Ya bazen alırsın bazen almazsın.Hayır almamak Lazım mış kendini savunmayı öğrenmesi için normal bi davranış mış kanmayın diyo
Bilimsel açıklaması uykuyu ayrılık gibi görüyorlar. Anneyi gözden ayırmak istemiyorlar. Nasıl uykuya dalacaklarını bilmiyorlar. Etrafı keşfetmeye başladılar ve bu çok zevkli, bu zevki bırakıp uyumak istemiyorlar. Açıl havaya çıkar parkı gezdir gel kolay uyur.neden bu kadar direniyorlar uykuya bilimsel bir aciklamasi var mi acaba?
allah yardimcimiz olsun. yillar sonra da keske biraz daha uyuyabilsem diyecekler. uyu iste simdi manyak valla hepsi.
Menopoz haneden bu kadar direniyorlar uykuya bilimsel bir aciklamasi var mi acaba?
allah yardimcimiz olsun. yillar sonra da keske biraz daha uyuyabilsem diyecekler. uyu iste simdi manyak valla hepsi.
zordur bilmem mi. bende ailemle ayni ulkede olsam da gurbetteyim sonucta anlarim halinden..Ayni anlattığın gibi bizim ev de kocaman 11 odalı bahçeli ama yAlnızlık hasret zor be güzelim
kiyamiyorum zaten. sadece hemen almiyorum biraz bekletip aliyorum :)Al şimdi kucagına yaa küçük daha. Bol bol sarıl kokla gelmiyorlar sonra. Kendin rahat etmek için sallamamaya alıştır mesela ama seni istiyorsa al kuzular daha kokumuza muhtaçlar
evet yastikta sallanirken komidindeki sulugu nasil goruyosa kalkmaya calisiyo onu almak icin. ama gozler bi saniye oncesine kadar kapali dusun artik. her yere her seye cok merakli. tam kesfetme zamanlari di mi. yandik yandik :)Bilimsel açıklaması uykuyu ayrılık gibi görüyorlar. Anneyi gözden ayırmak istemiyorlar. Nasıl uykuya dalacaklarını bilmiyorlar. Etrafı keşfetmeye başladılar ve bu çok zevkli, bu zevki bırakıp uyumak istemiyorlar. Açıl havaya çıkar parkı gezdir gel kolay uyur.
bunu bilmiyodum bak ah yavrum benden ayrilmak mi istemiyo kiyamamMenopoz hauyku bebekler için ayrılık demekmiş. O Yüzden uyumuyorlarmış.
Tabiki her zamana değil canım bazen numaradan ağlıyor o zamandan bahsediyorum YAŞ bile yok gözündeYa bazen alırsın bazen almazsın.
Ben ağlatmama taraftarıyım. Alırım iki dk sonra yine koyarım. Hem alışmaz hem ağlamaz. Ayrıca bu alışma olayı hikaye
gördüm canım çorbanı afiyet olsun prensese. bizim kızda seviyor değişik tadları. ikinci çocuk olayına gelince yaş aralığı konusunu iyi araştır derim. oğlum 6.5 yaşında Beren Yade doğduktan sonra çok değişti. üstelik o istedi hep bir kardeşim olsun derdi. yanlızlıktan şikayet edip duruyordu. şimdi kendi oğlumu tanıyamıyorum. birde şimdi ilkokula başlıyor nasıl baş edeceğimi bilemedim.Kızlar bişey sorcam size bizim kız bu ara sürekli ayaklarını tutup birbirine vurmaya başladı ayaklarıyla alkış yapıyor veletneden yapıyor acaba ?
Bide o dil hep dışarda bi yerde okumuştum bu ara dilleri ilginç gelirmiş diye bilmiyorum doğru mu ?
Dün bi Çorba Yaptım ig dekiler görmüştür o çorbada ne keramet varsa çocuk gece 2 kere uyandı sadece doyurdu heralde uyuduğumu anlamışım bugün şimdi yine içirdim bıraktım yorulsun birazdan uyur zaten
Isteyen olursa ig de olmayan tarif ederim
Uyumu çabaları bizde de zor ayağıma alıyorum ya kendini kasıyor ya ağlıyor yada atıyor ayağımdan al be halin varsa Gör dedim mi de ağlıyor yarım saat debeleniyor sonra sızıyor ama uyurken hala inliyor
Biz bakalım delirmeden atlatabilcez mi
5-6 yaşına gelince ikinciyi Yaparım diyordum şimdide diyorum rahatlığa alışcam tam rahata ercem sar baştan bi daha ne olur düşüncesi bile etkiliyor
Allah kolaylık versin canım ama o kadar yıprandım ki şuan ikinciyi düşünemem bile ayrıca durumumuz da el vermez şuan yetemem diye korkarım Allah onun rızkını verir ama ben şimdilik istemiyorum Rabbim arayana versin nice bekleyen insanlar vargördüm canım çorbanı afiyet olsun prensese. bizim kızda seviyor değişik tadları. ikinci çocuk olayına gelince yaş aralığı konusunu iyi araştır derim. oğlum 6.5 yaşında Beren Yade doğduktan sonra çok değişti. üstelik o istedi hep bir kardeşim olsun derdi. yanlızlıktan şikayet edip duruyordu. şimdi kendi oğlumu tanıyamıyorum. birde şimdi ilkokula başlıyor nasıl baş edeceğimi bilemedim.
Almanyadayimsen hangi ulkedesin peki?
bazi ulkeler cok pahaliymis avrupada duymustum
sebze püresi yap havuç-kabak-patates hiç denemediysen bugün yada yarın yap hakan bey tadına baksınelbiseyi giydim kizlar esim çekdi fermuarini, biraz zor çeikiliyor fermauar ama içind egirdikden sonra SIKMIYOR giycem onu karar evrdim
ama bi sorun var
ben simdi bu elbsieyi aksam 5 de giyerim max
eve gelene kaadr 11 olur
bu 6 saat boyunca benim oglan ne yeyip içecek
bi tane meyva kompotu alayim yanima , sut alicam
9 gibi uyumasi lazim çok uykusu okursa davul zurna dinlemez uyur salon dugunu zaten :)
yeterli dersiniz bu sekilde
yanima yinede ceketi alicam sutum falan akar, yada bi tane siyahli parlak hirkam var onu aliirim
aksam donusede yagmur gosteriyoir hava durumui
aman yaaa ne kadar zor çocukalrla disari çikmak
soyun diyosun yani :)canim muhallebi yediriyo musun bilmiyorum ama doyurucu olur onu alabilirsin gerci kasikla henuz guzel yemiyo demistin.
emzirebilecegin bi ortam olmaz mi? gelin odasinda falan elbisenin altindan yukari cekip memeni cikarabilirsen olur aslinda.
sıla üzüm yediğinde ishal oluyor genel bir durummudur bize özel mi bilmiyorum. üzüm yedirdin mi senKızlar benım oglan ıkı gundur kaka yspmıyor.ek gıda verıncr kesıldı cocugun kakası gunde dort kez yapardı halbukı emzırırken.kayısı puresı bulamadım bebek reuonunda gıdıp murdum erıgı alıcam ogleden sonra
Mesela ben:))Allah kolaylık versin canım ama o kadar yıprandım ki şuan ikinciyi düşünemem bile ayrıca durumumuz da el vermez şuan yetemem diye korkarım Allah onun rızkını verir ama ben şimdilik istemiyorum Rabbim arayana versin nice bekleyen insanlar var
benimde sorunum dilevet niye boylesin bugun
gerci bende farkli sayilmam kac gundur ulkenin haline aglayip duruyorum.. nasil bi gelecek bekliyor evlatlarimizi..
nefret ediyorum bu ortadogu zihniyetinden. oyle guzel bir dinimiz var ki somure somure kullana kullana ortadogu denen cehennemi yarattilar. allah oteki dunyada cezalarini verir elbet..
o yuzden bende kacmak istiyorum buralardan acikcasi. senin de insallah imkanin olur bir gun. benim icin annemle babam uzak olsa da onlari birakip baska bir ulkeye gitmek cok zor geliyor ya bilmiyorum.. esime simdi desem ve bi firsat olsa aninda kalkar gider o cok istiyo da bi cesaret iste..
Istiyodun demi sen ?Mesela ben:))
çabuk sıkıldıklarını düşünüyorum dolaşmak farklı şeyler görmek istiyorlar yada hep onlarla ilgilenmemiziacma izleme oyle seyler bosver.
onu da denedim yok illa sallancak. ama gorsen dersinki bu kizi zorla salliyolar hic istemiyo dersin. duruyosun ciglik atiyo salla beni diye.
gecen bir sey okudum cocuk istedigini aglayarak yaptirir ya. bu bilinc 6 ayliktan itibaren baslarmis. o yuzden daha cok dikkat etmeye basladim. oyun halisinda guzelce oynarken beni gorunce aglamaya basliyo ama yalandan oldugu belli. onceden hemen alirdim simdi almiyorum. bisey goruyo isterken agliyo hemen vermiyorum. yoksa onunu alamiycaz eskiya olcak basimiza
onu yaptim gecen gunsebze püresi yap havuç-kabak-patates hiç denemediysen bugün yada yarın yap hakan bey tadına baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?