saymadim ama 5-6 oluyodurKızlar günde kaç bez kirletiyorsunuz ortalama biz 7. gece kaç kere degisiyorsunuz birde
ben ne is yapiuyorum kizz :))Biliyorum kız herkesin ne iş yaptığını kankayız biz
Onun nasıl biri olduğunu biliyorum instegramdan seni soruyorsan dalgalı kumral kabarık saçlı düşündüm.
Hayir kendi sicakligi ile direkt koysam diye dusunuyorumIsıtıp mi evden cikacaksin sütü canım? Bakteri ürer diye soğuk taşımak daha iyi onumuz ztn yaz o zaman da ısıtmak gerekecek dışarda
Gece 3 kere genelde gunduz 4-5 kere. 52li Paket 1 haftada bitiyor.Kızlar günde kaç bez kirletiyorsunuz ortalama biz 7. gece kaç kere degisiyorsunuz birde
Biliyorum kız herkesin ne iş yaptığını kankayız biz
Onun nasıl biri olduğunu biliyorum instegramdan seni soruyorsan dalgalı kumral kabarık saçlı düşündüm.
Eve gidince daha iyi olursun insÖğlen taburcu oluyorum çok şükür rabbime. Büyük kızım okulda onu ancak aksama gorebilecegim. Boncuk gözĺü bebeğimi doya doya koklamak için cok heyecanlıyim öyle özledim ki ellerini tutmayi mis gibi gıdısını koklayıp öpmeyi. Miniğim benim oyy. Hortumu cikarmiyolarmis daha cok ayaklnmadm iki buklum zor yürüyorum. Agir kaldırmak yok dediler gücüm de yok zaten bilmiyorum nasil olacak rabbim güç ver tez elden
Sen nerelerdesin kiz gorunmuyon hic.bencede ikisu aynu anda imkansizgibi.bendebyszmadan duramam.ama artik esksi kdr jizli ilerlemiyo sayfalargunaaydın
ben de 3 çocukluyum ama geçmişi okuyoruattik ben de onlar kadar yazamıyorum.ya okuycan yazamıycan ya yazcan yarım yamalak okuycan.alışkanlık olmuş ben okumadan duramıyorum gecmişi
Genetik olmasin gelisimi. Kimi cocuklukta kucuk olur ergenlikte buyur.buyuk oglum çok çekdi bu kusmalardan, nisan dogumlu
6 aylikkken basladi bronsiyolit olmaya yasina kadar devam etti, o yuzden hala gelisimi geride yada bana oyle geliyor çocuk minyon tipli
çok çekdik oksuruk yuzunden olan kusmalardan, çocugu oyaalrdim ederdim sut biriksin diye emince d ebi oksuruk gelirdi heryer islanirdi damla sut kalmazdi ben agla agla bi hal olurdum, oyy o kotu gunler geri gelmesinnnn
İns oyledir.bekliyorum o gunleri.dayisi ve amcasi dedigin gibi olmuslar.simdi kapi gibilr masGenetik olmasin gelisimi. Kimi cocuklukta kucuk olur ergenlikte buyur.
Simdi renkli ve ses cikaran oyuncaklarin zamani. Kart icin erken gibi. Yani benim ev kart dolu ama baslamadim daha. Konusmak ve ozellikle dokunarak oynamak gerekiyor. En guclu duyusu dokunmak simdi.D&r dan q bebek ilk kartlarım sipariş ettim. Hergün ordaki bir karti bebise gosterip anlatacam. Bakalim sevecek mi tavsiye ettiler. Bi inceleyin isterseniz.
Yani eger oyleyse bosuna takiyorsun.İns oyledir.bekliyorum o gunleri.dayisi ve amcasi dedigin gibi olmuslar.simdi kapi gibilr mas
:) insallah oyle oluruz.bazen takiyorum bazen takmiyorum iste .10 senem boyle gecer bnm artikYani eger oyleyse bosuna takiyorsun.
Lise 1 de ufacik oluyor ogrenciler bazilari lise sonda izbanduta donusuyor.
Aha bi dene daha uc cocuklu geldi.okumayin.ani yasayin yazinBende okuyucuyum
Benimki bolca kaka ve çiş yapiyo çiş daha çok ama bi kere pisik oldu diye fazla bekletmiyorum. Nerdeyse bütün bezler kakalisaymadim ama 5-6 oluyodur
kakali degistirmeye çalisiyorum ama nadir denk geliyor, çogu zaman degistirdikden hemen sonra kaka yapiyor bez bosa gidiyorr
Gecmis olsun canimÖğlen taburcu oluyorum çok şükür rabbime. Büyük kızım okulda onu ancak aksama gorebilecegim. Boncuk gözĺü bebeğimi doya doya koklamak için cok heyecanlıyim öyle özledim ki ellerini tutmayi mis gibi gıdısını koklayıp öpmeyi. Miniğim benim oyy. Hortumu cikarmiyolarmis daha cok ayaklnmadm iki buklum zor yürüyorum. Agir kaldırmak yok dediler gücüm de yok zaten bilmiyorum nasil olacak rabbim güç ver tez elden
kakayi bekletmemde isden psik oluyuyormukiBenimki bolca kaka ve çiş yapiyo çiş daha çok ama bi kere pisik oldu diye fazla bekletmiyorum. Nerdeyse bütün bezler kakali
Etkinligini azaltiyo fln diye okudum nette offf zor islerEvden çıkmadan önce verdim cnm 1 çay kaşığı çok sorunsuz geçti Günümüz gecemiz..ama bazıları da vermeme tataftari vücut mikropla savaşsın diye..ben verdim verip vermemek senin kararın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?