2015 Şubat Anneleri

oglum bir suru kustu oksurucem diye
korkdugum basima geldi : (
grip^den bisey olmaz ama kusma yuzunden gelisim geri kalabilir : (( sen emzir o çikarsin

iki gun once dogum yapan arkadasim hiç duymadigim sekilde zorlanmis; çok dogum hikyaesi oikudum ama oylesini duymadim
kadin hala ayakda duramiyormus, beli agriyor , kollari morarmis debelenmekden,çirpinmakdan, savasdan çikmis gibiyim diyor
kadin olmak ne kadar zor yarabbimm .. iki gun sonra eve gidecek ve o haliyle iki çocuga bakacak ..
Allahima sukurler olsun yuzume bakdi onun halinde olsam ben nolurdum acaba

Ağlarda ağlasın kiz at kenara sen isine bak çocuk hic AC yatırılır mi makarna koymakta ne var.sen değilsin sanki bu sözleri söyleyen şaşırdım valla.
Kiz fena hasta aksama kadar bi kolunda çocuk ot cop kaynatiyorrum ilaç vermemek için cocugada geçecek diye aklim cikiyor kişi sürekli kardeşine yaklaşma diye ikaz ediyorum..agzimin içi yara ,bogazim da surekli agri var ,vallahi esimde bende AC yattik bu gün.5 kiloluk tencerede çorba yaptim onu da yaktim ömrümde kaç kere yemek yaktim bilmem ama onuda gördük :/ çocuk aglamiyor kkatiliyor adeta öyle mikirdanma falan değil..ve ben geniş sabirli biri hic değilim o esnada devreler yaniyo bende..aha şuan çocuk emdi yatirdim kiza bakmaya geldim ustunu acmismi diye 3 dk ya geldim ki yatak yorgan kalmamis kusmus kiz uyandi basinda bekliyorum... Bu hale şükür oğlana geçmesin de ..ben beklerim
Demedim kör değiller iki küçük çocuğu var bu kadının bilmeleri lazımdı
Sen bu jkafada oldukça çok yasarsin daha böyle şeyleri canim... Sözün özü.
hahaha bende oyle dusundum ama diyemedim ireme kirilir diye
sen dedigine gore tasdikleyebilirim : )))))

Cimcime sen sutu saginca hemen iciriyo nusun?emdikten hmn sonra mi sagiyosun 1 saat sonra ni?biriktirince gun icinde ustuste ekliyo musun?cok sordum ama sen prof oldun bu konuda

Kızlaar geçmeyen burun tikanikligindan başımız dertte.damla sıkıp çekiyorum ama biraz.zaman geçince yine aynı. Var mı bildiginiz bir çözümü. Çekerken zaten ömrüm bitiyor acitiyorum diyeöf of

Canım büyük kız kaç yaşında. Sende kendimi gördüm valla:)benim kızı krese yolladım başka türlü basedemedim oğlum kolik

Önce yatarken şampuanlayqcak mıyım?
Şampuanımız pompalı tek elle şampuanlıyorum sonra su maşrapasına su alıp elimi içine sokup duruluyorum sonra da bebişin kafasında köpük kalmayana kadar su döküyorum,2 suda bişey kalmıyo zaten.. Elimle yüzünü de sıvazlıyorum..en son da bi daha sırt üstü yatırıp su döküyorum ve bittiiii...

="beyazzambak28, post: 40273265, member: 649433"]Canım büyük kız kaç yaşında. Sende kendimi gördüm valla:)benim kızı krese yolladım başka türlü basedemedim oğlum kolik[/QUOTE]

Kizim 3.5 yasinda.. Bende vericektim ama kardesim geldi beni evden gonderiyorlar diye dusunmesini istemedigimden vazcaydim..

Seneye kesin gidecek insallah..
Kizim

Kiz okuyabildigimi okuyorum ama çok hızlı ilerliyor sayfalar ozetleyiverin neyi kacirdim yine cherish avukat miiii
evet canim biz bunu aylardir biliyoruz :))

yok kabul etmiyorum ben tiramusu kadar deilim :)
bide 1 aydir telefondan giriyorum biraz daha iyi takip ediyorum yazmasamda okyiorum :)
Takiliyorum canim :))
Ama bazrn devamsizlik yapmis ogrenci gibi geride kaliyorsun :))

oglum bir suru kustu oksurucem diye
korkdugum basima geldi : (
grip^den bisey olmaz ama kusma yuzunden gelisim geri kalabilir : (( sen emzir o çikarsin
Iki gun kusmaktan geri kalmaz hastaliktan sonra hzli kilo alir. Yeter ki iyilessin de.
Evden cikmadan grip olduk biz de ama hafif gecirdik. Sene basinda fena yikmisti ayni grip heralde.
Sirf bu yuzden kres kelimesi korkutuyor beni. Seneye oglum baslarsa diye

Gece yine uyumadi biberonu da almadi zaten. Bir derdi de yoktu konustuk oynadik sonra uyudu. Nasil degistirceksem bu duzeni.

Öğlen taburcu oluyorum çok şükür rabbime. Büyük kızım okulda onu ancak aksama gorebilecegim. Boncuk gözĺü bebeğimi doya doya koklamak için cok heyecanlıyim öyle özledim ki ellerini tutmayi mis gibi gıdısını koklayıp öpmeyi. Miniğim benim oyy. Hortumu cikarmiyolarmis daha cok ayaklnmadm iki buklum zor yürüyorum. Agir kaldırmak yok dediler gücüm de yok zaten bilmiyorum nasil olacak rabbim güç ver tez elden

Tekrar geçmiş olsun canım.tez vakitte ayaklanırım inşallah.

Harbiden yaa cherish avukat mi simdi biliyor musun sen. Sen beni Nasil hayal ediyorsun. Hadi bakalım. Bi tek benim hayallerim mi çıkmıyor gorucez
Biliyorum kız herkesin ne iş yaptığını kankayız biz
Onun nasıl biri olduğunu biliyorum instegramdan seni soruyorsan dalgalı kumral kabarık saçlı düşündüm.

Kızlar günde kaç bez kirletiyorsunuz ortalama biz 7. gece kaç kere degisiyorsunuz birde

buyuk oglum çok çekdi bu kusmalardan, nisan dogumlu
6 aylikkken basladi bronsiyolit olmaya yasina kadar devam etti, o yuzden hala gelisimi geride yada bana oyle geliyor çocuk minyon tipli
çok çekdik oksuruk yuzunden olan kusmalardan, çocugu oyaalrdim ederdim sut biriksin diye emince d ebi oksuruk gelirdi heryer islanirdi damla sut kalmazdi ben agla agla bi hal olurdum, oyy o kotu gunler geri gelmesinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…