2015 Şubat Anneleri

Canim uzulme desem de mutlaka uzuleceksin biliyorum ama sen de mecbur kalmissin oyle basit sebepler degil. Hayatta hersey sinav bizim icin. Basimiza ne gelecegini bilemiyoruz. Allah evlatlarimiza saglik versin.

allah yardimcin olsun tatlim. bazi bebekler anneye cok bagimli oluyo. zor bi durum onlar icin de bizim icin de. kendi kendilerine yetebilmeyi ogrenmeliler bence. tabiiki kucaga alismasin mantiginda degilim.istedigi kadar alirim kucagima zaten bi daha ne zaman alcam kacip gidecek ayaklandimi. ama surekli bagimli olmasi ilerde de zor olcak. bakalim nolucak

ah be canim keske guvenmeseydin keske inanmasaydin madem ikna olmadin.. neden kadinlar icin bu kadar zor. niye bu kadar fedakariz? bizden bi tane daha var mi bizden daha degerli bisey var mi? kendinden daha onemli ne olabilir niye hayatimizi bizi uzen birine feda edelimki? cok sinir oluyorum boyle erkeklere cok.. bi de somurtmus sanki tek basina yaptin ve tek basina kalkman gerekiyo bu yukun altindan..

Ne desm bılemedım ınan canım.dunden berı senı gorıyorum ama yazacak bısey bulamıyorum.ALlah kocana skıl fıkır versın.sanada ferahlık versın bu vebalın altınfa ezılme ınş.hep dua et.rabbım oglunu sıze bagışlasın

Amiiiin cnm amin...Bişey demek zor evet dua etmekten başka yapacak bişey yok

evlilik için benim duam "Allah kıymetini bilenle karşılaştırsın"dır. bazı insanlar nedense elindekinin kıymetini bilmiyor bunu anlamak zor ama lütfen sen önce kendi kıymetini bil ve kuzuna kıymet ver
hakkınızda hayırlısı olsun derdini deşmek istemiyorum elden gelen iki satır hayır dua çünkü

sen korunuyormusuN ?
onun adetle ılgısı yokkı.varda korkutucu deıl.adet yok hamılelık rıskıde yok :)
Korunuyorum tabi valla Kafayı yemedim henüz rahat olamıyorum ne kadar regl olmasam da korkuyorum çünkü annem kardeşime öle hamile kalmış hiç olmadan

azıcık soğukta emeklemekten birşey olmaz. soğuğun hasta etmesi için aşırı olması lazım.
ağzına toz pis dolmadıkça yerdeki tozdan da birşey olmaz.
duvardan duvara halı yaptıran gördüm çocuk halıyı kaldırıp yatıyordı en son. dokunma duyusu bu her yere dokunacaklar.

Ah canım ne desem bilemedim ki hep dua ettim ben istedim ki beni benden çok seven biriyle evleneyim her zaman erkek daha fazla sevmeli ki Sadık olsun Rabbim öle de yazdı çok şükür ama en iyi Erkeğe bile güvende bi pay bırakmalı insan
Allah eşine akıl fikir sana da peygamber sabrı versin çok zor Şeyler
Okulunun uzun bir Ömrü olsun inşallah sana kol kanat olsun Kafanı yaslayabilceğin bir dağ olsun

Allah sağlıkla kavuştursun canım ne güzel bi kız bi erkek. Isim düşünmeye başla :) heyecanlandım mı cinsiyeti öğrenince?

heyecandan çok inanmayacaksın ama ilk kez gerçekten anne olduğumu hissettim sanki bir anda olgunlaştım
kızım olacağını duyunca çok sevinmiştim heyecanlanmıştım oğlum olacağını duyunca sanki 15 yıllık anneymişim gibi hissetmeye başladım
kaynanalık sendromuna girdim sanırsam erkenden

mssallah cAnım .bı kız bı oglanı tuutturmuşum rabbım ıkısınıde tattırıyor sana ne guzel,:)

evet canım tutturdum rabbimin izni ile

canim benim saglikla buyusun oglun tebrik ederim :)
benim icime erkek dogmuatu demistim ama :)

sağolasın canım benim. boş yere ultrasona para veriyorum valla herkes erkek demişti :)

Valla benimde içime erkek doğmuştu :) ayrıca benimde erkek kardeşimle aramda 14 ay var ve çok iyi anlaşırız hatta ablamız dışlanır bizim yanımızda :) inşallah seninkilerde anlaşacaklar :)

inşallah canım. benimkilerinde 12 ay olacak arası ve ikra kıskanmayı bilmeyecek. inşallah iyi anlaşır uyumlu olurlar

cimcimesultan hayırlıevlat olsun inş..
daha hamileyim yazısını okudugumda erkek olacağı içime doğmuştu
annelik hepimizin hislerini kuvvetlendirdi sanırım

bende test yapınca erkek dedim bide bulantılarım çok erken başlamıştı erkek sanırım demiştim ama ikrada da erkek demiştim kız çıkmıştı ondan bu sefer dillendirmedim

canım üzüldüm bu kararı vermene ama sende baskı altında kalmışsın
inşallah eşinle aran düzelir bundan sonra
bende çok zor dönem geçirdim hatta eşimle baya ağır bir kavga ettik bir an bile düşünmedim gidiyordum annemin evine
tek başına büyütmeyi göze almıstım ikisinide
ama sabrettim rabbim mükafatını verdi çok şükür
sende bol bol dua et rabbim eşine hidayet versin inşallah

Oh oh işi birakmana sevindim oglusunda hayırlı olsun kar nin falan ağrıyor mu peki:))

sağolasın canım yok valla karın ağrısı falan. bulantılar geçince hamile olduğumu bile unuttum ben :)

Korunuyorum tabi valla Kafayı yemedim henüz rahat olamıyorum ne kadar regl olmasam da korkuyorum çünkü annem kardeşime öle hamile kalmış hiç olmadan
bende adet olmasam da korunuyorum ama pek saglikli yontem de degil korkmuyorum desem yalan olur. gerci adami dogru duzgun goremiyom bile kardes kardes takiliyoz.

benim bi akrabam kizi sekiz aylikken karninda uc aylik olmus bebesi haberi olmamisti. adet gormuyorum diye korunmamis. simdi iki kizi var ikisi de huysuz cikti zaten kafayi yemek uzere.

ay niye anlattim simdi bunu. biraz korkalim da tedbiri elden birakmayalim diye sanirim

kalirsin tabiki ama once yumurtlaman lazim
onun içinde emzirmenin biraz azalmasi lazim :)
herkeste aynı olmuyor maralım.
kimisi emzirme azalmadan 40 çıkınca adet oluyor tık tık yumurtluyor. gayet aktif 2 sene emziriyor.
ben de snein gibiyim diyordum ama adet oldum şimdi.
emzirme azalmadan belirtileri başladı.
sonra millet korkuyor sütüm azaldı da adet oldum diye

:) ya tabi bunyeye gore degisiyodur illaki
tip ta hiç bisey 2+2=4 deeilki ,çogunluk oyle diye biliyorum sadece
ama bak surda kaç kisi kaldi adet olmayan hep emzirmedeler çogunluk

seherabdul,feyza,hebele,ysemin ben .. baska varsada bilmiyorum
bideee onu bunu bilmem adetsiz hayat super bence :)

Valla bende tedbiri bırakmam bunla baş edemiyom ki ikinciyi düşünemedim bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…