Canim uzulme desem de mutlaka uzuleceksin biliyorum ama sen de mecbur kalmissin oyle basit sebepler degil. Hayatta hersey sinav bizim icin. Basimiza ne gelecegini bilemiyoruz. Allah evlatlarimiza saglik versin.fyz35 yeb4 mery60 çok sağolun kızlar allah oğlumu bize bagislasin sağlık versin yeter evet çok büyük günah işledim ama bunun vicdan azabini bile ben tek yaşadım surat asmaktan başka bişey yapmadı kendisi yüzünden ama üzerine bile alınmadı...aslında özünde iyi biriydi ama o kadar sorumsuuzz ilgisiz düşüncesiz ki yaptığı hataların sıkıntısını çeken hep benim sabreden benim 5 yıldır evliyiz ilk günden beri düzelir değişir iyi niyeti yüzünden hep hata yapıyo dedim is konusunda falan beceremedi sıkıntıları var düzelir dedim durumu kurtarmak için yalanlar söylüyo sürekli kızcm diye falan,ama hamileliği öğrenmeden 1 ay oncee bide üzerine bi kızla resimleri çekilmiş alacati da komşum arkadasimin eline geçmiş bütün sokak duymuş nerdeyse arkadaşımda bna gösterdi yikildiiiimm ondan tek beklemedigim şey buydu çünki çok güveniyodm nyse çok uzattım çağırıp gösterdim resimleri açıklaması var herseyin üzerine yemin ederim asla aldatmadm seni benden herseyı bekle bu adiligi yakıştırma dedi asla kabul etmedi başka bi açıklaması var dedi anlattı ama ben asla yüzde yüz ikna olmadım en büyük sebep bu oldu aslında ama onlarca diğer problemlerin üzerine olunca bana bunu da mı yaptın diye yıkıldım boşanmayı düşündüm ve beklemedeyim
allah yardimcin olsun tatlim. bazi bebekler anneye cok bagimli oluyo. zor bi durum onlar icin de bizim icin de. kendi kendilerine yetebilmeyi ogrenmeliler bence. tabiiki kucaga alismasin mantiginda degilim.istedigi kadar alirim kucagima zaten bi daha ne zaman alcam kacip gidecek ayaklandimi. ama surekli bagimli olmasi ilerde de zor olcak. bakalim nolucakİste onlar kalio malesef. Ben uyanikken berati yanima aliorum onunla yapabildigim kdr yapiorum yapamadiklarimi ya gece ya da esim yapiyor. Ama genelde hersey daginik eksik malesef.
Bizim bebeler ayni yavrucum. Bizimki de emeklemio oturmuo. Ama uyku arasinda lank die kalkip orda miyim die kontrol edio fal tasi gibi acio gozleri. İste o an beni gorunce tekrar yatio uykuya. Ama goremezse cigligi basio cok da zor sakinlesio. O yuzden surekli yanindayim.
ah be canim keske guvenmeseydin keske inanmasaydin madem ikna olmadin.. neden kadinlar icin bu kadar zor. niye bu kadar fedakariz? bizden bi tane daha var mi bizden daha degerli bisey var mi? kendinden daha onemli ne olabilir niye hayatimizi bizi uzen birine feda edelimki? cok sinir oluyorum boyle erkeklere cok.. bi de somurtmus sanki tek basina yaptin ve tek basina kalkman gerekiyo bu yukun altindan..fyz35 yeb4 mery60 çok sağolun kızlar allah oğlumu bize bagislasin sağlık versin yeter evet çok büyük günah işledim ama bunun vicdan azabini bile ben tek yaşadım surat asmaktan başka bişey yapmadı kendisi yüzünden ama üzerine bile alınmadı...aslında özünde iyi biriydi ama o kadar sorumsuuzz ilgisiz düşüncesiz ki yaptığı hataların sıkıntısını çeken hep benim sabreden benim 5 yıldır evliyiz ilk günden beri düzelir değişir iyi niyeti yüzünden hep hata yapıyo dedim is konusunda falan beceremedi sıkıntıları var düzelir dedim durumu kurtarmak için yalanlar söylüyo sürekli kızcm diye falan,ama hamileliği öğrenmeden 1 ay oncee bide üzerine bi kızla resimleri çekilmiş alacati da komşum arkadasimin eline geçmiş bütün sokak duymuş nerdeyse arkadaşımda bna gösterdi yikildiiiimm ondan tek beklemedigim şey buydu çünki çok güveniyodm nyse çok uzattım çağırıp gösterdim resimleri açıklaması var herseyin üzerine yemin ederim asla aldatmadm seni benden herseyı bekle bu adiligi yakıştırma dedi asla kabul etmedi başka bi açıklaması var dedi anlattı ama ben asla yüzde yüz ikna olmadım en büyük sebep bu oldu aslında ama onlarca diğer problemlerin üzerine olunca bana bunu da mı yaptın diye yıkıldım boşanmayı düşündüm ve beklemedeyim
sen korunuyormusuN ?Ya bak inanmıyorsunuz ama sıkıntı veriyo :) olsun artık ta kafamda rahat olsun
onun adetle ılgısı yokkı.varda korkutucu deıl.adet yok hamılelık rıskıde yok :)Hahageçen hafta ki korku yetmemiş sana :)
Ne desm bılemedım ınan canım.dunden berı senı gorıyorum ama yazacak bısey bulamıyorum.ALlah kocana skıl fıkır versın.sanada ferahlık versın bu vebalın altınfa ezılme ınş.hep dua et.rabbım oglunu sıze bagışlasınfyz35 yeb4 mery60 çok sağolun kızlar allah oğlumu bize bagislasin sağlık versin yeter evet çok büyük günah işledim ama bunun vicdan azabini bile ben tek yaşadım surat asmaktan başka bişey yapmadı kendisi yüzünden ama üzerine bile alınmadı...aslında özünde iyi biriydi ama o kadar sorumsuuzz ilgisiz düşüncesiz ki yaptığı hataların sıkıntısını çeken hep benim sabreden benim 5 yıldır evliyiz ilk günden beri düzelir değişir iyi niyeti yüzünden hep hata yapıyo dedim is konusunda falan beceremedi sıkıntıları var düzelir dedim durumu kurtarmak için yalanlar söylüyo sürekli kızcm diye falan,ama hamileliği öğrenmeden 1 ay oncee bide üzerine bi kızla resimleri çekilmiş alacati da komşum arkadasimin eline geçmiş bütün sokak duymuş nerdeyse arkadaşımda bna gösterdi yikildiiiimm ondan tek beklemedigim şey buydu çünki çok güveniyodm nyse çok uzattım çağırıp gösterdim resimleri açıklaması var herseyin üzerine yemin ederim asla aldatmadm seni benden herseyı bekle bu adiligi yakıştırma dedi asla kabul etmedi başka bi açıklaması var dedi anlattı ama ben asla yüzde yüz ikna olmadım en büyük sebep bu oldu aslında ama onlarca diğer problemlerin üzerine olunca bana bunu da mı yaptın diye yıkıldım boşanmayı düşündüm ve beklemedeyim
Amiiiin cnm amin...Bişey demek zor evet dua etmekten başka yapacak bişey yokNe desm bılemedım ınan canım.dunden berı senı gorıyorum ama yazacak bısey bulamıyorum.ALlah kocana skıl fıkır versın.sanada ferahlık versın bu vebalın altınfa ezılme ınş.hep dua et.rabbım oglunu sıze bagışlasın
evlilik için benim duam "Allah kıymetini bilenle karşılaştırsın"dır. bazı insanlar nedense elindekinin kıymetini bilmiyor bunu anlamak zor ama lütfen sen önce kendi kıymetini bil ve kuzuna kıymet verfyz35 yeb4 mery60 çok sağolun kızlar allah oğlumu bize bagislasin sağlık versin yeter evet çok büyük günah işledim ama bunun vicdan azabini bile ben tek yaşadım surat asmaktan başka bişey yapmadı kendisi yüzünden ama üzerine bile alınmadı...aslında özünde iyi biriydi ama o kadar sorumsuuzz ilgisiz düşüncesiz ki yaptığı hataların sıkıntısını çeken hep benim sabreden benim 5 yıldır evliyiz ilk günden beri düzelir değişir iyi niyeti yüzünden hep hata yapıyo dedim is konusunda falan beceremedi sıkıntıları var düzelir dedim durumu kurtarmak için yalanlar söylüyo sürekli kızcm diye falan,ama hamileliği öğrenmeden 1 ay oncee bide üzerine bi kızla resimleri çekilmiş alacati da komşum arkadasimin eline geçmiş bütün sokak duymuş nerdeyse arkadaşımda bna gösterdi yikildiiiimm ondan tek beklemedigim şey buydu çünki çok güveniyodm nyse çok uzattım çağırıp gösterdim resimleri açıklaması var herseyin üzerine yemin ederim asla aldatmadm seni benden herseyı bekle bu adiligi yakıştırma dedi asla kabul etmedi başka bi açıklaması var dedi anlattı ama ben asla yüzde yüz ikna olmadım en büyük sebep bu oldu aslında ama onlarca diğer problemlerin üzerine olunca bana bunu da mı yaptın diye yıkıldım boşanmayı düşündüm ve beklemedeyim
Korunuyorum tabi valla Kafayı yemedim henüz rahat olamıyorum ne kadar regl olmasam da korkuyorum çünkü annem kardeşime öle hamile kalmış hiç olmadansen korunuyormusuN ?
onun adetle ılgısı yokkı.varda korkutucu deıl.adet yok hamılelık rıskıde yok :)
azıcık soğukta emeklemekten birşey olmaz. soğuğun hasta etmesi için aşırı olması lazım.aynı durumdayım banada herkes yürüteç al diyor ben şimdi alayım-almayayım deyip dururken eşim almıycaz demiştin deyip kestirip attı bende öyle kaldım Sıla da sürünüyor hergün ev süpürüp silinmiyor ayrıca heryer soğuk parke halı aralarına 2 kilimim vardı onları attım ama gidip gidip boş yerlere uzanıyor elimde battaniye altına koyuyorum dönüyom çocuk yok evi halıflex yapsaymışız keşke
Benim doktorum kesinlikle hamile kalabilirsiniz dedi regl olmadan benden söylemesi:))Korunuyorum tabi valla Kafayı yemedim henüz rahat olamıyorum ne kadar regl olmasam da korkuyorum çünkü annem kardeşime öle hamile kalmış hiç olmadan
Ah canım ne desem bilemedim ki hep dua ettim ben istedim ki beni benden çok seven biriyle evleneyim her zaman erkek daha fazla sevmeli ki Sadık olsun Rabbim öle de yazdı çok şükür ama en iyi Erkeğe bile güvende bi pay bırakmalı insanfyz35 yeb4 mery60 çok sağolun kızlar allah oğlumu bize bagislasin sağlık versin yeter evet çok büyük günah işledim ama bunun vicdan azabini bile ben tek yaşadım surat asmaktan başka bişey yapmadı kendisi yüzünden ama üzerine bile alınmadı...aslında özünde iyi biriydi ama o kadar sorumsuuzz ilgisiz düşüncesiz ki yaptığı hataların sıkıntısını çeken hep benim sabreden benim 5 yıldır evliyiz ilk günden beri düzelir değişir iyi niyeti yüzünden hep hata yapıyo dedim is konusunda falan beceremedi sıkıntıları var düzelir dedim durumu kurtarmak için yalanlar söylüyo sürekli kızcm diye falan,ama hamileliği öğrenmeden 1 ay oncee bide üzerine bi kızla resimleri çekilmiş alacati da komşum arkadasimin eline geçmiş bütün sokak duymuş nerdeyse arkadaşımda bna gösterdi yikildiiiimm ondan tek beklemedigim şey buydu çünki çok güveniyodm nyse çok uzattım çağırıp gösterdim resimleri açıklaması var herseyin üzerine yemin ederim asla aldatmadm seni benden herseyı bekle bu adiligi yakıştırma dedi asla kabul etmedi başka bi açıklaması var dedi anlattı ama ben asla yüzde yüz ikna olmadım en büyük sebep bu oldu aslında ama onlarca diğer problemlerin üzerine olunca bana bunu da mı yaptın diye yıkıldım boşanmayı düşündüm ve beklemedeyim
Kız sus ya ağzından yel alsın benden kaçsın sana gelsinBenim doktorum kesinlikle hamile kalabilirsiniz dedi regl olmadan benden söylemesi:))
Allah sağlıkla kavuştursun canım ne güzel bi kız bi erkek. Isim düşünmeye başla :) heyecanlandım mı cinsiyeti öğrenince?
mssallah cAnım .bı kız bı oglanı tuutturmuşum rabbım ıkısınıde tattırıyor sana ne guzel,:)
canim benim saglikla buyusun oglun tebrik ederim :)
benim icime erkek dogmuatu demistim ama :)
Valla benimde içime erkek doğmuştu :) ayrıca benimde erkek kardeşimle aramda 14 ay var ve çok iyi anlaşırız hatta ablamız dışlanır bizim yanımızda :) inşallah seninkilerde anlaşacaklar :)
cimcimesultan hayırlıevlat olsun inş..
daha hamileyim yazısını okudugumda erkek olacağı içime doğmuştu
annelik hepimizin hislerini kuvvetlendirdi sanırım
canım yeni gördüm uzun zamandır kötüyüm pek giremedim evet aldirmak zorunda kaldım vee bin pişman oldum o günaha nasıl girdim diye ama düşünün ki kayinvalidem bilee aldir dedi çünki öyle kötü bi durumdayız ki eşimle doğurmaya karar verseydim teek başıma büyütecektm ama keşke herseyi göze alsaydımcimcimesultan in dediği gibi en ağır şey vicdan azabiymis dktorun kapsindayken bile eşim iki söz söylese de geri dönsek eve dediim ama malesef o surat asip oturup telefnla uğraşmayı tercih etti...allah affetsinn ama hiç sanmiyoruum
Oh oh işi birakmana sevindim oglusunda hayırlı olsun kar nin falan ağrıyor mu peki:))
bende adet olmasam da korunuyorum ama pek saglikli yontem de degil korkmuyorum desem yalan olur. gerci adami dogru duzgun goremiyom bile kardes kardes takiliyoz.Korunuyorum tabi valla Kafayı yemedim henüz rahat olamıyorum ne kadar regl olmasam da korkuyorum çünkü annem kardeşime öle hamile kalmış hiç olmadan
bende oyle kaldim ama korunmuyordumKorunuyorum tabi valla Kafayı yemedim henüz rahat olamıyorum ne kadar regl olmasam da korkuyorum çünkü annem kardeşime öle hamile kalmış hiç olmadan
kalirsin tabiki ama once yumurtlaman lazimBenim doktorum kesinlikle hamile kalabilirsiniz dedi regl olmadan benden söylemesi:))
herkeste aynı olmuyor maralım.kalirsin tabiki ama once yumurtlaman lazim
onun içinde emzirmenin biraz azalmasi lazim :)
:) ya tabi bunyeye gore degisiyodur illakiherkeste aynı olmuyor maralım.
kimisi emzirme azalmadan 40 çıkınca adet oluyor tık tık yumurtluyor. gayet aktif 2 sene emziriyor.
ben de snein gibiyim diyordum ama adet oldum şimdi.
emzirme azalmadan belirtileri başladı.
sonra millet korkuyor sütüm azaldı da adet oldum diye
Valla bende tedbiri bırakmam bunla baş edemiyom ki ikinciyi düşünemedim bi anbende adet olmasam da korunuyorum ama pek saglikli yontem de degil korkmuyorum desem yalan olur. gerci adami dogru duzgun goremiyom bile kardes kardes takiliyoz.
benim bi akrabam kizi sekiz aylikken karninda uc aylik olmus bebesi haberi olmamisti. adet gormuyorum diye korunmamis. simdi iki kizi var ikisi de huysuz cikti zaten kafayi yemek uzere.
ay niye anlattim simdi bunu. biraz korkalim da tedbiri elden birakmayalim diye sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?