2015 Şubat Anneleri

b
Herkes ver ver diyor benimde bir bilgim yok kafam karıştı :KK43:

Verem aşısı bir kere hepsinde ateş yapmaz
doktor bize asla yapmaz verme dedi o gece korku ile hastaneye gittik ilk kez ateşi çıkmıştı evde tektim korktum.
ama sonra tecrube oldu çünkü kızım doktoru görünce kıkırdamaya başladı.

Ateşi çıkınca üstünü inceltin , düşmez ise ılık duş aldırın , sonra ateş düşüürücü yada fitil

Bide bebeğin ateşi var ama keyfi yerinde ise panik yapmayın doktorlar bu durumda önemsemiyor ateşi olan bebek keyifsiz olur diyor 38,5 bile kuduran bir çocuuuğumn var

Kizlar kizimin dilinde beyazlik var sanirim sutten ama oyle olmasi normal mi? Pamukcuk denen sey nasi oluyo o degildir di mi?

Agiz temizligini nasil yapicam? Bazilari karbonatli su falan dedi de ben guvenemiyorum oyle seylere :/

Kizlar kizimin dilinde beyazlik var sanirim sutten ama oyle olmasi normal mi? Pamukcuk denen sey nasi oluyo o degildir di mi?

Agiz temizligini nasil yapicam? Bazilari karbonatli su falan dedi de ben guvenemiyorum oyle seylere :/

Karbonatlı su ile yapacaksın yada temiz su ile ağzının içini sileceksin ama mutlaka yap yayılmasın.

gögsüne karbonatlı suyu sürüp emzirsende olabilir

Canım her tarafım agriyor göz yuvaların dibinden agriyor gözlerimi ceviremiyorum,isin kötüsü Oglanla kiz da durmuyor özellikle oğlan sinir etti beni..
Bizden sonra doğum furyası fazlalasmisti yarin da emek'in iki aylık olması lazim :KK48:
agri kesicini al o zaman cnm,
geçmis olsun :(

ha sen az uyanmasina maasallh diyorsun :))

ama annesi onun uyumaya buyumeye ihtiuayci var, o saat çok geç bi beebek için uyuma saati oalrak
Gece uykusundan bahsettim canım. Gündüz uykusunun saati pek birbirini tutmuyo. Akşam 7-8 gbi uyuyo 10-11 de kalkıyo ama düzwnli değil. Genelde o saatlerde gazla mücadele halinde oluyoruz.

Merak etme devam etmez bende 3 ay falan 30 cc ek mama ile büyüttüm sonra kestim.
Vaktin oldukça uyu dinlenmek en güzel süt getirici :)

Aylık kontrolde 300*400 gramda alır ise maşallah ona
650 700 gr civarı alıyor o zaman yetrli sutum verdiginiz bilgiler icin cok teşekkür ederim gerçekten sıkıntılı bir surec ama alisip atlatacagiz inşallah :)

650 700 gr civarı alıyor o zaman yetrli sutum verdiginiz bilgiler icin cok teşekkür ederim gerçekten sıkıntılı bir surec ama alisip atlatacagiz inşallah :)

ne kadar az sıkıntı stres çok dinlenme uyku = BOL SÜT

merak etme hepsi geçecek sonra kendinizle eğleneceksiniz

yok uykularını düzene soktum ben onun yarım saate kalmaz yine uyur 2 de uyandı 4 de uyusa 7 ye kadar uyur şimdi
gündüz uykularını 2 saatlik uyanık kalma süresiyle ayarladım her zaman olmasada çoğu zaman bu programa uyuyor

bende tam tersi alacağım bişeyi 40 defa araştırıyorum kiralama işini düşünüyorum şuan
bi deneyeyim 1 hafta kullanabilirsek alırım kullanamazsak en azından durmuyor derim diye düşünüyorum
iade işleri benden sorulur çok iade etmişliğim var aldıklarımı ama kargo eve gelmiyor iade işlemleri için artık bende üşeniyorum uğraşmaya
Araba alsam çalışmasa iade etmek. Çok beğendiğim şeyler dışında bedeni uymayanı değiştirmem hayatta hediye ederim. Parayı kolay da kazanmıyorum ama benden ne köy olur ne kasaba.

Bugün emdi emdi kaka hemen yeşil oldu. Off hep aynı oluyor şu düzen şaşınca. Şimdide yine acıktı versem bir dert vermesem başKa

du$ta sicak suda kendiliginden akmazmiki canim, o zaman da gogsun bosalmis olur belki iyi gelir ne biliiym, yada dusunu al çikacagin zaman soguk su tut :)
benim sutum hiç akmaz oyle ama bi keresinde du$tan sonra kendilgiinden akmisti
Benim akıp boşa giden sütle bir aile doyar.yatak ıslanıyor pedden geçip.yazık süte.sanırım memenin ucundan dolayı

Uykusuzluk sınırına geldiğinde veya yorulduğunda mı oluyor?
Ben azaldığını hissettiğimde genelde akşam saatleri oluyor bebeği eşime verip iki bardak su içip uyuyorum bir süre uyandığımda dolmuş oluyor.
Yoruldugumda zaten oluyor ama bazen gunde 1 defa gun icinde ya da aksam azalıyor ben de sirayla her iki göğsümü emziriyorum devamli ya da esime verip bebegi biraz oyalatiyorum masaj yapiyorum azar azar geliyor sonra emiyor tekrar

mattika her turlu sutu svemiyor kiz muhabbet bu
benim içinde çocuklarin sut içmesi çok onemlli gelismleri boylari için ...
ayni fikirde deiliz sadece olay bu :)
2 yasindan sonra normal sut iciriyorum canim ama inegin sahibinden aliyorum direk

Back
X