Merak ettim Eylül'de travma yaratan olay ne?Kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacim var..bu eylulun memede az durmasina hatta beslenirken ağlamasina kafayı takınca bgn bebek terapisine gittik..orda ben hamilelik doğum doğum sonrasından bahsederken eylül kucağımda bazı bölümlerde çok fena ağladı katıla katıla..cok uzun şeyler konuştuk şimdi hepsini anlatmiyim ama sonuç olarak psikolog eylül kendini terk edilmis hissetmis dedi..şimdi asıl beni düşündüren haftaya olan seans..psikodrama ile eylülde travma yaratan olayı tekrar yaşayıp çözecekmisiz..bi yandan yapmak istiyorum bi yandan kötü bişi olur mu ki diye korkuyorum brz araştırdım internette ama çok fazla bişi bulamadım ne dersiniz yaptirmali miyim Sizce
Canım senin şu Ziya dede süt Çayı nasıl süt yaptı mı? Yapıyorsa arayıp buldurayım burdan da.her sabah 2 kuru kayısı yiyip üzerine 2 bardak su içiyorum
gün içerisinde de 1 bardak kayısı marmelatı yiyip kompostosunu içiyorum
benimki düzene girdi kızımda tık yok
ama sancısı yokya o yeter
Bol bol süt var bebiş de o sütü çok emmişYeşil kaka ne demekti?
Seninki direnisci olacak iscinin arkasinda duracak :)))Bizimki tarlada çapa mı yapar acep?
Aminnn
Annesi tekirdağ ,babası yunanistansenin esin yunan taraflarindan degil miydi trakyalilar h harfini kullanamaz
zeytinyagini icirmesende popoya enjekte edebilir kulak cubuyla uyarabilirsin Belki yazmislardir ama ben gecmisi okudugum icin yazayim dedimDoktr sapsimpleks diye damla verdi amakuullanmk istemiyorumilac sonuçta bir zeytimyagini denicem ins yapar
Yeşil kaka ne demekti?
Bu ailenin içinde bir şey olamaz çocuk.Seninki direnisci olacak iscinin arkasinda duracak :)))
bana brz geç emzirttiler eylulu ilk 1.5 saat içinde emmezse bebek kendini Yalnız hissedermis..eylul doğum sonrası baya bi uyudu zorla emzirtmeye çalıştılar ağzına memeyi zorla verdiler falan..o uyku hali de epidural anestezidenmis..sonra ilk kim besledi dedi hemşire vermişti göğsü alamayınca ilk mamayı..sonra annem evde cok yardımcıydi ben sadece emziriyor geri kalan herseyi annem yapıyordu..bi de ben sürekli çok zorlandığımdan bahsediyordum..eşimin yanımda olmayisindan yetememe Korkusu falan..ama bunlar hepimizde olmadı mı..ablam da mantıklı bulmadi çok..bisürü çocuk yogun bakimda kalıyor annesinden ayrı kaliyor çok travmatik doğumlar oluyor anne bebeğini görmek bile istemiyor diyor..aman ne bileyim kafam allak bullakMerak ettim Eylül'de travma yaratan olay ne?
Bizimkide her gece 5.30 ta uyaniyo ne dertleri var acaba okula git desek bes dk daha noluuurrr derlerAynen yaaa gece iki buçuk üç gibi her gece uyanıyor ve mık mık durmuyor. sabah da en geç yedide ayakta. Çok uykum var yaaa
Sağol. Allah kimseye yaşatmasın kardeş acısı.28 yaşındaydı.Allah rahmet eylesin canım sanırım çok genç yasta kaybetmissin abini..
Benimki normal doğum olmasına ragmen 3 saat sonra getirdiler bebeyi. Kan şekeri düştük olduğu için hemşire mama da verdi bizden izin alarak. Ben de sürekli şikayet ettim ben yapamıyorum çok zor diye hala da ediyorum ve 2 ayı geçti hala annem burda ve bayagı ilgileniyo. Ama ben bebeyi zor ayırıyorum memeden... Senin de dediğin gibi hepimiz aynı şeyleri yaşadık.. Bunlar sebep olmaz sanki.. Ne zamandır bu durum var. Meme reddi denen geçici durum olabilir seninki..bana brz geç emzirttiler eylulu ilk 1.5 saat içinde emmezse bebek kendini Yalnız hissedermis..eylul doğum sonrası baya bi uyudu zorla emzirtmeye çalıştılar ağzına memeyi zorla verdiler falan..o uyku hali de epidural anestezidenmis..sonra ilk kim besledi dedi hemşire vermişti göğsü alamayınca ilk mamayı..sonra annem evde cok yardımcıydi ben sadece emziriyor geri kalan herseyi annem yapıyordu..bi de ben sürekli çok zorlandığımdan bahsediyordum..eşimin yanımda olmayisindan yetememe Korkusu falan..ama bunlar hepimizde olmadı mı..ablam da mantıklı bulmadi çok..bisürü çocuk yogun bakimda kalıyor annesinden ayrı kaliyor çok travmatik doğumlar oluyor anne bebeğini görmek bile istemiyor diyor..aman ne bileyim kafam allak bullak
Yok canım öğretmen olsa söylerdi eralde.haha çok enteresanmis :)
ogretmen deil demi kiz :))
1 haftadır var gibi ama hiçbi zmn aşırı memeci olmadı..ablam bunun senle ilgisi yok her çocuk bir olmaz kimisi memeye düşkün olur kimisi olmaz diyor..ben bu konuya taktım diye kendimi kötü hissediyorum heralde yoksa Eylülde bi sorun yoktur heralde onun mutsuz olduğunu düşünmek istemiyorum yaBenimki normal doğum olmasına ragmen 3 saat sonra getirdiler bebeyi. Kan şekeri düştük olduğu için hemşire mama da verdi bizden izin alarak. Ben de sürekli şikayet ettim ben yapamıyorum çok zor diye hala da ediyorum ve 2 ayı geçti hala annem burda ve bayagı ilgileniyo. Ama ben bebeyi zor ayırıyorum memeden... Senin de dediğin gibi hepimiz aynı şeyleri yaşadık.. Bunlar sebep olmaz sanki.. Ne zamandır bu durum var. Meme reddi denen geçici durum olabilir seninki..
Canim senin kararin ama yapmadan da bilemezsin ben ilk zamanlar oglum giyinirken alt alirken banyo yaparken cok agliyo krize giriyo diye treapiste gitmeyi dusundum simdi duzeldi cok sukur eylulde duzelecek elbet ama o zamana kadar sende cok uzuleceksin boyle en azindan erken atlatma sansin olacak....Kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacim var..bu eylulun memede az durmasina hatta beslenirken ağlamasina kafayı takınca bgn bebek terapisine gittik..orda ben hamilelik doğum doğum sonrasından bahsederken eylül kucağımda bazı bölümlerde çok fena ağladı katıla katıla..cok uzun şeyler konuştuk şimdi hepsini anlatmiyim ama sonuç olarak psikolog eylül kendini terk edilmis hissetmis dedi..şimdi asıl beni düşündüren haftaya olan seans..psikodrama ile eylülde travma yaratan olayı tekrar yaşayıp çözecekmisiz..bi yandan yapmak istiyorum bi yandan kötü bişi olur mu ki diye korkuyorum brz araştırdım internette ama çok fazla bişi bulamadım ne dersiniz yaptirmali miyim Sizce
Ben konusmaya degil ama yazmaya takiliyorum cok sinirAnnesi tekirdağ ,babası yunanistan
Batı Trakya türklerinden ama cadı anne öğretmiş konuşmayı demekki üç çocukta söylemiyor haRfi
Bende aşırı takıntılıyım her seferinde düzeltiyorum.
Sonra hazmedemeyip kendisine de annesine de butun gunu zehretmisBol bol süt var bebiş de o sütü çok emmiş
Aman neyse tehlikeli bisey olmasin da :)Fazla yemekten diyenler var, on sutu fazla almis diyenler var, sen kendini usuttugin icin ole oluyo diyenler var.. Sec begen al :)
1 haftadır var gibi ama hiçbi zmn aşırı memeci olmadı..ablam bunun senle ilgisi yok her çocuk bir olmaz kimisi memeye düşkün olur kimisi olmaz diyor..ben bu konuya taktım diye kendimi kötü hissediyorum heralde yoksa Eylülde bi sorun yoktur heralde onun mutsuz olduğunu düşünmek istemiyorum ya
Ay sacini basini yolarim onun ne munasebet benim evladima kendi istedigi isimle hitap edecek sirf kv istedigi ismi koymamak icin oglum tek isimli seninki bide hayşe diyodur sen uyarsana sert bi dilleBu ailenin içinde bir şey olamaz çocuk.
Yav yine çok sinirliyim. Kadın arıyor telde Ayşem nasıl diye soruyor ( inzar kızmasın ayşe adı kötü demiyorum sadece bebeğin adı var)
Eşime dedim söyle annene çocuğun adı var.
Bana demiyor hiç diyor. Kuzun nasıl diyormuş.
Dedim o zaman bunda kötü niyet ararım.
Ben ona adından başka bir şey desem hoşlanır mı?
Çocuğumu kimlik kargaşasına sokacak.
Ben mi kötü niyetli oldum yav eskiden böyle biri değildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?