Hiiiiç o denemelere girisme benceDeneme amaçlı
Benim Oğlumun kontrolünü yapan hocamız bebek 3 sebepten emer Demişti.acıkınca,susayınca,anneyle sosyal iletişim kurmak için.bu nedenle susayınca önce meme teklif et Demişti.emme sonrası suyu teklif et,içiyorsa öyle içsin Demişti.belki bi fikir olur sana da.Hayır ama 3500 doğdu daha 7 kilo olmadı.
Diş döneminde emmedi fırt çekip 8 saat durdu.
40 günde 100 gr aldı.
Bir yandan da kusuyor.
Ev sıcak aşırı terliyor su veriyorum su içince emmiyor. .
Vs
Canım 6 aylık 8200 Zayıf değil ki.Saol cnm tarıf ıcın.benım oglan yermıkı boyle.putursuz yıyor sımdılık ben daha yenı yenı bsladım bıseyler vermeye.8.200 gelıyor benımkı 6 ay 10 gunluk.kılo alımı az ama napıyım anca bu kdr olıyır.alıstım benzayıf cocuga:)
Canım bence artık vermelisin. Muhtemelen duymadığından Uyanıyor. Yakında alışkanlığa bile çevirebilir. Tamam anne sütü çok güzel bişey ama uyku da en az onun kadar önemli.Bu gece rahat 5-6 kere kalktı ve emerek geri uyudu biliyosuniz daha ben ek gıda vermiyorum 2-3 günde bir belki sebze puresi 3-4 kaşık o kadar 25 şubat doğumlu 9kg olmuştur tahminim şimdi sıze sorum gece yatmadan birşeyler yedirsem gece mamalari gibi bişey görmüştüm markette durum düzelir mi yoksa aliskanliktanmi yapıyor bunu test edip onaylayan var mi
yok deil de :) , kilo alimi azaldiCanım 6 aylık 8200 Zayıf değil ki.
hheheeh aynilar iste senin kizla benim oglanMaRaL_ hakkatten gozun doysun kiz benim kiz hakanla ayni zamanda dogdu 7800 kilosu. hic de az degil gayet iyi bi kilo.
deiil dee6 aylık için 8200 zayıf mı?
anlattiklarinda kendimi gordum sanirim hepimizin bebekleri ayaklanma donemine girdi :) benimki de asla yatar pozisyon istemiyor. oyun halisinda bir saat dururdu simdi asla durmuyor. hele beni gorunce ve de kapidan ciktigim an basiyo aglamayi kucak istiyolar artik cok.6 aya kadar ne rahattım koyardım ana kucağına bakar dururdu her işimi yapardım
şimdi dk başından ayırmıyor beyimiz kucakta gezmek istiyor
çok mız mız huzursuz bazen tak ediyor ama naparsın el kadar bebek ne laftan anlar ne sustan
asla yapmam dediğim şeyi yapacağım mecburen yürüteç alınacak
hiç ama hiç istemiyorum kararsızım yani
ama yapacak başka bişey yok ki her dk kucağımda olmaz
kasları tembel olur deniyor yumurtlıklar yukarı kayar falan nbunları duyunca olmaz istemem diyordum
büyyüüüüük konuştum hemde cookkk
annem dedi kurtarıcın olur sen işini yaparken o da yanında durur aslında mantıklı
şimdi halıya koyuyorum ne kadar da temiz olursa olsun toz kıl mutlaka oluyor ağzına alıyor
uyumak dışında asla yatmak istemiyor
bir sürü iş beni bekler ama wc ye gitmek gerçekten lüks oldu
artık sabahları 6.30 da uyanmaya vücudum alışmış bugün gözümü bi açtım saat 6.20 baktım oğlan uyuyo ben uyuyamıyorum sinir oldum bebe uyanmadan ondan önce uyanan anne :))
okul zamanıda öyle olurda saati kurardım alarmdan önce uyanırdım
sabah uykusu kalmadı artık alıştım da
kışın hiç çekilmez kasvetli havada uykusuzluk
ah daha fazlasini bile yaptim. bi kere her seferinde once emziririm. emmek iaterse emer. sonra emzigini veririm asla emziksiz uyumaz. sadece uykuda istiyo. pispis mi yapmadim ninniler sarkilar mi soylemedim. sicaklardan mi diyorum ama bazen hava serin oluyo yine ayni. bilemedim cozemedim inan.yeb4 cnm uykuya dalarkem bisi isto bence seninki. Mesela benimki huy edindi emip uyumuo uykuya dalcak once sonra keyfi gelince mizildanio o zmn e!mcek tabi baslarda bunu bilmiodum uyandi saniodum uyaniodu cocuk uykusunu alamadigi icin huyuzlasiodu. Bence seninki de uykuya dalmak icin bisi ario olabilir. Farkli seyler dene. Emzirip yatir yemek ver su ver emzik ver elini tut. Benimki elini tutmami istio mesela. Ninni sole tek tek farkli seyler uret. Bence bisi ario. Berat da ole. Bisey istiosa uykusu da olsa uykuya dalmio. Kafasini saga sola atar iii die ses cikarir aglar vs.
yeb4 seni çok iyi Anlıyorum. Uykudan geberiyor ama illa kucağımda sarsa sarsa uyuyacak bende ayakta! Gece 5 6 kez falan uyandı. Başka türlü uyumadı. Bağıra bağıra öldü yırttı kendini. Tek Çözümü sabır ve kararlılık.
cimcimesultan nasıl gidiyor hamilelik kar nin buyudu mu dikislerinde ağrı falan var mi bugün sen cinsiyeti ogrencektin sanki. Kız bide işten eve gelince ikra napiyo seni görünce ben bu çalışan annelere uzuluyorum bebeklere kiyamiyorum.
mssallah cAnım .bı kız bı oglanı tuutturmuşum rabbım ıkısınıde tattırıyor sana ne guzel,:)canım cinsiyeti öğrendim Allah ın izni ile oğlum olacak
karnım büyüdü sivrildi 6 aylık gibi duruyor
ben işi bıraktım canım ikrayla kendim ilgileniyorum ama çalışırken çok zor oluyordu daha minicik bebek tavır yapıyordu
canim benim saglikla buyusun oglun tebrik ederim :)canım cinsiyeti öğrendim Allah ın izni ile oğlum olacak
ben işi bıraktım canım ikrayla kendim ilgileniyorum ama çalışırken çok zor oluyordu daha minicik bebek tavır yapıyordu
Valla benimde içime erkek doğmuştu :) ayrıca benimde erkek kardeşimle aramda 14 ay var ve çok iyi anlaşırız hatta ablamız dışlanır bizim yanımızda :) inşallah seninkilerde anlaşacaklar :)canım cinsiyeti öğrendim Allah ın izni ile oğlum olacak
seninki daha fena ya allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?