Bilmem ki kimisi nornal süt iyi diyor kimisi mama diyor. İçinr hangisimi sinerse. Normal süt verenler sulandırıp veriyormuşYaklasik 3,5 aylikken basladim ben ek gidaya ama zaten emmesi hep problemdi zorla emziriodum gezerek ziplayarak uykusunda vs. Artik iki gundur hicbir sekilde emzirmeyi basaramadim. Gece aldi iki kere ama yalandan cok emmedi ben de bu zorlama surecinden yoruldum artik. O yuzden emmiosa artik emmesin dedim. Normal sut vereyim. Dr u aptamil ver dio aradayim.
canım sana sabah yazacaktım unuttumu şimdi farkettimay ben çok kızkancım zaten kesin kıskanç bir kaynana olurum gelini yanıma alırım yada ben yanlarına taşınırım falan
en iyisi altlı üstlü oturmak
cok biseye gerek yok gibi geliyo ama onu al bunu al derken bayagi agir oluyo kol cantasi. bende disari yalniz cikinca canta sanki yok o kadar hafif :)Benim de büyük çantalarım hep. Hatta ikisinin yedeklerini de sığdırıyorum.
İşe gidince çanta boş gibi oluyor :))
ah o topuz olmasa zaten. sacim uzunken bende surekli topuz yapardim simdi de evde hep toplu. sen kuafore gitme yine madem topuz tokasi kurtaricisina basvurBende o çantayı hiç kullanmıyorum bi yere giderken valiz yapıyorum ona :) Sırt çantası aldım en rahatı o önüme kanguru arkaya Çanta emme basma tulumba gibiyim
Saçlar o kadar alıştı ki topuz yapılmaya başka Şekil almıyo :)
Banyodan banyoya açıyorum sanki hep topuz Düğüne gitcez ama salık bi yer kalmasın topla diyorum çünkü Cadı yoluyo saçımı bence kıskanıyo kendinde yok diye
Bayram'ın 3. Günü nişan var elbise uzun topuklu ayakkabı Şart bakalım nasıl yapcaz yine kuaförde meme fora olcak
canım sana sabah yazacaktım unuttumu şimdi farkettimbebğin erkekmiş hadi sağlıkla al kucağına inş. rabbimden benimde en çok isteiğim bir kızım bir oğlum olsundu. çok şükür oldu farklı bir duygu. hayırlı evlatlar olsun
yineee bir oncekinin kopyasi bir gunden selam kizlar.
eeeen gec sabahin altisinda kalk. gozlerini acamazken kizi emzir uyutmaya calis. uykusu olmasina ragmen inatla uyumasin. uykusuzluktan sinirlerin tavan yapsin!
oyle boyle boluk porcuk uyuyarak baslarim boyle uykuya deyip kalk. kizin kahvatlisini yedir emzir tekrar uykusu gelsin tekrar salla. o uyurken kahvalti edeyim deyip hazirla tam oturup yiyecekken uyansin.
ne oyun halisinda ne mama sandalyesinde dursun. surekli mizmiz surekli aglayan ve kucak isteyen bir bebeyle bir yandan evinin isini yapmaya calis bir yandan onun corbasi bir yandan aksama yemek.
camasir bulasik utu temizlik..
arada bi disari cik burnundan getirsin..
allahim her gunum ayni. resmen ev kadini oldum. hic alisik degilim o yuzden mi tuhaf geliyor. her kadin yapiyor bunu. ama resmen bi onceki gunun aynisini yasiyor gibi hissediyorum. bu bana hic iyi gelmiyor nedense.
annelik cok guzel, onun bi gulusu her seye deger. ama ben ruhen iyi olmazsam ona da yararli olamamki. bir yasini doldursun ise geri donucem. evde kafayi yemek uzereyim.
en azindan annem babam yakinimda olsa, arkadaslarim olsa gidip gelsem. esim ve ailesi disinda birileri olsa hayatimda bu kadar bunalmam belki.
off cok sıkılıyorum cooook. ne kasvetli bir gun!
Geçen gün Aynısını ben yaşadım yatağının altında toz gordu ben gidince burayı şüpur dedi toz var dedi :)) zaten sallam seyit yapıyoruz temizliği yemeği yapti mmi bulasigi halletimmi ben şükrediyorumeşim bugün sılanın odasında toz gördü arada burayı da silsen iyi olur dedi bende eve bi kamera taktıralım acaba gündüz neler yapıyoruz görürsün dedim...
Ben dışarı çıkarken bazen hiç çanta almıyorum alirsamda sadece bebek bezi ıslak mendil alt açma örtüsü mendil felan oda küçücuk bi yer kaplıyor zaten ama ilerde lazım olcak bende sırt çantası dusunuyorumcok biseye gerek yok gibi geliyo ama onu al bunu al derken bayagi agir oluyo kol cantasi. bende disari yalniz cikinca canta sanki yok o kadar hafif :)
canım sen emziriyorsun. bizimki mama yediği için çok zor valla. kaynatılmış soğuk su, sıcak su, mama, biberon, yedek kıyafet oyuncak derken koca bir çanta oluyorBen dışarı çıkarken bazen hiç çanta almıyorum alirsamda sadece bebek bezi ıslak mendil alt açma örtüsü mendil felan oda küçücuk bi yer kaplıyor zaten ama ilerde lazım olcak bende sırt çantası dusunuyorum
Kesin yaben saçımı tararken kızım hayran hayran bakıyor.( uzunda saclarım) kucağımdaykende enseden başlıyor çekmeye. bende diyorum sende yok diye kıskanıyorsun diye
Valla kuzenin nisanı ya arkadaş olsa yapardım da bunda olmaz :)ah o topuz olmasa zaten. sacim uzunken bende surekli topuz yapardim simdi de evde hep toplu. sen kuafore gitme yine madem topuz tokasi kurtaricisina basvur
Benimki bayagi sacli ama yine de cekiyo cok fenaben saçımı tararken kızım hayran hayran bakıyor.( uzunda saclarım) kucağımdaykende enseden başlıyor çekmeye. bende diyorum sende yok diye kıskanıyorsun diye
Ya bide biz kaynanalara laf deriz bak demek erkek olunca böle oluyormusay ben çok kızkancım zaten kesin kıskanç bir kaynana olurum gelini yanıma alırım yada ben yanlarına taşınırım falan
gözün aydın prenses ve prens annesi :)ay ben çok kızkancım zaten kesin kıskanç bir kaynana olurum gelini yanıma alırım yada ben yanlarına taşınırım falan
bide 1 haftadır misafir var kahvaltı-öğle-akşam yemek telaşı Allahım ne sanıyorlarsa artıkGeçen gün Aynısını ben yaşadım yatağının altında toz gordu ben gidince burayı şüpur dedi toz var dedi :)) zaten sallam seyit yapıyoruz temizliği yemeği yapti mmi bulasigi halletimmi ben şükrediyorum
peki yedek kıyafet1 yada 2tane ( zıbın-elbise-çorap-mendil) terlerse diye yelek uyursa diye battaniye suluk 2-3 oyuncakBen dışarı çıkarken bazen hiç çanta almıyorum alirsamda sadece bebek bezi ıslak mendil alt açma örtüsü mendil felan oda küçücuk bi yer kaplıyor zaten ama ilerde lazım olcak bende sırt çantası dusunuyorum
Keşke otursaydık valla. Gerçi çok muhabbet tez ayrılık derler. Böylesinde iyi :) Canım farkettim ki sen eskiden iyi olup şimdi Kızın olunca yakınmaktan suçluluk duyuyorsun. Öyle Düşünme sonuçta biz de insanız. Aslında eşinin Realist olması bi yerde iyi dengeliyor demekki seni. Annelere gelince hep aynılar.. Anne olunca abartma ve üzülme geni ekleniyor sanırım. :)canim benim senin yasadigin yer daha sıkıcıdır tabiiki eminim. burasi buyuksehir yapmak istedikten sonra cok sey yapilir. ama iste cikabilsem :)) begüm dogmadan once cok sosyaldik biz. ay simdi boyle de deyince vicdan azabi cekiyorum biliyo musun sanki o dogdu da kotu oldu gibi oluyo aslaa allah onu bize bagislasin yavrum benim. o olmasa naparim.
o karikaturu biliyorum aynilarini hissetmistim :) sende insallah bi gun istedigin yerde yasarsin.. ve eminimki cogumuz burda paylastiklarimizi kimseyle paylasmiyoruzdur. annemle hic paylasamam cunku cok dertlenir. benim bir saglik problemim yuzunden cok yaralandi. simdi uzulsem hep hasta olur. o yuzden ona asla anlatamiyorum. yakin arkadasim yok. yine en yakinim tabiiki esim.. ama erkekler de kadinlarin dertlerini bir yere kadar anlayabilir.. benim esim cok realist. yapacak bir sey yok der uzulmeye deger mi der. gel de sinir olma :)
dedigin gibi begüm uyku problemini aşsa oyunlar oynasak biraz keyifli olsa disari ciksak vs.. simdi kis da geliyo yandik. neyse ya yine saglikli olsunlar da en buyuk derdimiz bu olsun..
ya keske ayni yerlerde otursak ne guzel olurdu..
ay ben çok kızkancım zaten kesin kıskanç bir kaynana olurum gelini yanıma alırım yada ben yanlarına taşınırım falan
Aynen. Hala küçük kol çantamı kullanıyorum. Bazen ekstradan Yemeğini kaşığını mama önlüğünü koyuyorum. Kız senin mesajlarına hep aynen yazıyorumBen dışarı çıkarken bazen hiç çanta almıyorum alirsamda sadece bebek bezi ıslak mendil alt açma örtüsü mendil felan oda küçücuk bi yer kaplıyor zaten ama ilerde lazım olcak bende sırt çantası dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?