2015 Şubat Anneleri

biz de şimdi geldik aşıdan,çok ağladı yavrum uyuyor şimdi . maşallah senin bebeğe ya benimki 650 g almış şuan kilosu 4400 boyu da 55 cm. 52 idi geçen ay.
seninkinin yanında benimki minicik kalır. o kadar da emziriyorum yahu. gelişimi normal dediler ama içime sinmiyor pek az almış gibi geliyor sanki
Kaç kilo doğdu ki cnm senin bebis? Geçen ay fazla aldiysa bu ay az almasını çok takma ortalamaya bakıyor drler

benimki bir ayda 650 g almış ben napayım :KK43: harbiden napayım ben ya besleyemiyommu bu çocuğu ben acaba?
Sutun yeterli mi sagip kontrol ettin mi ? Ya ben emzirme sonrası bi de sagip veriyorum zar zor içiriyorum ona rağmen az almış istahsiz bnm kiz valla..emmek aklına gelmiyor..verirsen emiyor vermezsen istemiyor..gece 4 saat geçince Dayanamayıp kaldiriyorm emiyor kaldirmasam uyucak

6 yil ara veren arkadaslarim basini vuracak tas ariyordu. Buyuk ilkokul 1 e baslamis. Okuma ogrenme naz kapris zamani tam. Ara verin verecejseniz de ilkokul 1 e denk getirmeyin diyordu biri. Bu anneligin her turlusu zor
Benim 9 yıl ara oldu.ama çok güzel 1.nin hiç bir zorluğu olmuyor bir de bebek sevmeyi bakmayı o kadar özlemiş oluyorsun ki ...

Sutun yeterli mi sagip kontrol ettin mi ? Ya ben emzirme sonrası bi de sagip veriyorum zar zor içiriyorum ona rağmen az almış istahsiz bnm kiz valla..emmek aklına gelmiyor..verirsen emiyor vermezsen istemiyor..gece 4 saat geçince Dayanamayıp kaldiriyorm emiyor kaldirmasam uyucak
Neden sağıp veriyorsun biberona alışıp memeni bırakmasından korkuyorum ben.çok emip sütümün kalmadığını hissedersem 30 ml mamayı kaşikla veriyorum

Neden sağıp veriyorsun biberona alışıp memeni bırakmasından korkuyorum ben.çok emip sütümün kalmadığını hissedersem 30 ml mamayı kaşikla veriyorum
Cnm ya bnmki çok az emiyor beni biberonla takviye etmem gerekiyor sagmasam azalıyor sutum göğsüm bosalmadigi için kaşıkla vermek de çok zor bnmki biberonla 50 cc falan alıyor

Aşı yaptırdık iki tane verem yokmuş ayın 16 da olacak.
Geldiğimizden beri mız mız çok huzursuz belli ağrısı var.
Calpol verdim Ama daha etki etmedi .900 gr almış geçen ay nerdeyse 1,5 kilo almıştı.
Canım sıkıldı artık iki saatte bir emzircem.başlarım rutinine.
Boyu 62 cm
sen bilirsin tabide bence rutinini bozma , normal olani 900 gr zaten
her ay 1.5 kg alsa 6 ayda 9 yapar ,çocuk olur 13kg
13 kg iki yas kilosu :))) yok oyle bi dunyaaa :KK53::KK53::KK53: bu sefer endokrinci dr pesinde kosarsin :)

Yav bende tartı aldım almaz olaydim 20 günde 600 gr almış şimdi emzirme öncesi sonrası cisli bezli cissiz bezsiz tartip duruyorum çok cnm sıkkın
kakali bezide ekle kizz sadece cis olmaz :)
e tamam iste ayda 900 almis olur ayni giderse,ayda 1 kg civari almasi lazim zaten , yani normali oyle diye biliyorum
ugrasmayin cu çocuklarin kilosuyla, sonra sut stresine girip mamaya basvuracaksiniz : ((

Kizlar gunaydin.genelde bende okuyucuyum. Yazamiyorum pek.sizleri okumak zevkli oluyor.. Genelde ayni sorunlari yasiyoruz. Bi gun uyuyo bigun uyumuo. 12 sinde asi var. Kalca ugsi istedi saglik ocagi. HastNeyede gitmek istemiyorum hastalik kol geziyor.. Domuz gribi vardi antalyada tip fakultesinde. Ayrica ben trabzonluyum bi yakinimiz domuz gribi olmus. 3.cu cocuguna hamileydi.6 aylikken bebegi öldü. kendini makineye baglamislardi.dunde vefat etti.31 yasindaydi. :KK43:(( aman dikkat edin heryer hastalik...
basiniz saolsun canim
Allah yardimcisi olsun o iki kuçuk yavruya çok uzuldum :((

Buyuk konusmayayim ama kizim en az 6 yasina gelene kadar ikinci cocuk yok. Yok anam yoooook..

Aralari az olsun beraber buyurler mantigini su an kafamdan sildim sizin yazdiklarinizi okuyunca. Bi de diyolar ki tek seferde cikiyo aradan. Cok ara verince zor oluyo rahatliga alismisken bi daha bebek buyutmek. Ya zaten cekiceksin bunu her turlu en azindan bi tanesinin akli basinda olur. Hem bebek sevmeyi ozleriz ne guzel.

Yooook yok allah verir kazara o ayri da bilerek aslaaaa!
ben ikisinide yasadim canim
yakin yas daha iyi :)

kakali bezide ekle kizz sadece cis olmaz :)
e tamam iste ayda 900 almis olur ayni giderse,ayda 1 kg civari almasi lazim zaten , yani normali oyle diye biliyorum
ugrasmayin cu çocuklarin kilosuyla, sonra sut stresine girip mamaya basvuracaksiniz : ((
Oyy maralim ya bnm çocuğun süt annesi olsana sen :))) esime 2. Çocuğu istiyorsan önce süt anne bulman lzm dedim :)) bu emzirme olayını basaramadim bi türlü

z2YW1g.jpg

l09oRp.jpg

alin size boy kilo tablosu
benim doktor recep ivedik mi istiyorsun diyor çocugun kilosuna takan lara ( normak kilodaki çocugun kilosuna takanlara yani : ) ))))

Oyy maralim ya bnm çocuğun süt annesi olsana sen :))) esime 2. Çocuğu istiyorsan önce süt anne bulman lzm dedim :)) bu emzirme olayını basaramadim bi türlü
olur canim seve seve :) ne kdr çok emilirse o kdr çok sut gelir hiç sorun deill

benim buyuk oglan 4 kg dogdu, 3 aylikken 7 kg ydu,sonra 500 gr a dustu , sonra 300 e dustu ayda aldigi kilo, ama ben emzirmeyi kesmedim inat ettim : ))) sukur saglikli su an bi sorunumuz yok
kizimda 6 aylikken 8 kg civariydi normal SINIRlar bunlar

olur canim seve seve :) ne kdr çok emilirse o kdr çok sut gelir hiç sorun deill

benim buyuk oglan 4 kg dogdu, 3 aylikken 7 kg ydu,sonra 500 gr a dustu , sonra 300 e dustu ayda aldigi kilo, ama ben emzirmeyi kesmedim inat ettim : ))) sukur saglikli su an bi sorunumuz yok
kizimda 6 aylikken 8 kg civariydi normal SINIRlar bunlar
Ya bnmki 2700 doğdu ya bu tablodaki değerlerin bRZ altında ama ama ayda ortalama 1 kilo aldı gelişimi geri sayilmaz yine de di mi

Cimcime sen sutu saginca hemen iciriyo nusun?emdikten hmn sonra mi sagiyosun 1 saat sonra ni?biriktirince gun icinde ustuste ekliyo musun?cok sordum ama sen prof oldun bu konuda
canım ben emdikten sonra sağdığım için uyuyor oluyor hemen sağıyorum yani
biberona koyup oda sıcaklığında bekletiyorum ve uyanınca içiriyorum onu
gün içinde üst üste eklemiyorum çünkü sağılan süt 6 saat bekleyebilir en fazla bozulma olabilir uzun süre kalınca
tekrar sağdığımı dolaba koyuyorum eskiyi içirince onu çıkarıyorum dolaptan
pompanın biberonlarından birini kullanıyorum dolaba koyarken
eğer 30 ml falan çıkarsa o zaman suluk biberon var miniklerden onunla koyuyorum
hiçbişey bulamazsam kavanozla koyuyorum

mutlaka kullan ilacini
benim ki baya hafifledi çok sukur

ben ilaç pahali diye almadim once sigorta karsilamiyordu, geçer diye dusundum :)
bi pazar oturup acisindan aglayinca esim kizdi niye almiyon ilacini diye, pazaertesi eczane açildiginda kapisindaydim :))))

progtolog fitil ve krem vermiş fitili hemen koydum aşırı kaşıntı yaptı kremide sıktım biraz ağrı yaptı ilk anda oturamadım üstüne ağlayacaktım neredeyse ama sonra geçirdi çok şükür
tuvalete gitmeye korkuyorum artık
ama karar verdim ilaçlar bitince doktora gideceğim operasyon yapılsın

Ya bnmki 2700 doğdu ya bu tablodaki değerlerin bRZ altında ama ama ayda ortalama 1 kilo aldı gelişimi geri sayilmaz yine de di mi
yok canim ayda 1 kg çok guzel , zamanla arayi kapatacakdir seninki de
bak orda dogum kilosu zaten 3 kilodan fazla sizin nerdeyse 500 gr eksik baslamis parkurunuz :)

günaydın kızlar dün dışarı çıkmıştık kız hiç uyumadı yer yadırgadı heralde
akşam eve gelince 7 de bir uyudu sabah 4 e kadar
sonra saat başı uyandı şimdi yeniden uyuttum benimde kafam kazan gibi oldu uyusam diyorum dünya kadar ütü var canım hiçbişey yapmak istemiyor

canım ben emdikten sonra sağdığım için uyuyor oluyor hemen sağıyorum yani
biberona koyup oda sıcaklığında bekletiyorum ve uyanınca içiriyorum onu
gün içinde üst üste eklemiyorum çünkü sağılan süt 6 saat bekleyebilir en fazla bozulma olabilir uzun süre kalınca
tekrar sağdığımı dolaba koyuyorum eskiyi içirince onu çıkarıyorum dolaptan
pompanın biberonlarından birini kullanıyorum dolaba koyarken
eğer 30 ml falan çıkarsa o zaman suluk biberon var miniklerden onunla koyuyorum
hiçbişey bulamazsam kavanozla koyuyorum

progtolog fitil ve krem vermiş fitili hemen koydum aşırı kaşıntı yaptı kremide sıktım biraz ağrı yaptı ilk anda oturamadım üstüne ağlayacaktım neredeyse ama sonra geçirdi çok şükür
tuvalete gitmeye korkuyorum artık
ama karar verdim ilaçlar bitince doktora gideceğim operasyon yapılsın
benimkide ayni ilaç cnm , krem bende acitiyor nedense , yanlismi uyguluyoruz ki
bide damarlar uzerine etkili hapim var , adi daflon
emzirme bitmeden mudahale edemezlerki
bana oyle demisti buyuk oglumda dr , emzirme bitene kdr da ben iyilestim ztn :))

Back
X