2015 Şubat Anneleri

sehercim oglun çok ama çokk asiri kilouymus
normalde çocuklar o kaadr kilolu olmaz
abisiyle karsilastirma kiizni
Oğlumun boyu da uzundu maralım :)
Kızım üç ay boyunca 8 -7.5 derken 8 i hiç aşamadı
Benim korkum 10 gün gibi bir sürede 1 kilo alması
Hadi yolculuk filan evinde olamama doğru beslenememe desek yine de 10 gün rahat diye 1 kilo alınmaz ki ben diyet yaparken
Çok mu yediriyorum acaba iki öğün veriyorum ilki meyve yada sebzeli yoğurt ikinci Çorba et suyu ile pişmiş ??
Kafamda deli sorular ???

Oyy masallah senin cocukalra. Ben. Ne yaptimsa kilo almadilar. Ben kilolu tombis cocuklari sadece uzakta gordum bogum bogum olsun isterdim ama nasipppp
Herkes aynısını diyor nasıl yapıyorsun diye geçen bir arkadaşım bize geldi
Kızı yemek yemek istemiyormuş sadece emiyormuş 14 aylık kızı
Dedim Çorba yedirsene bende koza yediriyordum
Yemez ki dedi sen ver dedim belki sever benim çorbayı o kırmaz teyzesini
Derken koz ekmekle beraber koca kâseyi içti
Kaynım Kv e diyormuş bu gelinlerin Ortası yok birisi hiç yedirmiyor birisi de ne bulursa veriyor diye

kiz ne var hayrina gonderymde benim çocuklarada bak, uçude zayif yawsss :)))
ben sen kilo almiyor diye yakiniyorsun anladim en basta
kiloyu almadan nasil 9 kg olduki
ne etinin suyu hangi çorba soyle bende yapicam uçude içsinn
o kadar yediriyorum istahlarida iyi benim çocuklarim neden zayif ?
çocuiklari kilolu olan anneler neden bu kadar uzuluyor?
gerçekten kilosunun eksik olmasi fazla olmasindan dahami iyi ?

benimde kafamda deli sorular

Kızlar bunlara ne sürmem Lazım bu sinekler mahvetti çocuğumu yüzünde de var çok kırmızı içleri beyaz su toplamış gibi ne yapayım akıl verin ? Yememiş sanki sönürmüş çocuğumu
Oyyyyyy yavrum benim ya ... Aklıma tek gelen sabun ile yıka ara ara hacı Şakir varsa şu beyaz kalıp sabunlar hiç olmasa kaşıntısını alır...

Bnm kizlarda uyuyorr ohhhh sefam olsun. Beyza acikir uyanir yakinda yaklasik 4 saattir uyuyor masallahhh. Emip uyursa super olcakk

noldu ki canim ?
SEN nerdesin evinde deilmsin ?
Yok değilim. Üç aydır evde değilim. Valiz hayatı. Suriyeli göçmenler gibiyiz.. ailesel şeyler canım. İnsanı en çok en yakınları kırıyor. Herkes bencil... Teşekkürler sorduğun için :)

Yok değilim. Üç aydır evde değilim. Valiz hayatı. Suriyeli göçmenler gibiyiz.. ailesel şeyler canım. İnsanı en çok en yakınları kırıyor. Herkes bencil... Teşekkürler sorduğun için :)
sırf bu yüzden eşim bir hafta yokken gitmedim bir yere. iki çocukla delirsem de azıcık aşım ağrısız başım
dönün artık eve

kadirin öğrencisine yakıştıramadım bu soruları
kızın persentili 85 ti 15 e düştü kiloda
gayet memnunum

10 günde Aldı o kiloyu canım almıyor almıyor zırt diye alıveriyor
Canım Havuç ağırlıklı bir Çorba doyurucu olsun diye içine bulgur mercimek ve Pirinçte koyuyorum
mercimek soğan ve havucu azıcık salça ile kavurup haşlıyorum blendırdan geçiriyorum sonra pirinç ve bulgur ekliyorum pişiyor ve yediriyorum
Tereyağ ve Zeytinyağı koyuyorum
Her türlü yemek yediriyorum yasak olanlar Hariç kuskus çorbaları Şehriye çorbaları mercimek çorbaları :) özellikle yoğurt bol bol yoğurt yediriyorum

canim uykusu yokken asla sallamiyorum kendime niye eziyet edeyim
vallahi gormeniz lazim ya anlatamiyorum boyle cidden. oyle bi uykusu geliyoki gozler oluyo kipkirmizi uyut beni diye agliyo. ama uykuya dalamiyo sikinti o.

Seninle kızlarımız o kadar benziyor ki anlatamam.bende sinirleniyorum bazen.hatta geçen bağırdım kızıma hala vicdan azabı çekiyorum.anneliğimi sorguluyorum.uykuya dalamayan ve bu yüzden çok ağlayan bir bebek.komşu geliyor sen neden ağlatıyosun bunu diye sanki keyfimden ağlatıyorum.ama artık çözdüm neden ağladığını çözüm bulamasamda.memede uyumak isteyip uyumuyodu sallayarak çok zor uyuyordu.annem emzikte tat arıyo bu dedi eskiden lokum verirlermiş.anlamak için elimde lokumu ezip emziğe buladım. Onu emerken 5 dk içinde uyudu sadece pışpışladım.şaka gibiydi.yani ağzında tatla uyuyacak sıpa.sonra biberon denedim inek sütü ve komposto onda da uyudu ama emzik etkisini göstermedi. Bence senin kızında böyle.ben sorunu buldum ama çözüm bulamadım şu an her saat uyanıyor 6 7 defa kesin kalkıyorum.uyku eğitimi için direniyorum ağlatmak istemiyorum.bakalım nereye kadar böyle gidecek.

canim benim birileri uzmus seni canini sikmamaya calis evladin icin. niye boyle yapar insanlar anlamamki..

Tuna'ya da gecmis olsun hasta olmasinlar sa nolursa olsun diyo insan. bi gunleri bi gunlerini tutmuyo. bi dertleri var anlatamiyolar. onlara da zor be of.

aynen uykusu cok gelmeden uyutsam da ayni

komsuya da neymis ya. agzinin payini verseydin ya. bi komsunun niye aglatiyosun demedigi kaldi ona mi kalmis alla alla.

eger seninki gibiyse benim kizim neden memede uyumuyo o zaman? asla uyumaz memede bi kere denize gitmistik eve gelince uyudu memede şok oldum cok yorulmustu hic uyumamisti anca o zaman :) memeyi emer doyunca birakir sokamazsin agzina emzigini ister ve sallanmak ister.

bakalim bi caresini bulucaz elbet bu sorunun..

yaa cahilligimi mazur gorun bu persentil ne ola ki bana da soyleyin

Bu persentil bir büyüme Eğrisi bizim doktor her seferinde bakıyor..yani baktığı şey Gelişimi boy ve kilo açısından normal mi ilerliyor yoksa anormal mi..kız ve erkeklerde ayrı eğriler olurmuş ve 100 çocuk arasındaki Değeri hesaplanır Demişti doktor :)

Bu gece rahat 5-6 kere kalktı ve emerek geri uyudu biliyosuniz daha ben ek gıda vermiyorum 2-3 günde bir belki sebze puresi 3-4 kaşık o kadar 25 şubat doğumlu 9kg olmuştur tahminim şimdi sıze sorum gece yatmadan birşeyler yedirsem gece mamalari gibi bişey görmüştüm markette durum düzelir mi yoksa aliskanliktanmi yapıyor bunu test edip onaylayan var mi

haa tamam simdi anladim ebe bakmisti gecen. boy yuzde 90 kilo yzude 75 demisti. allaha sukur normal yani. boya gidiyo biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…