bende oyle canim valla iki gundur de aşi huysuzlugu var yedi canimi yedi.Ben de iyiyim çok şükür aynen büyüyorlar bi gün bunalıyorum bi gün ferahlıyorum öyle döngü, bende de düşük çıktı tam ters oluyormuş galiba eşinin yavaş çalışıyor o zaman sanırım birsürü çeşidi var zaten kafa karışıyor benim de hızlı çalışıyor asabiyet zayıflama titreme terleme yorgunluk tam bir annenin ihtiyacı olan şeylerneyse dediğin gibi çözümü var çok şükür
Benim de işte düşük çıktı bende de zayıflama oldu deli gibi yememe rağmen annem şüphelendi bi de agresifliğimden garip heycanlı konuşmaya başlamamdan falanbende oyle canim valla iki gundur de aşi huysuzlugu var yedi canimi yedi.
esimin T3 yuksek cikti nasil oluyo hic bilmiyorum ama son bi yildir cok kilo aldigindan dolayi suphelenip baktirdik.
:))Şimdi daha da merak ettim seni Maral
Gecmis olsun canim Allah sifa versinSelam kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum tr'den yuvama geri döndüm iki bebişle baş başa kaldım yine adaptasyon süreçleri vs. Bu arada tiroid çıktı bende fazla çalışıyormuş sanırım ilaç kullanmaya başlayacağım o kadar moralim bozulduki inş geçer dereotu kürü yapıyorum şimdi hayırlısı inş
Ay ne güzel görünüyor ortam. Evleriniz böyle müstakil bahçeli mi. Sen amerikadaydın daimi yanlış mı Hatırlıyorum acaba. Iğ var benimde hesabım gizlindeğil sen özelden atarsan eklerimEki Görüntüle 1628683 Buyrun kızlar bol kalori alalım hava burada mis mis :)
Neden korkuyorsun?Ne güzel inşallah bigün banada nasip olur korkumu yenersem :)
Benimde once fazla calisiyordu. Cok calistigi icin yapi mi bozuluyomus ne simdi de yavas calismaya basladi. Hipotiroidi oldu. Ins hipoya cevirmez kurtulursun.Selam kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum tr'den yuvama geri döndüm iki bebişle baş başa kaldım yine adaptasyon süreçleri vs. Bu arada tiroid çıktı bende fazla çalışıyormuş sanırım ilaç kullanmaya başlayacağım o kadar moralim bozulduki inş geçer dereotu kürü yapıyorum şimdi hayırlısı inş
Geçmiş olsun.Selam kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum tr'den yuvama geri döndüm iki bebişle baş başa kaldım yine adaptasyon süreçleri vs. Bu arada tiroid çıktı bende fazla çalışıyormuş sanırım ilaç kullanmaya başlayacağım o kadar moralim bozulduki inş geçer dereotu kürü yapıyorum şimdi hayırlısı inş
Yani ben kapandım mı herşeyi tam yapmak isterim o Sorumluluğu kendimde göremiyorum dahaNeden korkuyorsun?
Peki hipoya geçmesi için ilaç mı kullandın radrasyon mu aldım ameliyat mı oldun? Bu arada sana da çok geçmiş olsun canım, benim daha başlangıç gibiymiş ama inş ilerlemeden kurtulurumBenimde once fazla calisiyordu. Cok calistigi icin yapi mi bozuluyomus ne simdi de yavas calismaya basladi. Hipotiroidi oldu. Ins hipoya cevirmez kurtulursun.
Çok sağol canımGeçmiş olsun.
Amin inş çok teşekkürlerGecmis olsun canim Allah sifa versin
Benide ekleyin :) hekerylmz ... Fyz dadera ekli bende bi ..Maral ig hesabın ne seni de ekleyeyim
Kız o sen misin bende diyorum ki kimdi acaba hala tanıyamıyom :)Benide ekleyin :) hekerylmz ... Fyz dadera ekli bende bi ..
bende oyle diyordum da bi yerden baslamak lazim dedim sonraYani ben kapandım mı herşeyi tam yapmak isterim o Sorumluluğu kendimde göremiyorum daha
Evet işte o benim :) :) aslında burdaki nik i de yazmıştım :) ileti kısmına :)Kız o sen misin bende diyorum ki kimdi acaba hala tanıyamıyom :)
Bence öyle kuru durmuyorsun gayet iyisin.Kız valla şu keki yapınca üzülüyorum çünkü benimki hiç yemez tek Başıma koca keki bitiremem kalırsa bozulur şöyle kalabalık olsada yapıp yesek 3 kilo gider ne kalmış dün kocam bana diyo ki sana ne olmuş popon bile kaybolmuş yemek yemiyon mu diyo Yoo dedim yiyiyom ama Kızın Sağolsun eritiyor dedim de başladı gülmeye
Gitmiş kızım azcık sömürme şu kadını Can'ı gitti diyo çocuk ne anlarsagetirdi tartıyı o rejim yapıyo sözde 4 kilo vermiş (101 kiloydu paşa ) tutmuş çık diyo bana çıktım bende 55 geldi ( 75 tim doğumda en son geçen hafta 57 di ) kuru Karım diyo yarım kadarsın tabi azrayı taşırken kolun ağrır diyo durdu dalga geçti benle
Rango diye bi film vardı ordaki Kızın adı kuru ona benzetip durdu salak :)
Geçen hafta aldığım pantolon olmuyo götürcem bugün terziye azcık daraltsın of böle de zor siz kilo vereyim diyosunuzda fazla verince eski kıyafetlerde olmuyor 63 el hamile kalmıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?