valal bencede oylene guzelmis kizda durum ama oglanlar acisini cikarmis :)
bende ne yapip edip kendi kendine uyumayi ogretmeliyim.
yalniz o kadir bey oyle diyo da gelsin uyutsun begümü kolaysa o zaman ellam ya :)
5 saat miBenım oglanda bı terslık varkı.gunduz 5 saatten az uyursa aksam erjenden sızıyor.ertesı sabahs kdr.sabsh 8 hıbı uyanur.maaşallah
emzirerek yada kucagimda sallayarak uyyor canim5 saat mimaşallah senin miniğe.nasıl uyutuyorsun da bu kadar uyuyor? Ya da ne yediriyosun? Ben de istiyorum gündüz uyuyan bebelerden
Bu aylarda normal olanı 3-4 saat diye biliyorum ben.Maşallah diyelim senin oğlana.Fazlasını isteme bence yavrudan.Ne güzel gündüz annesine 5 saat zaman veriyor.Ama Dediğin gibi her çocuk farklı oluyor herhalde.emzirerek yada kucagimda sallayarak uyyor canim
bisey yemiyor çogunluk beni emiyor
bence az di amaaa bu uykuu
Uc uyudumu huzursuz oluyor ısteBu aylarda normal olanı 3-4 saat diye biliyorum ben.Maşallah diyelim senin oğlana.Fazlasını isteme bence yavrudan.Ne güzel gündüz annesine 5 saat zaman veriyor.Ama Dediğin gibi her çocuk farklı oluyor herhalde.
bana da kadir bey sinek isirigi dedi ya fenisitil sur dedi. evde vardi zaten boyle sinek bocek isirmalari icin bi merhem. gecti on gune tamamen.Kızlar bunlara ne sürmem Lazım bu sinekler mahvetti çocuğumu yüzünde de var çok kırmızı içleri beyaz su toplamış gibi ne yapayım akıl verin ? Yememiş sanki sönürmüş çocuğumu
bende aglaticam yapacak bisey yok boyle de agliyo ben de agliyorum ustune :)Hehehe battanıyeye alışmış demekkı kız:) onda uyyor dıyorsun bak.maalesef baska yolu yok gıbı gorunuyor aglatmakdan baska.bennıö kızım 4 yasına kdr sabah 8 aksam 8 uyrdu.oglende bırden dorde kdr.asla şaşmazdı saatı.yataga koyar cıkardım odadan.gıkı cıkmazdı valla.ama oglanları oyle yspmayı beceremedım.demekkı neymış her cocuk farklı ımış:)
Yasemın ın dedıgı kremı sur cnm sınek ısurıgınaMaRaL_ ? Yüklediğim resimlere baksana
Of ya çok kötü olmuş burnundan geldi demek he sendeki iyi cesaret 3cocukla kadın başına gece karanlığında yollara dusmek koçan da yok yanında tebrik ediyorum seni cesaretini herkez yapamaz. Bazı çocuklarda o gürültüde masada uyur bende onu anlamam :))dugunde rezil kepaze oldummmmmmmmmm
oglan dakka susmadi , doyduda sesten çok rahatsiz oldu
kulagina biseyler tikadim kâr etmedi, muzik susunca susuyodu abslayinca agluyordun herkes ayakda oynarken ben çocuk gezidiruyordum ayakda susuyordu sadece
takiya basladilar benilki artik iyice zivanadan çikdi
aile kalabalik misafire takisina gelene kadar bi 15 dk da oyle agladi ne yapsam susmadi
herkes çocuga aciyorduda bana ne dediler bilmiyorum
ilk defa gittim bu dugun salonuna ( ben nadir dugune giderim zaten , bunada arkadasimin hatrina gittim , her gun yuzyuze bakiyoruz ayip olurdu gitmesem )
sehirin disinda bi koydeydi kalkip gelemedim yolu bulamam diye
takidan sonra kalkan birinin ardindan geldim
ben olurde siz kalirsaniz vasiyetim olsun kuçuk çocukla dugune asla gitmeyin 1. derece akraba olmadikdan sonra
hayatimda gorup gorebilecegim en kotu dugundu
oglumda kendi aglama rekorunu kirmi$ oldu boylece
herkes kocasiyla çocuguyla el ele geldi dugune bi ben sap gibi gittim oyle
ben boyle kaderin
dul olsam ayrildim koca dirdirindna kurtuldum diye gosgsumu gere gere dolasirdim
çocuklar gozde kayboldukça areamaya çikdim arada disarda oynuyolar , hep erkeklerin onunden geçtim en nefret ettigim sey oyle topluluk onunden geçme hemde zirt pirt$
ya sabir çeke çeke bi hal oldum anliycannn
ayagimdaki topuklu ayakkabilardan bahsetmiyorum bile benim gini hiç topuklu giymeyen birisi için ne kadar felaketdi anlatamam
kizima ayakabbisina çorap giy dedim dinlemdi susu bozulacak diye ayakkabi vurmus balon olmu$
oglan oyuna dalmi$ çi$î gelince beni bulana kadar altina yapmi$ ve o sekilde oynadi butun aksam , disarida çikdi zaten sesi kisikdi oksuruytordu yarin nolcak dusunmek bile istemiyorum
kizda bi hafta nazlanir artik o ayaklari acidikça okulda
haaa bide kizim bi saat agit yakdi takida verilen çiçekden kutudan alamadi diyee, ben takiya gitmedimki baskasina verdim o verdi
ckendimi zor attim eve o hala çiçek bocek derdinde onada kizdim uyumasa sinirimi ondan çikarackdim ama uyudu sonunda sukur
ohh bittttii :)
ciddi anlamda söylüyorum halin harap ve duruma el koymadikca daha da kötü olacak korkarım yada tam tersi kendi uyuma stilini değiştirecek ona da yazık bence bu durumdan hiç hoşnut değil gibi su uyku eğitimini veren şirketler var acaba kaç paraya geliyorlar eve sorsana bi yada internetten mi ne skype den yardımcı oluyorlar sanirimen az uc saat miiiiiiii
şaka olabilir anca :))
gunduz asla duzenli degil. en az yarim saat salliyorum en uzun uykusu yirmi dk.
ama saatte bi uyumak istiyor.
uyusa bi iki saat uyanmasa uykusunu alicak ama uyaniyor sallanmdigi icin tekrar uykuya dalamiyor.
gece dort bucuk beste kalkmasi cok zor. oglne kadar uyutamiyorum halim harap.
Yani çoğu çocuğa göre bence uyuyor yani bence seninki fazla uyuyor :)) aman uyusun zatengece normal cnm utanması.zamamnla bıtecek.senınkı uyyumayı sevmıyor kıı:)
Benim kız yediye yeni girdi ve gündüz uykusu yarım saatYani çoğu çocuğa göre bence uyuyor yani bence seninki fazla uyuyor :)) aman uyusun zaten
Ben Oğlumu üç günde alıştırmıştım ve ağlamaması için kamerasının Müziği'ni açıyordum ağlamıyordu kızımı alıştırmadım ve daha çok ağlıyor bir düzeni olmadığı için uyumuyorBen bu uyku eğitimi veren sayfaları çok inceledim bir atsa malum saat başı kalkıyoruz gece.. En son Sinem bilmem ne diye bir kadına mail atmıştım 700 tl Demişti ve 2 haftalık programıdı.. Tüm hikayeleri okudum ve Hepsinde de çok ağladı ama biraz Sabırla oluyor yazıyor..ben kıyamam ve eğitim açısından ağlatmaya karşıyım sonuçta bebek bu o anda neden ağlatıldığını bilmiyor ve anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?