2015 Şubat Anneleri

Ben adet oldum hala da emziriyorum

Nasıl korunuyorsunuz?

Bana şimdi 3. yüde düşün diyenlere sen doğur bende doğururum diyorum :) rabbim isteyipte olmayanlara versin. bir oğlum bir kızım var onlara sağlık versin rabbim.

canım ne söyleyeceğimi bilemiyorum. seni çok iyi anlıyorum. sabırlı ol bir yuvayı sözle yıkmak çok kolay fakat her şeyi iyi düşünmek gerek. her insan ikinci bir şansı hakediyor bence. eşin iyi biri ise seni sevdiğine gerçekten inanıyorsan. hata yaptığının farkında ise zamana bırak derim. herkesin düşüncesi farklı. yaşamayan kesinlikle bilemez. hepimiz önce böyle bir şey başımaıza gelirse kesinlikle affetmem deriz ama başa gelince insan kırk kere düşünür. tavrını koy seni kaybetme korkusunu yaşasın. bir süre mesafeni koy hali tavrı ne olacak. veee hiç bir şeyi içinde saklama kendini sorgulama asla. rabbim oğluna hayırlı bir ömür versin. eşine de vicdan versin. için daralınca yaz buraya.

ay ben benimkine sukredeyim ne zor bebikler varmis ya. yok bi daha sikayet etmicem kizimdan

esime doktor bu test yanlis git bi daha yaptir dedi. yaptirdi tekrar sikinti cikmadi cok sukur.

amerikada ben cok yasamak isterdim ama gurbet de zor cidden insan sevdiklerini ulkesini ozler nolursa olsun.

yineee bir oncekinin kopyasi bir gunden selam kizlar.

eeeen gec sabahin altisinda kalk. gozlerini acamazken kizi emzir uyutmaya calis. uykusu olmasina ragmen inatla uyumasin. uykusuzluktan sinirlerin tavan yapsin!

oyle boyle boluk porcuk uyuyarak baslarim boyle uykuya deyip kalk. kizin kahvatlisini yedir emzir tekrar uykusu gelsin tekrar salla. o uyurken kahvalti edeyim deyip hazirla tam oturup yiyecekken uyansin.
ne oyun halisinda ne mama sandalyesinde dursun. surekli mizmiz surekli aglayan ve kucak isteyen bir bebeyle bir yandan evinin isini yapmaya calis bir yandan onun corbasi bir yandan aksama yemek.
camasir bulasik utu temizlik..
arada bi disari cik burnundan getirsin..

allahim her gunum ayni. resmen ev kadini oldum. hic alisik degilim o yuzden mi tuhaf geliyor. her kadin yapiyor bunu. ama resmen bi onceki gunun aynisini yasiyor gibi hissediyorum. bu bana hic iyi gelmiyor nedense.

annelik cok guzel, onun bi gulusu her seye deger. ama ben ruhen iyi olmazsam ona da yararli olamamki. bir yasini doldursun ise geri donucem. evde kafayi yemek uzereyim.
en azindan annem babam yakinimda olsa, arkadaslarim olsa gidip gelsem. esim ve ailesi disinda birileri olsa hayatimda bu kadar bunalmam belki.

off cok sıkılıyorum cooook. ne kasvetli bir gun!

Yok yok seni ben whatsaptan ekliyim aynıyız olamaz bu kadar yani

Doğum iznindeyken bende aynıydım. Hatta bi karikatür var ya bi adam pencereden bakıyor 'bu ne lan dünün aynısı' diyordu aha diyordum o benim işte. Ben bide kasabadaydım. İki bakkal ve fırından başka bişey yok. Soğuk kar arkadaşlarım çalışıyor. Tek aktivitem ikindinleri okula gitmek bahçesinde oturmak.. seni çoooook iyi anlıyorum canım. Aslında begümün uyku problemini çözsen hallolacak eminim. Uykusunu alamadığı için bu kadar mızmız. Uyusa uyansa neşeli olur oyunlar oynarsınız dans edersiniz. O uyurken sen işini görürsün. Sonra büyük yerdesin çıkar bi hava alırsın.. ne güzel olur. O zaman insan çalışmak bile istemeez eminim. Ya bu ig de bi sürü anne takip ediyorum. Her kahvaltı kahve gezme sofralarının fotoğraflarını koyuyorlar. Hep bi mutlular ay bebekleri iştahlı uykucu yok bebek uyudu anne baba saati yapalım yok blog anneleri buluşuyor koşa koşa gidelim fönü ruju yerinde.. biz de mi bi hasar var çok abartıyoruz onlar rol mü yapıyor yoksa bu Şubat '15 bebelerinin hepsi mi çılgın :)) tek sosyalliğim burası ha haa hergün gün var burda :)) zaten bi sizinle bu kadar konuşuyorum yoksa evde surat asıp oturuyorum

çok sağol desteğin için gayet mesafeli yim zaten yaptı yada yapmadı emin değilim ama bin pişman oldu belli yani sanırım çevresine uydu çünki yaşadığımız yerde yapmayan yok nerdeyse bende burdan bi an önce gitmek istiyorum kendisi de burdan gidelim tiksindim diyo.evet bu durumu yaşayanlara ben asla affetmem diyodum büyük konustum sanırım..

bende evdeyken çok bunalıyorum aynı şeyleri yaşıyorum iş daha iyi :) benim kızımın gündüz 1 saat uykusu yok maalesef

erkekler yapsa bile inkar eder. allahla kendi arasında artık. Sabret canım hemen yelkenleri indirme sakın. sonra yie üzülürsün. yaptım hemen affetti der. duygularına yenilme herşey için sakince düşün.

Gunaydin kizlar bisi sorcam berat artik emmiuor uyku arasinda bile istemior. Benim de eskisi gibi sutum yok napsam suytten kessem mi zaten icmio ya. Peki ne vercem normal sut mu vermeliyim yoksa devam sutu mu ?

Ay nickname'ini hatırlayamadığımdan soramadım halini, nasılsın canım? Bizimkiler didişmeye başladı sizinkiler ne alemde? :))
Iyi diyeyim iyi olayim:))) suan kucuk kiz cok yaramaz. Ablasini uyandiriyor. Oda huysuzlaniyor. Oyuncaklari birbirlerinin elelrinden aliyorlar. Bagris cigris gecinip gidiyoruz :))) sizde durumlar nasil. Kardesim var yanimda hazirandan beri. Onuda usandirdik. Gerci buyukte sorun yok.problem ufaklikta. Uyku duzeni bozuldu.onceden cok iyiydi. Agzinin suyuda akar oldu. Dis cikaracak galiba diyorum.

geçmeyen bi öksürüğümüz var
dr akıntıdan dedi şurup verdi kullandıkhiç fayda etmedi
akıntı bu bronşite kadar gide korkuorum
neden geçmiyor ki ?
Canim gecmis olsun. Ilac khllanma. Dahada uzatir hastaligi. Kizlarin dedigi gibi burnunu temizle. Hergun banyo yaptir. Buhar yap. Oksuruk vucudun savunma sistemi. Balgami atmaya calisiyor. Iyi birsey oksurmesi.

Gunaydin kizlar bisi sorcam berat artik emmiuor uyku arasinda bile istemior. Benim de eskisi gibi sutum yok napsam suytten kessem mi zaten icmio ya. Peki ne vercem normal sut mu vermeliyim yoksa devam sutu mu ?
Bi ara bnmde sutum cok azalmisti. Ama emzirmeye devam ettim. Benim kiz emmemezlik yapmadi hic. Yine teklif et memeyi. Bi damalsi bile co kkiymeti. Eger olurda sutten kesersen mama verme bence.artik yemeklere baslamis olmali. Sut verebilirsin.

canim benim senin yasadigin yer daha sıkıcıdır tabiiki eminim. burasi buyuksehir yapmak istedikten sonra cok sey yapilir. ama iste cikabilsem :)) begüm dogmadan once cok sosyaldik biz. ay simdi boyle de deyince vicdan azabi cekiyorum biliyo musun sanki o dogdu da kotu oldu gibi oluyo aslaa allah onu bize bagislasin yavrum benim. o olmasa naparim.

o karikaturu biliyorum aynilarini hissetmistim :) sende insallah bi gun istedigin yerde yasarsin.. ve eminimki cogumuz burda paylastiklarimizi kimseyle paylasmiyoruzdur. annemle hic paylasamam cunku cok dertlenir. benim bir saglik problemim yuzunden cok yaralandi. simdi uzulsem hep hasta olur. o yuzden ona asla anlatamiyorum. yakin arkadasim yok. yine en yakinim tabiiki esim.. ama erkekler de kadinlarin dertlerini bir yere kadar anlayabilir.. benim esim cok realist. yapacak bir sey yok der uzulmeye deger mi der. gel de sinir olma :)

dedigin gibi begüm uyku problemini aşsa oyunlar oynasak biraz keyifli olsa disari ciksak vs.. simdi kis da geliyo yandik. neyse ya yine saglikli olsunlar da en buyuk derdimiz bu olsun..

ya keske ayni yerlerde otursak ne guzel olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…