2015 Şubat Anneleri

Hayır almamak Lazım mış kendini savunmayı öğrenmesi için normal bi davranış mış kanmayın diyo
Ya bazen alırsın bazen almazsın.
Ben ağlatmama taraftarıyım. Alırım iki dk sonra yine koyarım. Hem alışmaz hem ağlamaz. Ayrıca bu alışma olayı hikaye

neden bu kadar direniyorlar uykuya bilimsel bir aciklamasi var mi acaba?

allah yardimcimiz olsun. yillar sonra da keske biraz daha uyuyabilsem diyecekler. uyu iste simdi manyak valla hepsi.
Bilimsel açıklaması uykuyu ayrılık gibi görüyorlar. Anneyi gözden ayırmak istemiyorlar. Nasıl uykuya dalacaklarını bilmiyorlar. Etrafı keşfetmeye başladılar ve bu çok zevkli, bu zevki bırakıp uyumak istemiyorlar. Açıl havaya çıkar parkı gezdir gel kolay uyur.

neden bu kadar direniyorlar uykuya bilimsel bir aciklamasi var mi acaba?

allah yardimcimiz olsun. yillar sonra da keske biraz daha uyuyabilsem diyecekler. uyu iste simdi manyak valla hepsi.
Menopoz ha uyku bebekler için ayrılık demekmiş. O Yüzden uyumuyorlarmış.

Al şimdi kucagına yaa küçük daha. Bol bol sarıl kokla gelmiyorlar sonra. Kendin rahat etmek için sallamamaya alıştır mesela ama seni istiyorsa al kuzular daha kokumuza muhtaçlar
kiyamiyorum zaten. sadece hemen almiyorum biraz bekletip aliyorum :)

evet yastikta sallanirken komidindeki sulugu nasil goruyosa kalkmaya calisiyo onu almak icin. ama gozler bi saniye oncesine kadar kapali dusun artik. her yere her seye cok merakli. tam kesfetme zamanlari di mi. yandik yandik :)

Ya bazen alırsın bazen almazsın.
Ben ağlatmama taraftarıyım. Alırım iki dk sonra yine koyarım. Hem alışmaz hem ağlamaz. Ayrıca bu alışma olayı hikaye
Tabiki her zamana değil canım bazen numaradan ağlıyor o zamandan bahsediyorum YAŞ bile yok gözünde

gördüm canım çorbanı afiyet olsun prensese. bizim kızda seviyor değişik tadları. ikinci çocuk olayına gelince yaş aralığı konusunu iyi araştır derim. oğlum 6.5 yaşında Beren Yade doğduktan sonra çok değişti. üstelik o istedi hep bir kardeşim olsun derdi. yanlızlıktan şikayet edip duruyordu. şimdi kendi oğlumu tanıyamıyorum. birde şimdi ilkokula başlıyor nasıl baş edeceğimi bilemedim.

Allah kolaylık versin canım ama o kadar yıprandım ki şuan ikinciyi düşünemem bile ayrıca durumumuz da el vermez şuan yetemem diye korkarım Allah onun rızkını verir ama ben şimdilik istemiyorum Rabbim arayana versin nice bekleyen insanlar var

sebze püresi yap havuç-kabak-patates hiç denemediysen bugün yada yarın yap hakan bey tadına baksın

sıla üzüm yediğinde ishal oluyor genel bir durummudur bize özel mi bilmiyorum. üzüm yedirdin mi sen

Mesela ben:))

benimde sorunum dil yabancı dil bilmiyorum ve bu mesele bende fobi daha 2 gün önce konuştuk eşimle keşke gidebilsek...neye üzüleceğimi bilmiyorum herşey çok kötü

çabuk sıkıldıklarını düşünüyorum dolaşmak farklı şeyler görmek istiyorlar yada hep onlarla ilgilenmemizi

sebze püresi yap havuç-kabak-patates hiç denemediysen bugün yada yarın yap hakan bey tadına baksın
onu yaptim gecen gun
açlikdan yiyor iste hiç sevmedi bu çocuk yemek yemeyi
az once de bize yaptiugim kiymali pirasa yemegini blanderladim al sana bebek mamasi , yarim kase yedi, doydu herhalde emziriyim dedim emmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…