bittigini ya :/ son sutu ziyan mi ediyorum acaba.
Siktiginda hala süt geliyorsa bitmemistir ama miktarını sagip aşağı yukarı bi fikir edinebilirsin eğer çok az bişi kalmissa bi sonraki emzirmede diğerini verirsin ama çok kalmissa ki sanmıyorum 15 dk emiyorsa aynı memeyi verebilirsin..ztn göğsünün bosaldigini hissedersin emzirme sonrası

Ya ben bi mememdeki sutun ne zaman bittigini anlamiyorum ama :/ emmeye basliyo doyunca birakiyor ortalama 15 dk emiyor. Biraktiginda mememi hafif sıkıyorum ucundan sut geliyo ama bilemiyorum yine. Bi sonraki emmesinde yine ayni memeyi mi vereyim? Nasil anliycam ben mememdeki sutun bittigini ya :/ son sutu ziyan mi ediyorum acaba.

Bırsonrakı emmede aynı memeden emzırsen yeter canım ben bu sekılde emzırdım ılk ay 2 kılo almıstı

Dus almayi cok istiyorum ama korkuyorum sütü hızlandırcak diye. suya yaniyo icim kana kana içemiyorum meyvesuyu vb hepsine gonlum kayıyor da sutu costurur korkusundan agzimi suremiyorum. Bicok seyi de alerji riskinden yemiyorum. sagip tazyik azalsin diye ugrastikca kanalları aciyorum sanki daha bir. iki ucu moklu degnek oldu hayat
Sütün tazyikli gelmesini azaltmak için
adaçayı içiliyormuş googla yaz açıklayıcı bir paylaşım var.http://evlenmedendogurabilirsin.net/2012/12/23/anne-sutu-fazlasinin-caresi-adacayiymis/
bir bak istersen belki çare olur.

Canım sana Bisey sorucam,öğütücü dislerimde dolgu var bi tanesinde,uzun zamandır duran bi dolgu ama su an acayip kamasiyor sebebi ne olabilir o tarafimla hiçbirşey yiyemiyorum?
Çok eski bi dolguysa altında çürük oluşmuş olabilir cnm üstüne bastığında ağrı var mı bi de bi kontrol et o bölgede diş eti çekilmesi varmı kök yüzeyi görünüyor mu

herkesin kafasında konak olur benim kızın kaşlarında konak oldu :KK57:

konağa ne iyi geliyordu yahu:KK64:
Benimde kaşında oldu. İyice kurulamak gerekiyormuş banyodan sonra.
Banyo sırasında sıkıca lifle gidiyor.sıkıca dediyseM biraz bastırarak.
Banyodan sonra iç zıbınla sildim iyice. krizantemcik krizantemcik saygılar

On sütü alıp arka sütü almadığında da sıvı olurmuş kaka
Off ne çok şey var yav. Bulmaca çözüyoruz sanki.
Geçen bizim.stajyer annesini aradı. Annesi telde ne yiyorsun diye sordu.
Bana diyor nasıl anladı bir şey yediğimi. Dedim ah ahh ilmek ilmek dokuyorsun çocuğunu şimdiden neyi neden yaptığını çözmeye çalışıyoruz ve önümüzde daha neler var neler.

oyyyyy na zor bir durum yaa sanki ilk çocuğum. bittim vallahi kaç gündür uykusuzum. bugün sabah 5 te kalktı. öğlen zar zor uyudu misafir vardı dinelenemedim. kız emmiyor inatlaşıyor sağıp kaşıkla veriyorum bazen diyorum boşver emmezse emmesin sağ biberonla ver gittiği yere kadar sonra mama yesin sonra yok diyorum anne sütü önemli ne yapacağımı şaşırdım:110::KK61::KK61::KK61:

oyyyyy na zor bir durum yaa sanki ilk çocuğum. bittim vallahi kaç gündür uykusuzum. bugün sabah 5 te kalktı. öğlen zar zor uyudu misafir vardı dinelenemedim. kız emmiyor inatlaşıyor sağıp kaşıkla veriyorum bazen diyorum boşver emmezse emmesin sağ biberonla ver gittiği yere kadar sonra mama yesin sonra yok diyorum anne sütü önemli ne yapacağımı şaşırdım:110::KK61::KK61::KK61:
Senin yine uyumuş benim beşten şu saate kadar beşer dk dan yarım saat uyumadı.
Bazen yapıyor böyle kafam bir milyon.bu gecede uyumazsa bittik

Akışına bırak.. Sonuçta sen bir annesin ama diğer taraftan da eşsin,insansin bebekleeimizi büyütürken bunları göz ardı etmemeiz gerekiyor çünkü çocuklar çok cabuk buyuyorlar ve sen kendine koyduğunu duvarlar yuzunden rahat edemiyorsun robota dönüşüyor insan.
Bunları hic düşünme rahat ol ve bol bol kegel egzersizi yap :KK66:
hamileyken de uzak durdum o yüzden artık dayanamıyo oda :KK12:ya zaten içimden hiç gelmiyo bebek ev yorgunluk başka sorunlar ama işte bide normal doğum diye tuhafima gidiyo eskisi gibimi dir falan diye.nasil bi egzersizdi o o nasıl yapcam yani:KK35:

Off ne çok şey var yav. Bulmaca çözüyoruz sanki.
Geçen bizim.stajyer annesini aradı. Annesi telde ne yiyorsun diye sordu.
Bana diyor nasıl anladı bir şey yediğimi. Dedim ah ahh ilmek ilmek dokuyorsun çocuğunu şimdiden neyi neden yaptığını çözmeye çalışıyoruz ve önümüzde daha neler var neler.
Yaa ben yalnız yaşarken tlfnda sesim az kötü gelse annem geceyi uykusuz geçirdiğini söylerdi de çok anlamazdim. .derdim koskoca insan oldum hala neden bu kdr dertleniyor. .şimdi anlıyorum artık kaç yaşına gelirse gelsin onlar hep bizim bebisimz olarak kalacak

hamileyken de uzak durdum o yüzden artık dayanamıyo oda :KK12:ya zaten içimden hiç gelmiyo bebek ev yorgunluk başka sorunlar ama işte bide normal doğum diye tuhafima gidiyo eskisi gibimi dir falan diye.nasil bi egzersizdi o o nasıl yapcam yani:KK35:
çişini tutuyormuşsun gibi sık biraz bekle yavaş yavaş gevşet

Neyseki sende varsın önümüzde seni takip ediyoruz.
Bgn çok mutsuzum valla acayip huysuz eylül..bebisi uyumayan annelerın halini çok iyi anladım. .ne emdi doğru düzgün ne uyudu..bi de artık canı sıkılıyor aynı şeyleri yapmaktan..yapmadığım sebeklik kalmadi ağlamasın diye..az önce sızdı kaldı 7 de emzirecektim Oysaki offf offf

aynen vallahi. bugün dedim ben delirecem:rolleyes: oğlumun karşısında ağladım resmen bu emzirme konusu ne olacak yaaa. ayyyy birde evdekiler demezmi 3. de olsun:rolleyes::rolleyes: yok anam rabbim bunlara sağlıklı bir ömür nasip etsin olmayanlara versin

aynen vallahi. bugün dedim ben delirecem:rolleyes: oğlumun karşısında ağladım resmen bu emzirme konusu ne olacak yaaa. ayyyy birde evdekiler demezmi 3. de olsun:rolleyes::rolleyes: yok anam rabbim bunlara sağlıklı bir ömür nasip etsin olmayanlara versin
Ya ben 1 tanede pes edicem sanırım 2 yi 3 ü yapanlari alinlarindan öpüyorum

Benimde kaşında oldu. İyice kurulamak gerekiyormuş banyodan sonra.
Banyo sırasında sıkıca lifle gidiyor.sıkıca dediyseM biraz bastırarak.
Banyodan sonra iç zıbınla sildim iyice. krizantemcik krizantemcik saygılar

hergün ıslak pamukla yüzünü siliyorum o zaman ıslak kalıyor heralde bundan sonra kurularım birde

Kizlar kizimin dilinde beyazlik var sanirim sutten ama oyle olmasi normal mi? Pamukcuk denen sey nasi oluyo o degildir di mi?

Agiz temizligini nasil yapicam? Bazilari karbonatli su falan dedi de ben guvenemiyorum oyle seylere :/
ağız silmek için olan mendili kaynatılıp soğutulmuş suya batırıp parmağına doluyorsun ağzının içini siliyorsun

yarin obur gun 2 aylik mi oluyor. Ay donumlerinde yeni davranis yeni gelisme olur ve birkac gun huysuzluk sonrasi ya da oncesi bol uyku.
8. Hafta buyume atagi zaten ama atak olmasa da ay donumlerinde oluyor.
Her bebekte uymuyordur belki ama oglum tam uyuyirdu buyume atagi isine

Back
X