2900 doğdu canım. ilk ay 800 g aldı. bu ay 650. bu arada sabah ben kiloya taktım kafayı sonra başıma neler geldi

aşıdan geldik uyuyodu sonra uynadı kıyameti koparıyo ağlarken. üst kat komşu duymuş geldi. yok diyo bu çocukta gaz sancısı var. oysaki biliyom ben aşıdan. tutturdu sıcak su torbası koyalım ayaklarına.
bu arada ben çok ağlıyo diye yarım çay kaşığı calpol vermiştim. sonra kadın gaz var bunda çok diyip beni ikna edince bi de metsil verdim 3 damla. kadın bebeği sardı sarmaladı benim kucağımda bebek üstümüzde battaniye benim karnımın üstünde de sıcak su torbası var ince battaniyeye sarılı, bebeğin ayaklarına değiyo.
kadın gitti bebeğin altını bi açtık bi bacağı diz kapağından aşağısı kıpkırmızı hafif şiş. sağlık ocağına götürdük ne olabilir bu diye. dr anlam veremedi. sıcak bişey mi değdi dedi.
büyük ihtimalle yakmışım çocuğu ya ben. aptal kafam ne dinlersin sen herkesi. ben sandım calpol-metsil reaksiyon mu gösterdi?
takip et artarsa acile git dediler. pişik kremi sütdüm üstüne yanık olabilir diye.
ne olduğunu çözemedik tam, acaip moralim bozuk.