2015 Şubat Anneleri

Kızlar bişey sorcam size bizim kız bu ara sürekli ayaklarını tutup birbirine vurmaya başladı ayaklarıyla alkış yapıyor velet neden yapıyor acaba ?
Bide o dil hep dışarda bi yerde okumuştum bu ara dilleri ilginç gelirmiş diye bilmiyorum doğru mu ?
Dün bi Çorba Yaptım ig dekiler görmüştür o çorbada ne keramet varsa çocuk gece 2 kere uyandı sadece doyurdu heralde uyuduğumu anlamışım bugün şimdi yine içirdim bıraktım yorulsun birazdan uyur zaten
Isteyen olursa ig de olmayan tarif ederim
Uyumu çabaları bizde de zor ayağıma alıyorum ya kendini kasıyor ya ağlıyor yada atıyor ayağımdan al be halin varsa Gör dedim mi de ağlıyor yarım saat debeleniyor sonra sızıyor ama uyurken hala inliyor
Biz bakalım delirmeden atlatabilcez mi
5-6 yaşına gelince ikinciyi Yaparım diyordum şimdide diyorum rahatlığa alışcam tam rahata ercem sar baştan bi daha ne olur düşüncesi bile etkiliyor

Bende senin gibi yemiyor diyordum baktım ki tat değiştireyim çorbanın içine SOĞAN sarımsak attım yemeye başladı yumurtayı bulamaç gibi yemiyo koparıp verdim ezmeden köpürtü köpürtü yedi benimki mama da yemiyor ayrıca öle bi kase falan yediğide yok 30 Cc kadar ANCA yiyiyor meyve püresi de o kadar takmıyorum artık aç olsa bağırır diyorum hep açmış gibi hissediyoruz ama bence değil
Su içinde gerçekten kimi çocuk içmiyormuş Azra seviyor bardakla vermeyi dene kendi içmeye çalışacağı için hoşuna gidebilir

Ya valla bilemiyorum ne yapacağımı şaşırdım mamayı bizimkide sadece kahvaltıda veriyorum almıyor gece yatırırken vereyim diyorum almıyor soğan sarımsak verebiliyomuyuz artık? Ya bi de iki tane dis çıkarttı bizimki yaklaşık 1 aydır çığlık atarak sürekli uyanıyor geceleri

Aynen valla 2. Yi tamamen çıkardım aklımdan edepsizlik bizim kız korkuttu beni valla

Aynı çorbayı yaptım canım bende tesadüf. İg den yazacaktım sonra dedim buraya yazarım. Unutmuşum. Bende ekstradan mercimek de vardı :) ama uyumadı kavanozdan nasıl içiriyorsunn?

Aynı çorbayı yaptım canım bende tesadüf. İg den yazacaktım sonra dedim buraya yazarım. Unutmuşum. Bende ekstradan mercimek de vardı :) ama uyumadı kavanozdan nasıl içiriyorsunn?
Bende tarif istiyorum kızlar @fzy35

Verebiliyoruz canım ben ne yersem azraya da veriyorum sadece Çiğ domates vermiyorum çok sevdi bizimki hem çorbanın içinde sadece tat veriyor

Tutuyorum Ağzına kavanozu dilini sokuyor içine biraz döküyor ama öle içiyor kaşıkla verdim mi ağzını kapatıyor :) atak geçiriyosun belki de ondan uyanabilirsiniz hatta uyanmaz sadece Çığlık bİle atar bişey olmaz Bikaç gün aralıklarla pedifen verebilirsin rahatlatır ağrıyodur Dr bize öle Demişti dene bakalım

Bende tarif istiyorum kızlar @fzy35
Canım 1 tane küçük kabak 1 patates yarım Havuç yarım SOĞAN 1 Kaşık bulgur 1 Parça tavuk göğsü hepsini kaynattım iyice sonra blender dan geçirdim fazla olduğu için konserve misali küçük kavanozlara doldurdum biraz yoğun oluyor su gibi vermiyorum ben zaten midesi boş boş şişmesin resim ekledim bak böle kapattım 3 gün yer

Eklentiler

• image.webp
    35 KB · Görüntüleme: 44
Acaba başka turlu mu uyumak istiyor . Bende dişlerimi siki yorum bazen ama geçen bakıcı şiddeti diye bi haber okudum daha bi kiyamiyorum yavruma artık haberin videoau da vardı ama acamadim kesin aglardim çünkü.

gercekten diyorum ben mi sukursuzum sabirsizim bi bebegi uyuturken beynim uyusuyor sinirden. normal ama di mi insaniz? ayni seyleri yasiyoruz demekki. gercekten bebek bakmak cok zor eger evlat sevgisi olmasa.. bende veriyorum babasina aynen on dakikaya geliyo bu uyumuyo diye. iyice uykusu kaciyo deliriyo olan bana oluyo ayni sekilde..

ah bi kiyabilsem aglatmaya su yontemi deneyip alistiricam ama kiyamiyorum yapamiyorum. ama yapmamiz lazim bi sekilde cunku biz tukeniyoruz biz de insaniz..

evet niye boylesin bugun
gerci bende farkli sayilmam kac gundur ulkenin haline aglayip duruyorum.. nasil bi gelecek bekliyor evlatlarimizi..

nefret ediyorum bu ortadogu zihniyetinden. oyle guzel bir dinimiz var ki somure somure kullana kullana ortadogu denen cehennemi yarattilar. allah oteki dunyada cezalarini verir elbet..

o yuzden bende kacmak istiyorum buralardan acikcasi. senin de insallah imkanin olur bir gun. benim icin annemle babam uzak olsa da onlari birakip baska bir ulkeye gitmek cok zor geliyor ya bilmiyorum.. esime simdi desem ve bi firsat olsa aninda kalkar gider o cok istiyo da bi cesaret iste..

Acaba başka turlu mu uyumak istiyor . Bende dişlerimi siki yorum bazen ama geçen bakıcı şiddeti diye bi haber okudum daha bi kiyamiyorum yavruma artık haberin videoau da vardı ama acamadim kesin aglardim çünkü.
acma izleme oyle seyler bosver.

onu da denedim yok illa sallancak. ama gorsen dersinki bu kizi zorla salliyolar hic istemiyo dersin. duruyosun ciglik atiyo salla beni diye.

gecen bir sey okudum cocuk istedigini aglayarak yaptirir ya. bu bilinc 6 ayliktan itibaren baslarmis. o yuzden daha cok dikkat etmeye basladim. oyun halisinda guzelce oynarken beni gorunce aglamaya basliyo ama yalandan oldugu belli. onceden hemen alirdim simdi almiyorum. bisey goruyo isterken agliyo hemen vermiyorum. yoksa onunu alamiycaz eskiya olcak basimiza

elbiseyi giydim kizlar esim çekdi fermuarini, biraz zor çeikiliyor fermauar ama içind egirdikden sonra SIKMIYOR giycem onu karar evrdim

ama bi sorun var
ben simdi bu elbsieyi aksam 5 de giyerim max

eve gelene kaadr 11 olur
bu 6 saat boyunca benim oglan ne yeyip içecek
bi tane meyva kompotu alayim yanima , sut alicam
9 gibi uyumasi lazim çok uykusu okursa davul zurna dinlemez uyur salon dugunu zaten :)

yeterli dersiniz bu sekilde
yanima yinede ceketi alicam sutum falan akar, yada bi tane siyahli parlak hirkam var onu aliirim
aksam donusede yagmur gosteriyoir hava durumui
aman yaaa ne kadar zor çocukalrla disari çikmak

Bebekler bu ara Yanlızlık hissine kapılır annelerini görünce ağlamaya başlarlarmış anne göğsünü kendilerini koruyan bir Zırh gibi hissederlermiş daha yeni okudum bizimki de beni görünce basıyor yaygarayı

canim muhallebi yediriyo musun bilmiyorum ama doyurucu olur onu alabilirsin gerci kasikla henuz guzel yemiyo demistin.

emzirebilecegin bi ortam olmaz mi? gelin odasinda falan elbisenin altindan yukari cekip memeni cikarabilirsen olur aslinda.

o zaman hemen almak mi lazim
ay ne yapacagimizi sasirdik tobe yarabbim ya dili olsa da konussalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…