- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Benim kızım da çok hareketli maşallah bütün evi yuvarlana yuvarlana geziyor geri geri sürünmeye Çalışıyor sürekli uçma ve yüzme pozisyonunda day day bile yapıyor :) oğlumda çok hantaldı ama sürünmeye bir başladı pire gibiBenim büyük oğlum 4 aylıkken 9 kiloydu pan bi bi bebek ti nasıl deyim hareket sıfır 7. Ayında karın üstü emekle di erken yürüdü ama pek hareket etmezdi yasitlarina göre küçük oğlum 7 buçuk aylık daha yeni 9 buçuk kilo ama çok hareketli maşallah büyük abisini suya götürür susuz getirir :))
Hay maşallah :) ne güzel allah yokluklarini vermesin.. Bu aylarda ki bebekler çok tatlı oluyor :)[/QUOTE][QU OTE="Seherabdul, post: 42614123, member: 625810"]Benim kızım da çok hareketli maşallah bütün evi yuvarlana yuvarlana geziyor geri geri sürünmeye Çalışıyor sürekli uçma ve yüzme pozisyonunda day day bile yapıyor :) oğlumda çok hantaldı ama sürünmeye bir başladı pire gibi
Herkes bu çocuk bu vücutla nasıl böyle pire gibi hareket ediyor diyorlardı
Off çok kötü oldum gözlerim doldu senin durumunu dusenemiyorum bile allah yardimcim olsun bende ikinci bebeği o kadar istiyorum ki nasip ışte ne zaman girsem kk sen geliyorum aklıma tahmin etmiştim aldiracagini hayırlısı buymuşcanım yeni gördüm uzun zamandır kötüyüm pek giremedim evet aldirmak zorunda kaldım vee bin pişman oldum o günaha nasıl girdim diye ama düşünün ki kayinvalidem bilee aldir dedi çünki öyle kötü bi durumdayız ki eşimle doğurmaya karar verseydim teek başıma büyütecektm ama keşke herseyi göze alsaydım @cimcimesultan in dediği gibi en ağır şey vicdan azabiymis dktorun kapsindayken bile eşim iki söz söylese de geri dönsek eve dediim ama malesef o surat asip oturup telefnla uğraşmayı tercih etti...allah affetsinn ama hiç sanmiyoruum
Allah sağlıkla kavuştursun canım ne güzel bi kız bi erkek. Isim düşünmeye başla :) heyecanlandım mı cinsiyeti öğrenince?canım cinsiyeti öğrendim Allah ın izni ile oğlum olacak
karnım büyüdü sivrildi 6 aylık gibi duruyor
ben işi bıraktım canım ikrayla kendim ilgileniyorum ama çalışırken çok zor oluyordu daha minicik bebek tavır yapıyordu
Seninki daha zor o zaman Allah yardım etsin yav analara :)
Oh oh işi birakmana sevindim oglusunda hayırlı olsun kar nin falan ağrıyor mu peki:))canım cinsiyeti öğrendim Allah ın izni ile oğlum olacak
karnım büyüdü sivrildi 6 aylık gibi duruyor
ben işi bıraktım canım ikrayla kendim ilgileniyorum ama çalışırken çok zor oluyordu daha minicik bebek tavır yapıyordu
Aynen ben de öyle düşünüyorum yani uyku çok önemli bugün hemsireyi aradık fikir almak için ama açmadı teli bakım ne dicekCanım bence artık vermelisin. Muhtemelen duymadığından Uyanıyor. Yakında alışkanlığa bile çevirebilir. Tamam anne sütü çok güzel bişey ama uyku da en az onun kadar önemli.
Himm senden Cvp almak ne güzel:)Yok yanlardan yuvarlıyorum bazen yırtmasın diye
Duducum kendini suçlama lütfen. Evet yaşadığın ağır bişey ama bu çocuğu tek başına yapmadın. Tek başına da bakmak zorunda değilsin. Bu kararı tek başına vermek zorunda bırakılmışsın. Aldırıp aldırmamdan konusunda iyi Yada kötü diye sana kimse bi Yargıda bulunamaz. Bunu ancak zaman gösterecek. Allah yanında olsun. Bebeğine Ömür versin. Huzurlu bi hayatın olsun. Kusura bakma da o eşine de Allah azıcık Yürek versin.. Çok kızdım..canım yeni gördüm uzun zamandır kötüyüm pek giremedim evet aldirmak zorunda kaldım vee bin pişman oldum o günaha nasıl girdim diye ama düşünün ki kayinvalidem bilee aldir dedi çünki öyle kötü bi durumdayız ki eşimle doğurmaya karar verseydim teek başıma büyütecektm ama keşke herseyi göze alsaydım @cimcimesultan in dediği gibi en ağır şey vicdan azabiymis dktorun kapsindayken bile eşim iki söz söylese de geri dönsek eve dediim ama malesef o surat asip oturup telefnla uğraşmayı tercih etti...allah affetsinn ama hiç sanmiyoruum
Ya senin bu tanımlamaların yok mu çok gülüyorumhepinizin bebeleri emeklemeye basladi mi ya :)
benim kiz daha oturmaya da baslamadi emekleme zaten yok. donuyor oldugu yerde. asagi dogru ittiriyo kendini. cok hareketli kol bacak durmuyo ama baska bisey yok.
6 ay 1 haftalik oldu tam. her bebegin farkli olur herhalde ama bu kiz hic surunme emekleme demeden yuruyecek gibi geliyo bana
bi kalkmasi var yastiktan gozu kapali uyuyo bi anda kalkiyo etrafa bakiyo yatiyo yemin ediyorum deli ya
bende oyle yapsam belki uzun uyur da isleri kim yapcak :/
hepinizin bebeleri emeklemeye basladi mi ya :)
benim kiz daha oturmaya da baslamadi emekleme zaten yok. donuyor oldugu yerde. asagi dogru ittiriyo kendini. cok hareketli kol bacak durmuyo ama baska bisey yok.
6 ay 1 haftalik oldu tam. her bebegin farkli olur herhalde ama bu kiz hic surunme emekleme demeden yuruyecek gibi geliyo bana
bi kalkmasi var yastiktan gozu kapali uyuyo bi anda kalkiyo etrafa bakiyo yatiyo yemin ediyorum deli ya
Ben de olmadım.Ama sıkıntı falan yok şükür.Benim çok Ağrılı,stresli olur.O Yüzden keyfini çıkarıyorum şimdiYa kızlar ben hala hastalanmadım bacaklarım ağrıyo hep öle olurdu suratım sivilcelendi hala yok bu meret sıkıntı yapıyor artık
Benim büyük oğlum 4 aylıkken 9 kiloydu pan bi bi bebek ti nasıl deyim hareket sıfır 7. Ayında karın üstü emekle di erken yürüdü ama pek hareket etmezdi yasitlarina göre küçük oğlum 7 buçuk aylık daha yeni 9 buçuk kilo ama çok hareketli maşallah büyük abisini suya götürür susuz getirir :))
Bende aa ben ikinciyi üçüncüyü isterim Çok zor değilmiş bakmak falan derken bi ay sonra ikinci kez hamile oldgumu öğrendim ama malesef dünya başıma yıkıldı resmen ilkinde 1 buçuk yıl uğrasmıştık o kadar istemiştik ne kadar tuhaf allah verdi ama ben aldırdım ama ilk günler kendimi katil gibi hissettim bin pişman oldum ama yine olsa yine mecbur kalırdm belki bilemiyorum ikinciyi ne yüzle ilerde isterim bilmiyorum allah ya kötü bişey verirse ceza olarak ...şartlar başka olsaydı böyle olmazdı ama yapacak bişey yok dua etmekten başka..Off çok kötü oldum gözlerim doldu senin durumunu dusenemiyorum bile allah yardimcim olsun bende ikinci bebeği o kadar istiyorum ki nasip ışte ne zaman girsem kk sen geliyorum aklıma tahmin etmiştim aldiracagini hayırlısı buymuş
alışkanlık yaparmış ama o. homosexüelliğe kadarda gidebiliyormuş canım. çok uyarma benceAyıptır söylemesi baskı yapıyorum kenarlarına yada kulak cugunu kremleri hafif içine sokuyorum
Dudu22 zor bir karar vermek zorunda kalmışsın , işte hayat bize hep güzel şeyler getirmiyor malesef umarım ailendeki sorunlar düzelir yanında bir bebeğin var ve onun için güçlü olman gerekiyor Allahım yardım etsin tez zamanda toparlan canım
hahhaha guldurebiliosam ne mutlu bana cinimm :))Ya senin bu tanımlamaların yok mu çok gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?