Elbıse boydan ya nasıl kaldurcam zor olmazmı.sevdıgı sey olunca yıyor kasıga alıstı yavaş.hıc vermedım muhsllebıyı bıdecanim muhallebi yediriyo musun bilmiyorum ama doyurucu olur onu alabilirsin gerci kasikla henuz guzel yemiyo demistin.
emzirebilecegin bi ortam olmaz mi? gelin odasinda falan elbisenin altindan yukari cekip memeni cikarabilirsen olur aslinda.
Aynılar canım biz anneler de aynıyız. Suçlama kendini. Bu uyku bitirdi hepimizi. Sabırsız değilsin gayet normal tepkiler veriyorsun. Bi başkasına bırak bakalım on dakika duramaz. Babası bile öyle yapıyor tunaya uyumuyor bu diyip kucaklayıp geliyor. Annanesine bıraktım iki gün uyutamamış. Saati şaşmış sızmış kalmış en sonunda olan yine bana oldu gece uğraştım.. tuna da gerdiriyor kendini zor tutuyorum kucağımda. Hele o emzik olayı.. ayyy gıcık ediyor insanı. Çıkarıp ağlıyor diliyle itiyor sırf ağlamak için eşşek. sen iyi bi annesin merak etme. Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. Nolacak bu uyku olayı bilmiyorum ama..
Aynen doğru diyorsun:) eşim çok uykusuz kalıyor yeri geliyor sabaha kadar calisiyo evimiz küçük öğrenci evi:)) kaçacak yerim yok o yüzden o uyusun diye oğlan mik dedi mi kucağıma alıyorum @maral in dediği gibi burda evler çok küçük bir eve ciksaydik hayırlısıyla ama burda kiralar çok pahalı eğer ki avrupa oturuyosan kesin kez evin olması lazımacma izleme oyle seyler bosver.
onu da denedim yok illa sallancak. ama gorsen dersinki bu kizi zorla salliyolar hic istemiyo dersin. duruyosun ciglik atiyo salla beni diye.
gecen bir sey okudum cocuk istedigini aglayarak yaptirir ya. bu bilinc 6 ayliktan itibaren baslarmis. o yuzden daha cok dikkat etmeye basladim. oyun halisinda guzelce oynarken beni gorunce aglamaya basliyo ama yalandan oldugu belli. onceden hemen alirdim simdi almiyorum. bisey goruyo isterken agliyo hemen vermiyorum. yoksa onunu alamiycaz eskiya olcak basimiza
bizdede durum aynı ya Sıla da 1 kere sabah 7 de uyandı nasıl mutlu oldum anlatamamSenin yine iyi kendi yatağında pis pis uyuyor ben hep emzirerek uyutuyorum pis pistan anlamıyor. Bende uyutunca 1 saat sonra yine uyanıyor gecede 3-4sefer uuyaniyo
Feyza Yazmış ama bende şöyle yapıyorum. Havuç patates SOĞAN dün ekstradan kabak da vardı, pirinç bulgur mercimek içine istersen et Yada tavuk haşla püre yap. Biraz Tereyağ koy et yoksa, Yada z.yağı. Al sana bomba bi Çorba :) inşallah yer iştahlı olur BebişinBende tarif istiyorum kızlar @fzy35
Ya Tuna da çok döküp saçıyor kaşıkla. Eline almak için hamle yapıyor haydaa her yer Çorba saç baş :) bugün bi deneyim. Video çekebilirsem ig ye arsana izliyimTutuyorum Ağzına kavanozu dilini sokuyor içine biraz döküyor ama öle içiyor kaşıkla verdim mi ağzını kapatıyor :) atak geçiriyosun belki de ondan uyanabilirsiniz hatta uyanmaz sadece Çığlık bİle atar bişey olmaz Bikaç gün aralıklarla pedifen verebilirsin rahatlatır ağrıyodur Dr bize öle Demişti dene bakalım
Bizimki de bu ara oyle canim once tek ayagini diger bacaga vurarak basladi artik ikisini birbirine vuruyo. Tarif iyi oldu deneyecegim. Bana doktor bu ay icin aksam ogununde muhallebi baslatmisti ona ragmen gece asiri uyaniyor. Kesinlikle disle ilgili anladim bunu. Oncesinde 2 kere anca uyaniyodu gece.Kızlar bişey sorcam size bizim kız bu ara sürekli ayaklarını tutup birbirine vurmaya başladı ayaklarıyla alkış yapıyor veletneden yapıyor acaba ?
Bide o dil hep dışarda bi yerde okumuştum bu ara dilleri ilginç gelirmiş diye bilmiyorum doğru mu ?
Dün bi Çorba Yaptım ig dekiler görmüştür o çorbada ne keramet varsa çocuk gece 2 kere uyandı sadece doyurdu heralde uyuduğumu anlamışım bugün şimdi yine içirdim bıraktım yorulsun birazdan uyur zaten
Isteyen olursa ig de olmayan tarif ederim
Uyumu çabaları bizde de zor ayağıma alıyorum ya kendini kasıyor ya ağlıyor yada atıyor ayağımdan al be halin varsa Gör dedim mi de ağlıyor yarım saat debeleniyor sonra sızıyor ama uyurken hala inliyor
Biz bakalım delirmeden atlatabilcez mi
5-6 yaşına gelince ikinciyi Yaparım diyordum şimdide diyorum rahatlığa alışcam tam rahata ercem sar baştan bi daha ne olur düşüncesi bile etkiliyor
Geçen bende bi haber gördüm. Babası bebeği susmuyor diye hızlı hızlı sallamış. Bebek dört yaşına gelmiş ANCA düzelmiş. Bir Sürü ameliyat geçirmiş. Bende ondan sonra çok korktum çok mu sallıyorum yoksa diye..Acaba başka turlu mu uyumak istiyor . Bende dişlerimi siki yorum bazen ama geçen bakıcı şiddeti diye bi haber okudum daha bi kiyamiyorum yavruma artık haberin videoau da vardı ama acamadim kesin aglardim çünkü.
Ben ağlattım da ne oldu aynı. Gerçi o gün diş çıkarıyormuş bilemedim. Ama bi daha ağlatmam. Çok kötüydü. Ağlatma canım valla bak kucağında salla istersen bide uyur mu?gercekten diyorum ben mi sukursuzum sabirsizim bi bebegi uyuturken beynim uyusuyor sinirden. normal ama di mi insaniz? ayni seyleri yasiyoruz demekki. gercekten bebek bakmak cok zor eger evlat sevgisi olmasa.. bende veriyorum babasina aynen on dakikaya geliyo bu uyumuyo diye. iyice uykusu kaciyo deliriyo olan bana oluyo ayni sekilde..
ah bi kiyabilsem aglatmaya su yontemi deneyip alistiricam ama kiyamiyorum yapamiyorum. ama yapmamiz lazim bi sekilde cunku biz tukeniyoruz biz de insaniz..
Ay ne güzel biz istesekte gidemiyoruz işte.evet niye boylesin bugun
gerci bende farkli sayilmam kac gundur ulkenin haline aglayip duruyorum.. nasil bi gelecek bekliyor evlatlarimizi..
nefret ediyorum bu ortadogu zihniyetinden. oyle guzel bir dinimiz var ki somure somure kullana kullana ortadogu denen cehennemi yarattilar. allah oteki dunyada cezalarini verir elbet..
o yuzden bende kacmak istiyorum buralardan acikcasi. senin de insallah imkanin olur bir gun. benim icin annemle babam uzak olsa da onlari birakip baska bir ulkeye gitmek cok zor geliyor ya bilmiyorum.. esime simdi desem ve bi firsat olsa aninda kalkar gider o cok istiyo da bi cesaret iste..
Akşam içer artık ta çekebilirsem atayım kaşıkla bizimki de saçıyor her yanaYa Tuna da çok döküp saçıyor kaşıkla. Eline almak için hamle yapıyor haydaa her yer Çorba saç baş :) bugün bi deneyim. Video çekebilirsem ig ye arsana izliyim
Elbıse boydan ya nasıl kaldurcam zor olmazmı.sevdıgı sey olunca yıyor kasıga alıstı yavaş.hıc vermedım muhsllebıyı bıde
sen hangi ulkedesin peki?Aynen doğru diyorsun:) eşim çok uykusuz kalıyor yeri geliyor sabaha kadar calisiyo evimiz küçük öğrenci evi:)) kaçacak yerim yok o yüzden o uyusun diye oğlan mik dedi mi kucağıma alıyorum @maral in dediği gibi burda evler çok küçük bir eve ciksaydik hayırlısıyla ama burda kiralar çok pahalı eğer ki avrupa oturuyosan kesin kez evin olması lazım
Âmin canım âminanladım canım benimkilerinde 12 ay olacak. rabbim önce sana sonra bana kolaylık versin :)
Ayni anlattığın gibi bizim ev de kocaman 11 odalı bahçeli ama yAlnızlık hasret zor be güzelimallahimm en cok gitmek istedigim yer :) dr.house izlerdim deli gibi o da orda cekiliyodu hep merak etmisimdir.
amerikaya gitmeyi cok istiyorum. hatta orda yasamak da isterdim. buyuk buyuk mustakil evler, kocaman caddeler sokaklar, yasam alanlarinin sehirden ayri yerde olmasi vs cok hosuma gidiyor. yasadigini orda anliyosundur vallahi.
Hepsi aynı. Ancak yatagına koy arada al tekrar dene sürekli bir saat uyutma çabası stres yapıyor.Ya ben neden bu kadar sabirsiz tahammulsuz biri oldum ya anlamiyorumki. daha bu cocuk 6 aylik. bunun cocukluk donemi var belki cok yaramaz olucak ben yine boyle sabirsiz mi olucam..
gerci ona yansitmiyorum kendi icime atiyorum ama bazen sacimi basimi yolasim geliyo. ya insan evladi deli gibi uykun var gozlerini acamiyosun niye kivranirsin anlamamki.. yemin ediyorum en az 1 saat salliyorum ama ne hallerle bi gorseniz. kafasini yastigin ucundan mi sarkitmiyo, bacaklarini mi kaldirmiyo, kendini kasip yukari mi kaldirmiyo, emzigini alip atiyo ya da firlatiyo gecen bi firlatti iki metre kapinin oraya gitti şok oldum. uyutmak icin zorlamiyorum al uyuma diyorum koyuyorum onda da agliyo uyut diye.
bi de bu kadar eziyete bir saat uyusa vallahi gocunmam ama on dakkaya uyaniyo. allahim butun bebekler boyle de ben mi cok sabirsizim bilmiyorum. niye simdiden bu kadar tahammulsuzum kotu bi anne miyim diye soruyorum kendime surekli..
asla uyumaz. bu benim kiz nasil desem sana menepoza girmis kadinlar gibiBen ağlattım da ne oldu aynı. Gerçi o gün diş çıkarıyormuş bilemedim. Ama bi daha ağlatmam. Çok kötüydü. Ağlatma canım valla bak kucağında salla istersen bide uyur mu?
biz de su an istesek de gidemeyiz de belki ilerde..Ay ne güzel biz istesekte gidemiyoruz işte.
neden bu kadar direniyorlar uykuya bilimsel bir aciklamasi var mi acaba?Hepsi aynı. Ancak yatagına koy arada al tekrar dene sürekli bir saat uyutma çabası stres yapıyor.
Ama hepsi böyle. Rahatla.
Daha bunun uykudan gözleri kızardıgı halde uyumak istemiyorum diyen dönemi gelecek. Anne ne kadar rahat çocuk okadar rahat.
Demem o ki şu ara benimki de aynı
Al şimdi kucagına yaa küçük daha. Bol bol sarıl kokla gelmiyorlar sonra. Kendin rahat etmek için sallamamaya alıştır mesela ama seni istiyorsa al kuzular daha kokumuza muhtaçlaracma izleme oyle seyler bosver.
onu da denedim yok illa sallancak. ama gorsen dersinki bu kizi zorla salliyolar hic istemiyo dersin. duruyosun ciglik atiyo salla beni diye.
gecen bir sey okudum cocuk istedigini aglayarak yaptirir ya. bu bilinc 6 ayliktan itibaren baslarmis. o yuzden daha cok dikkat etmeye basladim. oyun halisinda guzelce oynarken beni gorunce aglamaya basliyo ama yalandan oldugu belli. onceden hemen alirdim simdi almiyorum. bisey goruyo isterken agliyo hemen vermiyorum. yoksa onunu alamiycaz eskiya olcak basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?