2015 Şubat Anneleri

ya super de beyaz pantolonum var cok severim giymeye korkuyorum allah korusun disarda bi kazaya kurban giderim diye geriliyorum surekli yanimda ped tasiyorum her an her yerde olabilirmis gibi geliyo. bu stres daha kotu degil mi.

ya super de beyaz pantolonum var cok severim giymeye korkuyorum allah korusun disarda bi kazaya kurban giderim diye geriliyorum surekli yanimda ped tasiyorum her an her yerde olabilirmis gibi geliyo. bu stres daha kotu degil mi.
himm benim hiç, aklima gelmiyor disardayken olurmu gelirmi gidermi duyee
birden kurban kesilmi$ gibi akacak hali yok ya :)))
gerçi spiral olunca once leke oluyor sonra adet basliyor ,beyaz pantalonda sevmem
aman zaten kis geliyor manto giyersin :)

bende oyle kaldim ama korunmuyordum
aralari 19 ay buyuklerin :)
Ayıptır söylemesi bizde öyle korunuyoruz, 6 yıldır hatta hiç öyle kaza gelmedi başıma hangi ay istediysem o ay hamile kaldım. Ama keşke öyle olsa 3 aylık olsa karnıma ( öyle diyorlar ya ) haberim olmasa :)))

Benimde eşimle evlenme kararı alırken herkes ayrıl sana göre değil çirkin söyle böyle dediklerinde olsun beni benden çok seviyo çok güvenilir falan diyerek tmm dedim ve hiç bi zaman o taraklarda bezi olmadı ve yapana etmediği hakaret kalmıyodu şuanda da hala beni asla böyle bişeyle yargilayamazsin diyo ama aklımdan aslaa silinmeyecek yüzde 50 ihtimal de olsa... hakkımızda hayırlısı

Allah Hidayet versin, eşlerimize dua etmekten başka insanın elinden bişey gelmiyor

Hiç mamasız emZirip de aylardır adet olan da çok. Düzene geç giriyor ama.
Nixklerle isimler karıştı saymaya üşendim buraya isim yazmayım şimdi

Canım ben de adet olmadım emziriyorum hala.Ama benim annem 40 ı çıkınca adet olmuş hep.2 yıla yakın emzirmiş.arkadaşım da bebeği 4 aylıkken adet oldu.o da hala emziriyor.çok bağlantılı değil sanki emzirmeyle

hahaha yok ya benim o konuda korkum var sene bilmemkac ilk kez adet olmusum tabii şoktayim. ikinci gunu mu ne sokakta yururken meger bulasmis. bende diyom niye arkamdan guluyolar bi grup erkek vardi gectigim mahallede. eve bi geldim obaaa agla agla agla ne kadar kotu olmustum. hala korkulu ruyamdir.

Yasemin seni o kadar iyi anlıyorumki benim büyük kızım aynen böyleydi doğduğundan beri eziyet ayrıntıya inmeme gerek yok benim kızımı tarif etmişsin bir de saat başı uyanıyordu şimdi çok şükür ortalama üç saat bazen saatte bir de uyandığı oluyor ama bazen de sadece bi kere kalkıyor şanslıysam şuan yirmi aylık üzgünüm biraz daha sabır :/ o kadar çok şeyle test ettimki açlık mıdır yorgunluk mu gün içinde hareketsiz kalmak mı, bi kere hah işte bundan dediysem diğer günler yalancı çıkardı ama sallamayı 7-8 aylıkken bıraktırdım çok hareketli bi çocuk 8,5 aylıkken yürüdü zaten, gün içinde ağlıyordu uyku sallanmak isteyince veyahut gece, sallamıyordum ilgisini dağıtıp oyıncak oynatıyordum hoplat zıplat en son bi köşede tepine tepine uyuyordu beşikte de duramaz oldu bi zamandan sonra gece beşikteyken sürekli kalkıyordu kemer bağlama bebek arabası beşik mama koltuğu hepsine reaksiyon gösterdi sevmiyor çıldırıyor şuan koca yatakta korkulukla uyuyor gece ağlaya ağlaya geliyor yanımıza süt verip uyutuyoruz geri eğer uyumuyor huysuzlanıyorsa sallıyorum sallanınca hemen dalmıyorsa eziyet moduna geçtiyse de açıyorum ışığı oyun video müzik dinletip ağlamasını gideriyorum azıcık vakit geçiriyoruz öyle sonra da süt veriyorum uykusu bastırınca uyuyor, gece süt vermek de ayrı eziyet millet suyla kandırsana diyor sanki denememişim gibi ama bizimki asla kanmıyor yaratılışı huysuz kaprisli bi çocuk alışıyorsun bi süre sonra bunalmaya devam etsen de annelik böyle şey işte, inş seninki böyle olmaz tabi sadece bi örnek :) dün gece biri uyudu biri uyandı 5'e doğru anca uyumuşumdur düşün ben ilk zamanlar deliriyordum uykusuzluktan, cidden çok bocalamıştım ama bi 8-9 aylık oluyorlar anne dada del falan demeye başlayıp yürüyorlar koşuyorlar oynuyorlae rahatlaşıyor gittikçe allahın izniyle ve gittikçe güzelleşiyor annelik :))

Benim de daha tiroid ilacının dozu belli değil başlamadım ama dideral verdi doktor kalbim yıpranmasın diye onu da kullanamıyorum emzirsen de olur semişti ama prospektüste sütle bazı maddeler geçiyor diyor ben de kullanamadım ama geçen gün çok fena oldum düşüp bayılcaktım korktum cidden, inş düzelir

Sağolasın canım eşinde yapmamıştır yavaş çalışması yorgunluk ve kilo yapıyor bildiğim kadarıyla bu çok çalışması tehlikeli olan annemin de hızlı çalışıyordu radrasyon verip yavaş çalışan hale getirdiler ama her türlü kötü tabi hala şuan sıkıntı yaşıyor tiroidden allah size de tez vakit şifa versin inş
Aşılara da haftaya gideceğiz umarım sorun çıkmaz ben amerikadayım çook uzaklardayım kızım büyüdükçe zorlaşıyor gurbet

geçmeyen bi öksürüğümüz var
dr akıntıdan dedi şurup verdi kullandıkhiç fayda etmedi
akıntı bu bronşite kadar gide korkuorum
neden geçmiyor ki ?

neden geçmiyor ki ?
Şurup vs kullanma.
Öksüraün ki atsın balgamı. Şurup öksürüğü keser iltihap sökülemez. Asıl ozman bronşite gider. sıcak banyo buharı iyi gelir. Ilık ılık birşeyler içir yumuşatır. İlaçlarla müdahele etmesek hastalıgın doğal seyri daha çabuk olup bitiyor aslında. Dr a gitmeli ama twşhis için

neden geçmiyor ki ?
ates olmayan gripal enfelsiyonlar uzun surer
surup kullanma sadece burnunu temizle

Hiç mamasız emZirip de aylardır adet olan da çok. Düzene geç giriyor ama.
Nixklerle isimler karıştı saymaya üşendim buraya isim yazmayım şimdi
Ben öyleyim. Hiç mama vermedim aşırı sütüm vardı saatlerce emzirirdim. ilk günden beri düzenli adet oluyorum. Ne olurdu bende olmasaydım yaw.

Allaaaah gelinin çekeceği var o zaman senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…