2015 Şubat Anneleri

ne guzelmis kizda durum ama oglanlar acisini cikarmis :)
bende ne yapip edip kendi kendine uyumayi ogretmeliyim.

yalniz o kadir bey oyle diyo da gelsin uyutsun begümü kolaysa o zaman ellam ya :)
valal bencede oyle
uyumayan çocuk uyumuyor napsan
benimki dun dugunden geldigimde uyksuzulukdan geberiuyrodu resme,n
emzirdim uuyyamadi
kucagimda sallayip ninni soyeldim uyyamadi
son çare yatagina birakip çikdim odadan, uç bes dk agladi , gittim emzik verdim uyyudu kesti sesi :))
bizim uç tane uyutma yontemimiz var
az uykusu var kucakda sallayarak
orta uykusu varsa emzirerek
çokk uykusu varsada yatakda aglayarak uyyor :)) uykusundan sasirdimi napicagini bilemiyor illa aglatacn yoksa uyumaz sipam :)

Benım oglanda bı terslık varkı.gunduz 5 saatten az uyursa aksam erjenden sızıyor.ertesı sabahs kdr.sabsh 8 hıbı uyanur.maaşallah
5 saat mi maşallah senin miniğe.nasıl uyutuyorsun da bu kadar uyuyor? Ya da ne yediriyosun? Ben de istiyorum gündüz uyuyan bebelerden

5 saat mi maşallah senin miniğe.nasıl uyutuyorsun da bu kadar uyuyor? Ya da ne yediriyosun? Ben de istiyorum gündüz uyuyan bebelerden
emzirerek yada kucagimda sallayarak uyyor canim
bisey yemiyor çogunluk beni emiyor
bence az di amaaa bu uykuu

emzirerek yada kucagimda sallayarak uyyor canim
bisey yemiyor çogunluk beni emiyor
bence az di amaaa bu uykuu
Bu aylarda normal olanı 3-4 saat diye biliyorum ben.Maşallah diyelim senin oğlana.Fazlasını isteme bence yavrudan.Ne güzel gündüz annesine 5 saat zaman veriyor.Ama Dediğin gibi her çocuk farklı oluyor herhalde.

Bu aylarda normal olanı 3-4 saat diye biliyorum ben.Maşallah diyelim senin oğlana.Fazlasını isteme bence yavrudan.Ne güzel gündüz annesine 5 saat zaman veriyor.Ama Dediğin gibi her çocuk farklı oluyor herhalde.
Uc uyudumu huzursuz oluyor ıste
Tabı bes uyursa aksam gec yatoyor bu seferde aynıya gelıyor olmalı:)

Kızlar bunlara ne sürmem Lazım bu sinekler mahvetti çocuğumu yüzünde de var çok kırmızı içleri beyaz su toplamış gibi ne yapayım akıl verin ? Yememiş sanki sönürmüş çocuğumu

Eklentiler

• image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bunlara ne sürmem Lazım bu sinekler mahvetti çocuğumu yüzünde de var çok kırmızı içleri beyaz su toplamış gibi ne yapayım akıl verin ? Yememiş sanki sönürmüş çocuğumu
bana da kadir bey sinek isirigi dedi ya fenisitil sur dedi. evde vardi zaten boyle sinek bocek isirmalari icin bi merhem. gecti on gune tamamen.

bende aglaticam yapacak bisey yok boyle de agliyo ben de agliyorum ustune :)
ne olursa olsun aglayacak cunku alistigi biseyi kopariyosun bebegin elinden şoka ugrayacak bu ne diyecek. offf uykuyu cok seven anasina babasina benzeyeydi yaa

Of ya çok kötü olmuş burnundan geldi demek he sendeki iyi cesaret 3cocukla kadın başına gece karanlığında yollara dusmek koçan da yok yanında tebrik ediyorum seni cesaretini herkez yapamaz. Bazı çocuklarda o gürültüde masada uyur bende onu anlamam :))

ciddi anlamda söylüyorum halin harap ve duruma el koymadikca daha da kötü olacak korkarım yada tam tersi kendi uyuma stilini değiştirecek ona da yazık bence bu durumdan hiç hoşnut değil gibi su uyku eğitimini veren şirketler var acaba kaç paraya geliyorlar eve sorsana bi yada internetten mi ne skype den yardımcı oluyorlar sanirim

Ben bu uyku eğitimi veren sayfaları çok inceledim bir atsa malum saat başı kalkıyoruz gece.. En son Sinem bilmem ne diye bir kadına mail atmıştım 700 tl Demişti ve 2 haftalık programıdı.. Tüm hikayeleri okudum ve Hepsinde de çok ağladı ama biraz Sabırla oluyor yazıyor..ben kıyamam ve eğitim açısından ağlatmaya karşıyım sonuçta bebek bu o anda neden ağlatıldığını bilmiyor ve anlamıyor

Cidden mi? Ay ben onu hep unutuyorum genelde vermeye düzenli vereyim bakayım ne oluyor.. Çok teşekkür ederim !

Ben Oğlumu üç günde alıştırmıştım ve ağlamaması için kamerasının Müziği'ni açıyordum ağlamıyordu kızımı alıştırmadım ve daha çok ağlıyor bir düzeni olmadığı için uyumuyor
Keşke oğlum gibi erkenden alıştırsa idim

Oyu kıyamam Yoğurt iyi geliyor hem kaşıntıyı da alıyor.. Bir de ben her türlü sinek ısırığı için Oğluma gece yatmadan hep lavanta Yağı sürerim az az açık olan bölgelerine sinekler hiç gelmiyor bu şekilde tavsiye ederim :)

Yaa nasıl alıştırmıştın peki hatırlıyor musun? Benim oğlum da çok zor uyuyor gündüzleri en fazla 40 dk geceleri de çok sık Uyanıyor dişten diyor herkes ama benim doktorum Alışkanlık diyor, diş çok huzursuz etmzmiş, sık uyanması beni hissetmek istediğindenmiş ve uyumak için emmesi gerektiği kodlanmış koşullanma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…