2015 Şubat Anneleri

bende oyle canim valla iki gundur de aşi huysuzlugu var yedi canimi yedi.

esimin T3 yuksek cikti nasil oluyo hic bilmiyorum ama son bi yildir cok kilo aldigindan dolayi suphelenip baktirdik.

bende oyle canim valla iki gundur de aşi huysuzlugu var yedi canimi yedi.

esimin T3 yuksek cikti nasil oluyo hic bilmiyorum ama son bi yildir cok kilo aldigindan dolayi suphelenip baktirdik.
Benim de işte düşük çıktı bende de zayıflama oldu deli gibi yememe rağmen annem şüphelendi bi de agresifliğimden garip heycanlı konuşmaya başlamamdan falan hakikaten de çok çalışıyormuş, eşinin de yavaş çalışıyor demek rabbim size de şifa versin inş doktor insanın vücudundaki bütün sistemi alt üst ediyor dedi, hani miden ağrır midende kalır olay bu tiroid her şeyi etkiliyormuş saçlarım avuş avuç gidiyor kirpiklerim döküldü vs:/ bu arada tiroidle bile eski kiloma dönemedim ya bravo hala 2 kilom var ama hayatımda böyle iştah görmedim hiç doymuyorum sanki kilo almadığıma şükür

Bizim bebişler de kavga etmeye başladılar bile bu arada hani ay birlikte büyürler küçük de kıskanmaz anlamaz olayı yalan kızım büyüdüğü her geçen gün daha çok kıskanıyor her şeye benim benim deme dönemi zaten
Bu arada bizim aşılar duruyor hala yasemin doktordan fırça yemezsek iyi en son iki aylık aşısı oldu şimdi 7 aylık nerdeyse ama sorun olmuyormuş allahın izniyle sadece takvim sapıyor. Tr'de hiç doktora götürüp işleri karıştırmayayım dedim

Gecmis olsun canim Allah sifa versin

Benimde once fazla calisiyordu. Cok calistigi icin yapi mi bozuluyomus ne simdi de yavas calismaya basladi. Hipotiroidi oldu. Ins hipoya cevirmez kurtulursun.

Geçmiş olsun.

Benimde once fazla calisiyordu. Cok calistigi icin yapi mi bozuluyomus ne simdi de yavas calismaya basladi. Hipotiroidi oldu. Ins hipoya cevirmez kurtulursun.
Peki hipoya geçmesi için ilaç mı kullandın radrasyon mu aldım ameliyat mı oldun? Bu arada sana da çok geçmiş olsun canım, benim daha başlangıç gibiymiş ama inş ilerlemeden kurtulurum

Bu arada çoklu alıntı yapamıyorum benle mi ilgili genel bozukluk mu? Bir de beyza ve azranın annesi vardı nickname'i neydi merak ettim napıyor bebişleri :))

Yani ben kapandım mı herşeyi tam yapmak isterim o Sorumluluğu kendimde göremiyorum daha
bende oyle diyordum da bi yerden baslamak lazim dedim sonra
isterim ayni zamanda namazimda olsun her aksam kuranimida okuyum ama olmuyor iste
seytan vesvese veriyor belkide bilmiyorumki
iste oyle tam olsun diye ebkmekde vesvesymis

Bence öyle kuru durmuyorsun gayet iyisin.

pirelideve bişey sormak istiyorum. Tunayı sekiz buçuk dokuz arası emziriyorum. Kucağımda biraz sakinleşmesini mayışmasını bekliyorum. Sonra pış pış pat pat yapıp yatağında uyutuyorum. Bu saate kadar üç kez uyandı kucağa almadan pış pat yaptık uyudu. Şimdi bu uyanmalar normal mi, Diş yüzünden mi uyanıyor, aç mı, aç olsa tekrar uykuya dalmakta zorlanmaz mı?? Gece de uyanıyor aynen. Tamam çabuk dalıyor uykuya ama ben her seferinde uyanınca mal gibi oluyorum.. kısaca ben netede yanlış yapıyorum???

Iyi geceler kızlar.Ben uzun zamandır sizi okuyan ama hiç yazmayan bir takipçiyim Hatta kk ya da az önce üye oldum size yazabilmek için.Hemen hemen hergün okumaya çalışıyorum.28 Şubat doğumlu bir oğlum var.Bazen sizleri okuduğumda tek olmadığımı hissediyorum.Burası bana iyi geliyorBiraz geç bir başlangıç oldu ama olsun.Bildiklerinizden faydalanmak,bildiklerimi paylaşmak için çok da geç değildir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…