2015 Şubat Anneleri

Kızlar günde kaç bez kirletiyorsunuz ortalama biz 7. gece kaç kere degisiyorsunuz birde
saymadim ama 5-6 oluyodur
kakali degistirmeye çalisiyorum ama nadir denk geliyor, çogu zaman degistirdikden hemen sonra kaka yapiyor bez bosa gidiyorr:KK45:

D&r dan q bebek ilk kartlarım sipariş ettim. Hergün ordaki bir karti bebise gosterip anlatacam. Bakalim sevecek mi tavsiye ettiler. Bi inceleyin isterseniz.

Öğlen taburcu oluyorum çok şükür rabbime. Büyük kızım okulda onu ancak aksama gorebilecegim. Boncuk gözĺü bebeğimi doya doya koklamak için cok heyecanlıyim öyle özledim ki ellerini tutmayi mis gibi gıdısını koklayıp öpmeyi. Miniğim benim oyy. Hortumu cikarmiyolarmis daha cok ayaklnmadm iki buklum zor yürüyorum. Agir kaldırmak yok dediler gücüm de yok zaten bilmiyorum nasil olacak rabbim güç ver tez elden
Eve gidince daha iyi olursun ins

gunaaydın
ben de 3 çocukluyum ama geçmişi okuyoruattik ben de onlar kadar yazamıyorum.ya okuycan yazamıycan ya yazcan yarım yamalak okuycan.alışkanlık olmuş ben okumadan duramıyorum gecmişi
Sen nerelerdesin kiz gorunmuyon hic.bencede ikisu aynu anda imkansizgibi.bendebyszmadan duramam.ama artik esksi kdr jizli ilerlemiyo sayfalar

buyuk oglum çok çekdi bu kusmalardan, nisan dogumlu
6 aylikkken basladi bronsiyolit olmaya yasina kadar devam etti, o yuzden hala gelisimi geride yada bana oyle geliyor çocuk minyon tipli
çok çekdik oksuruk yuzunden olan kusmalardan, çocugu oyaalrdim ederdim sut biriksin diye emince d ebi oksuruk gelirdi heryer islanirdi damla sut kalmazdi ben agla agla bi hal olurdum, oyy o kotu gunler geri gelmesinnnn
Genetik olmasin gelisimi. Kimi cocuklukta kucuk olur ergenlikte buyur.

D&r dan q bebek ilk kartlarım sipariş ettim. Hergün ordaki bir karti bebise gosterip anlatacam. Bakalim sevecek mi tavsiye ettiler. Bi inceleyin isterseniz.
Simdi renkli ve ses cikaran oyuncaklarin zamani. Kart icin erken gibi. Yani benim ev kart dolu ama baslamadim daha. Konusmak ve ozellikle dokunarak oynamak gerekiyor. En guclu duyusu dokunmak simdi.

Kuzulari kimseye opturmryin sevdirmeyin.ben kiskanmssinlar diye abla abiden koruysmadim siz koruyun.bebeklr hsta olmasin

saymadim ama 5-6 oluyodur
kakali degistirmeye çalisiyorum ama nadir denk geliyor, çogu zaman degistirdikden hemen sonra kaka yapiyor bez bosa gidiyorr:KK45:
Benimki bolca kaka ve çiş yapiyo çiş daha çok ama bi kere pisik oldu diye fazla bekletmiyorum. Nerdeyse bütün bezler kakali

Öğlen taburcu oluyorum çok şükür rabbime. Büyük kızım okulda onu ancak aksama gorebilecegim. Boncuk gözĺü bebeğimi doya doya koklamak için cok heyecanlıyim öyle özledim ki ellerini tutmayi mis gibi gıdısını koklayıp öpmeyi. Miniğim benim oyy. Hortumu cikarmiyolarmis daha cok ayaklnmadm iki buklum zor yürüyorum. Agir kaldırmak yok dediler gücüm de yok zaten bilmiyorum nasil olacak rabbim güç ver tez elden
Gecmis olsun canim
bu kadar ayaklandin ya gerisi gelir elbet,sadece zamana ihityacin var
doktorlar ne diyorsa yap aman dikkat et,sakin zorlama kendini .. bi kaç haftaya biseycigin kalmaz insallah ..

Benimki bolca kaka ve çiş yapiyo çiş daha çok ama bi kere pisik oldu diye fazla bekletmiyorum. Nerdeyse bütün bezler kakali
kakayi bekletmemde isden psik oluyuyormuki
kaka bazen gunde 5 kere yapiyor bazen 1 kere yapiyor neye goere degisyor onu daha kesfedemedim :)

aklima gelirse arada psik onleyici krem suruyorum simdilik psik olmadik bakalim

esim yok , sabah evde olunca kuçugu oyaliyordu simdi ben otuuryorum bebekle hiç bi is yapmiyorum iyimi
kiyma çozeulsede çocuklarin yemegini bari hazirlasam
hava çok ama çokkk soguk, nasil edicem bakalim bebekle , insallah uyutabilirim hasta hasta çikmasa iyi oludu : (

Evden çıkmadan önce verdim cnm 1 çay kaşığı çok sorunsuz geçti Günümüz gecemiz..ama bazıları da vermeme tataftari vücut mikropla savaşsın diye..ben verdim verip vermemek senin kararın artık
Etkinligini azaltiyo fln diye okudum nette offf zor isler

Back
X