2015 Şubat Anneleri

Öğlen taburcu oluyorum çok şükür rabbime. Büyük kızım okulda onu ancak aksama gorebilecegim. Boncuk gözĺü bebeğimi doya doya koklamak için cok heyecanlıyim öyle özledim ki ellerini tutmayi mis gibi gıdısını koklayıp öpmeyi. Miniğim benim oyy. Hortumu cikarmiyolarmis daha cok ayaklnmadm iki buklum zor yürüyorum. Agir kaldırmak yok dediler gücüm de yok zaten bilmiyorum nasil olacak rabbim güç ver tez elden
Cok gecmia olsun canim cok zor zamanlar geciriyosun ama bubda da vardir bir hayir. Kendine dikkat et her seyi o kadar kafana takma bak dunyaya gelen bi sekilde buyuyo. Sen cok iyi bi annesin sen iyi ol ki cocuklarin da iyi olsun.

Öğlen taburcu oluyorum çok şükür rabbime. Büyük kızım okulda onu ancak aksama gorebilecegim. Boncuk gözĺü bebeğimi doya doya koklamak için cok heyecanlıyim öyle özledim ki ellerini tutmayi mis gibi gıdısını koklayıp öpmeyi. Miniğim benim oyy. Hortumu cikarmiyolarmis daha cok ayaklnmadm iki buklum zor yürüyorum. Agir kaldırmak yok dediler gücüm de yok zaten bilmiyorum nasil olacak rabbim güç ver tez elden
Hersey guzel olcak.miladin olur insallah

Buyuk konusmayayim ama kizim en az 6 yasina gelene kadar ikinci cocuk yok. Yok anam yoooook..

Aralari az olsun beraber buyurler mantigini su an kafamdan sildim sizin yazdiklarinizi okuyunca. Bi de diyolar ki tek seferde cikiyo aradan. Cok ara verince zor oluyo rahatliga alismisken bi daha bebek buyutmek. Ya zaten cekiceksin bunu her turlu en azindan bi tanesinin akli basinda olur. Hem bebek sevmeyi ozleriz ne guzel.

Yooook yok allah verir kazara o ayri da bilerek aslaaaa!

Kizlar gunaydin.genelde bende okuyucuyum. Yazamiyorum pek.sizleri okumak zevkli oluyor.. Genelde ayni sorunlari yasiyoruz. Bi gun uyuyo bigun uyumuo. 12 sinde asi var. Kalca ugsi istedi saglik ocagi. HastNeyede gitmek istemiyorum hastalik kol geziyor.. Domuz gribi vardi antalyada tip fakultesinde. Ayrica ben trabzonluyum bi yakinimiz domuz gribi olmus. 3.cu cocuguna hamileydi.6 aylikken bebegi öldü. kendini makineye baglamislardi.dunde vefat etti.31 yasindaydi. :((( aman dikkat edin heryer hastalik...

Aşı yaptırdık iki tane verem yokmuş ayın 16 da olacak.
Geldiğimizden beri mız mız çok huzursuz belli ağrısı var.
Calpol verdim Ama daha etki etmedi .900 gr almış geçen ay nerdeyse 1,5 kilo almıştı.
Canım sıkıldı artık iki saatte bir emzircem.başlarım rutinine.
Boyu 62 cm

Calpol verdim Ama daha etki etmedi .900 gr almış geçen ay nerdeyse 1,5 kilo almıştı.
Boyu 62 cm
Yav bende tartı aldım almaz olaydim 20 günde 600 gr almış şimdi emzirme öncesi sonrası cisli bezli cissiz bezsiz tartip duruyorum çok cnm sıkkın

buyuk oglum çok çekdi bu kusmalardan, nisan dogumlu
6 aylikkken basladi bronsiyolit olmaya yasina kadar devam etti, o yuzden hala gelisimi geride yada bana oyle geliyor çocuk minyon tipli
çok çekdik oksuruk yuzunden olan kusmalardan, çocugu oyaalrdim ederdim sut biriksin diye emince d ebi oksuruk gelirdi heryer islanirdi damla sut kalmazdi ben agla agla bi hal olurdum, oyy o kotu gunler geri gelmesinnnn
Senin oğlan koç burcu mu?
Anlamalıydım o dondurmaların hesabını yaptığında.

Yav bende tartı aldım almaz olaydim 20 günde 600 gr almış şimdi emzirme öncesi sonrası cisli bezli cissiz bezsiz tartip duruyorum çok cnm sıkkın
Bende evde sürekli tartıyorsum yanlış diyordum.doğruymuş meğer.
Biri bir şey dese ikinci ayda az mı alıyor acaba. Hemşire normal dedi ama neden geçen ay çok aldı bu ay az acaba diyorum.
Ya kilosu yerinde bir sorunum yok ama besleyememkten korkuyorum.
Sen en iyisi tartma. Tartacaksan da aylık tart bari.seninkininde kilosu normal gmrünüyor.

Boyu 62 cm

biz de şimdi geldik aşıdan,çok ağladı yavrum uyuyor şimdi . maşallah senin bebeğe ya benimki 650 g almış şuan kilosu 4400 boyu da 55 cm. 52 idi geçen ay.
seninkinin yanında benimki minicik kalır. o kadar da emziriyorum yahu. gelişimi normal dediler ama içime sinmiyor pek az almış gibi geliyor sanki

Buyuk konusmayayim ama kizim en az 6 yasina gelene kadar ikinci cocuk yok. Yok anam yoooook..

Aralari az olsun beraber buyurler mantigini su an kafamdan sildim sizin yazdiklarinizi okuyunca. Bi de diyolar ki tek seferde cikiyo aradan. Cok ara verince zor oluyo rahatliga alismisken bi daha bebek buyutmek. Ya zaten cekiceksin bunu her turlu en azindan bi tanesinin akli basinda olur. Hem bebek sevmeyi ozleriz ne guzel.

Ben bırak 6 yaşını 60 yıl ara vermek istiyorum :)) çocuk olayı bnm için bitmiştir..eşim 3 tane falan istiyordu rüyasında görür artık 3 u

Biri bir şey dese ikinci ayda az mı alıyor acaba. Hemşire normal dedi ama neden geçen ay çok aldı bu ay az acaba diyorum.
Sen en iyisi tartma. Tartacaksan da aylık tart bari.seninkininde kilosu normal gmrünüyor.
Normal canim. Kilo alimi giderek azalicak. 900 gayet iyi. Kilo ile saglik ayni sey degil. Sagligi huzuru yerindeyse takma.
Ben de diyorum cok kilo alsin bogum bogim olsun. Sonra diyorum napacaksin o bogumlari.
Aralikli emince huzurlu ise bozma huzurunu.

6 yil ara veren arkadaslarim basini vuracak tas ariyordu. Buyuk ilkokul 1 e baslamis. Okuma ogrenme naz kapris zamani tam. Ara verin verecejseniz de ilkokul 1 e denk getirmeyin diyordu biri. Bu anneligin her turlusu zor

biz de şimdi geldik aşıdan,çok ağladı yavrum uyuyor şimdi . maşallah senin bebeğe ya benimki 650 g almış şuan kilosu 4400 boyu da 55 cm. 52 idi geçen ay.
seninkinin yanında benimki minicik kalır. o kadar da emziriyorum yahu. gelişimi normal dediler ama içime sinmiyor pek az almış gibi geliyor sanki
Canım benimki kilolu doğdu. 4160 doğdu zaten.
Bol bol protein ye dediler. Protein kilo yapıyormuş. Ben iki aydır kuru ekmek yenekten içim şişti. allahın bir kulu gelmedi vakkala gitsin. Şimdi işe başladım da kendim alıyorum.bir haftadır yemek yapıyorum

Normal canim. Kilo alimi giderek azalicak. 900 gayet iyi. Kilo ile saglik ayni sey degil. Sagligi huzuru yerindeyse takma.
Ben de diyorum cok kilo alsin bogum bogim olsun. Sonra diyorum napacaksin o bogumlari.
Aralikli emince huzurlu ise bozma huzurunu.
Boğum istemiyorum sadece alımı yavaşlamış diye endişe ettim.
Dedim yoksa bu Rutinden dolayı aç mı kaldı.gerçi acıkınca ağlıyor.

benimki bir ayda 650 g almış ben napayım :KK43: harbiden napayım ben ya besleyemiyommu bu çocuğu ben acaba?
Canim alacagi kilo dogum kilosuyla da ilgili. Esobanin ki buyuj dogdu ona oranla kilo aliyor. Kiyaslama. Sadece anne sutu ise ve olmasi gereken sinirlarda kilo aliyorsa tamam.
Gecen burda biri yazdi 3500 digdu 6200 oldu diye. Sormamisim nasil okadar aldi. Yani fazlasi da kotu.
Bir de toplam artisa bakmak lazim. Bir ay 1400 alir bir ay 800. Ortalamada ayda 1 i geciyor yine.

giderek azalirmis kilo alımı ama 3.-4. Aydan sonra..yoksa her ay 1.5 kilo alsa obez olur çocuk :)) ne zmn bitecek bu kilo takibi ya çok geriliyorum bu konuda

Boğum istemiyorum sadece alımı yavaşlamış diye endişe ettim.
Dedim yoksa bu Rutinden dolayı aç mı kaldı.gerçi acıkınca ağlıyor.
Ya dusundunce insan deliriyor.
Dun sut sagdim ya bu kadarcik mi sutum var nasil doysun vs dusundum durdum. Manuel pompa cekemedi bile.
Sen de ortalamaya bak.
Oglum 8 aydir kilo almiyor ama uzuyor kilo hep 1 er alsalar ne olur sonlari

Back
X