2015 Şubat Anneleri

napicam ben canim yaa, çocugun gozunden uyku akiyor simdiye kdr da uyudu zaten, gece kalkip oturacak offf
Benimkinin ayarı yok bir gün hem gece hem gündüz uyuyo bazen de hiç uyumuyor
Maralım ben pazartesi hormonlu spiral taktıracağım internette yorumlara baktım kimisi kilo almış çok ben kilo alırsam diye korkuyorum kanamayı kesmesine biraz sevindim hem namazlar hem de Ramazan eksiksiz geçer diye zaten borçlar üç ay oldu
Benim eltimin kızı 6 aylık oldu annesi onu uykusunda besledi hep koz şu an belki 4 saat bile uyanık durmuyo her bir buçuk saatte uyuyo ve 3 4 saat maşallah uyuyo :)
O kadar rahat ki uyut otur aşa ohhhh mis

Uykuda nasıl besleniyor ki?

Süt içince bebişte gaz mı olur? Hiç araştırmamıştım sanki öyle gibi gördüm. Sabahları çay içmiyorum ya süt içiyordum ondan mı gaz oluyor ki? Az önce de tatlı yedim şeker çıkmasın diye süt içtim üstüne

yarin misafirim vardi esimin arkadasi esiyle gelicek
kayinim aramis yarin sabah geliyoruz diye
benim iki misafir oldu bana on kisi
kahvalti ya napicam, oglen yemege napicam
iki misfirinde birbirinden haberi yok oyy tirlaticammm :))
Kahvalti icin yumurtalı ekmek yapsana :)

Gaz yapar diye biliyorum ben de icmiyorum

Babalar kiyamaz kizlarina, özlüyorum babami çok özlüyorum

İlk dega duydum valensiya portakali adini

Ben acı yediğimde süyüm olmuyor, acıyı da severim yemeklere basarım

Ben de evi sildim süpürdüm ama yine dağıldı ortalık. Bugun tanışma yıldönümümüz yemeği dışardan söyledik, ota moka özel gün diye yemeğe giden biz pijamayla evde yemek yiyoruz :))

Yardım edin canlar oğlum da geceleri Uyanıyor 5 gündür ve düzeleceğini sanmıyorum 3 te kalkıyo tekrar dalması 5 buçuk 6 yı buluyo

Aynen yaaa gece iki buçuk üç gibi her gece uyanıyor ve mık mık durmuyor. sabah da en geç yedide ayakta. Çok uykum var yaaa

Kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacim var..bu eylulun memede az durmasina hatta beslenirken ağlamasina kafayı takınca bgn bebek terapisine gittik..orda ben hamilelik doğum doğum sonrasından bahsederken eylül kucağımda bazı bölümlerde çok fena ağladı katıla katıla..cok uzun şeyler konuştuk şimdi hepsini anlatmiyim ama sonuç olarak psikolog eylül kendini terk edilmis hissetmis dedi..şimdi asıl beni düşündüren haftaya olan seans..psikodrama ile eylülde travma yaratan olayı tekrar yaşayıp çözecekmisiz..bi yandan yapmak istiyorum bi yandan kötü bişi olur mu ki diye korkuyorum brz araştırdım internette ama çok fazla bişi bulamadım ne dersiniz yaptirmali miyim Sizce

Bebişler çok küçük terk edilmiş hissetmiş olsa bile bundan sonra verilen sevgiyle ilginizle o his yok olucaktır. Birçok bebek küçükken yaşadıklarını Büyüyünce hayatlarında tutmazlar. Bir kitap okumuştum beynin gücü gibi bişeydi. Orada yazıyordu.

Bebek terapisi diye bi sey mi varmis.. Ilk kez duydum. Ilginc bi sey ben yaptirmazdim sanki...

Sonuç olarak bence gitme. Psikologlar bizden düşük puanla üniversiteye giriyorlar. Pek güvenmiyorum. Ama ikinci bir üni okuycak olsam psikolog olurdum sanırım.

Vışş o ne bee baby terapi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…