2015 Şubat Anneleri

Bilmem ki kimisi nornal süt iyi diyor kimisi mama diyor. İçinr hangisimi sinerse. Normal süt verenler sulandırıp veriyormuş
40 günde 100 gram aldı emmediği için kendimi zor durdurdum senin gibi yapmamak için. Çünkü biliyorum ki versem geri dönmeyecek memeye. bence kiloyu sürekli takip etmek biz annelere yaramıyor.

ay ben çok kızkancım zaten kesin kıskanç bir kaynana olurum gelini yanıma alırım yada ben yanlarına taşınırım falan
en iyisi altlı üstlü oturmak
canım sana sabah yazacaktım unuttumu şimdi farkettim bebğin erkekmiş hadi sağlıkla al kucağına inş. rabbimden benimde en çok isteiğim bir kızım bir oğlum olsundu. çok şükür oldu farklı bir duygu. hayırlı evlatlar olsun

Benim de büyük çantalarım hep. Hatta ikisinin yedeklerini de sığdırıyorum.
İşe gidince çanta boş gibi oluyor :))
cok biseye gerek yok gibi geliyo ama onu al bunu al derken bayagi agir oluyo kol cantasi. bende disari yalniz cikinca canta sanki yok o kadar hafif :)

ah o topuz olmasa zaten. sacim uzunken bende surekli topuz yapardim simdi de evde hep toplu. sen kuafore gitme yine madem topuz tokasi kurtaricisina basvur

sağolasın canım rabbim hayırlısını versin herkese
ikisindede aklım kalmayacak iyi oldu böyle :)

kızlar çanta

vallahi ben burayı çok seviyorum insan kendisi gibi düşünen-yaşayan birisini görünce mutlu oluyor, aynı şeyler ya bende evlendim istanbula geldim manyak bir semtteyiz herşey ayıp burda bekarken eve girmeyen ben evden çıkmayan bana dönüştüm komşu yok arkadaş yok ayyy bu konu benim yaram hiç açmayayım

eşim bugün sılanın odasında toz gördü arada burayı da silsen iyi olur dedi bende eve bi kamera taktıralım acaba gündüz neler yapıyoruz görürsün dedim...
Geçen gün Aynısını ben yaşadım yatağının altında toz gordu ben gidince burayı şüpur dedi toz var dedi :)) zaten sallam seyit yapıyoruz temizliği yemeği yapti mmi bulasigi halletimmi ben şükrediyorum

cok biseye gerek yok gibi geliyo ama onu al bunu al derken bayagi agir oluyo kol cantasi. bende disari yalniz cikinca canta sanki yok o kadar hafif :)
Ben dışarı çıkarken bazen hiç çanta almıyorum alirsamda sadece bebek bezi ıslak mendil alt açma örtüsü mendil felan oda küçücuk bi yer kaplıyor zaten ama ilerde lazım olcak bende sırt çantası dusunuyorum

canım sen emziriyorsun. bizimki mama yediği için çok zor valla. kaynatılmış soğuk su, sıcak su, mama, biberon, yedek kıyafet oyuncak derken koca bir çanta oluyor

ay ben çok kızkancım zaten kesin kıskanç bir kaynana olurum gelini yanıma alırım yada ben yanlarına taşınırım falan
en iyisi altlı üstlü oturmak
gözün aydın prenses ve prens annesi :)

bide 1 haftadır misafir var kahvaltı-öğle-akşam yemek telaşı Allahım ne sanıyorlarsa artık

peki yedek kıyafet1 yada 2tane ( zıbın-elbise-çorap-mendil) terlerse diye yelek uyursa diye battaniye suluk 2-3 oyuncak

Keşke otursaydık valla. Gerçi çok muhabbet tez ayrılık derler. Böylesinde iyi :) Canım farkettim ki sen eskiden iyi olup şimdi Kızın olunca yakınmaktan suçluluk duyuyorsun. Öyle Düşünme sonuçta biz de insanız. Aslında eşinin Realist olması bi yerde iyi dengeliyor demekki seni. Annelere gelince hep aynılar.. Anne olunca abartma ve üzülme geni ekleniyor sanırım. :)

Bak yaaa.. Bi gün yer değiştirelim ikinci saatinde koşa koşa kaçmazlarsa bende ben Değilim

Aynen. Hala küçük kol çantamı kullanıyorum. Bazen ekstradan Yemeğini kaşığını mama önlüğünü koyuyorum. Kız senin mesajlarına hep aynen yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…