2015 Şubat Anneleri

Valla benimki 5 dakikacılardan. (beş hececiler gibi oldu)
Seninkinden çok farkı yok. Emdide ne oldu. Öyle boğum boğum değil

Sıcak mı ne güzel yaa ankara soğuk hala

Biz de ankaraya ozenip duruyoruz oğlum yol yapmış ankara tabelası koymuş araba da yapmış nasip kısmet olursa yazın ankaraya gitmeyi planliyorum ama eşim her zamanki gibi hayallerime limon sikmazsa tabii.gecen gün söyledim nereye gidiyorsun bebek küçük diyor. 7-8 aylık olacak o zaman hem de ankara da sıcak olacak zaten,çocukları köye götüreyim 10-15 gün doğal yasam görsünler televizyon yok bilgisayar yok,toprakla çamurla filan oynasinlar en büyük hayalim boyle biseydi zaten

Ilerde anlıycaklardır. Dünya ilerliyor turkiye geriliyor tr de bu konuda çalışan sayısının olmaması da be kadar geri olduğumuzu gösteriyor.
Canım sen kendini göster bir şekilde yoksa biizm ülkede ölünce anlıyorlar biliyorsun.
Keşke istaanbuldaki üni.de olsa buraya gelsen

Ankarada ne var kız? Köy neresi

Biz emziğe alistirdik, babasi alistirdi. Aventin emziği yatiriken verdi eliyle de tutuyor o atmaya calisiyor babasi geri tepiyor cikartmasina izin vermiyor, biraz gaddar ama olsun alsin, butun elini agzina sokmaya basladi cunku
Bizim bebeler hep aynı şeyleri yapıyor. Daha önce sordum mu acaba senin ne zaman doğdu.

Nerdeyse bir haftadır ishaliz doktoru aradım kusma var mı denişti yoktu ama üç gündür azar azar günde bir seferlik kustu çok cnm sıkıldı doktoru aradım şimdde çok kusmamışsa birşey olmaz dedi üfff ama napıcam bilmiyorum çocuğum hasta olmasın nolurrrr ya

Maral anne sütü içen bebekler isal olmaz diyordu. Neye göre isal dedin. Benimki hep sulu yapıyor. Bir kez günde 5-6 krz yaptı o zaman bende isal diye düşündüm geçti sonra.
Doktor isal olur mu dedi?

Maral anne sütü içen bebekler isal olmaz diyordu. Neye göre isal dedin. Benimki hep sulu yapıyor. Bir kez günde 5-6 krz yaptı o zaman bende isal diye düşündüm geçti sonra.
Su gibi çıkardı beline falan taşıyor sulu işte sulu olunca ishal olmuyor mu? Günde 2-3 kez yapıyor

ekim1310 naptın canım emzırmeye alıstırabıldın mı ?
ben bıberonu kaldırdım. zorla emzırmeye calısıyorum. ama dun gece çok ağladı 5 saat falan susturamadım bir türlü emmedi de. biberon mama verdim malesef onu içince uyudu. bazen inadı tutuo

kız anneleri ;
Kızım 6 aylıkken idrar yolları enfeksiyonu oldu sanırım hayatımın en kötü dönemiydi.
ishal , ateş üstelik sağlık ocağı dişten deyip yolladı kendi doktorumu aramasam belki diş deyip önemsemeyecektim.
doktorum diş o kadar yapmaz deyince koştura koştura gittikk.

Size tavsiyem özellikle kakasını mutlaka yıkayın , çişini de önden arkaya silin.
bol su içmesine önem gösterin

Biz 2. ayinda kontrole giderken arabada yapti kakasini 5. Kakasiydi, dr.u bakarmen bir daha yapti eve donduk yine yapti, dr.u aradik noluyor diye sık beslenmeden olur dedi. Atak zamani zirt pirt memedeydi kakalar kusmuklar havada ucustu, gecti iki gunde. Tabi dr.umuz her zamanki gibi normal dedi. Adam herseye normal diyor.

Benim kizimin gozleri de lacivert. Ben boyle renk gormedim :)) babasiyla benim ela. Kahverengiden cakma ela iste :))

Doktor alti aya kadar degisebilir dedi. Lacivert goz mu olur lan :/
Benim ilk 6 ayim:)annm ananeminki lacivert diye cok umutlanmis garip ama simdi bildigin kahverengi.

Aşıyı vurdurduk geldik inşallah ateş olmaz 6480 olmuş kilo boy 62 cm kolum ağrıyor taşırken zaten kendi canım yok kanguru ya koysam belim kopuyor 60 kilo ben taşıyamıyorum Allahtan kocam geldi yanımdada taşıdı yoruluyom valla

Benim ilk 6 ayim:)annm ananeminki lacivert diye cok umutlanmis garip ama simdi bildigin kahverengi.
Bizimko de muhtemelen elaya donucek canim. Ilk aylar belli olmuyomus. Dedede falan renkli goz var ama muhtemelen vurmaz bizimkine :)

ama allahtan esmer olmadi ya benim esim sari ben de sariydim kumrala dondum tabii. Ama gorumce kp falan kapkara. severim esmerlikle bi sorunum yok ama benim de kocamin da cocuklugu sapsari, bize benzesin istiyorum boyle sapsari bi kiz :)) oyle oldu allahtan bembeyaz teni var kuzumun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…