yok kabul etmiyorum ben tiramusu kadar deilim :)Haha bence de. Gecmisi okumuyorlar bir de. Maralla ikisi. Hep uc cocuklu olmaktan :))
Kiz fena hasta aksama kadar bi kolunda çocuk ot cop kaynatiyorrum ilaç vermemek için cocugada geçecek diye aklim cikiyor kişi sürekli kardeşine yaklaşma diye ikaz ediyorum..agzimin içi yara ,bogazim da surekli agri var ,vallahi esimde bende AC yattik bu gün.5 kiloluk tencerede çorba yaptim onu da yaktim ömrümde kaç kere yemek yaktim bilmem ama onuda gördük :/ çocuk aglamiyor kkatiliyor adeta öyle mikirdanma falan değil..ve ben geniş sabirli biri hic değilim o esnada devreler yaniyo bende..aha şuan çocuk emdi yatirdim kiza bakmaya geldim ustunu acmismi diye 3 dk ya geldim ki yatak yorgan kalmamis kusmus kiz uyandi basinda bekliyorum... Bu hale şükür oğlana geçmesin de ..ben beklerimAğlarda ağlasın kiz at kenara sen isine bak çocuk hic AC yatırılır mi makarna koymakta ne var.sen değilsin sanki bu sözleri söyleyen şaşırdım valla.
Sen bu jkafada oldukça çok yasarsin daha böyle şeyleri canim... Sözün özü.Demedimkör değiller iki küçük çocuğu var bu kadının bilmeleri lazımdı
hahaha bende oyle dusundum ama diyemedim ireme kirilir diye
sen dedigine gore tasdikleyebilirim : )))))
Cimcime sen sutu saginca hemen iciriyo nusun?emdikten hmn sonra mi sagiyosun 1 saat sonra ni?biriktirince gun icinde ustuste ekliyo musun?cok sordum ama sen prof oldun bu konudahemoroidden canıma geçti sonunda aile hekimine gittim bir fitil ve bir krem verdi
işin aslı 8 sene önce doktor bana bunu söylemişti doğumdan sonra hemoroid olur diye ama ben önemsememiştim
nedir bu kadınların çilesi yahu
Canım büyük kız kaç yaşında. Sende kendimi gördüm valla:)benim kızı krese yolladım başka türlü basedemedim oğlum kolikKiz fena hasta aksama kadar bi kolunda çocuk ot cop kaynatiyorrum ilaç vermemek için cocugada geçecek diye aklim cikiyor kişi sürekli kardeşine yaklaşma diye ikaz ediyorum..agzimin içi yara ,bogazim da surekli agri var ,vallahi esimde bende AC yattik bu gün.5 kiloluk tencerede çorba yaptim onu da yaktim ömrümde kaç kere yemek yaktim bilmem ama onuda gördük :/ çocuk aglamiyor kkatiliyor adeta öyle mikirdanma falan değil..ve ben geniş sabirli biri hic değilim o esnada devreler yaniyo bende..aha şuan çocuk emdi yatirdim kiza bakmaya geldim ustunu acmismi diye 3 dk ya geldim ki yatak yorgan kalmamis kusmus kiz uyandi basinda bekliyorum... Bu hale şükür oğlana geçmesin de ..ben beklerim
Sen bu jkafada oldukça çok yasarsin daha böyle şeyleri canim... Sözün özü.
Şampuanımız pompalı tek elle şampuanlıyorum sonra su maşrapasına su alıp elimi içine sokup duruluyorum sonra da bebişin kafasında köpük kalmayana kadar su döküyorum,2 suda bişey kalmıyo zaten.. Elimle yüzünü de sıvazlıyorum..en son da bi daha sırt üstü yatırıp su döküyorum ve bittiiii...Önce yatarken şampuanlayqcak mıyım?
evet canim biz bunu aylardir biliyoruz :))Kiz okuyabildigimi okuyorum ama çok hızlı ilerliyor sayfalar ozetleyiverin neyi kacirdim yine cherish avukat miiii
Takiliyorum canim :))yok kabul etmiyorum ben tiramusu kadar deilim :)
bide 1 aydir telefondan giriyorum biraz daha iyi takip ediyorum yazmasamda okyiorum :)
Iki gun kusmaktan geri kalmaz hastaliktan sonra hzli kilo alir. Yeter ki iyilessin de.oglum bir suru kustu oksurucem diye
korkdugum basima geldi : (
grip^den bisey olmaz ama kusma yuzunden gelisim geri kalabilir : (( sen emzir o çikarsin
gunaaydınHaha bence de. Gecmisi okumuyorlar bir de. Maralla ikisi. Hep uc cocuklu olmaktan :))
Tekrar geçmiş olsun canım.tez vakitte ayaklanırım inşallah.Öğlen taburcu oluyorum çok şükür rabbime. Büyük kızım okulda onu ancak aksama gorebilecegim. Boncuk gözĺü bebeğimi doya doya koklamak için cok heyecanlıyim öyle özledim ki ellerini tutmayi mis gibi gıdısını koklayıp öpmeyi. Miniğim benim oyy. Hortumu cikarmiyolarmis daha cok ayaklnmadm iki buklum zor yürüyorum. Agir kaldırmak yok dediler gücüm de yok zaten bilmiyorum nasil olacak rabbim güç ver tez elden
Ayaklanırsın inşallahTekrar geçmiş olsun canım.tez vakitte ayaklanırım inşallah.
Biliyorum kız herkesin ne iş yaptığını kankayız bizHarbiden yaa cherish avukat mi simdi biliyor musun sen. Sen beni Nasil hayal ediyorsun. Hadi bakalım. Bi tek benim hayallerim mi çıkmıyor gorucez
buyuk oglum çok çekdi bu kusmalardan, nisan dogumluIki gun kusmaktan geri kalmaz hastaliktan sonra hzli kilo alir. Yeter ki iyilessin de.
Evden cikmadan grip olduk biz de ama hafif gecirdik. Sene basinda fena yikmisti ayni grip heralde.
Sirf bu yuzden kres kelimesi korkutuyor beni. Seneye oglum baslarsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?