- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Benimkinin ayarı yok bir gün hem gece hem gündüz uyuyo bazen de hiç uyumuyornapicam ben canim yaa, çocugun gozunden uyku akiyor simdiye kdr da uyudu zaten, gece kalkip oturacak offf
Ye canım sadece yağı ve şekeri azalt ama onları da tamamen kesme.Kesinlikle ne zaman yemesem olmuyor sütüm ya
Uykuda nasıl besleniyor ki?Benimkinin ayarı yok bir gün hem gece hem gündüz uyuyo bazen de hiç uyumuyor
Maralım ben pazartesi hormonlu spiral taktıracağım internette yorumlara baktım kimisi kilo almış çok ben kilo alırsam diye korkuyorum kanamayı kesmesine biraz sevindim hem namazlar hem de Ramazan eksiksiz geçer diye zaten borçlar üç ay oldu
Benim eltimin kızı 6 aylık oldu annesi onu uykusunda besledi hep koz şu an belki 4 saat bile uyanık durmuyo her bir buçuk saatte uyuyo ve 3 4 saat maşallah uyuyo :)
O kadar rahat ki uyut otur aşa ohhhh mis
Kahvalti icin yumurtalı ekmek yapsana :)yarin misafirim vardi esimin arkadasi esiyle gelicek
kayinim aramis yarin sabah geliyoruz diye
benim iki misafir oldu bana on kisi
kahvalti ya napicam, oglen yemege napicam
iki misfirinde birbirinden haberi yok oyy tirlaticammm :))
Gaz yapar diye biliyorum ben de icmiyorumSüt içince bebişte gaz mı olur? Hiç araştırmamıştım sanki öyle gibi gördüm. Sabahları çay içmiyorum ya süt içiyordum ondan mı gaz oluyor ki? Az önce de tatlı yedim şeker çıkmasın diye süt içtim üstüne
Babalar kiyamaz kizlarina, özlüyorum babami çok özlüyorumamin canım inşallah. Benim eşim de sürekli tayinci olduğu için benim için en uygunu kpss.
Evet çok anlayışlıdır babacım sağolsun geçen sene evliyken okul istanbulda diye gidip geliyordum hala ders çalışıyorken meyvemi bile önüme getiriyordu. Babam da polis bu arada kolay bir mesleği yok.
İlk dega duydum valensiya portakali adiniEstağfurullah canım sütünden geçmez ama havalandirma ve el hijyeni çok önemli. Hapsiriyoriz elimize oksiriyoriz elimize sonrasında farkında olmadan bebeğe sürebiliriz, o şekilde geçebilir sut de %100 korumuyor sonuçta benim kızı emzirmeme rağmen 2 kere grip oldu abisiyla ablasindan bulaştı sürekli elleri üstünde öpüyorlar mıncıklıyorlar.sen içini ferah tut inş sen de çabucak atlatirsin.Valensiya portakalı var bu mevsim hem tadı güzel olur hem de küçük olmasına rağmen suyu çok çıkar.ondan al mutlaka iç suyunu.biber filan fazla yemeye calis c vitamini onda da var.kuruyemişlerden yemeye calis hepsinin vitamini ayrı yarıyor insana. Bu ara etli sütlü yemeklerden fazla yap o da vücut direncini artırır.
Cin mi çarptı senin kocanı noldu? Bir oku üfle yüzüneAma niye benim kocam öyle değil :)
Onlar türkçe biliyor mu temiz mi laftan anlar mı?Çok mu zorluyorum ki
Ben acı yediğimde süyüm olmuyor, acıyı da severim yemeklere basarımBenim kız azıcık emip uyuyo 10 dakika geçmiyo mıkır etmeye başlıyoanlamadım gitti güya tecrübeliyim
Emzik işine gelirse tutuyo gelmezse tutmuyo
Bir de kızlar bazen ya benim derin uykumdan ya da belki de uyanmadığı için bir uyanıyorum saat 3 ya da 4 her zaman olmasa da bazen böyle oluyo düzenli emmediği için hep sütüm kesilecek diye korkuyorum iki saatte üç saatte kalksa emse daha rahat edeceğim inanın gündüz de azıcık emiyo sonra bırakıyor yarım saat geçmeden çapur çupur elini emmeye başlıyooooo
Ha bir gariplik daha benden gelsinekmek yemediğim zaman sütüm olmuyo
Denemelerim sonucu bu kanıya vardım
Ben de evi sildim süpürdüm ama yine dağıldı ortalık. Bugun tanışma yıldönümümüz yemeği dışardan söyledik, ota moka özel gün diye yemeğe giden biz pijamayla evde yemek yiyoruz :))Evlerı dip köşe temızledım çamaşır yıkadım astım bıraz once pazara gıttım yemek yedık tonla bulaşık yıkadım sırf mak. Yı boşaltmanın derdıne. Aha aksam oldu gene yemek derdı bu boğazla basımıZ belada
Ben de sözlük açıksa yazamıyorum bnm yazmak istediğim yerine başka şey yazıldı mi sinir oluyorumTuşlu tlfda bende hizliyim ama akilli tlf cikti mertlik bozuldu kirk kere duzeltiyorum yazdigimi :))
Yardım edin canlar oğlum da geceleri Uyanıyor 5 gündür ve düzeleceğini sanmıyorum 3 te kalkıyo tekrar dalması 5 buçuk 6 yı buluyo
Türkiye'de Çalışanları biliyor. Temizdir tabii bakıcı sonuçta.Onlar türkçe biliyor mu temiz mi laftan anlar mı?
Bebişler çok küçük terk edilmiş hissetmiş olsa bile bundan sonra verilen sevgiyle ilginizle o his yok olucaktır. Birçok bebek küçükken yaşadıklarını Büyüyünce hayatlarında tutmazlar. Bir kitap okumuştum beynin gücü gibi bişeydi. Orada yazıyordu.Kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacim var..bu eylulun memede az durmasina hatta beslenirken ağlamasina kafayı takınca bgn bebek terapisine gittik..orda ben hamilelik doğum doğum sonrasından bahsederken eylül kucağımda bazı bölümlerde çok fena ağladı katıla katıla..cok uzun şeyler konuştuk şimdi hepsini anlatmiyim ama sonuç olarak psikolog eylül kendini terk edilmis hissetmis dedi..şimdi asıl beni düşündüren haftaya olan seans..psikodrama ile eylülde travma yaratan olayı tekrar yaşayıp çözecekmisiz..bi yandan yapmak istiyorum bi yandan kötü bişi olur mu ki diye korkuyorum brz araştırdım internette ama çok fazla bişi bulamadım ne dersiniz yaptirmali miyim Sizce
Kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacim var..bu eylulun memede az durmasina hatta beslenirken ağlamasina kafayı takınca bgn bebek terapisine gittik..orda ben hamilelik doğum doğum sonrasından bahsederken eylül kucağımda bazı bölümlerde çok fena ağladı katıla katıla..cok uzun şeyler konuştuk şimdi hepsini anlatmiyim ama sonuç olarak psikolog eylül kendini terk edilmis hissetmis dedi..şimdi asıl beni düşündüren haftaya olan seans..psikodrama ile eylülde travma yaratan olayı tekrar yaşayıp çözecekmisiz..bi yandan yapmak istiyorum bi yandan kötü bişi olur mu ki diye korkuyorum brz araştırdım internette ama çok fazla bişi bulamadım ne dersiniz yaptirmali miyim Sizce
Sonuç olarak bence gitme. Psikologlar bizden düşük puanla üniversiteye giriyorlar. Pek güvenmiyorum. Ama ikinci bir üni okuycak olsam psikolog olurdum sanırım.Kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacim var..bu eylulun memede az durmasina hatta beslenirken ağlamasina kafayı takınca bgn bebek terapisine gittik..orda ben hamilelik doğum doğum sonrasından bahsederken eylül kucağımda bazı bölümlerde çok fena ağladı katıla katıla..cok uzun şeyler konuştuk şimdi hepsini anlatmiyim ama sonuç olarak psikolog eylül kendini terk edilmis hissetmis dedi..şimdi asıl beni düşündüren haftaya olan seans..psikodrama ile eylülde travma yaratan olayı tekrar yaşayıp çözecekmisiz..bi yandan yapmak istiyorum bi yandan kötü bişi olur mu ki diye korkuyorum brz araştırdım internette ama çok fazla bişi bulamadım ne dersiniz yaptirmali miyim Sizce
Vışş o ne bee baby terapi :)Kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacim var..bu eylulun memede az durmasina hatta beslenirken ağlamasina kafayı takınca bgn bebek terapisine gittik..orda ben hamilelik doğum doğum sonrasından bahsederken eylül kucağımda bazı bölümlerde çok fena ağladı katıla katıla..cok uzun şeyler konuştuk şimdi hepsini anlatmiyim ama sonuç olarak psikolog eylül kendini terk edilmis hissetmis dedi..şimdi asıl beni düşündüren haftaya olan seans..psikodrama ile eylülde travma yaratan olayı tekrar yaşayıp çözecekmisiz..bi yandan yapmak istiyorum bi yandan kötü bişi olur mu ki diye korkuyorum brz araştırdım internette ama çok fazla bişi bulamadım ne dersiniz yaptirmali miyim Sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?