2015 Şubat Anneleri

Ay ben çocuklara üç aydır vitamin vermiyorum hiç kilo almıyorlar
25 Şubat Kızın Doğumu ve 9 kilo
Gram almıyor sizinkiler ne durumda
Benim kizim kilosunu soylemiyim beyzam cok zayif. 1 yasinda ortalama 10 kilo oluyorlar. Ee hep alsa nasil olacak. Vucut dengeliyordur. Komsunun cocugu 13 aylik 10 kilo.

ben huni ile dolasiyorum suan sekerimm benim kizlarin arasi 14 ayyyy
:)))
benim buyugun uyku sorunu yokdu ondan yirttim huniden :)
zor uyusa huni eksikolurdu
esim o zamnda çok çalsiyordu hatttaaa o zaman dukkani yeni açmistik dah çokk çalisiyordu
sabah 11 geec 12 ydi saatleri
dusunuyorumda baya buyuk bi badire atlatmisim ben

noldu ki canim ?
SEN nerdesin evinde deilmsin ?

Beyza bugun kabizliktan catliyacakti. Bagira cagira kizara bozara yapti. Icim gitti. Hersey yiyor artik. Elimizde gorunce agliyor ona vermezsek. Okadarda yiyor kilo almiyor. Anlamadim gitti

Kizz ayniymisiz. Bnm buyuk kiz masallah cok usludur. Gece hic uyanmaz. Beyza cok yaramaz cikti. bnmde suan yanimda kiz kardesim var. Esim ben kardesim beyzayi zor zapettik 3 gundur. Aslinda o da usluydu neoldu bilmiom. Pufff insallah duzelir kuzum.azra gece uykusuna yatti bile saat 9 da. Ya sen atlatmissin cok sukur. Bende hamileyken iyi bakmisim diyorum. Indir kaldir ne zormus. Simdi olsa cesaret edemezmisim. Aman yaptik cikti aradan iste. Allah herkese nasip etsin

Beyza bugun kabizliktan catliyacakti. Bagira cagira kizara bozara yapti. Icim gitti. Hersey yiyor artik. Elimizde gorunce agliyor ona vermezsek. Okadarda yiyor kilo almiyor. Anlamadim gitti
beyza hangisi kiz buyukmu kuçukmu
duphalac veriyormsun?
yemeklerinde yag oranini arttir
kayisi puresi ver ,hosafi daha iyi olur içerse , sekerli seylerde iyi gelir
patates elma pirinç verme
armut murdum erigi iyi gelir

çok zorlanirsaniz lavman yapin

benim kiz 1.5 yasinda falandi ,gozumun onunde hiç gitmez o aglamalari ,, kizarip bozarmalri
en son bigun kucagimda alip dr a ko$mu$tum, dr lavman yazdi evde kendim yapmsitim
bu kabizlik çok meret bisey, bi gunde geçmez
bigun normal yapsa ertesig une yine aynisi olabilkir
kabizlik rejimini baya bi uygulmak lazim duzeleen kadar
kizim 6 ay dan uzun sure eçkdi bunu
sonra kendiliginden duzeldi
oglanlar hiç olmadi kizlar dahami yatkinki bilmiyorum

hehehe kiz ben doguma giderken kizimi evde birakip gittim :) yanina bi biberon koyduk uyanirsa içsin diye
esim yarim saate geldi geri ama , oyle birakip gidebildigme gore baya bi uysalmis benim kiz
gerçi uçuncudede birakip gittim ama hasta deillerse gece top atsan uyanmaz benimkiler senelerdir :)))

Allah acilarini gostermesin
benimki dunku dugun olayindan sonra bugun uyudu durdu daha yarinda uyusa anca dinlenir o kadar yorulduki :)

canim uykusu yokken asla sallamiyorum kendime niye eziyet edeyim
vallahi gormeniz lazim ya anlatamiyorum boyle cidden. oyle bi uykusu geliyoki gozler oluyo kipkirmizi uyut beni diye agliyo. ama uykuya dalamiyo sikinti o.

Seni çok şu Anlıyorum benimki de öyle artık uykudan hırçınlaşıyor, sinirleniyor, mız mızlanıyor ve ağlıyor ama yine de uyumuyor.. Uykusu çok gelmeden uyutmak gerek diye okumuştum bi yerde bi hafta öyle denedim ama yok o da fayda etmedi..şu an bi saat önce uyutmuştum yine uyandı kucak istiyor

Azra buyuk. Beyza ufak kizim. Azrada cokkabizlik sorunu cekmistim. Yaklasik 6 aydi ayni dedigin gibi... Insallah bu boyle olmaz. Armut yiyor herzaman. Bendeki sansta kimsede yok azra cok yemek secer yemez dogru durust
Beyza her kasigi gordugunde agzini acio. En zoru yemeyen cocuk zaten.

duphalac veremdiysen ver mutlaka
bol su içir 7 aylik çocuk artik ne kadar içebilirse
yogudun kaymagini falan eydir

Gecen gun denize gittik. Beyzayi da soktum bi sevdi bi sevdi.. Hic sesi cikmadi.. Deniz cok tuzlu oldugundan gozlerine kacirmamaya calistik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…