2015 Şubat Anneleri

Hayır ama 3500 doğdu daha 7 kilo olmadı.
Diş döneminde emmedi fırt çekip 8 saat durdu.
40 günde 100 gr aldı.
Bir yandan da kusuyor.
Ev sıcak aşırı terliyor su veriyorum su içince emmiyor. .
Vs
Benim Oğlumun kontrolünü yapan hocamız bebek 3 sebepten emer Demişti.acıkınca,susayınca,anneyle sosyal iletişim kurmak için.bu nedenle susayınca önce meme teklif et Demişti.emme sonrası suyu teklif et,içiyorsa öyle içsin Demişti.belki bi fikir olur sana da.

Canım 6 aylık 8200 Zayıf değil ki.

yeb4 cnm uykuya dalarkem bisi isto bence seninki. Mesela benimki huy edindi emip uyumuo uykuya dalcak once sonra keyfi gelince mizildanio o zmn e!mcek tabi baslarda bunu bilmiodum uyandi saniodum uyaniodu cocuk uykusunu alamadigi icin huyuzlasiodu. Bence seninki de uykuya dalmak icin bisi ario olabilir. Farkli seyler dene. Emzirip yatir yemek ver su ver emzik ver elini tut. Benimki elini tutmami istio mesela. Ninni sole tek tek farkli seyler uret. Bence bisi ario. Berat da ole. Bisey istiosa uykusu da olsa uykuya dalmio. Kafasini saga sola atar iii die ses cikarir aglar vs.

Canım bence artık vermelisin. Muhtemelen duymadığından Uyanıyor. Yakında alışkanlığa bile çevirebilir. Tamam anne sütü çok güzel bişey ama uyku da en az onun kadar önemli.

MaRaL_ hakkatten gozun doysun kiz benim kiz hakanla ayni zamanda dogdu 7800 kilosu. hic de az degil gayet iyi bi kilo.
hheheeh aynilar iste senin kizla benim oglan
erkek kiz çougu arasinda bi 300-400 gr kaadr fark oluyor persentilde, erkekler onde gidiyor
onu katincada aynialr iste

6 aylık için 8200 zayıf mı?
deiil dee
naisl anlatsam benimki ilk 2 ay 3 kg aldi
sonraki 4 ayda 300 er gram aldi
aylik aldigina abkinca bana az geliyorn sadece :)
ve buyuk ihtiamlle bundan sonrada boyle olucak

abisinin yolundan gidiyor
buyuk oglumun persentili su an 10-25 % ARASINDa ; yasitlarindan boyu kisa vs
uff bilmiyorum istee benim elimde çocuklar guzel gelismiyor galiba

yeb4 seni çok iyi Anlıyorum. Uykudan geberiyor ama illa kucağımda sarsa sarsa uyuyacak bende ayakta! Gece 5 6 kez falan uyandı. Başka türlü uyumadı. Bağıra bağıra öldü yırttı kendini. Tek Çözümü sabır ve kararlılık.

dun gece benimkide SIK uyandi nedense
saymadim kaç defa uyandigini , emip geri uyyor ama sayisi fazlaydi sanki oncesine gore

anlattiklarinda kendimi gordum sanirim hepimizin bebekleri ayaklanma donemine girdi :) benimki de asla yatar pozisyon istemiyor. oyun halisinda bir saat dururdu simdi asla durmuyor. hele beni gorunce ve de kapidan ciktigim an basiyo aglamayi kucak istiyolar artik cok.

yurutec gerekiyosa al canim cok koymazsin icin rahat etmiyosa. buyuk konusmayacagim dedim bende artik sallamam deyip sallayinca :) hiic yapmam almam demiyorum artik :)

ah daha fazlasini bile yaptim. bi kere her seferinde once emziririm. emmek iaterse emer. sonra emzigini veririm asla emziksiz uyumaz. sadece uykuda istiyo. pispis mi yapmadim ninniler sarkilar mi soylemedim. sicaklardan mi diyorum ama bazen hava serin oluyo yine ayni. bilemedim cozemedim inan.

senin Tuna ile benim kiz uyku konusunda benziyolar evet. tek fark ben Begüm'ü gece uykusuna iki saat sallayarak delirerek geciriyorum ama allaha sukur gece uyanmasi yok bi kez disinda. gunduz beni mahvediyo ve uykuya dalarken mahvediyo.

sabir diyosun da tukenicez boyle doye diye ben baslayacagim uyku egitimine istanbula bi gidip geleyim.

canım cinsiyeti öğrendim Allah ın izni ile oğlum olacak
karnım büyüdü sivrildi 6 aylık gibi duruyor
ben işi bıraktım canım ikrayla kendim ilgileniyorum ama çalışırken çok zor oluyordu daha minicik bebek tavır yapıyordu

mssallah cAnım .bı kız bı oglanı tuutturmuşum rabbım ıkısınıde tattırıyor sana ne guzel,:)

canim benim saglikla buyusun oglun tebrik ederim :)
benim icime erkek dogmuatu demistim ama :)

Kızlar bunlar ıyı gunlerınız.
Kızımın ıkı aydır dişi sallanıyor ınatls elletmıyor.elma verıyorum azı dısıyle koparıyor bı kere onle ısursa dusecek.her gun kanıyor ,yoruldum artık ugrasmakdan.bıyyunce bıtmıuor dertlr daha degısık olıyor:)

Valla benimde içime erkek doğmuştu :) ayrıca benimde erkek kardeşimle aramda 14 ay var ve çok iyi anlaşırız hatta ablamız dışlanır bizim yanımızda :) inşallah seninkilerde anlaşacaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…