2015 Şubat Anneleri

Ateşli çocuğa bol Sıvı verin yazıyor internette. Ne yedirebilirim anne sütünü yine iştahsız çekiyor. Tam uykuya dalacakken çaktırmadan veriyorum. Armut yedi sabah. Öğlene Çorba ne olabilir??

Pışpışlamazsam iyice ağlıyor uykusunu Açıyor. Tuna da uyanınca direk dizlerinin üstüne geliyor. Illa müdahale Lazım oluyor yani. Açlık olabilir evet. Şu Ateş'i bi düzelsin Yaparım inşallah. Sağol canım.

Ateşli çocuğa bol Sıvı verin yazıyor internette. Ne yedirebilirim anne sütünü yine iştahsız çekiyor. Tam uykuya dalacakken çaktırmadan veriyorum. Armut yedi sabah. Öğlene Çorba ne olabilir??
Tarhana corbasi yapsan? Hem yararlidir. Gecmis olsun Tunacik'a

Canım çok sevindim, Allah başımız dan eksik etmesin onları. Bende haberlere bakarken aklımda hep sen vardın. Allah rahmet eylesin hepsine. Bu durumlar da insan ne diyeceğini bilmiyor

Merhaba herkese, beratim da yine ddiş çıkartıyor nezle oldu Ateş yok şükür. Sabaha kadar agladi bakım kabarmislar ne zaman çıkar allah bilir uykusuz yorgunum ama nedense bunlar aklıma gelmiyor analık herhalde böyle bişey :)

geçmiş olsun Tuna, ilk seferler ve korkak kocalar yüzünden ilaç veriyoruz zaten... ig.deki fotoğrafı kim çekmişse süper bir kare çok beğendim

ay dişler ay dişler...bizde bu gece uyuyamadık bizde diş felanda yok toplasan 3 saat uyudum ama prensesim şimdi yanımda oynuyor ya canı sağolsun uyuduklarıma sayıyorum

Ateş dün geceden beri bi iniyor bi çıkıyor. En yüksek 38.3 oldu sanırım. Bin kere ölçtük tam hatırlamıyorum. Kusma ishal filan yok ama çok mız mız yavrucuk. Çorba içirdim tavuklu. Uykuya dalarkende emdi azıcık. Düzelir inşallah.. Çocuklar hastalanmasın da varsın uyumasınlar..

Ya Tuna da çok döküp saçıyor kaşıkla. Eline almak için hamle yapıyor haydaa her yer Çorba saç baş :) bugün bi deneyim. Video çekebilirsem ig ye arsana izliyim
Canım ig de hesabın ne bende eklimisin ? Değilsen ekle beni cermelek burdaki nikim yazıyor zaten

Canım çok geçmiş olsun allah hacılarını kabul etsin

oğluşum sünnet oldu teyzeleri
sünnet olmadan önceki gün üst dişimiz dünde altdişimiz çıktı
her iki sıkıntıda aynı zamana dek geldi çifte huzursuzluk yaşıyoruz
sünnetimiz güzel geçti ama ayakları bağlıoldugundan hareket edemediğinden çok ağladı
kısa bi işlemdi ama ömrümden ömür gitti anne olmak çook zor o gün bir kez daha anladım
sünnet sonrası sıkıntımız olmadı hiç olmamış gibiydi ama diş huysuzluğu mahvetti yavrumu
eski neşesi yok sürekli mız mız mutsuz inş hemen atlatır yavrum
bu aradaa odasını ayırmayı düşünüyorum ama pekte cesaret edemiyorum
sizler nasıl başardınız,?
her uyandıgında beni görmek istiyor göremeyince ağlarmı üzülürmü bilemiyorum

Allah hayırlı uğurlu etsin canım bence biraz daha bekle derim şu dönemde bebeklerin anneye daha çok ihtiyacı var heleki diş sünnet bir arada kıyamam ben yaaa

Kızlar oğlum ergenlige girdi aglarken sesini kalinlastiriyo böyle girtlaktan nağmeler yapiyor :) siz dede yapan var mi

Hayırlısı olsun canım Allah damatlığını da göstersin inşallah
Odası'nı ben ayırmadım hatta şuan ayırmayı da düşünmüyorum yalına girene kadar Yanımda yatsın istiyorum yinede sen bilirsin

Hayırlı olsun bence büyük bi stresten kurtardin kendini ilk önce üst disi mi cikti? Üst dış ile alt dış arasinda ne kadar süre var bizimde iki tane alttan cikti yakında üst dismi çıkar şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…