2015 Şubat Anneleri

Canım benim oğlan da kabız oluyor ama hareketlerin den anlıyorum hemen yatırıp yardım ediyorum oda zorlanmiyor..
Nasıl yardım ediyorsun canım anlatabilirmisin ? Biraz karnını ovdum biraz bacaklarını ittirdim ama sanırım fayda rtmedi. Sen neler yapıyorsun ? Hareketlerinden bariz anlıyorum kıpkırmızı kesiliyo ve ıkınıyo sonra basıyo çığlığı.

6. Aydan sonra kilo alımı hareket ve sindirim sisteminin iyi çalışmasıyla birlikte azalıyormuş ve 12. Ayda doğum kilosunun üç katı olması bebek için idealmiş.. Benimki 20sinde 7 aylık olacak ve 10,5 kg.. Biraz fazlaymış doktor bu yüzden ek Gıdaya geç başla Demişti bana çünkü hareket Sıfır ne bir emekleme ne düzgün Dönme yapamıyor çocuk kilodanmış biraz da

canım sen iyi değilsen Tuna da etkilenir tabi bir an önce bu durumu atlatırsın inşallah

Hayır ama 3500 doğdu daha 7 kilo olmadı.
Diş döneminde emmedi fırt çekip 8 saat durdu.
40 günde 100 gr aldı.
Bir yandan da kusuyor.
Ev sıcak aşırı terliyor su veriyorum su içince emmiyor. .
Vs
sıla 7,4 canım baksana kızlar 9-10 kilolardan bahsediyor

Ben ayagimdan indirmiorum on dakkaya acio gozlerini bu sefer cok huysuz bisi oluo. Daliunca sallamiorum ama ayagimdan indirmiorum hafif uyanio gibi olunca tekrar salliorym yavastan emzigini veriom vs bole bole bi iki saat uyutuom
bende oyle yapsam belki uzun uyur da isleri kim yapcak :/

Ya kızlar ben hala hastalanmadım bacaklarım ağrıyo hep öle olurdu suratım sivilcelendi hala yok bu meret sıkıntı yapıyor artık
bende hastalanmadim. bende geriliyorum.
hala kurdesen icin alerji ilaci kullaniyorum dogumdan beri. bi gun icmesem her yerim sisiyor ayaklarimin alti bile. yuruyemiyorum.
o ilacin da etkisi var midir diye dusundum ama yokmus herhalde.

sanki adet olsam bu derdim de bitecekmis gibi geliyo.

canim benim allah affeder mi affetmez mi bilemezsin kimse bilemez oyle dusunme. olanla olene care yok bundan sonra bol bol dua et sen kendin icin evladin icin. insallah sikintilarin son bulur..

aynı durumdayım banada herkes yürüteç al diyor ben şimdi alayım-almayayım deyip dururken eşim almıycaz demiştin deyip kestirip attı bende öyle kaldım Sıla da sürünüyor hergün ev süpürüp silinmiyor ayrıca heryer soğuk parke halı aralarına 2 kilimim vardı onları attım ama gidip gidip boş yerlere uzanıyor elimde battaniye altına koyuyorum dönüyom çocuk yok evi halıflex yapsaymışız keşke

Ayıptır söylemesi baskı yapıyorum kenarlarına yada kulak cugunu kremleri hafif içine sokuyorum

Üzülme canım Rabbim onun affını yapar içini biliyordur . Kuzuna sağlık versin inşallah problemleriniz hallolur inşallah

Benim büyük oğlum 4 aylıkken 9 kiloydu pan bi bi bebek ti nasıl deyim hareket sıfır 7. Ayında karın üstü emekle di erken yürüdü ama pek hareket etmezdi yasitlarina göre küçük oğlum 7 buçuk aylık daha yeni 9 buçuk kilo ama çok hareketli maşallah büyük abisini suya götürür susuz getirir :))

Su içiremiyorum hiç sevmiyo. Tadını alınca kafasını çeviriyo ittiriyo. Ihlamur ve meyve suyu aynı işlevi görürmü acaba ?
Yok canım suyun yerini hiçbirşey tutmaz hiç almıyorsa bile acıktığında ver kaşıkla Ağzına dök ben çok içemiyorum bu sefer çocuklara da çok veremiyorum ama yine de aksatmamak Lazım

Kızlar benim oğlan da sevmezdi, almadi ben zorladim falan şimdi seve seve içiyor günde 2 3 bez dolu dolu atıyorum sadece idrar.. kaka da günde bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…