2015 Şubat Anneleri

Ya bide biz kaynanalara laf deriz bak demek erkek olunca böle oluyormus
Yok yav benimde oğlum var ama hiç uğraşamam gelinle falan. Gezicem ben. Ama suratsız Olacağım kesin ilginç ya burda hep Gülme işareti yapıyorum normalde hiç güleç değilim.

Ben de aynı şekildedir eşimin önüne bir kap yemek koyabildiğimde o günümün Başarılı geçtiğini düşünüyorum..gündüz hiç uykusu yok gece de saat başı Uyanıyor ve ben de aşırı yorgun olduğumdan her yerim ağrıyor ve sinirli oluyorum (tabi eşime yansıtıyorum). Sözde psikolojik danışmanım ama terzi kendi söküğünü dilemezmiş :) ben ütü falan hiç yapamıyorum gündüz anca gece, evi temizlerken bile ayaz kucağımda oluyor bel ağrısı hat safada ama geçecek bu günler bu bit geçiş dönemi bebekler bu dönemde kendinin anneden farklı bi birey olduğunu fark ediyor ve bu yüzden de anneden kopma ve Ayrılma korkusu yaşıyorlar.. Her şey düzelecek diye kandıralım kendimizi :))

gercekten bende cok seviyorum burayi terapi gibi oluyor bana. demek cogumuz ayni hissedyomusuz..

istanbulun hangi semti merak ettim? cevrrn nerdeyse esin dostun ailen nerdeyse ve kendini nerde mutlu hissediyosan orasi en guzel sehirdir bence. burda tabiiki biz bir aileyiz ama insan ariyo eski cevresini de..

ne zaman almasam hep bisey lazim oluyor. bende saydiklarina ek bi takim yedek kiyafet zibin oyuncak emzik vs aliyorum.

kesinlikle en nefret ettigim cumleye deli gibi hak veriyorum simdi. "anne olunca anlarsin.."

burasi iyiki var sanal ama bana gore gercek. iyi geliyor paylasmak, dertlesmek..

esine tabiiki yansitacaksin.. iyi gunde kotu gunde zor gunde demedik mi hepimiz. bu cocuk sadece bizim mi? sirf calisiyorlar yorgun geliyorlar diye kendi sikintimizi derdimizi niye icimize atiyoruzki onlarin xani sikilmasin diye? onlarla paylasmayacagiz da kimle paylasacagiz..

allah yardimcin olsun senin de zor bi kuzun var ama dedigin gibi bence de bi gevia donemindeler cunku boyle degildi. en azindan kendi kendini oyalardi. simdi kapidan cikmamla cigligi basiyor. yalniz kaldigini dusunuyor sanirim. ama mumkun degilki jep yaninda durayim. bazen tuvalete bile gidemiyorum..

bi de kv demiyor mu bosver evin isini cocugundan onemli degil.. evet elbette degil ama nasil olcak bu isler. ne yiyecegiz ne giyecegiz? pis tozlu bir evde nasil cocuk bakacagiz? bosverin isi diyenlere sinir oluyorum.. o yuzden mecbur gecenin onikisinde utu falan yapiyoruz iste dedigin gibi :)

Ben de okulların açılmasıyla birlikte işe başlicam malum dersler başlıyor artık baya bi kalabildim yine oğlumla rapordu taz tatiliydi derken 7 aylıkken ile başlicam o zaman nasıl olacak bakalım :)

haklısın ama benim yapim bu kendi mutluluğumdan çok Sevdiğim insanların mutluluğunu düşünürüm ve onun için çabalarım şimdiye kadar sorun değildi, uykumu alsam dinlensem yine zoruma Girmicek de işte yapacak bişi yok.

Haklısın hep Yanlarında olamayız ama bebişlerin yerine koyuyorum kendimi onlar içşn daha da zor bilerek gıcıklık yapmıyor, sadece sevgi, ilgi ve oyun istiyor :)

Kv öyle mi yapmış çocuk büyütürken:)) pislik içimde de yaşanmaz hem bebek var artık evde tabi mikrop da lazım ama o kdr da değil :)))

Bu arada ne çok haklısın demişim

sancaktepe kesinlikle sana katılıyorum bence en güzel şehir eskişehir

nabersiniz hatunlar
kuçuk yeni uyandi gunduz kestrmesinden aksam geç yatacak
buyukleri uyutmak için onu nasil sesssiz tutcam bakalimmm

Yalnız değilsin.Yazdıklarını hep okuyorum.Bazen kendim Yazmış gibi hissediyorum.Oğlum Mızmız olmamasına rağmen,seninki kadar zor uyutma problemim olmamasına rağmen hem de.Biz evlendikten uzun zaman sonra çocuk yaptık.Hep özgürdük,gezme tozma iş güç derken gün bitiyordu.Ben o kadar zaman iki kişi yaşamış olmamıza da bağlıyorum bazen, şimdi bu denli zorlanmamı.Ve YAŞ Faktörü de var tabi.20-25 yaşlarındayken anne olsaydım belki daha rahat daha Sabırlı daha tahammüllü olurmuştum gibi hissediyorum.Sonuç gerçekten yalnız değilsin

kaç ya$indasin canim sormasi ayip :))

Evet canım sıkkın aslında.. burda kafa dağıtıyorum. Uykusuzluk evden uzağım kaç aydır yorgunum. söz eve gittiğimde büyük harflerle yazıcam buraya :)
mutlu olmayı ertelemesek keşke Tuna yanında bak gözlerine öp öp kokla başka şeylere de başka zaman kafa yor

kalktık :) genede neresine yatacak hiç bilmiyorum okul ders ay ay daha neler var bizi bekleyen :)
hee bide odev varr
kizim iki haftadir sayilari yaziyordu 20 e kadar, odev oalrak uçer defa yaziyorduk her aksam
bugun bi iki sordum karistiiryor
1 saaat hepsini tekrardan çalistik
sadece ogretmenin deigini yapinca olmayackl bu is
ogrtemen bilmesi lazim diyor yazamyi e ogretmiyor ansil bilcek
yani ogretiyordurda birini tam ogrenmeden hop otekine geçiyor çocugun kafasi akrisiyor
hemde fransizcaa ilerde nasil basedicem bakalim kuçugunde dersi baslayinca , ileri derken oglum seneye ilkokula absliyor
onumuzdeki aya turk okuluda baslar
oy anam oyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…