Valla benimki 5 dakikacılardan. (beş hececiler gibi oldu)yanımızda pusette uyuyordu ışıktan rahatsız oldu kıpırdandı ağladı. hemen meme verdim emsin diye hiiç dönüp bakmadı. saga sola dönebilse döndü kıçını uyudu dicem o derece. çok kilo almadıysa da napayım gece uykusu bölünür mü
Sıcak mı ne güzel yaa ankara soğuk hala
Canım sen kendini göster bir şekilde yoksa biizm ülkede ölünce anlıyorlar biliyorsun.Ilerde anlıycaklardır. Dünya ilerliyor turkiye geriliyor tr de bu konuda çalışan sayısının olmaması da be kadar geri olduğumuzu gösteriyor.
Ankarada ne var kız? Köy neresiBiz de ankaraya ozenip duruyoruz oğlum yol yapmış ankara tabelası koymuş araba da yapmış nasip kısmet olursa yazın ankaraya gitmeyi planliyorum ama eşim her zamanki gibi hayallerime limon sikmazsa tabii.gecen gün söyledim nereye gidiyorsun bebek küçük diyor. 7-8 aylık olacak o zaman hem de ankara da sıcak olacak zaten,çocukları köye götüreyim 10-15 gün doğal yasam görsünler televizyon yok bilgisayar yok,toprakla çamurla filan oynasinlar en büyük hayalim boyle biseydi zaten
Bizim bebeler hep aynı şeyleri yapıyor. Daha önce sordum mu acaba senin ne zaman doğdu.Biz emziğe alistirdik, babasi alistirdi. Aventin emziği yatiriken verdi eliyle de tutuyor o atmaya calisiyor babasi geri tepiyor cikartmasina izin vermiyor, biraz gaddar ama olsun alsin, butun elini agzina sokmaya basladi cunku
9 şubatBizim bebeler hep aynı şeyleri yapıyor. Daha önce sordum mu acaba senin ne zaman doğdu.
Hıı benimki büyükmüş 14 gün9 şubat
Maral anne sütü içen bebekler isal olmaz diyordu. Neye göre isal dedin. Benimki hep sulu yapıyor. Bir kez günde 5-6 krz yaptı o zaman bende isal diye düşündüm geçti sonra.Nerdeyse bir haftadır ishalizdoktoru aradım kusma var mı denişti yoktu ama üç gündür azar azar günde bir seferlik kustu çok cnm sıkıldı doktoru aradım şimdde çok kusmamışsa birşey olmaz dedi üfff ama napıcam bilmiyorum çocuğum hasta olmasın nolurrrr ya
Su gibi çıkardı beline falan taşıyor sulu işte sulu olunca ishal olmuyor mu? Günde 2-3 kez yapıyorMaral anne sütü içen bebekler isal olmaz diyordu. Neye göre isal dedin. Benimki hep sulu yapıyor. Bir kez günde 5-6 krz yaptı o zaman bende isal diye düşündüm geçti sonra.
Doktor isal olur mu dedi?
Biz 2. ayinda kontrole giderken arabada yapti kakasini 5. Kakasiydi, dr.u bakarmen bir daha yapti eve donduk yine yapti, dr.u aradik noluyor diye sık beslenmeden olur dedi. Atak zamani zirt pirt memedeydi kakalar kusmuklar havada ucustu, gecti iki gunde. Tabi dr.umuz her zamanki gibi normal dedi. Adam herseye normal diyor.Maral anne sütü içen bebekler isal olmaz diyordu. Neye göre isal dedin. Benimki hep sulu yapıyor. Bir kez günde 5-6 krz yaptı o zaman bende isal diye düşündüm geçti sonra.
Doktor isal olur mu dedi?
sulu olurmuş ztn cnm geçen eylulun de çok siviydi normalmis..kusma da öyle ağız dolusu değilse ateşi de takip et hasta degildir endiselenmeSu gibi çıkardı beline falan taşıyor sulu işte sulu olunca ishal olmuyor mu? Günde 2-3 kez yapıyor
Benim ilk 6 ayim:)annm ananeminki lacivert diye cok umutlanmis garip ama simdi bildigin kahverengi.Benim kizimin gozleri de lacivert. Ben boyle renk gormedim :)) babasiyla benim ela. Kahverengiden cakma ela iste :))
Doktor alti aya kadar degisebilir dedi. Lacivert goz mu olur lan :/
Bugün aşımız vardı bizimkide 9 Şubat oldunuz mu siz aşı9 şubat
Benimkide yaptımı öle enseye kadar yapıyor sorun değil benceSu gibi çıkardı beline falan taşıyor sulu işte sulu olunca ishal olmuyor mu? Günde 2-3 kez yapıyor
Bizimko de muhtemelen elaya donucek canim. Ilk aylar belli olmuyomus. Dedede falan renkli goz var ama muhtemelen vurmaz bizimkine :)Benim ilk 6 ayim:)annm ananeminki lacivert diye cok umutlanmis garip ama simdi bildigin kahverengi.
M-uras-li ben:)uma yaziyo onun profildede.aysenur tomruk elbereth jushova cherish digerlerini bende merak ediyorunBebegine cay kasigiyla ek gida veren kimdi?
Bide ig 06zynp06, m_uras_li, serap senturk82, jushova, aysen tomruk, sangria, ceren krasnigi kim bilrn var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?