2015 Şubat Anneleri

Kızlar bakın hele.cumartesı dygun var.nu elbuseyı gecen yıl almustım .arkasını kendım kAPatamadım dar bıraz.zorlarsam fermuar gudebılur evde yada dugunde.bıde Sıkı nca sankı hatlar cok bellı oluyor.ıkıncı resımdekı ceketı eklesem bozarmı elbıseyı.bu elbuseyı hıc guymedım gıymeyı cok ıstıyorum ama nasıl yapsam.ceket olunca fermuarı yarım kapasamda olur.gobekde sorun yok etek kısmında yanı
ust yanım genıs sımdılık emzurmede oldugu ıcın

Eklentiler

• IMG_20150910_230851.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20150910_230744.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 127
Elbise haliyle ceketsiz daha güzel ... Sende güzel form tutmuşsun maşallah :)) kucağında bebek, bu elbise .maşallah dedirtir :) hava soğuk olursa ceket belki kurtarır ama elbise ceketsiz daha şık :) naçizane fikrim :)

Ceket biraz bol mu gelmiş ondan belki de hoş gözükmedi Gözüme şimdi tekrar bakınca ..

Benimde ceketsiz Hoşuma gitti sen bilirsin yine

bende oyle diyordum da bi yerden baslamak lazim dedim sonra
isterim ayni zamanda namazimda olsun her aksam kuranimida okuyum ama olmuyor iste
seytan vesvese veriyor belkide bilmiyorumki
iste oyle tam olsun diye ebkmekde vesvesymis
Canım o anlamda değil yani aslında korkuyorum desem daha doğru evet namazımı kılmak Kuran'ını okumak isterim ama bi kere kapandım mı sonra pişman olmamam Lazım bidaha açılmamam Lazım şimdi o kendine güven yok bende kızıyorum bazı kapalılara giyim tarzlarından dolayı ferace falan giymek istiyorum ama hemen de yapabilirmiyim bilmiyorum o Yüzden zaman Lazım

o zaman olmasın canım 2 bebiş zor mu yaş araları ne

valla meraksızım çevre baskısına dayanamadım c.tesi randevu aldım gideceğim doktora
13 ay canım herşey çok güzel ama zorlukta yok değil bugünüme Şükürler olsun yine de Rabbim onlara sağlık sıhhat versin de elbet büyürler

Bence de ceketsiz cok şık ama canim madem oyle giyemeyeceksin ceketle giyiver icinde kalmasin

Bence de ceketsiz cok şık ama canim madem oyle giyemeyeceksin ceketle giyiver icinde kalmasin
saol cnm cevbain için
esim gelene kadar dyaanmadim uyudum , fermuri daha kapatamadim
bakalim kapanaackmi :))

bu elbisenin hikayesi çok huzunlu
gecen yil ben izindeyken halamin torunu evlendi,tarihini denk getiridm dugun zamani gittim koyum
gitmeden once bu elbniseyi aldim bursadan, çok dolastim gezdim hamile idim zaten gobek rahat olsun vs diye bunu buldum, aksesurarini ayarladim çok ozendim yani dugunn için
kina ya gittim gulduk eglendik, kizkadesim gibi kosturdum herise,mesela damat geldi uzun yoldan, kimse dmeiyor açmi tokmu,oturu once yeemdignizi yeyin deidm, masalrini ayarladim çiçegini koydum hiç oturmadim seveerk yaptim
ertesi gun dugun vardi, aksam ustu ben içeri giyinmeye gidince oglum birden galamaya absaldi kostum geldim parmagini kapiya SIKSITIRMIS,hastaneye ksotuk bizil orasi ilçe,dediler bu parmak kirik sinirler ezik ameliyat olucak acil
uzerimizi bile degismeden yanimda sadece kol çantamla kostuk uni hastaneisne, orda ameliyat oldu 3 gunumuz geçti orada ..
yani o dugune gidemedim
sukur oglum iyilesti , evlenenlerde mutlu mesut olsun insallah
ama çok istemistim o dugune gitmeyi aylar oncesinden planlamistim bi seyi çok isteyip uzerine dusunce olmuyoirmus

Evet canim cok isteyince illa bisey cikar. Bayagi kotu gecmis senin icin. Iyilesmis ya vok sukur oglusun. Cocuklarin basina hicbisey gelmese keske

Gözün aydın kızz tehlike geçmiş şimdilik ,gerçi 1 kızın daha olsa güzel olurdu 2 kız 2 erkek :))

Anam whatsapp'a alışınca yabancı yere yazıyorum gibi geldi :)
7 ay 4 günlük oldu kuzum,güzel güzel büyüyüp gidiyo maşallah çok şükür..
Okulda da seminerin son günü bugün,bayrama kadar tatil yine..
Çok sık olmasada ara ara girip takip ediyorum yazılanları,sevgileerrr :)

ceket elbisenin tum ozelligini ortmus bence olmamis tatlim

Kuzeyinde canım new jersey deyim
allahimm en cok gitmek istedigim yer :) dr.house izlerdim deli gibi o da orda cekiliyodu hep merak etmisimdir.

amerikaya gitmeyi cok istiyorum. hatta orda yasamak da isterdim. buyuk buyuk mustakil evler, kocaman caddeler sokaklar, yasam alanlarinin sehirden ayri yerde olmasi vs cok hosuma gidiyor. yasadigini orda anliyosundur vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…