2015 Şubat Anneleri

kocayi bosver canim,8 senelik evliyim bi kendi dugunumuze gitttik bide kardesimin dugunune beraber
baska hatuirlmaiyorum dugune gitiigimizi
ben onu beklersem çok beklerim :)
gitme gelme sorundeildi hepsi kolayda ben çcougun sesten rahatsiz olacagini hiç dusunmemistim, baya bozdu i$i
onumuzdeki ay yine dugun varmis ona gitmem :)

kime diyorsun canim bunu banami?

Benim doktprumda di$ konusunda oyle diyor
valla bizim 4 di$ var ben anlamadim ne zman çikdigini
bi abkiiyorum çizgi avr bi bakiyorum patlamis bile :)

Ya Tuna da çok döküp saçıyor kaşıkla. Eline almak için hamle yapıyor haydaa her yer Çorba saç baş :) bugün bi deneyim. Video çekebilirsem ig ye arsana izliyim
Aynı biİ anlatmışsın. Yüzüne gözüne sürüyo bide heryer çorba. Pasaklı oğluşum benim.

ben öğlen düğüne gittim sabah senin yazdıklarını okuyunca gözüm korktu ama el mecbur gittim bende senin gibi boydan bir elbise giydim yanıma püre aldım saçıma fön çektim ama evden çıkmadan bozulmuştu neyse bu önemli değil salona girdik halası aldı prensesim halasıyla dolaştı ben çıktım oynadım baktım kızım yengesinde etrafı seyrediyo meme dışında uyumayan çocuk yengesinin kucağında mışıl mışıl uyudu uyandığında çok terlemişti gelin odasında kıyafetini değiştirdim püresini yedi takıya kalktık birde foto çektirdik eve geldik :) aynı çocuk hac mevlüdü için eskişehire gittiğimizde hiç kimseye gitmemiş ve sürekli huzursuzluk yapmıştı kızım tarafını seçmiş oldu

Eşinle aynı fikirde olmanız çok önemli canım. Erkekler pek istemiyo ağlamasını. Ama gündüz başlayabilirsin. Ağlatmadan yanına yatır beraber yatın konuşma gülme okşa sev uykuya dalana kadar. Ama ilk zamanlar uzun sürecek bunu bil. İlla yatağı kural koyma ilk etapta. Sallamayı bırak hiç sallama ama ağlatmadan uyut. Yavaş yavaş yatağına geçirir saatleri düzenlersin inşaAllah.

D vıtamını eksıklıhınde olur cnm.d vıt verıyrmusun? Bıde genetık oöabılıyor
sen süpersin yaaaa.. sıla arkadaşın yazdığı gibi çok terliyor doktora sormayı unutmuştum ve d vitamini eksikliği var 3 damla veriyordum 1 aydır 5 damla veriyorum

peki doktor bu koşullanmayı yok etmek için birşey önerdi mi

haha senin tarafimi sevmedi diyorsun :)
him ayakda gezdirince benimkdie susuyorduda benim ayaklarimda derman kalmadi gezmekden , sutçi beygiri gibi dolanmakdan :))
demekki çocugun birçok bakicis varsa sorun olmuyormu$ :)

Benim doktprumda di$ konusunda oyle diyor
valla bizim 4 di$ var ben anlamadim ne zman çikdigini
bi abkiiyorum çizgi avr bi bakiyorum patlamis bile :)

Maşallah o zaman :) bizimki gep huzursuz genelde uyku yüzünden sanırım ama diş Döneminde aşırı salya ve yoğun bir kaşıma dönemi oluyor bir de sürekli kulağını çekiştiriyor..bi büyüse Dicem ama o zaman da farklı dertler olacak sen üç çocukla maşallah..Süperman gibisin ben olsa. Huni ile gezerdim Çoktan bir çocuk bile ne hale getirdi

sen süpersin yaaaa.. sıla arkadaşın yazdığı gibi çok terliyor doktora sormayı unutmuştum ve d vitamini eksikliği var 3 damla veriyordum 1 aydır 5 damla veriyorum
est canim super olan ben deilim baskasi :) adini çok yazinca gicik oluyor arkadasalr :))) bizim dr oyle diyor
iyi ediyorsun o zaman da d vit eksik odlugunu nasil anladiniz
ben buyukelerede veriyorum alti ayda bir ampul olarak
bizimde almamiz lazimmi$ta burdaki eczane reçetesiz vermiyor bende onun için dr a gitmeye useniyoum

ilk iki çocugumun arasi 19 ay , o zamanlar bi hunim eksikdi :))
simdi vucud bagisiklik kazandi galiba çocuga :))))))))

Rica ederim ne demek. Yardımcı oluyoruz birbirimize burda
hamile iken esobaya cinsiyet soruyorlardı hatırladın mı şimdi sana uyku eğitimi maral bilir kişi zaten :) litchi varken herşeyin kimyasal analizi yapılırdı diş doktorumuzu unutmayalım nette aranan herşeyi hemen bulabiliyordu serefnaz deyince normal doğum aklıma geliyor ıremguzum pratik kadındı ayyyyyyy aklıma birden eskiler geldi aaaa bide ikiz anneleri vardı hani biri face sayfası yüzünden atılmıştı

Hayırlı olsun canım Allah damatlığını göstersin

haha senin tarafimi sevmedi diyorsun :)
him ayakda gezdirince benimkdie susuyorduda benim ayaklarimda derman kalmadi gezmekden , sutçi beygiri gibi dolanmakdan :))
demekki çocugun birçok bakicis varsa sorun olmuyormu$ :)
malesef aman anam duymasın kız baya oynadım iyi oldu sağolsunlar

bıngıldaktan anladı doktor genişmiş..ben içsem mi faydası olur mu, burda veriyorlar hatta evde 1 tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…