- 12 Ocak 2014
- 4.144
- 3.466
- 448
Uykusu yoksa niye sallıyosun ki canım ? Bizde 6 da uyanıyoruz hep sabah. Alıştım artık akşam 10 da yatıyorum ben genelde. Yoksa aşırı uykusuz kalıyorum.benim simdi bi problemim var ki sormayin uykusuzluktan gozlerimin beyazi kirmizi oldu.
uc gecedir begüm aksam erken uyuyo 8 gibi. normalde 10-11 de uyur sabah 7-8de kalkar.
uc gundur gunduz bi damla uyumadigi icin erken yatiyo sabahin 5inde dikiyo beni ayaga ya. nasil zorlaniyorum anlatamam. cin gibi uyaniyo oyun istiyo bi de. bu sabah salla babam salla bir bucuk saat salladim koydum yerine tam uyuycam uyanmasin mi.yemin ediyorum yataginda birakip kulakligimi takip yatasim geldi ama yapamadim.
uykusuzluk beni mahvedecek. olmuyo boyle. aksam erken yatirmiyim diyorum deliriyo uykudan. ama bu aksam direnicem ve yatirmicam. gunduz biraz uyusa aslinda o kadar erken yatmicak ama. off delirmek uzereyim bak su an hala yanimda zirliyo salliyorum uyumuyo. beni de kendini de mahvetti sabah 5ten beri.
Ewt ya çok kişi vardı ama uğramıyolar artık. Aksuaksu vardı ikiz annesi sayfanın ilk sahibi face yüzünden ceza almıştı. Kimseler yazmıyo artık baksana günde 50-70 sy.yazılıyordu şimdi 1 hadtada anca o kadar yazılıyohamile iken esobaya cinsiyet soruyorlardı hatırladın mı şimdi sana uyku eğitimi maral bilir kişi zaten :) litchi varken herşeyin kimyasal analizi yapılırdı diş doktorumuzu unutmayalım nette aranan herşeyi hemen bulabiliyordu serefnaz deyince normal doğum aklıma geliyor ıremguzum pratik kadındı ayyyyyyy aklıma birden eskiler geldi aaaa bide ikiz anneleri vardı hani biri face sayfası yüzünden atılmıştı
ben uykuyu çok severim ama gece sürekli meme de olunca uyuyamıyorum gerçi uyuduğumda da sırtım ağrıyarak kalkıyorum ben çocukla uyumayı sevmiyorum robot gibi oluyorumUykusu yoksa niye sallıyosun ki canım ? Bizde 6 da uyanıyoruz hep sabah. Alıştım artık akşam 10 da yatıyorum ben genelde. Yoksa aşırı uykusuz kalıyorum.
Ic ıc.6 ayda bır yetıskın cocuk herkes ıcmelıymış.kızıma ıkı recete yaptı drbıngıldaktan anladı doktor genişmiş..ben içsem mi faydası olur mu, burda veriyorlar hatta evde 1 tane var
Eşime kalsa "biz ağlasın diye mi yaptık çocuğu"diyor.çocuk bu ağlayacak biraz diyorum ama mümkün değil.Ama Dediğin gibi yarın deneyeyim yatağımda başlayayım.Zaten doğduğundan beri hiç sallamadım.Denemedim bile sallamayı alışmasın diye ama bu sefer de emerek uyumaya alıştıEşinle aynı fikirde olmanız çok önemli canım. Erkekler pek istemiyo ağlamasını. Ama gündüz başlayabilirsin. Ağlatmadan yanına yatır beraber yatın konuşma gülme okşa sev uykuya dalana kadar. Ama ilk zamanlar uzun sürecek bunu bil. İlla yatağı kural koyma ilk etapta. Sallamayı bırak hiç sallama ama ağlatmadan uyut. Yavaş yavaş yatağına geçirir saatleri düzenlersin inşaAllah.
Vuu çok azmis benimki o kadar uyusa dellenir :))Benim kız yediye yeni girdi ve gündüz uykusu yarım saat
Hoşbuldum teşekkürlerHoşgeldin aramıza
Evt cnm.unutma onemlı o damla.4 damla verıcenCidden mi? Ay ben onu hep unutuyorum genelde vermeyedüzenli vereyim bakayım ne oluyor.. Çok teşekkür ederim !
evet bu duruma bi cozum bulmam lazim. ama daha dogru duzgun egitim vermedim. bana pek sicak gelmiyo baskasinin gelmesi vsciddi anlamda söylüyorum halin harap ve duruma el koymadikca daha da kötü olacak korkarım yada tam tersi kendi uyuma stilini değiştirecek ona da yazık bence bu durumdan hiç hoşnut değil gibi su uyku eğitimini veren şirketler var acaba kaç paraya geliyorlar eve sorsana bi yada internetten mi ne skype den yardımcı oluyorlar sanirim
canim uykusu yokken asla sallamiyorum kendime niye eziyet edeyimUykusu yoksa niye sallıyosun ki canım ? Bizde 6 da uyanıyoruz hep sabah. Alıştım artık akşam 10 da yatıyorum ben genelde. Yoksa aşırı uykusuz kalıyorum.
Kayısı iyi geliyor.bir de çorbasına patates koyuyorsan bir süre koyma.onun yerine kabak koyabilirsin.ben çorbasına bir yemek kaşığı Zeytinyağı ekliyorum hep.zeka Gelişimi için de iyi.Oğlum kabız oldu 3 gündür kakasını yapmıyordu bugün ağlaya ağlaya bağıra bağıra yaptı çok üzüldüm niye böyle oldu anlayamadım. Katı yedirmiyorum hiç. Zeytin verdim 3 tane. Hemşire öyle demişti üzüm ve erikten neyve suyu yaptım içirdim kahvaltısına z.yağı ekledim. Ne yapabilirim başka ? Çok kötüydü o hali.
Evet akşam 10 sabah 4 bilemedin 6 da kalkıyoruz ve 11 de uyudu yarım saat al sana tüm gün yetecek uyku vuuuuVuu çok azmis benimki o kadar uyusa dellenir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?