Saol cnm tarıf ıcın.benım oglan yermıkı boyle.putursuz yıyor sımdılık ben daha yenı yenı bsladım bıseyler vermeye.8.200 gelıyor benımkı 6 ay 10 gunluk.kılo alımı az ama napıyım anca bu kdr olıyır.alıstım benzayıf cocuga:)10 günde Aldı o kiloyu canım almıyor almıyor zırt diye alıveriyor
Canım Havuç ağırlıklı bir Çorba doyurucu olsun diye içine bulgur mercimek ve Pirinçte koyuyorum
mercimek soğan ve havucu azıcık salça ile kavurup haşlıyorum blendırdan geçiriyorum sonra pirinç ve bulgur ekliyorum pişiyor ve yediriyorum
Tereyağ ve Zeytinyağı koyuyorum
Her türlü yemek yediriyorum yasak olanlar Hariç kuskus çorbaları Şehriye çorbaları mercimek çorbaları :) özellikle yoğurt bol bol yoğurt yediriyorum
Hayır ama 3500 doğdu daha 7 kilo olmadı.hahah kadririn ogrencisi yazamdiki onu
klasik turk annesi yazdi
nasil yani senin kiz zayifladimiiii
Senle ayniyiz bu konuda baska hicbir yontemle uyumuyo zaten farkli yontemleri kabul bile etmiyo agliyoEşime kalsa "biz ağlasın diye mi yaptık çocuğu"diyor.çocuk bu ağlayacak biraz diyorum ama mümkün değil.Ama Dediğin gibi yarın deneyeyim yatağımda başlayayım.Zaten doğduğundan beri hiç sallamadım.Denemedim bile sallamayı alışmasın diye ama bu sefer de emerek uyumaya alıştı
6 aylık için 8200 zayıf mı?Saol cnm tarıf ıcın.benım oglan yermıkı boyle.putursuz yıyor sımdılık ben daha yenı yenı bsladım bıseyler vermeye.8.200 gelıyor benımkı 6 ay 10 gunluk.kılo alımı az ama napıyım anca bu kdr olıyır.alıstım benzayıf cocuga:)
Yok yanlardan yuvarlıyorum bazen yırtmasın diyeKızlar bide tırnakları cok sert kısacık kesiyorum yinede yirtiyor yüzünü tabi bizi de. arada torpuluyorum tirnaklarini. Sizde torpuluyomusunuz
Bebek arabasını Arnavut kaldırımı biryerde sürünce de uyuyorlar. Normal otomobile binince de uyuyorlar. Açık hava aldı mı uykusu geliyor.Senle ayniyiz bu konuda baska hicbir yontemle uyumuyo zaten farkli yontemleri kabul bile etmiyo agliyo
Evde zor. Dışarı çıkıp gezdirmek lazım.Biri bu çocuğu uyutabilir mi ?
kusma olmasiydi bari yaawsHayır ama 3500 doğdu daha 7 kilo olmadı.
Diş döneminde emmedi fırt çekip 8 saat durdu.
40 günde 100 gr aldı.
Bir yandan da kusuyor.
Ev sıcak aşırı terliyor su veriyorum su içince emmiyor. .
Vs
sabah oldu kiz gece uyumadimiki , simdi uyumaz çocuk ne zaman uyandiBiri bu çocuğu uyutabilir mi ?
kaçak litchi ho$geldinEvde zor. Dışarı çıkıp gezdirmek lazım.
Ah uyusa çıkarım hemenEvde zor. Dışarı çıkıp gezdirmek lazım.
Uyucak sallıyorum sürekli ıııııııı ııııııı diye ses çıkarıyorsabah oldu kiz gece uyumadimiki , simdi uyumaz çocuk ne zaman uyandi
Canim onceden dedigin gibi yontemlerle uyuyordu artik sadece meme. Sen neler yapiyorsun ne zamandir yoktun?Bebek arabasını Arnavut kaldırımı biryerde sürünce de uyuyorlar. Normal otomobile binince de uyuyorlar. Açık hava aldı mı uykusu geliyor.
ninniye alisik deil demi ?Uyucak sallıyorum sürekli ıııııııı ııııııı diye ses çıkarıyor
Kendim aşırı uykum var uyusa bende uyusam diye bakıyorum o derece
Yemin ederim onu uyutmaya çalışırken Bana başlıyo uyku oturur pozisyonda uyuacam şimdi
Gece habire uyandı ondan delirdi yani
Istemiyor ninni bu ara sürekli böle uyurken ağlıyor uyanmıyor amaninniye alisik deil demi ?
ben hep ninni soylerim uyuturken
uyutmak için kucagima aldigimda soylemezsem ıııııııı ııııııı diye soyleniyor, yani bana ninni soyle diyor :)) ben baslayinca o susuyor :)
6 aylık için 8200 zayıf mı?
sen nerelerdesin selin nasil ozledik hepiniz kayboldunuz esoba da yok. hala aktif olarak konusuyo musunuz whatsapptan?Evde zor. Dışarı çıkıp gezdirmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?