2015 Şubat Anneleri

Saol cnm tarıf ıcın.benım oglan yermıkı boyle.putursuz yıyor sımdılık ben daha yenı yenı bsladım bıseyler vermeye.8.200 gelıyor benımkı 6 ay 10 gunluk.kılo alımı az ama napıyım anca bu kdr olıyır.alıstım benzayıf cocuga:)

hahah kadririn ogrencisi yazamdiki onu
klasik turk annesi yazdi
nasil yani senin kiz zayifladimiiii
Hayır ama 3500 doğdu daha 7 kilo olmadı.
Diş döneminde emmedi fırt çekip 8 saat durdu.
40 günde 100 gr aldı.
Bir yandan da kusuyor.
Ev sıcak aşırı terliyor su veriyorum su içince emmiyor. .
Vs

Senle ayniyiz bu konuda baska hicbir yontemle uyumuyo zaten farkli yontemleri kabul bile etmiyo agliyo

Kızlar bide tırnakları cok sert kısacık kesiyorum yinede yirtiyor yüzünü tabi bizi de. arada torpuluyorum tirnaklarini. Sizde torpuluyomusunuz

6 aylık için 8200 zayıf mı?

Senle ayniyiz bu konuda baska hicbir yontemle uyumuyo zaten farkli yontemleri kabul bile etmiyo agliyo
Bebek arabasını Arnavut kaldırımı biryerde sürünce de uyuyorlar. Normal otomobile binince de uyuyorlar. Açık hava aldı mı uykusu geliyor.

Hayır ama 3500 doğdu daha 7 kilo olmadı.
Diş döneminde emmedi fırt çekip 8 saat durdu.
40 günde 100 gr aldı.
Bir yandan da kusuyor.
Ev sıcak aşırı terliyor su veriyorum su içince emmiyor. .
Vs
kusma olmasiydi bari yaaws
saglikli olsun da canim geçecek insallh bugunler , sen bendne iyi biliyon zaten geçecegini :)
sen ise basladinmi , yani basliyonmu haftaya
once emzir sonra su ver :)

sabah oldu kiz gece uyumadimiki , simdi uyumaz çocuk ne zaman uyandi
Uyucak sallıyorum sürekli ıııııııı ııııııı diye ses çıkarıyor
Kendim aşırı uykum var uyusa bende uyusam diye bakıyorum o derece
Yemin ederim onu uyutmaya çalışırken Bana başlıyo uyku oturur pozisyonda uyuacam şimdi
Gece habire uyandı ondan delirdi yani

Bebek arabasını Arnavut kaldırımı biryerde sürünce de uyuyorlar. Normal otomobile binince de uyuyorlar. Açık hava aldı mı uykusu geliyor.
Canim onceden dedigin gibi yontemlerle uyuyordu artik sadece meme. Sen neler yapiyorsun ne zamandir yoktun?

ninniye alisik deil demi ?
ben hep ninni soylerim uyuturken
uyutmak için kucagima aldigimda soylemezsem ıııııııı ııııııı diye soyleniyor, yani bana ninni soyle diyor :)) ben baslayinca o susuyor :)

ninniye alisik deil demi ?
ben hep ninni soylerim uyuturken
uyutmak için kucagima aldigimda soylemezsem ıııııııı ııııııı diye soyleniyor, yani bana ninni soyle diyor :)) ben baslayinca o susuyor :)
Istemiyor ninni bu ara sürekli böle uyurken ağlıyor uyanmıyor ama

6 aya kadar ne rahattım koyardım ana kucağına bakar dururdu her işimi yapardım
şimdi dk başından ayırmıyor beyimiz kucakta gezmek istiyor
çok mız mız huzursuz bazen tak ediyor ama naparsın el kadar bebek ne laftan anlar ne sustan
asla yapmam dediğim şeyi yapacağım mecburen yürüteç alınacak
hiç ama hiç istemiyorum kararsızım yani
ama yapacak başka bişey yok ki her dk kucağımda olmaz
kasları tembel olur deniyor yumurtlıklar yukarı kayar falan nbunları duyunca olmaz istemem diyordum
büyyüüüüük konuştum hemde cookkk
annem dedi kurtarıcın olur sen işini yaparken o da yanında durur aslında mantıklı
şimdi halıya koyuyorum ne kadar da temiz olursa olsun toz kıl mutlaka oluyor ağzına alıyor
uyumak dışında asla yatmak istemiyor
bir sürü iş beni bekler ama wc ye gitmek gerçekten lüks oldu
artık sabahları 6.30 da uyanmaya vücudum alışmış bugün gözümü bi açtım saat 6.20 baktım oğlan uyuyo ben uyuyamıyorum sinir oldum bebe uyanmadan ondan önce uyanan anne :))
okul zamanıda öyle olurda saati kurardım alarmdan önce uyanırdım
sabah uykusu kalmadı artık alıştım da
kışın hiç çekilmez kasvetli havada uykusuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…