Ben adet oldum hala da emziriyorum:) ya tabi bunyeye gore degisiyodur illaki
tip ta hiç bisey 2+2=4 deeilki ,çogunluk oyle diye biliyorum sadece
ama bak surda kaç kisi kaldi adet olmayan hep emzirmedeler çogunluk
seherabdul,feyza,hebele,ysemin ben .. baska varsada bilmiyorum
bideee onu bunu bilmem adetsiz hayat super bence :)
Nasıl korunuyorsunuz?Ayıptır söylemesi bizde öyle korunuyoruz, 6 yıldır hatta hiç öyle kaza gelmedi başıma hangi ay istediysem o ay hamile kaldım. Ama keşke öyle olsa 3 aylık olsa karnıma ( öyle diyorlar ya ) haberim olmasa :)))
Bana şimdi 3. yüde düşün diyenlere sen doğur bende doğururum diyorum :) rabbim isteyipte olmayanlara versin. bir oğlum bir kızım var onlara sağlık versin rabbim.Allah kolaylık versin canım ama o kadar yıprandım ki şuan ikinciyi düşünemem bile ayrıca durumumuz da el vermez şuan yetemem diye korkarım Allah onun rızkını verir ama ben şimdilik istemiyorum Rabbim arayana versin nice bekleyen insanlar var
fyz35 yeb4 mery60 çok sağolun kızlar allah oğlumu bize bagislasin sağlık versin yeter evet çok büyük günah işledim ama bunun vicdan azabini bile ben tek yaşadım surat asmaktan başka bişey yapmadı kendisi yüzünden ama üzerine bile alınmadı...aslında özünde iyi biriydi ama o kadar sorumsuuzz ilgisiz düşüncesiz ki yaptığı hataların sıkıntısını çeken hep benim sabreden benim 5 yıldır evliyiz ilk günden beri düzelir değişir iyi niyeti yüzünden hep hata yapıyo dedim is konusunda falan beceremedi sıkıntıları var düzelir dedim durumu kurtarmak için yalanlar söylüyo sürekli kızcm diye falan,ama hamileliği öğrenmeden 1 ay oncee bide üzerine bi kızla resimleri çekilmiş alacati da komşum arkadasimin eline geçmiş bütün sokak duymuş nerdeyse arkadaşımda bna gösterdi yikildiiiimm ondan tek beklemedigim şey buydu çünki çok güveniyodm nyse çok uzattım çağırıp gösterdim resimleri açıklaması var herseyin üzerine yemin ederim asla aldatmadm seni benden herseyı bekle bu adiligi yakıştırma dedi asla kabul etmedi başka bi açıklaması var dedi anlattı ama ben asla yüzde yüz ikna olmadım en büyük sebep bu oldu aslında ama onlarca diğer problemlerin üzerine olunca bana bunu da mı yaptın diye yıkıldım boşanmayı düşündüm ve beklemedeyim
Yok demeyin ya böyle .. Yarın 6 aylık olacaz ve 7 kg bile gelemicez... 8,200 e Zayıf demeyin ya .. Biz napalım !!!!!!6 aylık için 8200 zayıf mı?
ay ben benimkine sukredeyim ne zor bebikler varmis ya. yok bi daha sikayet etmicem kizimdanYasemin seni o kadar iyi anlıyorumki benim büyük kızım aynen böyleydi doğduğundan beri eziyet ayrıntıya inmeme gerek yok benim kızımı tarif etmişsin bir de saat başı uyanıyordu şimdi çok şükür ortalama üç saat bazen saatte bir de uyandığı oluyor ama bazen de sadece bi kere kalkıyor şanslıysam şuan yirmi aylık üzgünüm biraz daha sabır :/ o kadar çok şeyle test ettimki açlık mıdır yorgunluk mu gün içinde hareketsiz kalmak mı, bi kere hah işte bundan dediysem diğer günler yalancı çıkardı ama sallamayı 7-8 aylıkken bıraktırdım çok hareketli bi çocuk 8,5 aylıkken yürüdü zaten, gün içinde ağlıyordu uyku sallanmak isteyince veyahut gece, sallamıyordum ilgisini dağıtıp oyıncak oynatıyordum hoplat zıplat en son bi köşede tepine tepine uyuyordu beşikte de duramaz oldu bi zamandan sonra gece beşikteyken sürekli kalkıyordu kemer bağlama bebek arabası beşik mama koltuğu hepsine reaksiyon gösterdi sevmiyor çıldırıyor şuan koca yatakta korkulukla uyuyor gece ağlaya ağlaya geliyor yanımıza süt verip uyutuyoruz geri eğer uyumuyor huysuzlanıyorsa sallıyorum sallanınca hemen dalmıyorsa eziyet moduna geçtiyse de açıyorum ışığı oyun video müzik dinletip ağlamasını gideriyorum azıcık vakit geçiriyoruz öyle sonra da süt veriyorum uykusu bastırınca uyuyor, gece süt vermek de ayrı eziyet millet suyla kandırsana diyor sanki denememişim gibi ama bizimki asla kanmıyor yaratılışı huysuz kaprisli bi çocuk alışıyorsun bi süre sonra bunalmaya devam etsen de annelik böyle şey işte, inş seninki böyle olmaz tabi sadece bi örnek :) dün gece biri uyudu biri uyandı 5'e doğru anca uyumuşumdur düşünben ilk zamanlar deliriyordum uykusuzluktan, cidden çok bocalamıştım ama bi 8-9 aylık oluyorlar anne dada del falan demeye başlayıp yürüyorlar koşuyorlar oynuyorlae rahatlaşıyor gittikçe allahın izniyle ve gittikçe güzelleşiyor annelik :))
esime doktor bu test yanlis git bi daha yaptir dedi. yaptirdi tekrar sikinti cikmadi cok sukur.Sağolasın canım eşinde yapmamıştır yavaş çalışması yorgunluk ve kilo yapıyor bildiğim kadarıyla bu çok çalışması tehlikeli olan annemin de hızlı çalışıyordu radrasyon verip yavaş çalışan hale getirdiler ama her türlü kötü tabi hala şuan sıkıntı yaşıyor tiroidden allah size de tez vakit şifa versin inş
Aşılara da haftaya gideceğiz umarım sorun çıkmaz ben amerikadayım çook uzaklardayım kızım büyüdükçe zorlaşıyor gurbet
Yok yok seni ben whatsaptan ekliyim aynıyız olamaz bu kadar yaniyineee bir oncekinin kopyasi bir gunden selam kizlar.
eeeen gec sabahin altisinda kalk. gozlerini acamazken kizi emzir uyutmaya calis. uykusu olmasina ragmen inatla uyumasin. uykusuzluktan sinirlerin tavan yapsin!
oyle boyle boluk porcuk uyuyarak baslarim boyle uykuya deyip kalk. kizin kahvatlisini yedir emzir tekrar uykusu gelsin tekrar salla. o uyurken kahvalti edeyim deyip hazirla tam oturup yiyecekken uyansin.
ne oyun halisinda ne mama sandalyesinde dursun. surekli mizmiz surekli aglayan ve kucak isteyen bir bebeyle bir yandan evinin isini yapmaya calis bir yandan onun corbasi bir yandan aksama yemek.
camasir bulasik utu temizlik..
arada bi disari cik burnundan getirsin..
allahim her gunum ayni. resmen ev kadini oldum. hic alisik degilim o yuzden mi tuhaf geliyor. her kadin yapiyor bunu. ama resmen bi onceki gunun aynisini yasiyor gibi hissediyorum. bu bana hic iyi gelmiyor nedense.
annelik cok guzel, onun bi gulusu her seye deger. ama ben ruhen iyi olmazsam ona da yararli olamamki. bir yasini doldursun ise geri donucem. evde kafayi yemek uzereyim.
en azindan annem babam yakinimda olsa, arkadaslarim olsa gidip gelsem. esim ve ailesi disinda birileri olsa hayatimda bu kadar bunalmam belki.
off cok sıkılıyorum cooook. ne kasvetli bir gun!
yineee bir oncekinin kopyasi bir gunden selam kizlar.
eeeen gec sabahin altisinda kalk. gozlerini acamazken kizi emzir uyutmaya calis. uykusu olmasina ragmen inatla uyumasin. uykusuzluktan sinirlerin tavan yapsin!
oyle boyle boluk porcuk uyuyarak baslarim boyle uykuya deyip kalk. kizin kahvatlisini yedir emzir tekrar uykusu gelsin tekrar salla. o uyurken kahvalti edeyim deyip hazirla tam oturup yiyecekken uyansin.
ne oyun halisinda ne mama sandalyesinde dursun. surekli mizmiz surekli aglayan ve kucak isteyen bir bebeyle bir yandan evinin isini yapmaya calis bir yandan onun corbasi bir yandan aksama yemek.
allahim her gunum ayni. resmen ev kadini oldum. hic alisik degilim o yuzden mi tuhaf geliyor. her kadin yapiyor bunu. ama resmen bi onceki gunun aynisini yasiyor gibi hissediyorum. bu bana hic iyi gelmiyor nedense.
annelik cok guzel, onun bi gulusu her seye deger. ama ben ruhen iyi olmazsam ona da yararli olamamki. bir yasini doldursun ise geri donucem. evde kafayi yemek uzereyim.
en azindan annem babam yakinimda olsa, arkadaslarim olsa gidip gelsem. esim ve ailesi disinda birileri olsa hayatimda bu kadar bunalmam belki.
Bana şimdi 3. yüde düşün diyenlere sen doğur bende doğururum diyorum :) rabbim isteyipte olmayanlara versin. bir oğlum bir kızım var onlara sağlık versin rabbim.
canım ne söyleyeceğimi bilemiyorum. seni çok iyi anlıyorum. sabırlı ol bir yuvayı sözle yıkmak çok kolay fakat her şeyi iyi düşünmek gerek. her insan ikinci bir şansı hakediyor bence. eşin iyi biri ise seni sevdiğine gerçekten inanıyorsan. hata yaptığının farkında ise zamana bırak derim. herkesin düşüncesi farklı. yaşamayan kesinlikle bilemez. hepimiz önce böyle bir şey başımaıza gelirse kesinlikle affetmem deriz ama başa gelince insan kırk kere düşünür. tavrını koy seni kaybetme korkusunu yaşasın. bir süre mesafeni koy hali tavrı ne olacak. veee hiç bir şeyi içinde saklama kendini sorgulama asla. rabbim oğluna hayırlı bir ömür versin. eşine de vicdan versin. için daralınca yaz buraya.
çok sağol desteğin için gayet mesafeli yim zaten yaptı yada yapmadı emin değilim ama bin pişman oldu belli yani sanırım çevresine uydu çünki yaşadığımız yerde yapmayan yok nerdeyse bende burdan bi an önce gitmek istiyorum kendisi de burdan gidelim tiksindim diyo.evet bu durumu yaşayanlara ben asla affetmem diyodum büyük konustum sanırım..Bana şimdi 3. yüde düşün diyenlere sen doğur bende doğururum diyorum :) rabbim isteyipte olmayanlara versin. bir oğlum bir kızım var onlara sağlık versin rabbim.
canım ne söyleyeceğimi bilemiyorum. seni çok iyi anlıyorum. sabırlı ol bir yuvayı sözle yıkmak çok kolay fakat her şeyi iyi düşünmek gerek. her insan ikinci bir şansı hakediyor bence. eşin iyi biri ise seni sevdiğine gerçekten inanıyorsan. hata yaptığının farkında ise zamana bırak derim. herkesin düşüncesi farklı. yaşamayan kesinlikle bilemez. hepimiz önce böyle bir şey başımaıza gelirse kesinlikle affetmem deriz ama başa gelince insan kırk kere düşünür. tavrını koy seni kaybetme korkusunu yaşasın. bir süre mesafeni koy hali tavrı ne olacak. veee hiç bir şeyi içinde saklama kendini sorgulama asla. rabbim oğluna hayırlı bir ömür versin. eşine de vicdan versin. için daralınca yaz buraya.
bende evdeyken çok bunalıyorum aynı şeyleri yaşıyorum iş daha iyi :) benim kızımın gündüz 1 saat uykusu yok maalesefyineee bir oncekinin kopyasi bir gunden selam kizlar.
erkekler yapsa bile inkar eder. allahla kendi arasında artık. Sabret canım hemen yelkenleri indirme sakın. sonra yie üzülürsün. yaptım hemen affetti der. duygularına yenilme herşey için sakince düşün.çok sağol desteğin için gayet mesafeli yim zaten yaptı yada yapmadı emin değilim ama bin pişman oldu belli yani sanırım çevresine uydu çünki yaşadığımız yerde yapmayan yok nerdeyse bende burdan bi an önce gitmek istiyorum kendisi de burdan gidelim tiksindim diyo.evet bu durumu yaşayanlara ben asla affetmem diyodum büyük konustum sanırım..
Iyi diyeyim iyi olayim:))) suan kucuk kiz cok yaramaz. Ablasini uyandiriyor. Oda huysuzlaniyor. Oyuncaklari birbirlerinin elelrinden aliyorlar. Bagris cigris gecinip gidiyoruz :))) sizde durumlar nasil. Kardesim var yanimda hazirandan beri. Onuda usandirdik. Gerci buyukte sorun yok.problem ufaklikta. Uyku duzeni bozuldu.onceden cok iyiydi. Agzinin suyuda akar oldu. Dis cikaracak galiba diyorum.Ay nickname'ini hatırlayamadığımdan soramadım halini, nasılsın canım? Bizimkiler didişmeye başladı sizinkiler ne alemde? :))
Canim gecmis olsun. Ilac khllanma. Dahada uzatir hastaligi. Kizlarin dedigi gibi burnunu temizle. Hergun banyo yaptir. Buhar yap. Oksuruk vucudun savunma sistemi. Balgami atmaya calisiyor. Iyi birsey oksurmesi.geçmeyen bi öksürüğümüz var
dr akıntıdan dedi şurup verdi kullandıkhiç fayda etmedi
akıntı bu bronşite kadar gide korkuorum
neden geçmiyor ki ?
Bi ara bnmde sutum cok azalmisti. Ama emzirmeye devam ettim. Benim kiz emmemezlik yapmadi hic. Yine teklif et memeyi. Bi damalsi bile co kkiymeti. Eger olurda sutten kesersen mama verme bence.artik yemeklere baslamis olmali. Sut verebilirsin.Gunaydin kizlar bisi sorcam berat artik emmiuor uyku arasinda bile istemior. Benim de eskisi gibi sutum yok napsam suytten kessem mi zaten icmio ya. Peki ne vercem normal sut mu vermeliyim yoksa devam sutu mu ?
Boş geri çekilmeNasıl korunuyorsunuz?
hahaha hatta umutsuz ev kadinlari diye whatsapp grubu kuralim bizYok yok seni ben whatsaptan ekliyim aynıyız olamaz bu kadar yani
Olabilirhahaha hatta umutsuz ev kadinlari diye whatsapp grubu kuralim biz
canim benim senin yasadigin yer daha sıkıcıdır tabiiki eminim. burasi buyuksehir yapmak istedikten sonra cok sey yapilir. ama iste cikabilsem :)) begüm dogmadan once cok sosyaldik biz. ay simdi boyle de deyince vicdan azabi cekiyorum biliyo musun sanki o dogdu da kotu oldu gibi oluyo aslaa allah onu bize bagislasin yavrum benim. o olmasa naparim.Doğum iznindeyken bende aynıydım. Hatta bi karikatür var ya bi adam pencereden bakıyor 'bu ne lan dünün aynısı' diyordu aha diyordum o benim işte. Ben bide kasabadaydım. İki bakkal ve fırından başka bişey yok. Soğuk kar arkadaşlarım çalışıyor. Tek aktivitem ikindinleri okula gitmek bahçesinde oturmak.. seni çoooook iyi anlıyorum canım. Aslında begümün uyku problemini çözsen hallolacak eminim. Uykusunu alamadığı için bu kadar mızmız. Uyusa uyansa neşeli olur oyunlar oynarsınız dans edersiniz. O uyurken sen işini görürsün. Sonra büyük yerdesin çıkar bi hava alırsın.. ne güzel olur. O zaman insan çalışmak bile istemeez eminim. Ya bu ig de bi sürü anne takip ediyorum. Her kahvaltı kahve gezme sofralarının fotoğraflarını koyuyorlar. Hep bi mutlular ay bebekleri iştahlı uykucu yok bebek uyudu anne baba saati yapalım yok blog anneleri buluşuyor koşa koşa gidelim fönü ruju yerinde.. biz de mi bi hasar var çok abartıyoruz onlar rol mü yapıyor yoksa bu Şubat '15 bebelerinin hepsi mi çılgın :)) tek sosyalliğim burası ha haa hergün gün var burda :)) zaten bi sizinle bu kadar konuşuyorum yoksa evde surat asıp oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?