gunaydin canimgünaydın şekerler
Ben tam tersi ilk önce namaz kılmakla kuran öğrenmekle başladım sonra kapandim elhamdülillah namazımi kiliyorum eşimle hergün kuranda okumaya çalışıyoruz çok iyi geliyor öyle ferahliyoriz ki gerçekten huzur islamdaymis:))bende oyle diyordum da bi yerden baslamak lazim dedim sonra
isterim ayni zamanda namazimda olsun her aksam kuranimida okuyum ama olmuyor iste
seytan vesvese veriyor belkide bilmiyorumki
iste oyle tam olsun diye ebkmekde vesvesymis
Himm bence tam da olmamış bu ceket daha yumuşak bise hırka gibi sık biseyim var mi elbise ile daha genç ceket oldu mu biraz teyze havası vermiş.Kızlar bakın hele.cumartesı dygun var.nu elbuseyı gecen yıl almustım .arkasını kendım kAPatamadım dar bıraz.zorlarsam fermuar gudebılur evde yada dugunde.bıde Sıkı nca sankı hatlar cok bellı oluyor.ıkıncı resımdekı ceketı eklesem bozarmı elbıseyı.bu elbuseyı hıc guymedım gıymeyı cok ıstıyorum ama nasıl yapsam.ceket olunca fermuarı yarım kapasamda olur.gobekde sorun yok etek kısmında yanı
ust yanım genıs sımdılık emzurmede oldugu ıcın
Senin yine iyi kendi yatağında pis pis uyuyor ben hep emzirerek uyutuyorum pis pistan anlamıyor. Bende uyutunca 1 saat sonra yine uyanıyor gecede 3-4sefer uuyaniyo@pirelideve bişey sormak istiyorum. Tunayı sekiz buçuk dokuz arası emziriyorum. Kucağımda biraz sakinleşmesini mayışmasını bekliyorum. Sonra pış pış pat pat yapıp yatağında uyutuyorum. Bu saate kadar üç kez uyandı kucağa almadan pış pat yaptık uyudu. Şimdi bu uyanmalar normal mi, Diş yüzünden mi uyanıyor, aç mı, aç olsa tekrar uykuya dalmakta zorlanmaz mı?? Gece de uyanıyor aynen. Tamam çabuk dalıyor uykuya ama ben her seferinde uyanınca mal gibi oluyorum.. kısaca ben netede yanlış yapıyorum???
Ben cok gec fark ettim. Asmaasi soyle oluyormus. Ilk once cok hizli calisiyormus tiroitler sonra dengelenme safhasi olup yavaslamaya basliyormus. Ben hper oldugunu fark edip tedavi uygulamaya baslyaana kadar hipoya cevirdi zaten. Doktor diyet vermisti. Onun da bi kac turlusu varmis benimki kullanilan kimyasallardan kaynakli degilmis o yuzden diyetle gecebilir demisti ama 3 ay diyet yaptim guya tekrar kontrole gittigimde bu kezde vucut iyotsuz kalmis dediler. Kimse ne oldugunu anlamadi su an lev.. Isimli ilaci kullaniyorum . her gun duzenli kullaninca skinti olmuyor. Arada tahlil veriyorum.Peki hipoya geçmesi için ilaç mı kullandın radrasyon mu aldım ameliyat mı oldun? Bu arada sana da çok geçmiş olsun canım, benim daha başlangıç gibiymiş ama inş ilerlemeden kurtulurum
13 ay canım herşey çok güzel ama zorlukta yok değil bugünüme Şükürler olsun yine de Rabbim onlara sağlık sıhhat versin de elbet büyürler
yok yokk kizda istemiyorum iyyim benboyle :)Gözün aydın kızz tehlike geçmiş şimdilik ,gerçi 1 kızın daha olsa güzel olurdu 2 kız 2 erkek :))
ne guzel cnm darisi basima insallahBen tam tersi ilk önce namaz kılmakla kuran öğrenmekle başladım sonra kapandim elhamdülillah namazımi kiliyorum eşimle hergün kuranda okumaya çalışıyoruz çok iyi geliyor öyle ferahliyoriz ki gerçekten huzur islamdaymis:))
cok gecmis olsun sana da alah sifa versin tez zamanda. biz karadenizliyiz bizim buralarda sık gorulen bi hastalik ne yazikki..
Benim de işte düşük çıktı bende de zayıflama oldu deli gibi yememe rağmen annem şüphelendi bi de agresifliğimden garip heycanlı konuşmaya başlamamdan falanhakikaten de çok çalışıyormuş, eşinin de yavaş çalışıyor demek rabbim size de şifa versin inş doktor insanın vücudundaki bütün sistemi alt üst ediyor dedi, hani miden ağrır midende kalır olay bu tiroid her şeyi etkiliyormuş saçlarım avuş avuç gidiyor kirpiklerim döküldü vs:/ bu arada tiroidle bile eski kiloma dönemedim ya bravo hala 2 kilom var ama hayatımda böyle iştah görmedim hiç doymuyorum sanki kilo almadığıma şükür
Bizim bebişler de kavga etmeye başladılar bile bu arada hani ay birlikte büyürler küçük de kıskanmaz anlamaz olayı yalan kızım büyüdüğü her geçen gün daha çok kıskanıyor her şeye benim benim deme dönemi zaten
Bu arada bizim aşılar duruyor hala yasemin doktordan fırça yemezsek iyi en son iki aylık aşısı oldu şimdi 7 aylık nerdeyseama sorun olmuyormuş allahın izniyle sadece takvim sapıyor. Tr'de hiç doktora götürüp işleri karıştırmayayım dedim
allahimm en cok gitmek istedigim yer :) dr.house izlerdim deli gibi o da orda cekiliyodu hep merak etmisimdir.
amerikaya gitmeyi cok istiyorum. hatta orda yasamak da isterdim. buyuk buyuk mustakil evler, kocaman caddeler sokaklar, yasam alanlarinin sehirden ayri yerde olmasi vs cok hosuma gidiyor. yasadigini orda anliyosundur vallahi.
Senin yine iyi kendi yatağında pis pis uyuyor ben hep emzirerek uyutuyorum pis pistan anlamıyor. Bende uyutunca 1 saat sonra yine uyanıyor gecede 3-4sefer uuyaniyo
amin :)anladım canım benimkilerinde 12 ay olacak. rabbim önce sana sonra bana kolaylık versin :)
kader utansin mi denir ne denir.. cogumuz belki de istedigimiz yerde istedigimiz isi yapmiyoruzdur..Bende isterdim amerikada yaşamak.. ama bırak amerikeyı türkiyede bile istediğim yerde yaşayamıyorum.
Ya ben neden bu kadar sabirsiz tahammulsuz biri oldum ya anlamiyorumki. daha bu cocuk 6 aylik. bunun cocukluk donemi var belki cok yaramaz olucak ben yine boyle sabirsiz mi olucam..
gerci ona yansitmiyorum kendi icime atiyorum ama bazen sacimi basimi yolasim geliyo. ya insan evladi deli gibi uykun var gozlerini acamiyosun niye kivranirsin anlamamki.. yemin ediyorum en az 1 saat salliyorum ama ne hallerle bi gorseniz. kafasini yastigin ucundan mi sarkitmiyo, bacaklarini mi kaldirmiyo, kendini kasip yukari mi kaldirmiyo, emzigini alip atiyo ya da firlatiyo gecen bi firlatti iki metre kapinin oraya gitti şok oldum. uyutmak icin zorlamiyorum al uyuma diyorum koyuyorum onda da agliyo uyut diye.
bi de bu kadar eziyete bir saat uyusa vallahi gocunmam ama on dakkaya uyaniyo. allahim butun bebekler boyle de ben mi cok sabirsizim bilmiyorum. niye simdiden bu kadar tahammulsuzum kotu bi anne miyim diye soruyorum kendime surekli..
Yanlız değilsinYa ben neden bu kadar sabirsiz tahammulsuz biri oldum ya anlamiyorumki. daha bu cocuk 6 aylik. bunun cocukluk donemi var belki cok yaramaz olucak ben yine boyle sabirsiz mi olucam..
gerci ona yansitmiyorum kendi icime atiyorum ama bazen sacimi basimi yolasim geliyo. ya insan evladi deli gibi uykun var gozlerini acamiyosun niye kivranirsin anlamamki.. yemin ediyorum en az 1 saat salliyorum ama ne hallerle bi gorseniz. kafasini yastigin ucundan mi sarkitmiyo, bacaklarini mi kaldirmiyo, kendini kasip yukari mi kaldirmiyo, emzigini alip atiyo ya da firlatiyo gecen bi firlatti iki metre kapinin oraya gitti şok oldum. uyutmak icin zorlamiyorum al uyuma diyorum koyuyorum onda da agliyo uyut diye.
bi de bu kadar eziyete bir saat uyusa vallahi gocunmam ama on dakkaya uyaniyo. allahim butun bebekler boyle de ben mi cok sabirsizim bilmiyorum. niye simdiden bu kadar tahammulsuzum kotu bi anne miyim diye soruyorum kendime surekli..
kader utansin mi denir ne denir.. cogumuz belki de istedigimiz yerde istedigimiz isi yapmiyoruzdur..
eskiden benim ulkemden guzeli yok dunyada derdim gozum yokti hic ama artik burasi yasanacak bi ulke olmaktan cikiyor. kendi ailem burda olmasa birakip gitmeye imkanim olsa inan giderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?