Hayırlı olsun bence büyük bi stresten kurtardin kendini ilk önce üst disi mi cikti? Üst dış ile alt dış arasinda ne kadar süre var bizimde iki tane alttan cikti yakında üst dismi çıkar şimdi
Hayırlısı olsun canım Allah damatlığını da göstersin inşallah
Odası'nı ben ayırmadım hatta şuan ayırmayı da düşünmüyorum yalına girene kadar Yanımda yatsın istiyorum yinede sen bilirsin
Sık uyanıyorsa aç olabilir canım bi ihtimal. Uyanınca pışpışlamazsan ne yapıyor peki? Bi 5 dakika duymazdan gelçok aşırı şiddetli ağlamıyorsa. Belki kendi dalar yada uyanmamaya başlar. Benim minik kuşumda oturmayı ayağa kalkmayı öğrendiğinden beri arada yatır kaldır yapıyorum sıpa yatağa tırmanıyo ben yatırıyorum . Pışpış dönemini geçtik şükür kendi uyuyo ben sadece bekliyorum. İnşaAllah oda yapacağız kendi odasına geçecek artık. Sen uyutmadan önce banyo yaptırmayı dene birde. Çok yedir yoğurtda yedir. Bakalım değişecekmi. Her çocuk farklı bilemedim şimdi. Aklıma bunlar heldi ama ben olsam böyle yaparım
Canim hayirli olsun:) Dis sikintisi hepimizi mahvetti:) Ben ayirdim odayi hic yadirgamadi benim kiz gunduz arada orda yatiriyordum ondan mi yoksa park yatakta zaten bizle yattigini goremiyordu ondan mi bilmiyorum kolay oldu. Sen once arada o odada yatirmaya basla bence yatirmadiysan. Tabi benim icin biraz zor oldu ama daha bebek dogmadan sartlandirmistim kendimi buna. Daha buyurlerse iyice zorlasir bence. Bizim odaya zaten zor sigiyordu yatagi. Kendisi de rahat edemiyordu ben de bi anda karar verdim gecirdim.oğluşum sünnet oldu teyzeleri
sünnet olmadan önceki gün üst dişimiz dünde altdişimiz çıktı
her iki sıkıntıda aynı zamana dek geldi çifte huzursuzluk yaşıyoruz
sünnetimiz güzel geçti ama ayakları bağlıoldugundan hareket edemediğinden çok ağladı
kısa bi işlemdi ama ömrümden ömür gitti anne olmak çook zor o gün bir kez daha anladım
sünnet sonrası sıkıntımız olmadı hiç olmamış gibiydi ama diş huysuzluğu mahvetti yavrumu
eski neşesi yok sürekli mız mız mutsuz inş hemen atlatır yavrum
bu aradaa odasını ayırmayı düşünüyorum ama pekte cesaret edemiyorum
sizler nasıl başardınız,?
her uyandıgında beni görmek istiyor göremeyince ağlarmı üzülürmü bilemiyorum
Canim hayirli olsun:) Dis sikintisi hepimizi mahvetti:) Ben ayirdim odayi hic yadirgamadi benim kiz gunduz arada orda yatiriyordum ondan mi yoksa park yatakta zaten bizle yattigini goremiyordu ondan mi bilmiyorum kolay oldu. Sen once arada o odada yatirmaya basla bence yatirmadiysan. Tabi benim icin biraz zor oldu ama daha bebek dogmadan sartlandirmistim kendimi buna. Daha buyurlerse iyice zorlasir bence. Bizim odaya zaten zor sigiyordu yatagi. Kendisi de rahat edemiyordu ben de bi anda karar verdim gecirdim.
Maalesef emen bebekler gece daha sık uyanıyor emzige alistirmayi denedim kabul etmiyor siz denedinizmi emzik vermeyi? İki üç gün nasıl uyutursan uyut ama memede uyutma Anca bu şekilde unuturmus bi yerde okuduguma gore hatta bazı anneler meme emerken uyur gibi olursa uyandiriyorlarmis bana çok zalimce geldi . Şöyle olsa akşam uykusuna emerek geçsin kabul:) gecede bir kez emsin yeter dimi biz gak diyo meme guk diyo meme:))merhaba siz bu konuda uzman gibi duruyorsunuz ben kızımı daha hic emzirirken dısında uyutamadım. Sadece ve sadece emerken uyuyor. baska turlu nasil uyuturum bilmiyorum. Gece de dort bes kere kalkıyor yaklasık iki saatte bir emziriyorum tekrar uyuyor. uykusu dagilirsa veya emerken dalamazsa bi daha uyutamiyorum
pispis falan ile uyumaya hic alismadi ya da ben beceremedim... ne yapmam lazim???
Valla ben hiç takmıyorum zaten Ömür boyu ayrı olcak bi sene benle yatsın :)sorma ne stresti ama şükür atlattık üstümden yük kalktı sanki
alt diş etleri bembeyazdı çıktı çıkacak gibiydi farkettiğim akşam yemek yedirirken kaşığa tık tık sert bişey deydiğini hisseettim alta baktım yok meğer üstten cıkmış
iki gün sonra da annem meyve yedirirken farketti alt dişide çıkmış diye
aynı zamanda mı çıktı biz farketmedik yok farklı zamanlar mı tam bilemiyorum
bugün dişler iyiden blli etti kendini babasının parmağını kaptı ısırdı sıpa nasılda diş izi yapmış
sağol canım
zaten çok kararsızım ayırmama kararı daha ağır basıyor
yaşını bekleyim diyorum geç mi kalırım acaba o zaman ayırması zor mu olur bilemiyorum
Ben bu konuda uzman değilim sadece okuduklarım be çocuğumun huyu doğrultusunda bi yol izledim. Akşam bi saat belirleyerek emzirdikten sonra tam uykuya dalmadan mayışık bi şekilde yatağına koyarak başlyabilirsiniz. Sessiz ve loş bi ortam olsun özellikle gece uykusunda. Popoya pışpış yaparak uyuyöayı deneyin bundan hoşlanmazsa sadece dokınun onuda istemezse yanında bekleyin. Çok aşırı şekilde ağlarsa alın kucağınıza sakinleştirip tekrar koyun. 1 haftalığına yatakta yanyana yatarakda uyutabilirsiniz. Gece uyanınca aç olmadığından eminseniz pışpışlayıp tekrar uyutmaya çalışın. İlk 1-2 hafta zor geçiyo ama sonra alışılıyo. Uykuya geçişi 1-2 saati bile bulabilir. Allah kolaylık versin. İnş.çözümlendirebikirsiniz. Emzirmeden kesince zorlanabilirsiniz sanki nu şekildemerhaba siz bu konuda uzman gibi duruyorsunuz ben kızımı daha hic emzirirken dısında uyutamadım. Sadece ve sadece emerken uyuyor. baska turlu nasil uyuturum bilmiyorum. Gece de dort bes kere kalkıyor yaklasık iki saatte bir emziriyorum tekrar uyuyor. uykusu dagilirsa veya emerken dalamazsa bi daha uyutamiyorum
pispis falan ile uyumaya hic alismadi ya da ben beceremedim... ne yapmam lazim???
Ben geç kalmışım desene. Teşekkür ederim canım. Rahat olmak en güzeliBen sohbetlere başlayalı cookk uzn zaman oldu.eşime bırakıyorum gündüz sohbete gideceğim zaman, pek yanımda götürmuyorum.goturmeme sebebim.uykusundan ziyade aşırı hareketli oluşu..yavrunun peşinde gezmekten hiçbirşey yapamam.nadiren de olsa Goturdugum zamanda ev ortamı olmasına dikkat ediyorum.
Çokta kasmiyorum,çocuk bu hergun yeni bir huy edinir..birgün uyur başkaggün uyumaz. Akışa bırakmaktan yanayım.
dugunde rezil kepaze oldummmmmmmmmmMaRaL_ hanim dugunlerdemisin nasıl geçti oğlanı ne yaptın karnını doyurabildinmi bide geliyomussun diyomussunki düğünde rezil oldum elbise patladı
Ben bu konuda uzman değilim sadece okuduklarım be çocuğumun huyu doğrultusunda bi yol izledim. Akşam bi saat belirleyerek emzirdikten sonra tam uykuya dalmadan mayışık bi şekilde yatağına koyarak başlyabilirsiniz. Sessiz ve loş bi ortam olsun özellikle gece uykusunda. Popoya pışpış yaparak uyuyöayı deneyin bundan hoşlanmazsa sadece dokınun onuda istemezse yanında bekleyin. Çok aşırı şekilde ağlarsa alın kucağınıza sakinleştirip tekrar koyun. 1 haftalığına yatakta yanyana yatarakda uyutabilirsiniz. Gece uyanınca aç olmadığından eminseniz pışpışlayıp tekrar uyutmaya çalışın. İlk 1-2 hafta zor geçiyo ama sonra alışılıyo. Uykuya geçişi 1-2 saati bile bulabilir. Allah kolaylık versin. İnş.çözümlendirebikirsiniz. Emzirmeden kesince zorlanabilirsiniz sanki nu şekilde
cevaplaya tiklayinca alinti yapar canimAlıntı yapmayı beceremiyorum bir türlü.
pirelideve benim oğlumda sadece emerek uyuyor.yazdıklarını denedim ancak ağlıyor.Eşim de azcık ağlasa hemen kucağına aldığı için başarılı olamadım Kendi kendine uyuma becerisini kazanmasını çok istiyorum aslında.Daha küçük diye erteleyip duruyorum.Seni tebrik ediyorum ama.Kolay bişey değil.Sabır ve kararlılık istiyor.İkisi de yok bende
Deneme 1-2cevaplaya tiklayinca alinti yapar canim
Teşekkürler.cevaplaya tiklayinca alinti yapar canim
Emzik almiyor oyuncak gibi oynuyor anca. Emzirdikten sonra uykuya dalar gibiyken yatagina yatirdigimda uyanirsa hemen emzik vererek uyutmaya calistigim oldu ama kandiramadim uyaniyor ve agliyor tekrar emzirmem gerekiyor uyuyuncaya kadar...Maalesef emen bebekler gece daha sık uyanıyor emzige alistirmayi denedim kabul etmiyor siz denedinizmi emzik vermeyi? İki üç gün nasıl uyutursan uyut ama memede uyutma Anca bu şekilde unuturmus bi yerde okuduguma gore hatta bazı anneler meme emerken uyur gibi olursa uyandiriyorlarmis bana çok zalimce geldi . Şöyle olsa akşam uykusuna emerek geçsin kabul:) gecede bir kez emsin yeter dimi biz gak diyo meme guk diyo meme:))
Cevabiniz icin cok tesekkurler. deneyecegim bunlari. artik alti aylik oldu kendi odasina gecirmeyi dusunuyorum yanindaBen bu konuda uzman değilim sadece okuduklarım be çocuğumun huyu doğrultusunda bi yol izledim. Akşam bi saat belirleyerek emzirdikten sonra tam uykuya dalmadan mayışık bi şekilde yatağına koyarak başlyabilirsiniz. Sessiz ve loş bi ortam olsun özellikle gece uykusunda. Popoya pışpış yaparak uyuyöayı deneyin bundan hoşlanmazsa sadece dokınun onuda istemezse yanında bekleyin. Çok aşırı şekilde ağlarsa alın kucağınıza sakinleştirip tekrar koyun. 1 haftalığına yatakta yanyana yatarakda uyutabilirsiniz. Gece uyanınca aç olmadığından eminseniz pışpışlayıp tekrar uyutmaya çalışın. İlk 1-2 hafta zor geçiyo ama sonra alışılıyo. Uykuya geçişi 1-2 saati bile bulabilir. Allah kolaylık versin. İnş.çözümlendirebikirsiniz. Emzirmeden kesince zorlanabilirsiniz sanki nu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?