2015 Şubat Anneleri

Benim kızım da çok hareketli maşallah bütün evi yuvarlana yuvarlana geziyor geri geri sürünmeye Çalışıyor sürekli uçma ve yüzme pozisyonunda day day bile yapıyor :) oğlumda çok hantaldı ama sürünmeye bir başladı pire gibi
Herkes bu çocuk bu vücutla nasıl böyle pire gibi hareket ediyor diyorlardı

[QU OTE="Seherabdul, post: 42614123, member: 625810"]Benim kızım da çok hareketli maşallah bütün evi yuvarlana yuvarlana geziyor geri geri sürünmeye Çalışıyor sürekli uçma ve yüzme pozisyonunda day day bile yapıyor :) oğlumda çok hantaldı ama sürünmeye bir başladı pire gibi
Herkes bu çocuk bu vücutla nasıl böyle pire gibi hareket ediyor diyorlardı[/QUOTE]
Hay maşallah :) ne güzel allah yokluklarini vermesin.. Bu aylarda ki bebekler çok tatlı oluyor :)

Hay maşallah :) ne güzel allah yokluklarini vermesin.. Bu aylarda ki bebekler çok tatlı oluyor :)[/QUOTE]
Âmin canım inşallah :) bıcırıklar yaaaa
Oğlum sabah Görmüş babasından gelmiş beni öpüyor kız heryerimi yara etti
Öyle bir cimsikliyor ki Savaş'tan çıkmış gibiyim

hepinizin bebeleri emeklemeye basladi mi ya :)
benim kiz daha oturmaya da baslamadi emekleme zaten yok. donuyor oldugu yerde. asagi dogru ittiriyo kendini. cok hareketli kol bacak durmuyo ama baska bisey yok.

6 ay 1 haftalik oldu tam. her bebegin farkli olur herhalde ama bu kiz hic surunme emekleme demeden yuruyecek gibi geliyo bana
bi kalkmasi var yastiktan gozu kapali uyuyo bi anda kalkiyo etrafa bakiyo yatiyo yemin ediyorum deli ya

Off çok kötü oldum gözlerim doldu senin durumunu dusenemiyorum bile allah yardimcim olsun bende ikinci bebeği o kadar istiyorum ki nasip ışte ne zaman girsem kk sen geliyorum aklıma tahmin etmiştim aldiracagini hayırlısı buymuş

Allah sağlıkla kavuştursun canım ne güzel bi kız bi erkek. Isim düşünmeye başla :) heyecanlandım mı cinsiyeti öğrenince?

Oh oh işi birakmana sevindim oglusunda hayırlı olsun kar nin falan ağrıyor mu peki:))

Canım bence artık vermelisin. Muhtemelen duymadığından Uyanıyor. Yakında alışkanlığa bile çevirebilir. Tamam anne sütü çok güzel bişey ama uyku da en az onun kadar önemli.
Aynen ben de öyle düşünüyorum yani uyku çok önemli bugün hemsireyi aradık fikir almak için ama açmadı teli bakım ne dicek

Duducum kendini suçlama lütfen. Evet yaşadığın ağır bişey ama bu çocuğu tek başına yapmadın. Tek başına da bakmak zorunda değilsin. Bu kararı tek başına vermek zorunda bırakılmışsın. Aldırıp aldırmamdan konusunda iyi Yada kötü diye sana kimse bi Yargıda bulunamaz. Bunu ancak zaman gösterecek. Allah yanında olsun. Bebeğine Ömür versin. Huzurlu bi hayatın olsun. Kusura bakma da o eşine de Allah azıcık Yürek versin.. Çok kızdım..

Ya senin bu tanımlamaların yok mu çok gülüyorum

bende oyle yapsam belki uzun uyur da isleri kim yapcak :/

İste onlar kalio malesef. Ben uyanikken berati yanima aliorum onunla yapabildigim kdr yapiorum yapamadiklarimi ya gece ya da esim yapiyor. Ama genelde hersey daginik eksik malesef.

Bizim bebeler ayni yavrucum. Bizimki de emeklemio oturmuo. Ama uyku arasinda lank die kalkip orda miyim die kontrol edio fal tasi gibi acio gozleri. İste o an beni gorunce tekrar yatio uykuya. Ama goremezse cigligi basio cok da zor sakinlesio. O yuzden surekli yanindayim.

Ya kızlar ben hala hastalanmadım bacaklarım ağrıyo hep öle olurdu suratım sivilcelendi hala yok bu meret sıkıntı yapıyor artık
Ben de olmadım.Ama sıkıntı falan yok şükür.Benim çok Ağrılı,stresli olur.O Yüzden keyfini çıkarıyorum şimdi

Dudu22 zor bir karar vermek zorunda kalmışsın , işte hayat bize hep güzel şeyler getirmiyor malesef umarım ailendeki sorunlar düzelir yanında bir bebeğin var ve onun için güçlü olman gerekiyor Allahım yardım etsin tez zamanda toparlan canım

Maşallah iki kuzuya da :) benimki anca tepinir deli gibi ne oturma ne Dönme Sıfır :) hepsinin bir zamanı bar işte her bebek farklı :)

Bende aa ben ikinciyi üçüncüyü isterim Çok zor değilmiş bakmak falan derken bi ay sonra ikinci kez hamile oldgumu öğrendim ama malesef dünya başıma yıkıldı resmen ilkinde 1 buçuk yıl uğrasmıştık o kadar istemiştik ne kadar tuhaf allah verdi ama ben aldırdım ama ilk günler kendimi katil gibi hissettim bin pişman oldum ama yine olsa yine mecbur kalırdm belki bilemiyorum ikinciyi ne yüzle ilerde isterim bilmiyorum allah ya kötü bişey verirse ceza olarak ...şartlar başka olsaydı böyle olmazdı ama yapacak bişey yok dua etmekten başka..

fyz35 yeb4 mery60 çok sağolun kızlar allah oğlumu bize bagislasin sağlık versin yeter evet çok büyük günah işledim ama bunun vicdan azabini bile ben tek yaşadım surat asmaktan başka bişey yapmadı kendisi yüzünden ama üzerine bile alınmadı...aslında özünde iyi biriydi ama o kadar sorumsuuzz ilgisiz düşüncesiz ki yaptığı hataların sıkıntısını çeken hep benim sabreden benim 5 yıldır evliyiz ilk günden beri düzelir değişir iyi niyeti yüzünden hep hata yapıyo dedim is konusunda falan beceremedi sıkıntıları var düzelir dedim durumu kurtarmak için yalanlar söylüyo sürekli kızcm diye falan,ama hamileliği öğrenmeden 1 ay oncee bide üzerine bi kızla resimleri çekilmiş alacati da komşum arkadasimin eline geçmiş bütün sokak duymuş nerdeyse arkadaşımda bna gösterdi yikildiiiimm ondan tek beklemedigim şey buydu çünki çok güveniyodm nyse çok uzattım çağırıp gösterdim resimleri açıklaması var herseyin üzerine yemin ederim asla aldatmadm seni benden herseyı bekle bu adiligi yakıştırma dedi asla kabul etmedi başka bi açıklaması var dedi anlattı ama ben asla yüzde yüz ikna olmadım en büyük sebep bu oldu aslında ama onlarca diğer problemlerin üzerine olunca bana bunu da mı yaptın diye yıkıldım boşanmayı düşündüm ve beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…