Pışpışlamazsam iyice ağlıyor uykusunu Açıyor. Tuna da uyanınca direk dizlerinin üstüne geliyor. Illa müdahale Lazım oluyor yani. Açlık olabilir evet. Şu Ateş'i bi düzelsin Yaparım inşallah. Sağol canım.Sık uyanıyorsa aç olabilir canım bi ihtimal. Uyanınca pışpışlamazsan ne yapıyor peki? Bi 5 dakika duymazdan gelçok aşırı şiddetli ağlamıyorsa. Belki kendi dalar yada uyanmamaya başlar. Benim minik kuşumda oturmayı ayağa kalkmayı öğrendiğinden beri arada yatır kaldır yapıyorum sıpa yatağa tırmanıyo ben yatırıyorum . Pışpış dönemini geçtik şükür kendi uyuyo ben sadece bekliyorum. İnşaAllah oda yapacağız kendi odasına geçecek artık. Sen uyutmadan önce banyo yaptırmayı dene birde. Çok yedir yoğurtda yedir. Bakalım değişecekmi. Her çocuk farklı bilemedim şimdi. Aklıma bunlar heldi ama ben olsam böyle yaparım
Tarhana corbasi yapsan? Hem yararlidir. Gecmis olsun Tunacik'aAteşli çocuğa bol Sıvı verin yazıyor internette. Ne yedirebilirim anne sütünü yine iştahsız çekiyor. Tam uykuya dalacakken çaktırmadan veriyorum. Armut yedi sabah. Öğlene Çorba ne olabilir??
Canım çok sevindim, Allah başımız dan eksik etmesin onları. Bende haberlere bakarken aklımda hep sen vardın. Allah rahmet eylesin hepsine. Bu durumlar da insan ne diyeceğini bilmiyorkizlar alintilayamadim hepinizi cok tesekkur ederim. buyuk korku yasadim da cok sukur iyilebu gece hic uyumadim uyudugum anda da sacmasapan ruyalar gordum. sabah 5te de Begüm dikti beni ayaga zaten. saat su an 10 tam dort kez uyuttum bes dakikada uyandi. gozlerim kipkirmizi deli gibi uykum var basim agriyor cok fenayim. berbat bir haldeyim. ama sukurler olsun rabbime annemle babamin sesini duydum..
17 şubat doğumlu kızım hiç 1 kilo almadı ilk kez bu ay almış mutluluğum ondanKaçıncı ayki ölçümü ?
geçmiş olsun Tuna, ilk seferler ve korkak kocalar yüzünden ilaç veriyoruz zaten... ig.deki fotoğrafı kim çekmişse süper bir kare çok beğendimTuna ateşlendi ilk defa. 37. 8 oldu. Dişten herhalde. Doktora gittik. Fitil verdi. Maral bana kızacak şimdi ama panik yaptım. Aslında ben değil eşim yaptı. Bizde bi calpol vardı. Yaz boyu yanımızda gezdi. Ayeş düşürücü var mı diyince bende yok olan bozulmuştur dedim. Sonuçta sıcağın gözünde kaç saatlik yollarda bozulmaz mı.. ona kızıyor. Tamam haklı da ulaşılmaz değil ki.. hem bende hemen ilaç vermek istemiyordum ama eşim böyle tepki verince allah korusun bişey olur sonra pişman olmıyım dedim. Ya kardeşim senin olduğu kadar benimde çocuğum. Düştüpünde de böyle yapmıştı. Hemen suçlama. Zaten paniğim. Destek değil köstek.
Neyse de sabaha kadar ölçeriz ateşi şimdi. İnşallah fitil iyi gelir.. oyy kuzumun ağzının içi filan nasıl sıcak. .
ay dişler ay dişler...bizde bu gece uyuyamadık bizde diş felanda yok toplasan 3 saat uyudum ama prensesim şimdi yanımda oynuyor ya canı sağolsun uyuduklarıma sayıyorumMerhaba herkese, beratim da yine ddiş çıkartıyor nezle oldu Ateş yok şükür. Sabaha kadar agladi bakım kabarmislar ne zaman çıkar allah bilir uykusuz yorgunum ama nedense bunlar aklıma gelmiyor analık herhalde böyle bişey :)
Darısı Başıma ... Maşallah17 şubat doğumlu kızım hiç 1 kilo almadı ilk kez bu ay almış mutluluğum ondan
Sağol canım. Dayısı çekti. Nazar mı oldu yoksa yavruma yav..geçmiş olsun Tuna, ilk seferler ve korkak kocalar yüzünden ilaç veriyoruz zaten... ig.deki fotoğrafı kim çekmişse süper bir kare çok beğendim
Canım ig de hesabın ne bende eklimisin ? Değilsen ekle beni cermelek burdaki nikim yazıyor zatenYa Tuna da çok döküp saçıyor kaşıkla. Eline almak için hamle yapıyor haydaa her yer Çorba saç baş :) bugün bi deneyim. Video çekebilirsem ig ye arsana izliyim
valla maşallah dedim kızSağol canım. Dayısı çekti. Nazar mı oldu yoksa yavruma yav..
Canım çok geçmiş olsun allah hacılarını kabul etsinkizlar alintilayamadim hepinizi cok tesekkur ederim. buyuk korku yasadim da cok sukur iyilebu gece hic uyumadim uyudugum anda da sacmasapan ruyalar gordum. sabah 5te de Begüm dikti beni ayaga zaten. saat su an 10 tam dort kez uyuttum bes dakikada uyandi. gozlerim kipkirmizi deli gibi uykum var basim agriyor cok fenayim. berbat bir haldeyim. ama sukurler olsun rabbime annemle babamin sesini duydum..
Allah hayırlı uğurlu etsin canım bence biraz daha bekle derim şu dönemde bebeklerin anneye daha çok ihtiyacı var heleki diş sünnet bir arada kıyamam ben yaaaoğluşum sünnet oldu teyzeleri
sünnet olmadan önceki gün üst dişimiz dünde altdişimiz çıktı
her iki sıkıntıda aynı zamana dek geldi çifte huzursuzluk yaşıyoruz
sünnetimiz güzel geçti ama ayakları bağlıoldugundan hareket edemediğinden çok ağladı
kısa bi işlemdi ama ömrümden ömür gitti anne olmak çook zor o gün bir kez daha anladım
sünnet sonrası sıkıntımız olmadı hiç olmamış gibiydi ama diş huysuzluğu mahvetti yavrumu
eski neşesi yok sürekli mız mız mutsuz inş hemen atlatır yavrum
bu aradaa odasını ayırmayı düşünüyorum ama pekte cesaret edemiyorum
sizler nasıl başardınız,?
her uyandıgında beni görmek istiyor göremeyince ağlarmı üzülürmü bilemiyorum
Hayırlısı olsun canım Allah damatlığını da göstersin inşallahoğluşum sünnet oldu teyzeleri
sünnetimiz güzel geçti ama ayakları bağlıoldugundan hareket edemediğinden çok ağladı
kısa bi işlemdi ama ömrümden ömür gitti anne olmak çook zor o gün bir kez daha anladım
sünnet sonrası sıkıntımız olmadı hiç olmamış gibiydi ama diş huysuzluğu mahvetti yavrumu
Hayırlı olsun bence büyük bi stresten kurtardin kendini ilk önce üst disi mi cikti? Üst dış ile alt dış arasinda ne kadar süre var bizimde iki tane alttan cikti yakında üst dismi çıkar şimdioğluşum sünnet oldu teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?