2015 Şubat Anneleri

şimdi bile öyle ingilizce zaten biliniyor artı ne biliyorsun diye soruyorlar

ya maral Sıla yemekten sonra mutlaka emiyor tatlı niyetine
emsin canim
aslinda biz yanlis ayoiyoruz once emzirip sonra yedirmek lazim, sutle doymasi muhim ama bende dahil hata yapiyozz
bugun benimki hiç digru duzgun emmedi
gunduz uzun uyuudu arada yemek evrdim
aksam uyutamadim sut verdim
naptigimiz belli deil

maasalalh bu arada kizina ne guzel buyumus annesi

evlatlarimizdan degerli bir sey yok bu zamanlar geri gelmeyecek.
ama;
yemegi bulasigi temizligi camasiri utuyu alisverisi odemeleri bi de ustune calismamiz gerekiyosa calismayi ne ara yapicaz cok merak ediyorum :))
bulaşık arası prensesim, prenses arası yemek zaten hep birşeyler yapıyorum ama hep birşeyler eksik anlamadım gitti,bi de şimdi yemek trafiği hızlı hiç anlamıyorum ( kurban satış noktamız var oraya öğle-akşam yemeği hazırlıyorum )

sağol canım Allah razı olsun tüm kuzularımız sağlıklı kilolar alsın , ben hep emziriyorum yemek hazır olunca yemek veriyorum işte salatalık, meyva da tutuşturuyorum eline (mama sandalyesi aldık ya pek hevesli oldum sorma )

hayırlı haber alırsın inşallah haber alınca buraya da yazarmısın

tam 4 saat boyunca annemlere ulasmaya calistik o zamanda neler yasadim bir allah bilir.
telefonlar dusmuyor bir turlu napacagimi sasirdim hayattaki en kotu sey caresizlik..

sonra babam aradi cok sukur iyilermis orda degillermis. otobustelermis mahsur kalmislar otobuste bi sure selden dolayi ama bisey olmamis. iyilermis ama cektigim korku bana yeter mahvoldum resmen basim catliyo simdi..

Kaçıncı ayki ölçümü ?

Gözün Aydın canım Allah bidaha böle korku yaşatmasın

Merak etme canım. O karışıkşıkta hatlata bişey olmuştur sakin ol. İnşallah bişey yoktur

Tuna ateşlendi ilk defa. 37. 8 oldu. Dişten herhalde. Doktora gittik. Fitil verdi. Maral bana kızacak şimdi ama panik yaptım. Aslında ben değil eşim yaptı. Bizde bi calpol vardı. Yaz boyu yanımızda gezdi. Ayeş düşürücü var mı diyince bende yok olan bozulmuştur dedim. Sonuçta sıcağın gözünde kaç saatlik yollarda bozulmaz mı.. ona kızıyor. Tamam haklı da ulaşılmaz değil ki.. hem bende hemen ilaç vermek istemiyordum ama eşim böyle tepki verince allah korusun bişey olur sonra pişman olmıyım dedim. Ya kardeşim senin olduğu kadar benimde çocuğum. Düştüpünde de böyle yapmıştı. Hemen suçlama. Zaten paniğim. Destek değil köstek.

Neyse de sabaha kadar ölçeriz ateşi şimdi. İnşallah fitil iyi gelir.. oyy kuzumun ağzının içi filan nasıl sıcak. .

Pedifen varsa verebilirsin erkekler hep öyle benimki de aynı duş aldır çıkarsa düşer inşallah

Sık uyanıyorsa aç olabilir canım bi ihtimal. Uyanınca pışpışlamazsan ne yapıyor peki? Bi 5 dakika duymazdan gelçok aşırı şiddetli ağlamıyorsa. Belki kendi dalar yada uyanmamaya başlar. Benim minik kuşumda oturmayı ayağa kalkmayı öğrendiğinden beri arada yatır kaldır yapıyorum sıpa yatağa tırmanıyo ben yatırıyorum . Pışpış dönemini geçtik şükür kendi uyuyo ben sadece bekliyorum. İnşaAllah oda yapacağız kendi odasına geçecek artık. Sen uyutmadan önce banyo yaptırmayı dene birde. Çok yedir yoğurtda yedir. Bakalım değişecekmi. Her çocuk farklı bilemedim şimdi. Aklıma bunlar heldi ama ben olsam böyle yaparım

Canim korkma Allah korusun. Iyi haber gelir insallah. Aklina getirme olumsuzu hemen

hiç duymadim ben azi çikdigini
ama kadir bey di$lerin sirasi belli olmaz diyor belli bi rutin yokmus yani cani nerden siterse oradan çiakrmis
eminmisin di$ oludguna?
Yok emin degilim ama iki yan hafif kabarmis beyaz gibi digerlerinde bisey yok henuz bende suphelendim:)))

iremguzum nerelerde acaba ? Sohbetlere başladımı ? Ben kuran kursuna başladım bu hafta. Uyku durumunda sıkıntı yaşadım gündüz bu hafta ders saatimi değiştircem.

iremguzum nerelerde acaba ? Sohbetlere başladımı ? Ben kuran kursuna başladım bu hafta. Uyku durumunda sıkıntı yaşadım gündüz bu hafta ders saatimi değiştircem.

Ben sohbetlere başlayalı cookk uzn zaman oldu.eşime bırakıyorum gündüz sohbete gideceğim zaman, pek yanımda götürmuyorum.goturmeme sebebim.uykusundan ziyade aşırı hareketli oluşu..yavrunun peşinde gezmekten hiçbirşey yapamam.nadiren de olsa Goturdugum zamanda ev ortamı olmasına dikkat ediyorum.

Çokta kasmiyorum,çocuk bu hergun yeni bir huy edinir..birgün uyur başkaggün uyumaz. Akışa bırakmaktan yanayım.

bende artık aaaa ikra çok küçük çok zorlanacaksın diyenlerden bıktım cevap bile vermiyorum he deyip geçiyorum
ulan kimse demiyo ikiz olsaydı ne yapacaktın diye
pehh
en iyisini rabbim bilir hakkımda hayırlı olan buymuş demekki ne diyeyim.
banada erkek gibi geliyor ama içimden kız geçiyor nedense
o zaman kesin erkektir benim hislerim yanılıyor bu ara

Gunaydin kizlar. Bu sabah kahvaltiya yine degisik bisey yaptim. Ben blw uygulamiyorum ama uygulayan arkadaslar ozellikle yapabilir. Yumurta sarisi 3 tepeleme cay kasigi yulaf unu bi tatli kasigindan biraz fazla labne cirptim pankek gibi pisirdim yedirdim. Bi de sicakken tereyagi surdum ustune onu unutmayayim. Yaninda da salatalik her zamanki gibi :)

kizlar alintilayamadim hepinizi cok tesekkur ederim. buyuk korku yasadim da cok sukur iyilebu gece hic uyumadim uyudugum anda da sacmasapan ruyalar gordum. sabah 5te de Begüm dikti beni ayaga zaten. saat su an 10 tam dort kez uyuttum bes dakikada uyandi. gozlerim kipkirmizi deli gibi uykum var basim agriyor cok fenayim. berbat bir haldeyim. ama sukurler olsun rabbime annemle babamin sesini duydum..

Allah kabul etsin haclarini sag salim donsunler insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…