- 12 Ocak 2014
- 4.144
- 3.466
- 448
Nasıl yardım ediyorsun canım anlatabilirmisin ? Biraz karnını ovdum biraz bacaklarını ittirdim ama sanırım fayda rtmedi. Sen neler yapıyorsun ? Hareketlerinden bariz anlıyorum kıpkırmızı kesiliyo ve ıkınıyo sonra basıyo çığlığı.Canım benim oğlan da kabız oluyor ama hareketlerin den anlıyorum hemen yatırıp yardım ediyorum oda zorlanmiyor..
Su içiremiyorum hiç sevmiyo. Tadını alınca kafasını çeviriyo ittiriyo. Ihlamur ve meyve suyu aynı işlevi görürmü acaba ?Canım Sıvı eksikliği varsa kabız olurmuş çocuklar
Benim kız da öyle erik piresi ve bol bol su içirince geçiyo
Canım Sıvı eksikliği varsa kabız olurmuş çocuklar
Benim kız da öyle erik piresi ve bol bol su içirince geçiyo
Sanki benim oğlumu anlatıyorsun. Elimizde ne varsa istiyo yemesi içmesi çok güzel ama kaka yaparken mahvoluyo son iki gündür. İçim parçalnıyo acı acı çığırıyo. Bu ayda 400 gr.almış sıpa. Çok hareketli ondan mı bilmiyorum ki 7 ay 5 günlük oturuyo emekliyo sıralıyo bi dk.yerinde durmuyo hamile kaldığım kiloya ulaştım ve iki kilo daha verdim onun peşinde. Yiyip yiyip kilo alamaması bundanmı ki..
canım sen iyi değilsen Tuna da etkilenir tabiSelam kızlar. . Allah beterinden saklasın dün gece bi felaketti. Hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak ruhum, paramparçayım. Bundan sonra ruhen yalnızım. Kapattım kalbimin kapılarını herkese.. görecekler beni ama hissedemeyecekler..
Neyse. . Tunanın ateşi dün gece hiç çıkmadı şükür ama aşırı bir huysuzluk vardı. İstisnasız yarım saate bi çığlık çığlığa ağlayarak uyandı. Ayağa kalkıp sarsa sarsa sallamadan bağıra bağıra pişşş piş demeden dakinleşmedi uyumadı. Emmedi. Mama içmedi. Tam uykuya dalacağı sırada yatırıp emzirdim. Haliyle ben hiç uyumadım. Tuna bir gecede huy değiştirdi.. allah sonumuzu hayretsin...
sıla 7,4 canım baksana kızlar 9-10 kilolardan bahsediyorHayır ama 3500 doğdu daha 7 kilo olmadı.
Diş döneminde emmedi fırt çekip 8 saat durdu.
40 günde 100 gr aldı.
Bir yandan da kusuyor.
Ev sıcak aşırı terliyor su veriyorum su içince emmiyor. .
Vs
tatil güzeli :) kızım deniz yüzü gören var göremeyen var sütüm çekti ( yanında birşey yeniyorsa sütün çeker sende bir tadına bak denir)Biri bu çocuğu uyutabilir mi ?
bende oyle yapsam belki uzun uyur da isleri kim yapcak :/Ben ayagimdan indirmiorum on dakkaya acio gozlerini bu sefer cok huysuz bisi oluo. Daliunca sallamiorum ama ayagimdan indirmiorum hafif uyanio gibi olunca tekrar salliorym yavastan emzigini veriom vs bole bole bi iki saat uyutuom
bende hastalanmadim. bende geriliyorum.Ya kızlar ben hala hastalanmadım bacaklarım ağrıyo hep öle olurdu suratım sivilcelendi hala yok bu meret sıkıntı yapıyor artık
canim benim allah affeder mi affetmez mi bilemezsin kimse bilemez oyle dusunme. olanla olene care yok bundan sonra bol bol dua et sen kendin icin evladin icin. insallah sikintilarin son bulur..canım yeni gördüm uzun zamandır kötüyüm pek giremedim evet aldirmak zorunda kaldım vee bin pişman oldum o günaha nasıl girdim diye ama düşünün ki kayinvalidem bilee aldir dedi çünki öyle kötü bi durumdayız ki eşimle doğurmaya karar verseydim teek başıma büyütecektm ama keşke herseyi göze alsaydım @cimcimesultan in dediği gibi en ağır şey vicdan azabiymis dktorun kapsindayken bile eşim iki söz söylese de geri dönsek eve dediim ama malesef o surat asip oturup telefnla uğraşmayı tercih etti...allah affetsinn ama hiç sanmiyoruum
aynı durumdayım banada herkes yürüteç al diyor ben şimdi alayım-almayayım deyip dururken eşim almıycaz demiştin deyip kestirip attı bende öyle kaldım Sıla da sürünüyor hergün ev süpürüp silinmiyor ayrıca heryer soğuk parke halı aralarına 2 kilimim vardı onları attım ama gidip gidip boş yerlere uzanıyor elimde battaniye altına koyuyorum dönüyom çocuk yok evi halıflex yapsaymışız keşke6 aya kadar ne rahattım koyardım ana kucağına bakar dururdu her işimi yapardım
şimdi dk başından ayırmıyor beyimiz kucakta gezmek istiyor
çok mız mız huzursuz bazen tak ediyor ama naparsın el kadar bebek ne laftan anlar ne sustan
asla yapmam dediğim şeyi yapacağım mecburen yürüteç alınacak
hiç ama hiç istemiyorum kararsızım yani
ama yapacak başka bişey yok ki her dk kucağımda olmaz
kasları tembel olur deniyor yumurtlıklar yukarı kayar falan nbunları duyunca olmaz istemem diyordum
büyyüüüüük konuştum hemde cookkk
annem dedi kurtarıcın olur sen işini yaparken o da yanında durur aslında mantıklı
şimdi halıya koyuyorum ne kadar da temiz olursa olsun toz kıl mutlaka oluyor ağzına alıyor
uyumak dışında asla yatmak istemiyor
bir sürü iş beni bekler ama wc ye gitmek gerçekten lüks oldu
artık sabahları 6.30 da uyanmaya vücudum alışmış bugün gözümü bi açtım saat 6.20 baktım oğlan uyuyo ben uyuyamıyorum sinir oldum bebe uyanmadan ondan önce uyanan anne :))
okul zamanıda öyle olurda saati kurardım alarmdan önce uyanırdım
sabah uykusu kalmadı artık alıştım da
kışın hiç çekilmez kasvetli havada uykusuzluk
ben saydım 5dun gece benimkide SIK uyandi nedense
saymadim kaç defa uyandigini , emip geri uyyor ama sayisi fazlaydi sanki oncesine gore
Ayıptır söylemesi baskı yapıyorum kenarlarına yada kulak cugunu kremleri hafif içine sokuyorumNasıl yardım ediyorsun canım anlatabilirmisin ? Biraz karnını ovdum biraz bacaklarını ittirdim ama sanırım fayda rtmedi. Sen neler yapıyorsun ? Hareketlerinden bariz anlıyorum kıpkırmızı kesiliyo ve ıkınıyo sonra basıyo çığlığı.
Hahayok innaiyorum
diyorumki sen dusundugun için sana SIKINTI oluyor dusunmesen olmaz
bak bna hiçbisey olmuyor, insallah 2 sene olmam :))))
Kız ne dium şimditatil güzeli :) kızım deniz yüzü gören var göremeyen var sütüm çekti ( yanında birşey yeniyorsa sütün çeker sende bir tadına bak denir)
Üzülme canım Rabbim onun affını yapar içini biliyordur . Kuzuna sağlık versin inşallah problemleriniz hallolur inşallahcanım yeni gördüm uzun zamandır kötüyüm pek giremedim evet aldirmak zorunda kaldım vee bin pişman oldum o günaha nasıl girdim diye ama düşünün ki kayinvalidem bilee aldir dedi çünki öyle kötü bi durumdayız ki eşimle doğurmaya karar verseydim teek başıma büyütecektm ama keşke herseyi göze alsaydım @cimcimesultan in dediği gibi en ağır şey vicdan azabiymis dktorun kapsindayken bile eşim iki söz söylese de geri dönsek eve dediim ama malesef o surat asip oturup telefnla uğraşmayı tercih etti...allah affetsinn ama hiç sanmiyoruum
Benim büyük oğlum 4 aylıkken 9 kiloydu pan bi bi bebek ti nasıl deyim hareket sıfır 7. Ayında karın üstü emekle di erken yürüdü ama pek hareket etmezdi yasitlarina göre küçük oğlum 7 buçuk aylık daha yeni 9 buçuk kilo ama çok hareketli maşallah büyük abisini suya götürür susuz getirir :))6. Aydan sonra kilo alımı hareket ve sindirim sisteminin iyi çalışmasıyla birlikte azalıyormuş ve 12. Ayda doğum kilosunun üç katı olması bebek için idealmiş.. Benimki 20sinde 7 aylık olacak ve 10,5 kg.. Biraz fazlaymış doktor bu yüzden ek Gıdaya geç başla Demişti bana çünkü hareket Sıfır ne bir emekleme ne düzgün Dönme yapamıyor çocuk kilodanmış biraz da
Yok canım suyun yerini hiçbirşey tutmaz hiç almıyorsa bile acıktığında ver kaşıkla Ağzına dök ben çok içemiyorum bu sefer çocuklara da çok veremiyorum ama yine de aksatmamak LazımSu içiremiyorum hiç sevmiyo. Tadını alınca kafasını çeviriyo ittiriyo. Ihlamur ve meyve suyu aynı işlevi görürmü acaba ?
Sulukla veriyorum canım öyle güzel tutup içiyor kiSuyu neyle içiriyorsun benimki içmiyor suyu her Türlü denedim ama tükürüyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?