2015 Şubat Anneleri

Canım benimki hrm mama hem anne sütü alıyor. Mamasını verdim uyudu. Dışarı çıkmak hoşuna gitti galiba, bir gülücükler atmaya başladı. Çocuğa bile iyi geldi. Kızım diğer tarafa oynarken bende küçükle oyalandım oynaştık:) hem yemek stresim olmadı, karnım doydu, diğer kızım enerjisini boşalttı eve zır düştü:)
Ya sen ne güzel sürekli geziyorsun biyerledesin..ben çıksam bile yarım saat sonra eve döneyim ki dışarda acikip ağlamasın diyorum..dışarda emzirme fikri bana çok zor geliyor..Sagip yanıma alayım desem ısıtma derdi falan var..

Ayy keşke bende arkadaşa yapaydım. Sen yazınca aklıma geldi. Beyanname verme süresi 31 marttan 3 nisana uzatılmış diye bir arkadaş vermedi beyanları ona derdim sen yanlış anlamışssın aklı çıkardı. Dur bakem bugün vermediyse nisan bir daha bitmedi.

yap yap :))

yarim saatte bir birakip kendi halinde bakin diyorum ama mizliyor. Bizim de gece 2 den once uyumaz oldu
benimki kiyamet koparir mizmizlansa yine iyi
ben hiç o saatde uyyan çocuk gormedim ki garip geldi bana sabaha karsi uyyan çocuk
benimlkiler erken yatar ama tabi dogal olarak erken kalkiyolar :)

oglan emdi uyudu
yataga koyarsam burnu tikanir uyanir
bana bi akil verin napayim, bas ucunun yuksek olmasi lazim az tikanmasi için
dosegin altina yastik koysam yuz ustu oyle yatabilirmiki

benimki kiyamet koparir mizmizlansa yine iyi
ben hiç o saatde uyyan çocuk gormedim ki garip geldi bana sabaha karsi uyyan çocuk
benimlkiler erken yatar ama tabi dogal olarak erken kalkiyolar :)
Oglum da yapmisti boyle. 2-4 aylarda. 5. Ay hergun banyo rutin ile ben alistirdim erken yatmaya.
Simdi daha 45 gunluk altini aciyorum yine uyuyor. Kaka bile yapmadi uyku modunda oldugundan. Neden oldu anlamadim. Aslinda iyi oglumla gunduz vakit geciriyorum.

Oglum da yapmisti boyle. 2-4 aylarda. 5. Ay hergun banyo rutin ile ben alistirdim erken yatmaya.
Simdi daha 45 gunluk altini aciyorum yine uyuyor. Kaka bile yapmadi uyku modunda oldugundan. Neden oldu anlamadim. Aslinda iyi oglumla gunduz vakit geciriyorum.
ee sen ne zamn uyyorsunn

oglan emdi uyudu
yataga koyarsam burnu tikanir uyanir
bana bi akil verin napayim, bas ucunun yuksek olmasi lazim az tikanmasi için
dosegin altina yastik koysam yuz ustu oyle yatabilirmiki
Sirt ustu yatir basini yukseltip. Sen ayaktasin zaten. Burun tikanmasi icin sirt ustu daha iyi sanki tabi kafa yuksek olcak

Sirt ustu yatir basini yukseltip. Sen ayaktasin zaten. Burun tikanmasi icin sirt ustu daha iyi sanki tabi kafa yuksek olcak
oyle alisik deil uyyumazkii
uyurmuki , ama kusma ihtimali yuksek burnu tikali oldugu için oksuruyor : (

Ya sen ne güzel sürekli geziyorsun biyerledesin..ben çıksam bile yarım saat sonra eve döneyim ki dışarda acikip ağlamasın diyorum..dışarda emzirme fikri bana çok zor geliyor..Sagip yanıma alayım desem ısıtma derdi falan var..
Ben bir kez hastanede emzirmek zorunda kaldım.işimiz.uzadı of anam off ömrümden ömür.gitti

Back
X