2015 Şubat Anneleri

Uykusu yoksa niye sallıyosun ki canım ? Bizde 6 da uyanıyoruz hep sabah. Alıştım artık akşam 10 da yatıyorum ben genelde. Yoksa aşırı uykusuz kalıyorum.

temmuzz gözün aydın çok şükür atlatmışsın dişi de sünneti de :) erkek annelerinin ilk telaşı darısı başka güzel telaşlara diyeyim

Ewt ya çok kişi vardı ama uğramıyolar artık. Aksuaksu vardı ikiz annesi sayfanın ilk sahibi face yüzünden ceza almıştı. Kimseler yazmıyo artık baksana günde 50-70 sy.yazılıyordu şimdi 1 hadtada anca o kadar yazılıyo

Uykusu yoksa niye sallıyosun ki canım ? Bizde 6 da uyanıyoruz hep sabah. Alıştım artık akşam 10 da yatıyorum ben genelde. Yoksa aşırı uykusuz kalıyorum.
ben uykuyu çok severim ama gece sürekli meme de olunca uyuyamıyorum gerçi uyuduğumda da sırtım ağrıyarak kalkıyorum ben çocukla uyumayı sevmiyorum robot gibi oluyorum

temmuzz ben mecburen odayı ayırdım yatak odamdaki beşik çok güvenli gelmemeye başladı, odasında 1 gün yanlız uyudu şimdi odasına bir döşek attım ilk yattığında yatağına koyuyorum ama 1-2 saat sonra uykuya döşekte devam ediyoruz

Oğlum kabız oldu 3 gündür kakasını yapmıyordu bugün ağlaya ağlaya bağıra bağıra yaptı çok üzüldüm niye böyle oldu anlayamadım. Katı yedirmiyorum hiç. Zeytin verdim 3 tane. Hemşire öyle demişti üzüm ve erikten neyve suyu yaptım içirdim kahvaltısına z.yağı ekledim. Ne yapabilirim başka ? Çok kötüydü o hali.

Benm ev oyuncak cennetı gıbıdur.atıyorum atıyorum bıtmıyor mubarek.uste bunlarda hakanın oyuncakları.ç en cok sevdıgı mavı balık dıs kasıyıcısı o aslında bıfe yesıl kafalı kurbaga.sophıe yı o kdr cok sevmedı

Eklentiler

• IMG_20150913_183336.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 84
Eşime kalsa "biz ağlasın diye mi yaptık çocuğu"diyor.çocuk bu ağlayacak biraz diyorum ama mümkün değil.Ama Dediğin gibi yarın deneyeyim yatağımda başlayayım.Zaten doğduğundan beri hiç sallamadım.Denemedim bile sallamayı alışmasın diye ama bu sefer de emerek uyumaya alıştı

evet bu duruma bi cozum bulmam lazim. ama daha dogru duzgun egitim vermedim. bana pek sicak gelmiyo baskasinin gelmesi vs eninde sonunda alistiricam ha yine kolay olmucak kendi kendine gidip yatmicak tabii :)

ama uyandiginda tekrar sallanmadan ve biseye ihtiyac duymadan (emzik haric onu cok sevio mememde uyumuyo bu yuzden) uyumasi icin bu egitim sart. bakalim insallah kolay olur..

canim uykusu yokken asla sallamiyorum kendime niye eziyet edeyim
vallahi gormeniz lazim ya anlatamiyorum boyle cidden. oyle bi uykusu geliyoki gozler oluyo kipkirmizi uyut beni diye agliyo. ama uykuya dalamiyo sikinti o.

Ay ben çocuklara üç aydır vitamin vermiyorum hiç kilo almıyorlar
25 Şubat Kızın Doğumu ve 9 kilo
Gram almıyor sizinkiler ne durumda

Kayısı iyi geliyor.bir de çorbasına patates koyuyorsan bir süre koyma.onun yerine kabak koyabilirsin.ben çorbasına bir yemek kaşığı Zeytinyağı ekliyorum hep.zeka Gelişimi için de iyi.

bugun kizim yaptigim corbayi cok sevdi ben bile sevdim.

once havucu rendelim, kabak ve patatesi dogradim biraz da tavuk eti koydum hasladim. sonra blenderdan gecirdim pisince. tekrar tencereye alip tel sehriye ekleyip pisirdim. cok az tuz ve pistikten zonra z.yag ekledim. super oldu cok sevdi.

onun disinda bugun yine yorgunum bitkinim 4bucuktan beri ayaktayim. gunduz uyutup bende tam uyuyayim diyorum gozlerim kapaniyo bi ses bikbik diye uyanmis. beynim allak bullak oldu.

bi de firtina oldu burda elektrik gitti iki saat tam yemek yapiodum kizartma bi de off resmen mahvoldum.

Selam kızlar. . Allah beterinden saklasın dün gece bi felaketti. Hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak ruhum, paramparçayım. Bundan sonra ruhen yalnızım. Kapattım kalbimin kapılarını herkese.. görecekler beni ama hissedemeyecekler..

Neyse. . Tunanın ateşi dün gece hiç çıkmadı şükür ama aşırı bir huysuzluk vardı. İstisnasız yarım saate bi çığlık çığlığa ağlayarak uyandı. Ayağa kalkıp sarsa sarsa sallamadan bağıra bağıra pişşş piş demeden dakinleşmedi uyumadı. Emmedi. Mama içmedi. Tam uykuya dalacağı sırada yatırıp emzirdim. Haliyle ben hiç uyumadım. Tuna bir gecede huy değiştirdi.. allah sonumuzu hayretsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…