2015 Şubat Anneleri

of ya 1 saat içinde 3. kakayi yapti , babasi bez fabrikatoru sankiii bu çocugunn

Cnm ya bnmki çok az emiyor beni biberonla takviye etmem gerekiyor sagmasam azalıyor sutum göğsüm bosalmadigi için kaşıkla vermek de çok zor bnmki biberonla 50 cc falan alıyor
Gece de sağıyor musun?ben bir kere denedim ama sonra kaşıkla içiremedim.senin ki biberonu daha çok seviyor o Yüzden seni az mı emiyor sen yine sağsan ama Buzluca stoklasan seni daha çok emer mi acaba?

Gece de sağıyor musun?ben bir kere denedim ama sonra kaşıkla içiremedim.senin ki biberonu daha çok seviyor o Yüzden seni az mı emiyor sen yine sağsan ama Buzluca stoklasan seni daha çok emer mi acaba?
Gece sagmıyorum cnm benden ne alırsa gece..ya valla onu da denedim ama kilo alımı yavaşliyor cisli bez sayısı azalıyor o zaman dayanamıyorum

Sen çok aktif beceriklisin o Yüzden zor gelmemiştir sana:)
aktif im ama becerikli deilim yawss :)
yokkk ikisi kuçuk oluncada zor kolay demiyorum, ben o yuzden 5 yil ara verdim :)
ama buyuk olunca daha bi baska zorrr, ayni deil kesinlikle
kuçuk olunca bedenen yoruluyorsun,buyuk olunca hem bedenen hem manen yoruluyorsun (

Sen çok aktif beceriklisin o Yüzden zor gelmemiştir sana:)
bide 9 yas kuçuk anne olur
benimkiler 6 yas civari anca isimi zorlastiyolar
her isi ben yapiyorumn bu sefer oteki ne soyle diyolar , kizim diyor sen bebege bakiyorsun bana is yaptiruiyorsun
bebege o bakacakmis
oglan desen ayri derttt

is yaptigida genelde kendi dokuntusunu toplatiyorumm

Benim kızım da 2700 doğdu var bu bebeklerde bişi.Bıraksam aynen deli gibi uyuyacak 5 dk emse 3 saat uyur o derece sonra gidiyorum sağlık ocağına az kilo almış oluyor sık emzir deniyor onda da çocuk tok napayım mırın mırın emiyor iştah yok zaten anne karnında da öyleydi 40.hafta bitti 2700 doğdu.Tarihte ilkimdir herhalde.40 hafta yaa :/

krem bende de acıttı sıkamadım içine rahat
bende elimle etrafına sürdüm yanma yaptı
daflon vermedi bana emziriyorsun dedi
valla ne bileyim artık canıma tak etti bi gideyim doktora
kaç gün emziremeyeceğim duruma göre sütleri sağıp stok yaparım

Valla kılo aldiricam diye uğraşmaktan keyfini suremedim bebisin..dk tutup emziriyorum ya 3 ay oldu değişen bişi yok böyle gidecek heralde :) sık sık emince daha da kısa emiyor bnmki 1-2 dk falan..Bu sefer de sadece on sütü alıyor asıl yağlı arka sütü almıyor..ben sagip vermekten başka çare bulamadım

Benimki de kız 2700 doğdu.Dr ayda 600 den yukarısı ise dert etme diyor ama bebişim minnak duruyor 900 almış bir ayda ama boyu bir ayda 9 cm uzamış babası 2 metre emdiği boya mı gidiyor var mı bir alakası ?

benim kız 3200 doğdu ama daha anca 4400 oldu
2 aylık olduk bu arada
dün ebe tamam bu kız anasına çekmiş yapacak bişey yok sağlığı yerinde olsun yeter dedi
minyon olacak benimki
babası da çok uzun değil bu yüzden boyu da çok olmayacak sanırım

Ya sen bari yapma 4 kiloyu yeni geçtik biz napalım

Aynen 5 dk oldu 5 daha hadi kızım diyerek emzieiyorum saat takibinden yoruldum.Gece 5 saat uyuyor uyandıktan sonra bi iştahlı emiyor hep öyle emsin istiyorum ama yokk.

Bi Minyon da bende var :))) sağlıklı olsunlar tabi en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…