benim de halamlar amcamlar hep orda. herkesin bi akrabasi mutlaka vardir orda :)
almanya bana hep uzak itici gelmistir niyeyse hic yasamak istemem orda. daha dogrusu avrupada bi yunanistana gittim. o da zaten bizim verdigimiz adalarina falan gittim. cok guzeldi.
baska ulkeye gitmedim ama avrupa bana hep uzak gelmistir yasamak icin. amerikada yasamayi cok isterdim ben.
benimde sorunum dil yabancı dil bilmiyorum ve bu mesele bende fobi daha 2 gün önce konuştuk eşimle keşke gidebilsek...neye üzüleceğimi bilmiyorum herşey çok kötü
bende cok iyi bilmiyorum. hani derler ya derdini anlatacak kadar. ama insan icindeyken iki ayda ogrenir inan. balayinda yurtdisina ciktigimda cok korkmustum bi hafta kaldim hepitopu donerken gayet guzel anlayip cumle kurabiliyodum. korkunu yeniyosun ve baska caren olmadigi icin konusuyosun. herkes anasinin karnindan bilerek dogmuyo. ve herkes guzel konusamiyo. hic korkma bu yuzden.
dil aslinda cocuklukta ogretildiginde cok etkili. kizima ben cok yararli olamam belki ama babasi ana dili gibi konusur mutlaka o konuda egiticez. artik ingilizce yaninda baska dil bile isteyecekler onlarin zamaninda.
evlatlarimizdan degerli bir sey yok bu zamanlar geri gelmeyecek.
ama;
yemegi bulasigi temizligi camasiri utuyu alisverisi odemeleri bi de ustune calismamiz gerekiyosa calismayi ne ara yapicaz cok merak ediyorum :))
onu yaptim gecen gun
açlikdan yiyor iste hiç sevmedi bu çocuk yemek yemeyi
az once de bize yaptiugim kiymali pirasa yemegini blanderladim al sana bebek mamasi , yarim kase yedi, doydu herhalde emziriyim dedim emmiyor
doyar tabii yarim kaseyle onun midesi ne kadar daha. hele emmiyosa kesin doymustur. benim kiz memeye hayir demez hic ama ozellikle deniyorum yemekten sonra vermeyi hemen kafasini cevirio istemiyo.
kizlar annemle babam daha yeni hacca gitti. bi kaza olmus haberlerde gorduk mescid-i haramda vinc devrilmis olu ve yaralilar var. turk yok bi tane yarali turk var deniyo o kadar.
ama haber alamiyoruz ulasamiyoruz cok kotuyum elim ayagim titriyo ne olur dua edin..
kizlar annemle babam daha yeni hacca gitti. bi kaza olmus haberlerde gorduk mescid-i haramda vinc devrilmis olu ve yaralilar var. turk yok bi tane yarali turk var deniyo o kadar.
ama haber alamiyoruz ulasamiyoruz cok kotuyum elim ayagim titriyo ne olur dua edin..
benim de halamlar amcamlar hep orda. herkesin bi akrabasi mutlaka vardir orda :)
almanya bana hep uzak itici gelmistir niyeyse hic yasamak istemem orda. daha dogrusu avrupada bi yunanistana gittim. o da zaten bizim verdigimiz adalarina falan gittim. cok guzeldi.
baska ulkeye gitmedim ama avrupa bana hep uzak gelmistir yasamak icin. amerikada yasamayi cok isterdim ben.
onu yaptim gecen gun
açlikdan yiyor iste hiç sevmedi bu çocuk yemek yemeyi
az once de bize yaptiugim kiymali pirasa yemegini blanderladim al sana bebek mamasi , yarim kase yedi, doydu herhalde emziriyim dedim emmiyor
bide hep boydan insan 1-2 tane düğmeli alır demi neyse ben bugün mutluyum çünkü kızım 1 kilo almış 7,4 olmuş boy 68 cm bıngıldak geniş 5 damla devit kullanıyorum neden böyle oldu anlamadım birde kıyma yedir dedi haftada 4 gün bendeeeeee 3 kilo vermişim ayyyyy emzirmek en güzel şey