kocayi bosver canim,8 senelik evliyim bi kendi dugunumuze gitttik bide kardesimin dugunune beraberOf ya çok kötü olmuş burnundan geldi demek he sendeki iyi cesaret 3cocukla kadın başına gece karanlığında yollara dusmek koçan da yok yanında tebrik ediyorum seni cesaretini herkez yapamaz. Bazı çocuklarda o gürültüde masada uyur bende onu anlamam :))
kime diyorsun canim bunu banami?Yaa nasıl alıştırmıştın peki hatırlıyor musun? Benim oğlum da çok zor uyuyor gündüzleri en fazla 40 dk geceleri de çok sık Uyanıyor dişten diyor herkes ama benim doktorum Alışkanlık diyor, diş çok huzursuz etmzmiş, sık uyanması beni hissetmek istediğindenmiş ve uyumak için emmesi gerektiği kodlanmış koşullanma yani
Benim doktprumda di$ konusunda oyle diyorYaa nasıl alıştırmıştın peki hatırlıyor musun? Benim oğlum da çok zor uyuyor gündüzleri en fazla 40 dk geceleri de çok sık Uyanıyor dişten diyor herkes ama benim doktorum Alışkanlık diyor, diş çok huzursuz etmzmiş, sık uyanması beni hissetmek istediğindenmiş ve uyumak için emmesi gerektiği kodlanmış koşullanma yani
hoppalaaaBenim kız yediye yeni girdi ve gündüz uykusu yarım saat
Bilsem ?????hoppalaaa
ben yatsam daha çok uyurum yaws niye uyumùuyor bu çcoukki
3 saat iyiymis o zaman :)
biz bugunluk 4 uyuudk ama abska yatirmiycam aksam erken yatsin, buyuklerle ilgilenmem lazim :)
Aynı biİ anlatmışsın. Yüzüne gözüne sürüyo bide heryer çorba. Pasaklı oğluşum benim.Ya Tuna da çok döküp saçıyor kaşıkla. Eline almak için hamle yapıyor haydaa her yer Çorba saç baş :) bugün bi deneyim. Video çekebilirsem ig ye arsana izliyim
Rica ederim ne demek. Yardımcı oluyoruz birbirimize burdaCevabiniz icin cok tesekkurler. deneyecegim bunlari. artik alti aylik oldu kendi odasina gecirmeyi dusunuyorum yakinda ve evet biliyorum kesin zorlanacağim bunu çözemezsem.
iyi günler...
Ateş dün geceden beri bi iniyor bi çıkıyor. En yüksek 38.3 oldu sanırım. Bin kere ölçtük tam hatırlamıyorum. Kusma ishal filan yok ama çok mız mız yavrucuk. Çorba içirdim tavuklu. Uykuya dalarkende emdi azıcık. Düzelir inşallah.. Çocuklar hastalanmasın da varsın uyumasınlar..
ben öğlen düğüne gittim sabah senin yazdıklarını okuyunca gözüm korktu ama el mecbur gittim bende senin gibi boydan bir elbise giydim yanıma püre aldım saçıma fön çektim ama evden çıkmadan bozulmuştu neyse bu önemli değil salona girdik halası aldı prensesim halasıyla dolaştı ben çıktım oynadım baktım kızım yengesinde etrafı seyrediyo meme dışında uyumayan çocuk yengesinin kucağında mışıl mışıl uyudu uyandığında çok terlemişti gelin odasında kıyafetini değiştirdim püresini yedi takıya kalktık birde foto çektirdik eve geldik :) aynı çocuk hac mevlüdü için eskişehire gittiğimizde hiç kimseye gitmemiş ve sürekli huzursuzluk yapmıştıvalal bencede oyle
uyumayan çocuk uyumuyor napsan
benimki dun dugunden geldigimde uyksuzulukdan geberiuyrodu resme,n
emzirdim uuyyamadi
kucagimda sallayip ninni soyeldim uyyamadi
son çare yatagina birakip çikdim odadan, uç bes dk agladi , gittim emzik verdim uyyudu kesti sesi :))
bizim uç tane uyutma yontemimiz var
az uykusu var kucakda sallayarak
orta uykusu varsa emzirerek
çokk uykusu varsada yatakda aglayarak uyyor :)) uykusundan sasirdimi napicagini bilemiyor illa aglatacn yoksa uyumaz sipam :)
Eşinle aynı fikirde olmanız çok önemli canım. Erkekler pek istemiyo ağlamasını. Ama gündüz başlayabilirsin. Ağlatmadan yanına yatır beraber yatın konuşma gülme okşa sev uykuya dalana kadar. Ama ilk zamanlar uzun sürecek bunu bil. İlla yatağı kural koyma ilk etapta. Sallamayı bırak hiç sallama ama ağlatmadan uyut. Yavaş yavaş yatağına geçirir saatleri düzenlersin inşaAllah.Alıntı yapmayı beceremiyorum bir türlü.
pirelideve benim oğlumda sadece emerek uyuyor.yazdıklarını denedim ancak ağlıyor.Eşim de azcık ağlasa hemen kucağına aldığı için başarılı olamadım Kendi kendine uyuma becerisini kazanmasını çok istiyorum aslında.Daha küçük diye erteleyip duruyorum.Seni tebrik ediyorum ama.Kolay bişey değil.Sabır ve kararlılık istiyor.İkisi de yok bende
sen süpersin yaaaa.. sıla arkadaşın yazdığı gibi çok terliyor doktora sormayı unutmuştum ve d vitamini eksikliği var 3 damla veriyordum 1 aydır 5 damla veriyorumD vıtamını eksıklıhınde olur cnm.d vıt verıyrmusun? Bıde genetık oöabılıyor
Bende şubat annesiyim
Şuraya usulca sokulsam olur mu
peki doktor bu koşullanmayı yok etmek için birşey önerdi miYaa nasıl alıştırmıştın peki hatırlıyor musun? Benim oğlum da çok zor uyuyor gündüzleri en fazla 40 dk geceleri de çok sık Uyanıyor dişten diyor herkes ama benim doktorum Alışkanlık diyor, diş çok huzursuz etmzmiş, sık uyanması beni hissetmek istediğindenmiş ve uyumak için emmesi gerektiği kodlanmış koşullanma yani
haha senin tarafimi sevmedi diyorsun :)ben öğlen düğüne gittim sabah senin yazdıklarını okuyunca gözüm korktu ama el mecbur gittim bende senin gibi boydan bir elbise giydim yanıma püre aldım saçıma fön çektim ama evden çıkmadan bozulmuştu neyse bu önemli değil salona girdik halası aldı prensesim halasıyla dolaştı ben çıktım oynadım baktım kızım yengesinde etrafı seyrediyo meme dışında uyumayan çocuk yengesinin kucağında mışıl mışıl uyudu uyandığında çok terlemişti gelin odasında kıyafetini değiştirdim püresini yedi takıya kalktık birde foto çektirdik eve geldik :) aynı çocuk hac mevlüdü için eskişehire gittiğimizde hiç kimseye gitmemiş ve sürekli huzursuzluk yapmıştıkızım tarafını seçmiş oldu
Benim doktprumda di$ konusunda oyle diyor
valla bizim 4 di$ var ben anlamadim ne zman çikdigini
bi abkiiyorum çizgi avr bi bakiyorum patlamis bile :)
est canim super olan ben deilim baskasi :) adini çok yazinca gicik oluyor arkadasalr :))) bizim dr oyle diyorsen süpersin yaaaa.. sıla arkadaşın yazdığı gibi çok terliyor doktora sormayı unutmuştum ve d vitamini eksikliği var 3 damla veriyordum 1 aydır 5 damla veriyorum
ilk iki çocugumun arasi 19 ay , o zamanlar bi hunim eksikdi :))Maşallah o zaman :) bizimki gep huzursuz genelde uyku yüzünden sanırım ama diş Döneminde aşırı salya ve yoğun bir kaşıma dönemi oluyor bir de sürekli kulağını çekiştiriyor..bi büyüse Dicem ama o zaman da farklı dertler olacak sen üç çocukla maşallah..Süperman gibisin ben olsa. Huni ile gezerdim Çoktan bir çocuk bile ne hale getirdi
hamile iken esobaya cinsiyet soruyorlardı hatırladın mı şimdi sana uyku eğitimi maral bilir kişi zaten :) litchi varken herşeyin kimyasal analizi yapılırdı diş doktorumuzu unutmayalım nette aranan herşeyi hemen bulabiliyordu serefnaz deyince normal doğum aklıma geliyor ıremguzum pratik kadındı ayyyyyyy aklıma birden eskiler geldi aaaa bide ikiz anneleri vardı hani biri face sayfası yüzünden atılmıştıRica ederim ne demek. Yardımcı oluyoruz birbirimize burda
Hayırlı olsun canım Allah damatlığını göstersinoğluşum sünnet oldu teyzeleri
sünnet olmadan önceki gün üst dişimiz dünde altdişimiz çıktı
her iki sıkıntıda aynı zamana dek geldi çifte huzursuzluk yaşıyoruz
sünnetimiz güzel geçti ama ayakları bağlıoldugundan hareket edemediğinden çok ağladı
kısa bi işlemdi ama ömrümden ömür gitti anne olmak çook zor o gün bir kez daha anladım
sünnet sonrası sıkıntımız olmadı hiç olmamış gibiydi ama diş huysuzluğu mahvetti yavrumu
eski neşesi yok sürekli mız mız mutsuz inş hemen atlatır yavrum
bu aradaa odasını ayırmayı düşünüyorum ama pekte cesaret edemiyorum
sizler nasıl başardınız,?
her uyandıgında beni görmek istiyor göremeyince ağlarmı üzülürmü bilemiyorum
malesef aman anam duymasınhaha senin tarafimi sevmedi diyorsun :)
him ayakda gezdirince benimkdie susuyorduda benim ayaklarimda derman kalmadi gezmekden , sutçi beygiri gibi dolanmakdan :))
demekki çocugun birçok bakicis varsa sorun olmuyormu$ :)
bıngıldaktan anladı doktor genişmiş..ben içsem mi faydası olur mu, burda veriyorlar hatta evde 1 tane varest canim super olan ben deilim baskasi :) adini çok yazinca gicik oluyor arkadasalr :))) bizim dr oyle diyor
iyi ediyorsun o zaman da d vit eksik odlugunu nasil anladiniz
ben buyukelerede veriyorum alti ayda bir ampul olarak
bizimde almamiz lazimmi$ta burdaki eczane reçetesiz vermiyor bende onun için dr a gitmeye useniyoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?