Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyuk 2,5 yasinda ben bile ozlemisim bebek kokusunu.Benim 9 yıl ara oldu.ama çok güzel 1.nin hiç bir zorluğu olmuyor bir de bebek sevmeyi bakmayı o kadar özlemiş oluyorsun ki ...
Gece de sağıyor musun?ben bir kere denedim ama sonra kaşıkla içiremedim.senin ki biberonu daha çok seviyor o Yüzden seni az mı emiyor sen yine sağsan ama Buzluca stoklasan seni daha çok emer mi acaba?Cnm ya bnmki çok az emiyor beni biberonla takviye etmem gerekiyor sagmasam azalıyor sutum göğsüm bosalmadigi için kaşıkla vermek de çok zor bnmki biberonla 50 cc falan alıyor
Evet her türlü Özler insan dimi? Sizinkinin ilerisi güzel birbirlerine arkadaş olurlar.benimkilerinin öyle bir olayı olamayacak ne yazıkkiBuyuk 2,5 yasinda ben bile ozlemisim bebek kokusunu.
Sen çok aktif beceriklisin o Yüzden zor gelmemiştir sana:)ben ikisinide yasadim canim
yakin yas daha iyi :)
Evet bnm fındığım anne karnında da istahsizdi anlaşılan :))))yok canim ayda 1 kg çok guzel , zamanla arayi kapatacakdir seninki de
bak orda dogum kilosu zaten 3 kilodan fazla sizin nerdeyse 500 gr eksik baslamis parkurunuz :)
Gece sagmıyorum cnm benden ne alırsa gece..ya valla onu da denedim ama kilo alımı yavaşliyor cisli bez sayısı azalıyor o zaman dayanamıyorumGece de sağıyor musun?ben bir kere denedim ama sonra kaşıkla içiremedim.senin ki biberonu daha çok seviyor o Yüzden seni az mı emiyor sen yine sağsan ama Buzluca stoklasan seni daha çok emer mi acaba?
aktif im ama becerikli deilim yawss :)Sen çok aktif beceriklisin o Yüzden zor gelmemiştir sana:)
senin findik kizmiydi :)Evet bnm fındığım anne karnında da istahsizdi anlaşılan :))))
Kız cnm :)) erkek tablosuna baksam kafayı yerdim ztn :)))senin findik kizmiydi :)
kizla oglan gelisimi farkli oluyor da
bide 9 yas kuçuk anne olurSen çok aktif beceriklisin o Yüzden zor gelmemiştir sana:)
hehe bakmaaa :))Kız cnm :)) erkek tablosuna baksam kafayı yerdim ztn :)))
Sutun yeterli mi sagip kontrol ettin mi ? Ya ben emzirme sonrası bi de sagip veriyorum zar zor içiriyorum ona rağmen az almış istahsiz bnm kiz valla..emmek aklına gelmiyor..verirsen emiyor vermezsen istemiyor..gece 4 saat geçince Dayanamayıp kaldiriyorm emiyor kaldirmasam uyucak
hehe bakmaaa :))
benimkide ayni ilaç cnm , krem bende acitiyor nedense , yanlismi uyguluyoruz ki
bide damarlar uzerine etkili hapim var , adi daflon
emzirme bitmeden mudahale edemezlerki
bana oyle demisti buyuk oglumda dr , emzirme bitene kdr da ben iyilestim ztn :))
Valla kılo aldiricam diye uğraşmaktan keyfini suremedim bebisin..dk tutup emziriyorum ya 3 ay oldu değişen bişi yok böyle gidecek heralde :) sık sık emince daha da kısa emiyor bnmki 1-2 dk falan..Bu sefer de sadece on sütü alıyor asıl yağlı arka sütü almıyor..ben sagip vermekten başka çare bulamadımBenim kızım da 2700 doğdu var bu bebeklerde bişi.Bıraksam aynen deli gibi uyuyacak 5 dk emse 3 saat uyur o derece sonra gidiyorum sağlık ocağına az kilo almış oluyor sık emzir deniyor onda da çocuk tok napayım mırın mırın emiyor iştah yok zaten anne karnında da öyleydi 40.hafta bitti 2700 doğdu.Tarihte ilkimdir herhalde.40 hafta yaa :/
Benimki de kız 2700 doğdu.Dr ayda 600 den yukarısı ise dert etme diyor ama bebişim minnak duruyor 900 almış bir ayda ama boyu bir ayda 9 cm uzamış babası 2 metre emdiği boya mı gidiyor var mı bir alakası ?
Bende evde sürekli tartıyorsum yanlış diyordum.doğruymuş meğer.
Biri bir şey dese ikinci ayda az mı alıyor acaba. Hemşire normal dedi ama neden geçen ay çok aldı bu ay az acaba diyorum.
Ya kilosu yerinde bir sorunum yok ama besleyememkten korkuyorum.
Sen en iyisi tartma. Tartacaksan da aylık tart bari.seninkininde kilosu normal gmrünüyor.
Valla kılo aldiricam diye uğraşmaktan keyfini suremedim bebisin..dk tutup emziriyorum ya 3 ay oldu değişen bişi yok böyle gidecek heralde :) sık sık emince daha da kısa emiyor bnmki 1-2 dk falan..Bu sefer de sadece on sütü alıyor asıl yağlı arka sütü almıyor..ben sagip vermekten başka çare bulamadım
Bi Minyon da bende var :))) sağlıklı olsunlar tabi en önemlisi obenim kız 3200 doğdu ama daha anca 4400 oldu
2 aylık olduk bu arada
dün ebe tamam bu kız anasına çekmiş yapacak bişey yok sağlığı yerinde olsun yeter dedi
minyon olacak benimki
babası da çok uzun değil bu yüzden boyu da çok olmayacak sanırım