isteyken de cocuklar icin iyi olmuyo belki de iki ucu moklu degnek vallahi. allah saglik versin de off...bende evdeyken çok bunalıyorum aynı şeyleri yaşıyorum iş daha iyi :) benim kızımın gündüz 1 saat uykusu yok maalesef
Ben2ayliktan itibaren hasta oluyorum hemde düzenli :))kalirsin tabiki ama once yumurtlaman lazim
onun içinde emzirmenin biraz azalmasi lazim :)
bir de sosyal medyadaki o cok mutluyuz hic sorunumuz yok tarzi yasamlara ben inanmiyorum.Doğum iznindeyken bende aynıydım. Hatta bi karikatür var ya bi adam pencereden bakıyor 'bu ne lan dünün aynısı' diyordu aha diyordum o benim işte. Ben bide kasabadaydım. İki bakkal ve fırından başka bişey yok. Soğuk kar arkadaşlarım çalışıyor. Tek aktivitem ikindinleri okula gitmek bahçesinde oturmak.. seni çoooook iyi anlıyorum canım. Aslında begümün uyku problemini çözsen hallolacak eminim. Uykusunu alamadığı için bu kadar mızmız. Uyusa uyansa neşeli olur oyunlar oynarsınız dans edersiniz. O uyurken sen işini görürsün. Sonra büyük yerdesin çıkar bi hava alırsın.. ne güzel olur. O zaman insan çalışmak bile istemeez eminim. Ya bu ig de bi sürü anne takip ediyorum. Her kahvaltı kahve gezme sofralarının fotoğraflarını koyuyorlar. Hep bi mutlular ay bebekleri iştahlı uykucu yok bebek uyudu anne baba saati yapalım yok blog anneleri buluşuyor koşa koşa gidelim fönü ruju yerinde.. biz de mi bi hasar var çok abartıyoruz onlar rol mü yapıyor yoksa bu Şubat '15 bebelerinin hepsi mi çılgın :)) tek sosyalliğim burası ha haa hergün gün var burda :)) zaten bi sizinle bu kadar konuşuyorum yoksa evde surat asıp oturuyorum
Bennnn:)))Hiç mamasız emZirip de aylardır adet olan da çok. Düzene geç giriyor ama.
Nixklerle isimler karıştı saymaya üşendim buraya isim yazmayım şimdi
Bi ara bnmde sutum cok azalmisti. Ama emzirmeye devam ettim. Benim kiz emmemezlik yapmadi hic. Yine teklif et memeyi. Bi damalsi bile co kkiymeti. Eger olurda sutten kesersen mama verme bence.artik yemeklere baslamis olmali. Sut verebilirsin.
amin canım. çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlayabilmek için de çalışmak zorundayızisteyken de cocuklar icin iyi olmuyo belki de iki ucu moklu degnek vallahi. allah saglik versin de off...
bir de sosyal medyadaki o cok mutluyuz hic sorunumuz yok tarzi yasamlara ben inanmiyorum.
boyle bir arastirma yapilmis. bazi insanlar cok sorunsuz mutlu bi hayatlari oldugunu sosyal medyada baska insanlara kanitlama ihtiyaci duyuyorlarmis. halbuki oylr bir sey mumkun mu?
ha dedigin gibi suslenip puslenen annelere hayranim o ayri :) her daim ojeli fonlu şık annelerin muhtemelen bizim gibi tazmanyalari yok :))
ben bi oje sureyim dedim ertesi gun sildim. iki dk durmuyorum ki is yapmaktan tirnaklarim carpiyo her yere
hahah aynen ya gecen dugune gittik de ben oyle hissettim uzayli gibiamin canım. çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlayabilmek için de çalışmak zorundayız
ayyyy aynen haklısın valla. evdeyken günde en az 4 kere üstümü değiştiriyorum. hep pasaklıyım. saçlar iyice topuz yapılmalı yoksa cadı kızım çekiyor. dışarı çıkıncada öyle saçlar havalı falan olamıyor maalesef giyim konusunda da aynı. pazar akşamı arkadaşlarla yemeğe gidelim dedik anneme rica ettim kızıma bir kaç saat bakarmısın diye. sag olsun baktı. bende uzun zmanadan sonra saçlarımı bırakıp topuklu ayakkabı giydim. hayatımd sanki ilk defa topuklu giymişim gibi yürümekte zorlandım
Yasemin sen trabzondaydin dimi ? Bende gecen ay ordaydim annemlerin yanindaydik 20 gun. Yildizlida oturuyoruz. Antalyada yasiyorumisteyken de cocuklar icin iyi olmuyo belki de iki ucu moklu degnek vallahi. allah saglik versin de off...
sırt çantası gerçekten rahat. ben ilk aylar valiz kullandım resmenhahah aynen ya gecen dugune gittik de ben oyle hissettim uzayli gibi
disarda saclari acmak ne mumkun kangurudaysa cekio saclari diger turlu de onume geliyo rahat edemiyorum hava zaten sicak. makyaj yapsan akar gider.
ben mesela bebek bakim cantalarini hic sevmiyorum. kv almis bi tane ama ona birakirsam kizi o cantayi birakuyorum ona. normal buyuk valiz tarzi kol cantalarimi kullaniyodum. ne zormus ama yaa tarzimdan odun vermicem diye canim cikiyosimdi netten sirt cantalari var ya deri. spor degil ama eskiden kullanirdik cok modaydi. onlardan siparis ettim sanirim sirt cantasi daha rahat olur. ama ilerde oyuncagini yemegini vs tasimak gerekicek bavul lazim bence
bu arada evet isin o kismi da var daha iyi bi gelecek icin ne yazikki calismak zorundayiz. cook zengin olmadigimiz surece en azindan :))
evet canim merkezdeyim aydinlikevlerde. sen trabzonluydun di mi?Yasemin sen trabzondaydin dimi ? Bende gecen ay ordaydim annemlerin yanindaydik 20 gun. Yildizlida oturuyoruz. Antalyada yasiyorum
ay dogru diyosun kis geliyo eyvah eyvah.sırt çantası gerçekten rahat. ben ilk aylar valiz kullandım resmenbebek çantası kocamandı. şimdi sırt çantası daha rahat oluyor. deri olanlar gerçekten şık olur. ben spor kullanıyorum ama kışın yetmez sırt çantası battaniye ve kışlıklar çok yer kaplar. bazen diyorum çanta hep hazırda dursun ama olmuyor.bir yere çıkacağım zaman hep tedirgin oluyorum onu aldım mı bunu aldım mı . vallla ben oğlumda pek gezmeye falan gitmedim arabamızda yoktu zor oluyordu bebekle dolmuş. şimdi kızımda rahatım arabada var. kızımı oto koltuğuna koyuyorum ohhh misss istediğimiz yere gidiyorum
o zaman niye hiç adet olmadan hamilelikden bahsetttinki :)Ben2ayliktan itibaren hasta oluyorum hemde düzenli :))
Nick mi karıştıyorum yoksa sütle kilobalmıyor diye başka şeyler veren sen miydin.Bizimki basindan beri emmiyordu zaten hep bi kandirma ile emzirmeye calistim bugune kdr artik buyudu kanmiyor. Yine teklif edeyim tabiki ama o zmn sut vereyim bari. Yemeklere baslamistik zaten.
Benim de büyük çantalarım hep. Hatta ikisinin yedeklerini de sığdırıyorum.ay dogru diyosun kis geliyo eyvah eyvah.
bebek bakim cantasi her daim hazir bende. icine koydim biseyler oyle duruo. araba cidden buyuk rahatlik cocuklu aileler icin. arabayla gidince aliyorum o buyuk cantasini. kendim de kol cantami aliyorum. bende camta takintisi var olmazsa kendimi yarim hissediyorum :))
Bende o çantayı hiç kullanmıyorum bi yere giderken valiz yapıyorum ona :) Sırt çantası aldım en rahatı o önüme kanguru arkaya Çanta emme basma tulumba gibiyimhahah aynen ya gecen dugune gittik de ben oyle hissettim uzayli gibi
disarda saclari acmak ne mumkun kangurudaysa cekio saclari diger turlu de onume geliyo rahat edemiyorum hava zaten sicak. makyaj yapsan akar gider.
ben mesela bebek bakim cantalarini hic sevmiyorum. kv almis bi tane ama ona birakirsam kizi o cantayi birakuyorum ona. normal buyuk valiz tarzi kol cantalarimi kullaniyodum. ne zormus ama yaa tarzimdan odun vermicem diye canim cikiyosimdi netten sirt cantalari var ya deri. spor degil ama eskiden kullanirdik cok modaydi. onlardan siparis ettim sanirim sirt cantasi daha rahat olur. ama ilerde oyuncagini yemegini vs tasimak gerekicek bavul lazim bence
bu arada evet isin o kismi da var daha iyi bi gelecek icin ne yazikki calismak zorundayiz. cook zengin olmadigimiz surece en azindan :))
Nick mi karıştıyorum yoksa sütle kilobalmıyor diye başka şeyler veren sen miydin.
Kimi bebek emmeye düşkün olmuyor ve 6 aydan önce alternatif verilirse tümden vazgeçiuor emmekten. Kritik reddetme dönemlerinde başka şey vermemek önemli
Doktora demiştik biz 2.bebek istiyoruz ama adet olmadım demiştim oda adet olmadan da hamile kalabilirsin dedio zaman niye hiç adet olmadan hamilelikden bahsetttinki :)
ben saçımı tararken kızım hayran hayran bakıyor.( uzunda saclarım) kucağımdaykende enseden başlıyor çekmeye. bende diyorum sende yok diye kıskanıyorsun diyeBende o çantayı hiç kullanmıyorum bi yere giderken valiz yapıyorum ona :) Sırt çantası aldım en rahatı o önüme kanguru arkaya Çanta emme basma tulumba gibiyim
Saçlar o kadar alıştı ki topuz yapılmaya başka Şekil almıyo :)
Banyodan banyoya açıyorum sanki hep topuz Düğüne gitcez ama salık bi yer kalmasın topla diyorum çünkü Cadı yoluyo saçımı bence kıskanıyo kendinde yok diye
Bayram'ın 3. Günü nişan var elbise uzun topuklu ayakkabı Şart bakalım nasıl yapcaz yine kuaförde meme fora olcak
Allaaaah gelinin çekeceği var o zaman senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?