2015 Şubat Anneleri

canim muhallebi yediriyo musun bilmiyorum ama doyurucu olur onu alabilirsin gerci kasikla henuz guzel yemiyo demistin.

emzirebilecegin bi ortam olmaz mi? gelin odasinda falan elbisenin altindan yukari cekip memeni cikarabilirsen olur aslinda.
Elbıse boydan ya nasıl kaldurcam zor olmazmı.sevdıgı sey olunca yıyor kasıga alıstı yavaş.hıc vermedım muhsllebıyı bıde

Aynen doğru diyorsun:) eşim çok uykusuz kalıyor yeri geliyor sabaha kadar calisiyo evimiz küçük öğrenci evi:)) kaçacak yerim yok o yüzden o uyusun diye oğlan mik dedi mi kucağıma alıyorum @maral in dediği gibi burda evler çok küçük bir eve ciksaydik hayırlısıyla ama burda kiralar çok pahalı eğer ki avrupa oturuyosan kesin kez evin olması lazım

Kızlar benım oglan ıkı gundur kaka yspmıyor.ek gıda verıncr kesıldı cocugun kakası gunde dort kez yapardı halbukı emzırırken.kayısı puresı bulamadım bebek reuonunda gıdıp murdum erıgı alıcam ogleden sonra

Senin yine iyi kendi yatağında pis pis uyuyor ben hep emzirerek uyutuyorum pis pistan anlamıyor. Bende uyutunca 1 saat sonra yine uyanıyor gecede 3-4sefer uuyaniyo
bizdede durum aynı ya Sıla da 1 kere sabah 7 de uyandı nasıl mutlu oldum anlatamam

Bende tarif istiyorum kızlar @fzy35
Feyza Yazmış ama bende şöyle yapıyorum. Havuç patates SOĞAN dün ekstradan kabak da vardı, pirinç bulgur mercimek içine istersen et Yada tavuk haşla püre yap. Biraz Tereyağ koy et yoksa, Yada z.yağı. Al sana bomba bi Çorba :) inşallah yer iştahlı olur Bebişin

Ya Tuna da çok döküp saçıyor kaşıkla. Eline almak için hamle yapıyor haydaa her yer Çorba saç baş :) bugün bi deneyim. Video çekebilirsem ig ye arsana izliyim

Bizimki de bu ara oyle canim once tek ayagini diger bacaga vurarak basladi artik ikisini birbirine vuruyo. Tarif iyi oldu deneyecegim. Bana doktor bu ay icin aksam ogununde muhallebi baslatmisti ona ragmen gece asiri uyaniyor. Kesinlikle disle ilgili anladim bunu. Oncesinde 2 kere anca uyaniyodu gece.
Cocuk konusunda haklisin fazla beklersek bence tam rahata ermisken bastan basliycaz herseye. Hayirlisi ne zamansa o zaman olsun insallah

Acaba başka turlu mu uyumak istiyor . Bende dişlerimi siki yorum bazen ama geçen bakıcı şiddeti diye bi haber okudum daha bi kiyamiyorum yavruma artık haberin videoau da vardı ama acamadim kesin aglardim çünkü.
Geçen bende bi haber gördüm. Babası bebeği susmuyor diye hızlı hızlı sallamış. Bebek dört yaşına gelmiş ANCA düzelmiş. Bir Sürü ameliyat geçirmiş. Bende ondan sonra çok korktum çok mu sallıyorum yoksa diye..

Ben ağlattım da ne oldu aynı. Gerçi o gün diş çıkarıyormuş bilemedim. Ama bi daha ağlatmam. Çok kötüydü. Ağlatma canım valla bak kucağında salla istersen bide uyur mu?

Ay ne güzel biz istesekte gidemiyoruz işte.

Ya Tuna da çok döküp saçıyor kaşıkla. Eline almak için hamle yapıyor haydaa her yer Çorba saç baş :) bugün bi deneyim. Video çekebilirsem ig ye arsana izliyim
Akşam içer artık ta çekebilirsem atayım kaşıkla bizimki de saçıyor her yana

sen hangi ulkedesin peki?
bazi ulkeler cok pahaliymis avrupada duymustum

Ayni anlattığın gibi bizim ev de kocaman 11 odalı bahçeli ama yAlnızlık hasret zor be güzelim

Hepsi aynı. Ancak yatagına koy arada al tekrar dene sürekli bir saat uyutma çabası stres yapıyor.
Ama hepsi böyle. Rahatla.
Daha bunun uykudan gözleri kızardıgı halde uyumak istemiyorum diyen dönemi gelecek. Anne ne kadar rahat çocuk okadar rahat.
Demem o ki şu ara benimki de aynı

Ben ağlattım da ne oldu aynı. Gerçi o gün diş çıkarıyormuş bilemedim. Ama bi daha ağlatmam. Çok kötüydü. Ağlatma canım valla bak kucağında salla istersen bide uyur mu?
asla uyumaz. bu benim kiz nasil desem sana menepoza girmis kadinlar gibi

asla koku bacagi durmaz uyurken bi saga bi sola bi asagi kayar bi kalkmaya calisir. yolar kendini resmen tirnaklariyla. kucaginda yatar pozisyonda tutup da sallamaya kalksan kiyametleri koparir. hanfendi dik duracak kucakta sadece. bu kiz niye boyle cikti anlamadimki :)

neden bu kadar direniyorlar uykuya bilimsel bir aciklamasi var mi acaba?

allah yardimcimiz olsun. yillar sonra da keske biraz daha uyuyabilsem diyecekler. uyu iste simdi manyak valla hepsi.

Al şimdi kucagına yaa küçük daha. Bol bol sarıl kokla gelmiyorlar sonra. Kendin rahat etmek için sallamamaya alıştır mesela ama seni istiyorsa al kuzular daha kokumuza muhtaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…