Bende senin gibi yemiyor diyordum baktım ki tat değiştireyim çorbanın içine SOĞAN sarımsak attım yemeye başladı yumurtayı bulamaç gibi yemiyo koparıp verdim ezmeden köpürtü köpürtü yedi benimki mama da yemiyor ayrıca öle bi kase falan yediğide yok 30 Cc kadar ANCA yiyiyor meyve püresi de o kadar takmıyorum artık aç olsa bağırır diyorum hep açmış gibi hissediyoruz ama bence değilSlm kızlar kızım 7 aylık oldu bugün yeterli besleyemiyorum muyum sizce anne sütüne devam ediyoruz yani rahat günde 7-8 kere emiyor (tabi iki göğsün toplami) Sabah emzirdikten sonra kahvaltı yapıyoruz 1 yumurta sarısı beyaz peynir 1 yada 2 adet cici bisküvisi 20 cc kadar da mama öğlen ya çorba yapıyorum yada sebze püresi ogleden sonra yoğurt yediriyorum bazen de meyve püresi aksamda hipp in iyi geceler muhallebisinden yapıyorum ama verdiklerim yarım çay bardağı bazen daha az yemiyor çünkü ama dedigim gibi emiyor tabi bi de su sıkıntımız var içmiyo suyu önerilerinizi bekliyorum
Ya valla bilemiyorum ne yapacağımı şaşırdım mamayı bizimkide sadece kahvaltıda veriyorum almıyor gece yatırırken vereyim diyorum almıyor soğan sarımsak verebiliyomuyuz artık? Ya bi de iki tane dis çıkarttı bizimki yaklaşık 1 aydır çığlık atarak sürekli uyanıyor geceleriBende senin gibi yemiyor diyordum baktım ki tat değiştireyim çorbanın içine SOĞAN sarımsak attım yemeye başladı yumurtayı bulamaç gibi yemiyo koparıp verdim ezmeden köpürtü köpürtü yedi benimki mama da yemiyor ayrıca öle bi kase falan yediğide yok 30 Cc kadar ANCA yiyiyor meyve püresi de o kadar takmıyorum artık aç olsa bağırır diyorum hep açmış gibi hissediyoruz ama bence değil
Su içinde gerçekten kimi çocuk içmiyormuş Azra seviyor bardakla vermeyi dene kendi içmeye çalışacağı için hoşuna gidebilir
Aynen valla 2. Yi tamamen çıkardım aklımdan edepsizlik bizim kız korkuttu beni vallaKızlar bişey sorcam size bizim kız bu ara sürekli ayaklarını tutup birbirine vurmaya başladı ayaklarıyla alkış yapıyor veletneden yapıyor acaba ?
Bide o dil hep dışarda bi yerde okumuştum bu ara dilleri ilginç gelirmiş diye bilmiyorum doğru mu ?
Dün bi Çorba Yaptım ig dekiler görmüştür o çorbada ne keramet varsa çocuk gece 2 kere uyandı sadece doyurdu heralde uyuduğumu anlamışım bugün şimdi yine içirdim bıraktım yorulsun birazdan uyur zaten
Isteyen olursa ig de olmayan tarif ederim
Uyumu çabaları bizde de zor ayağıma alıyorum ya kendini kasıyor ya ağlıyor yada atıyor ayağımdan al be halin varsa Gör dedim mi de ağlıyor yarım saat debeleniyor sonra sızıyor ama uyurken hala inliyor
Biz bakalım delirmeden atlatabilcez mi
5-6 yaşına gelince ikinciyi Yaparım diyordum şimdide diyorum rahatlığa alışcam tam rahata ercem sar baştan bi daha ne olur düşüncesi bile etkiliyor
Aynı çorbayı yaptım canım bende tesadüf. İg den yazacaktım sonra dedim buraya yazarım. Unutmuşum. Bende ekstradan mercimek de vardı :) ama uyumadıKızlar bişey sorcam size bizim kız bu ara sürekli ayaklarını tutup birbirine vurmaya başladı ayaklarıyla alkış yapıyor veletneden yapıyor acaba ?
Bide o dil hep dışarda bi yerde okumuştum bu ara dilleri ilginç gelirmiş diye bilmiyorum doğru mu ?
Dün bi Çorba Yaptım ig dekiler görmüştür o çorbada ne keramet varsa çocuk gece 2 kere uyandı sadece doyurdu heralde uyuduğumu anlamışım bugün şimdi yine içirdim bıraktım yorulsun birazdan uyur zaten
Isteyen olursa ig de olmayan tarif ederim
Uyumu çabaları bizde de zor ayağıma alıyorum ya kendini kasıyor ya ağlıyor yada atıyor ayağımdan al be halin varsa Gör dedim mi de ağlıyor yarım saat debeleniyor sonra sızıyor ama uyurken hala inliyor
Biz bakalım delirmeden atlatabilcez mi
5-6 yaşına gelince ikinciyi Yaparım diyordum şimdide diyorum rahatlığa alışcam tam rahata ercem sar baştan bi daha ne olur düşüncesi bile etkiliyor
Bende tarif istiyorum kızlar @fzy35Aynı çorbayı yaptım canım bende tesadüf. İg den yazacaktım sonra dedim buraya yazarım. Unutmuşum. Bende ekstradan mercimek de vardı :) ama uyumadıkavanozdan nasıl içiriyorsunn?
Verebiliyoruz canım ben ne yersem azraya da veriyorum sadece Çiğ domates vermiyorum çok sevdi bizimki hem çorbanın içinde sadece tat veriyorYa valla bilemiyorum ne yapacağımı şaşırdım mamayı bizimkide sadece kahvaltıda veriyorum almıyor gece yatırırken vereyim diyorum almıyor soğan sarımsak verebiliyomuyuz artık? Ya bi de iki tane dis çıkarttı bizimki yaklaşık 1 aydır çığlık atarak sürekli uyanıyor geceleri
Tutuyorum Ağzına kavanozu dilini sokuyor içine biraz döküyor ama öle içiyor kaşıkla verdim mi ağzını kapatıyor :) atak geçiriyosun belki de ondan uyanabilirsiniz hatta uyanmaz sadece Çığlık bİle atar bişey olmaz Bikaç gün aralıklarla pedifen verebilirsin rahatlatır ağrıyodur Dr bize öle Demişti dene bakalımAynı çorbayı yaptım canım bende tesadüf. İg den yazacaktım sonra dedim buraya yazarım. Unutmuşum. Bende ekstradan mercimek de vardı :) ama uyumadıkavanozdan nasıl içiriyorsunn?
Aynen :)Aynen valla 2. Yi tamamen çıkardım aklımdan edepsizlik bizim kız korkuttu beni valla
Canım 1 tane küçük kabak 1 patates yarım Havuç yarım SOĞAN 1 Kaşık bulgur 1 Parça tavuk göğsü hepsini kaynattım iyice sonra blender dan geçirdim fazla olduğu için konserve misali küçük kavanozlara doldurdum biraz yoğun oluyor su gibi vermiyorum ben zaten midesi boş boş şişmesin resim ekledim bak böle kapattım 3 gün yerBende tarif istiyorum kızlar @fzy35
Acaba başka turlu mu uyumak istiyor . Bende dişlerimi siki yorum bazen ama geçen bakıcı şiddeti diye bi haber okudum daha bi kiyamiyorum yavruma artık haberin videoau da vardı ama acamadim kesin aglardim çünkü.Ya ben neden bu kadar sabirsiz tahammulsuz biri oldum ya anlamiyorumki. daha bu cocuk 6 aylik. bunun cocukluk donemi var belki cok yaramaz olucak ben yine boyle sabirsiz mi olucam..
gerci ona yansitmiyorum kendi icime atiyorum ama bazen sacimi basimi yolasim geliyo. ya insan evladi deli gibi uykun var gozlerini acamiyosun niye kivranirsin anlamamki.. yemin ediyorum en az 1 saat salliyorum ama ne hallerle bi gorseniz. kafasini yastigin ucundan mi sarkitmiyo, bacaklarini mi kaldirmiyo, kendini kasip yukari mi kaldirmiyo, emzigini alip atiyo ya da firlatiyo gecen bi firlatti iki metre kapinin oraya gitti şok oldum. uyutmak icin zorlamiyorum al uyuma diyorum koyuyorum onda da agliyo uyut diye.
bi de bu kadar eziyete bir saat uyusa vallahi gocunmam ama on dakkaya uyaniyo. allahim butun bebekler boyle de ben mi cok sabirsizim bilmiyorum. niye simdiden bu kadar tahammulsuzum kotu bi anne miyim diye soruyorum kendime surekli..
gercekten diyorum ben mi sukursuzum sabirsizim bi bebegi uyuturken beynim uyusuyor sinirden. normal ama di mi insaniz? ayni seyleri yasiyoruz demekki. gercekten bebek bakmak cok zor eger evlat sevgisi olmasa.. bende veriyorum babasina aynen on dakikaya geliyo bu uyumuyo diye. iyice uykusu kaciyo deliriyo olan bana oluyo ayni sekilde..Aynılar canım biz anneler de aynıyız. Suçlama kendini. Bu uyku bitirdi hepimizi. Sabırsız değilsin gayet normal tepkiler veriyorsun. Bi başkasına bırak bakalım on dakika duramaz. Babası bile öyle yapıyor tunaya uyumuyor bu diyip kucaklayıp geliyor. Annanesine bıraktım iki gün uyutamamış. Saati şaşmış sızmış kalmış en sonunda olan yine bana oldu gece uğraştım.. tuna da gerdiriyor kendini zor tutuyorum kucağımda. Hele o emzik olayı.. ayyy gıcık ediyor insanı. Çıkarıp ağlıyor diliyle itiyor sırf ağlamak için eşşek. sen iyi bi annesin merak etme. Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. Nolacak bu uyku olayı bilmiyorum ama..
uyumayan bebekler kulubuYanlız değilsin
evet niye boylesin bugunAynen. Artık yaşanmaz oldu. Cehalet düzensizlik hırs.. Ben ailemi de pek düşünmüyorum aslında. Yıl içinde hep görüşemiyoruz ki zaten. Görüşsekte bi tadı Yok. . Herkes yerinde sağolsun. Ne diyim.. Bugün karamsarım biraz..
acma izleme oyle seyler bosver.Acaba başka turlu mu uyumak istiyor . Bende dişlerimi siki yorum bazen ama geçen bakıcı şiddeti diye bi haber okudum daha bi kiyamiyorum yavruma artık haberin videoau da vardı ama acamadim kesin aglardim çünkü.
Bebekler bu ara Yanlızlık hissine kapılır annelerini görünce ağlamaya başlarlarmış anne göğsünü kendilerini koruyan bir Zırh gibi hissederlermiş daha yeni okudum bizimki de beni görünce basıyor yaygarayıacma izleme oyle seyler bosver.
onu da denedim yok illa sallancak. ama gorsen dersinki bu kizi zorla salliyolar hic istemiyo dersin. duruyosun ciglik atiyo salla beni diye.
gecen bir sey okudum cocuk istedigini aglayarak yaptirir ya. bu bilinc 6 ayliktan itibaren baslarmis. o yuzden daha cok dikkat etmeye basladim. oyun halisinda guzelce oynarken beni gorunce aglamaya basliyo ama yalandan oldugu belli. onceden hemen alirdim simdi almiyorum. bisey goruyo isterken agliyo hemen vermiyorum. yoksa onunu alamiycaz eskiya olcak basimiza
canim muhallebi yediriyo musun bilmiyorum ama doyurucu olur onu alabilirsin gerci kasikla henuz guzel yemiyo demistin.elbiseyi giydim kizlar esim çekdi fermuarini, biraz zor çeikiliyor fermauar ama içind egirdikden sonra SIKMIYOR giycem onu karar evrdim
ama bi sorun var
ben simdi bu elbsieyi aksam 5 de giyerim max
eve gelene kaadr 11 olur
bu 6 saat boyunca benim oglan ne yeyip içecek
bi tane meyva kompotu alayim yanima , sut alicam
9 gibi uyumasi lazim çok uykusu okursa davul zurna dinlemez uyur salon dugunu zaten :)
yeterli dersiniz bu sekilde
yanima yinede ceketi alicam sutum falan akar, yada bi tane siyahli parlak hirkam var onu aliirim
aksam donusede yagmur gosteriyoir hava durumui
aman yaaa ne kadar zor çocukalrla disari çikmak
o zaman hemen almak mi lazimBebekler bu ara Yanlızlık hissine kapılır annelerini görünce ağlamaya başlarlarmış anne göğsünü kendilerini koruyan bir Zırh gibi hissederlermiş daha yeni okudum bizimki de beni görünce basıyor yaygarayı
Hayır almamak Lazım mış kendini savunmayı öğrenmesi için normal bi davranış mış kanmayın diyoo zaman hemen almak mi lazim
ay ne yapacagimizi sasirdik tobe yarabbim ya dili olsa da konussalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?