2015 Şubat Anneleri

Merak ettim Eylül'de travma yaratan olay ne?

her sabah 2 kuru kayısı yiyip üzerine 2 bardak su içiyorum
gün içerisinde de 1 bardak kayısı marmelatı yiyip kompostosunu içiyorum
benimki düzene girdi kızımda tık yok
ama sancısı yokya o yeter
Canım senin şu Ziya dede süt Çayı nasıl süt yaptı mı? Yapıyorsa arayıp buldurayım burdan da.

senin esin yunan taraflarindan degil miydi trakyalilar h harfini kullanamaz
Annesi tekirdağ ,babası yunanistan
Batı Trakya türklerinden ama cadı anne öğretmiş konuşmayı demekki üç çocukta söylemiyor haRfi
Bende aşırı takıntılıyım her seferinde düzeltiyorum.

Seninki direnisci olacak iscinin arkasinda duracak :)))
Bu ailenin içinde bir şey olamaz çocuk.
Yav yine çok sinirliyim. Kadın arıyor telde Ayşem nasıl diye soruyor ( inzar kızmasın ayşe adı kötü demiyorum sadece bebeğin adı var)
Eşime dedim söyle annene çocuğun adı var.
Bana demiyor hiç diyor. Kuzun nasıl diyormuş.
Dedim o zaman bunda kötü niyet ararım.
Ben ona adından başka bir şey desem hoşlanır mı?
Çocuğumu kimlik kargaşasına sokacak.
Ben mi kötü niyetli oldum yav eskiden böyle biri değildim.

Merak ettim Eylül'de travma yaratan olay ne?
bana brz geç emzirttiler eylulu ilk 1.5 saat içinde emmezse bebek kendini Yalnız hissedermis..eylul doğum sonrası baya bi uyudu zorla emzirtmeye çalıştılar ağzına memeyi zorla verdiler falan..o uyku hali de epidural anestezidenmis..sonra ilk kim besledi dedi hemşire vermişti göğsü alamayınca ilk mamayı..sonra annem evde cok yardımcıydi ben sadece emziriyor geri kalan herseyi annem yapıyordu..bi de ben sürekli çok zorlandığımdan bahsediyordum..eşimin yanımda olmayisindan yetememe Korkusu falan..ama bunlar hepimizde olmadı mı..ablam da mantıklı bulmadi çok..bisürü çocuk yogun bakimda kalıyor annesinden ayrı kaliyor çok travmatik doğumlar oluyor anne bebeğini görmek bile istemiyor diyor..aman ne bileyim kafam allak bullak

Benimki normal doğum olmasına ragmen 3 saat sonra getirdiler bebeyi. Kan şekeri düştük olduğu için hemşire mama da verdi bizden izin alarak. Ben de sürekli şikayet ettim ben yapamıyorum çok zor diye hala da ediyorum ve 2 ayı geçti hala annem burda ve bayagı ilgileniyo. Ama ben bebeyi zor ayırıyorum memeden... Senin de dediğin gibi hepimiz aynı şeyleri yaşadık.. Bunlar sebep olmaz sanki.. Ne zamandır bu durum var. Meme reddi denen geçici durum olabilir seninki..

1 haftadır var gibi ama hiçbi zmn aşırı memeci olmadı..ablam bunun senle ilgisi yok her çocuk bir olmaz kimisi memeye düşkün olur kimisi olmaz diyor..ben bu konuya taktım diye kendimi kötü hissediyorum heralde yoksa Eylülde bi sorun yoktur heralde onun mutsuz olduğunu düşünmek istemiyorum ya

Canim senin kararin ama yapmadan da bilemezsin ben ilk zamanlar oglum giyinirken alt alirken banyo yaparken cok agliyo krize giriyo diye treapiste gitmeyi dusundum simdi duzeldi cok sukur eylulde duzelecek elbet ama o zamana kadar sende cok uzuleceksin boyle en azindan erken atlatma sansin olacak....

Annesi tekirdağ ,babası yunanistan
Batı Trakya türklerinden ama cadı anne öğretmiş konuşmayı demekki üç çocukta söylemiyor haRfi
Bende aşırı takıntılıyım her seferinde düzeltiyorum.
Ben konusmaya degil ama yazmaya takiliyorum cok sinir

Kesinlikle her bebe aynı olmuyo. Cevremdekiler bana sasırıyo ne kadar uzun emziriyosun diyolar ama napayım bebe yavas yavas anca emiyo. Onlarınki 5 dkda sömürüyomuş.. Senin bebe de hızlıdır. Ne güzel işte oyuna bir sürü zaman kalır :)

Ay sacini basini yolarim onun ne munasebet benim evladima kendi istedigi isimle hitap edecek sirf kv istedigi ismi koymamak icin oglum tek isimli seninki bide hayşe diyodur sen uyarsana sert bi dille

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…