2015 Şubat Anneleri

uyurken ceksen? agir uykulari demistin.

seninki daha fena ya allah yardimcin olsun

bak simdi mesela uyuttum cok uykusu vardi biraktim kovaya su doldurdum balkona gectim suyu doktum ve uyandi :) uyu akio gozlerinden sallanma bekliyo.
bende tam koltuğa oturdum dinlenecektim içerden bir ses kendi kendine konuşuyor sesler çıkarıyor halbuki yatalı yarım saat olmuştu

seninki daha fena ya allah yardimcin olsun

bak simdi mesela uyuttum cok uykusu vardi biraktim kovaya su doldurdum balkona gectim suyu doktum ve uyandi :) uyu akio gozlerinden sallanma bekliyo.

Ben ayagimdan indirmiorum on dakkaya acio gozlerini bu sefer cok huysuz bisi oluo. Daliunca sallamiorum ama ayagimdan indirmiorum hafif uyanio gibi olunca tekrar salliorym yavastan emzigini veriom vs bole bole bi iki saat uyutuom

kusma olmasiydi bari yaaws
saglikli olsun da canim geçecek insallh bugunler , sen bendne iyi biliyon zaten geçecegini :)
sen ise basladinmi , yani basliyonmu haftaya
once emzir sonra su ver :)
başlıyorum işe okulla beraber.
susayınca içi yanıyor memeyi istemiyor su istiyor illa
kusmasa da yapısı böyle sanırım. erkek gibi değil. emekleyip evi dolaşıyor şu an kilo nasıl bağlasın

biliyorum canım da çık sıcakta sudan başkası kesmiyor

Ya kızlar ben hala hastalanmadım bacaklarım ağrıyo hep öle olurdu suratım sivilcelendi hala yok bu meret sıkıntı yapıyor artık

Ya kızlar ben hala hastalanmadım bacaklarım ağrıyo hep öle olurdu suratım sivilcelendi hala yok bu meret sıkıntı yapıyor artık
niye SIKINTI yapiyorsunki
ne guzel erkek gibi gez iste
senin sutun guzel maasallah, adet bekleme dedim ben sana
bekeldigin için kendine SIKINTI çikariyon yoksa bi terslik oldugunu sanmiyorum vucudunda

niye SIKINTI yapiyorsunki
ne guzel erkek gibi gez iste
senin sutun guzel maasallah, adet bekleme dedim ben sana
bekeldigin için kendine SIKINTI çikariyon yoksa bi terslik oldugunu sanmiyorum vucudunda
Ya bak inanmıyorsunuz ama sıkıntı veriyo :) olsun artık ta kafamda rahat olsun

İnşallah ya benimde aklım onda kız Dudu22 bizi gör :))
canım yeni gördüm uzun zamandır kötüyüm pek giremedim evet aldirmak zorunda kaldım vee bin pişman oldum o günaha nasıl girdim diye ama düşünün ki kayinvalidem bilee aldir dedi çünki öyle kötü bi durumdayız ki eşimle doğurmaya karar verseydim teek başıma büyütecektm ama keşke herseyi göze alsaydım cimcimesultan in dediği gibi en ağır şey vicdan azabiymis dktorun kapsindayken bile eşim iki söz söylese de geri dönsek eve dediim ama malesef o surat asip oturup telefnla uğraşmayı tercih etti...allah affetsinn ama hiç sanmiyoruum

Son aylarda kılo alımı cok az
Senin oglan mi 6 aylik 8 kilo gayet ıyi kız.. benim oğlan ayda 1 kilo alıyor şu an 7 ay 18 günlük sanırım :) 9.500 kilosu 74 cm boyu da, 3730 kilo doğdu bana göre iyi sağlıklı olsunda gerisi boş

Kayısı iyi geliyor.bir de çorbasına patates koyuyorsan bir süre koyma.onun yerine kabak koyabilirsin.ben çorbasına bir yemek kaşığı Zeytinyağı ekliyorum hep.zeka Gelişimi için de iyi.
Patates koymadım hiç bu hafta. Bugünde çığlık kıyamet iki kere kaka yaptı taş gbi sert ve siyahımsı yeşil. Acaba çokmu yiyo bİlemedimki. Tecrübeli olanlar karşılaştımı böyle bişeyle

Patates koymadım hiç bu hafta. Bugünde çığlık kıyamet iki kere kaka yaptı taş gbi sert ve siyahımsı yeşil. Acaba çokmu yiyo bİlemedimki. Tecrübeli olanlar karşılaştımı böyle bişeyle
Canım Sıvı eksikliği varsa kabız olurmuş çocuklar
Benim kız da öyle erik piresi ve bol bol su içirince geçiyo

Beyza bugun kabizliktan catliyacakti. Bagira cagira kizara bozara yapti. Icim gitti. Hersey yiyor artik. Elimizde gorunce agliyor ona vermezsek. Okadarda yiyor kilo almiyor. Anlamadim gitti
Sanki benim oğlumu anlatıyorsun. Elimizde ne varsa istiyo yemesi içmesi çok güzel ama kaka yaparken mahvoluyo son iki gündür. İçim parçalnıyo acı acı çığırıyo. Bu ayda 400 gr.almış sıpa. Çok hareketli ondan mı bilmiyorum ki 7 ay 5 günlük oturuyo emekliyo sıralıyo bi dk.yerinde durmuyo hamile kaldığım kiloya ulaştım ve iki kilo daha verdim onun peşinde. Yiyip yiyip kilo alamaması bundanmı ki..

Canım benim oğlan da kabız oluyor ama hareketlerin den anlıyorum hemen yatırıp yardım ediyorum oda zorlanmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…