Yok yav benimde oğlum var ama hiç uğraşamam gelinle falan. Gezicem ben. Ama suratsız Olacağım kesinYa bide biz kaynanalara laf deriz bak demek erkek olunca böle oluyormus
yineee bir oncekinin kopyasi bir gunden selam kizlar.
eeeen gec sabahin altisinda kalk. gozlerini acamazken kizi emzir uyutmaya calis. uykusu olmasina ragmen inatla uyumasin. uykusuzluktan sinirlerin tavan yapsin!
oyle boyle boluk porcuk uyuyarak baslarim boyle uykuya deyip kalk. kizin kahvatlisini yedir emzir tekrar uykusu gelsin tekrar salla. o uyurken kahvalti edeyim deyip hazirla tam oturup yiyecekken uyansin.
ne oyun halisinda ne mama sandalyesinde dursun. surekli mizmiz surekli aglayan ve kucak isteyen bir bebeyle bir yandan evinin isini yapmaya calis bir yandan onun corbasi bir yandan aksama yemek.
camasir bulasik utu temizlik..
arada bi disari cik burnundan getirsin..
allahim her gunum ayni. resmen ev kadini oldum. hic alisik degilim o yuzden mi tuhaf geliyor. her kadin yapiyor bunu. ama resmen bi onceki gunun aynisini yasiyor gibi hissediyorum. bu bana hic iyi gelmiyor nedense.
annelik cok guzel, onun bi gulusu her seye deger. ama ben ruhen iyi olmazsam ona da yararli olamamki. bir yasini doldursun ise geri donucem. evde kafayi yemek uzereyim.
en azindan annem babam yakinimda olsa, arkadaslarim olsa gidip gelsem. esim ve ailesi disinda birileri olsa hayatimda bu kadar bunalmam belki.
off cok sıkılıyorum cooook. ne kasvetli bir gun!
sen bu ara kendine fazla mı yükleniyorsunYok yav benimde oğlum var ama hiç uğraşamam gelinle falan. Gezicem ben. Ama suratsız Olacağım kesinilginç ya burda hep Gülme işareti yapıyorum normalde hiç güleç değilim.
gercekten bende cok seviyorum burayi terapi gibi oluyor bana. demek cogumuz ayni hissedyomusuz..vallahi ben burayı çok seviyorum insan kendisi gibi düşünen-yaşayan birisini görünce mutlu oluyor, aynı şeyler ya bende evlendim istanbula geldim manyak bir semtteyiz herşey ayıp burda bekarken eve girmeyen ben evden çıkmayan bana dönüştüm komşu yok arkadaş yok ayyy bu konu benim yaram hiç açmayayım
ne zaman almasam hep bisey lazim oluyor. bende saydiklarina ek bi takim yedek kiyafet zibin oyuncak emzik vs aliyorum.Ben dışarı çıkarken bazen hiç çanta almıyorum alirsamda sadece bebek bezi ıslak mendil alt açma örtüsü mendil felan oda küçücuk bi yer kaplıyor zaten ama ilerde lazım olcak bende sırt çantası dusunuyorum
kesinlikle en nefret ettigim cumleye deli gibi hak veriyorum simdi. "anne olunca anlarsin.."Keşke otursaydık valla. Gerçi çok muhabbet tez ayrılık derler. Böylesinde iyi :) Canım farkettim ki sen eskiden iyi olup şimdi Kızın olunca yakınmaktan suçluluk duyuyorsun. Öyle Düşünme sonuçta biz de insanız. Aslında eşinin Realist olması bi yerde iyi dengeliyor demekki seni. Annelere gelince hep aynılar.. Anne olunca abartma ve üzülme geni ekleniyor sanırım. :)
esine tabiiki yansitacaksin.. iyi gunde kotu gunde zor gunde demedik mi hepimiz. bu cocuk sadece bizim mi? sirf calisiyorlar yorgun geliyorlar diye kendi sikintimizi derdimizi niye icimize atiyoruzki onlarin xani sikilmasin diye? onlarla paylasmayacagiz da kimle paylasacagiz..Ben de aynı şekildedir eşimin önüne bir kap yemek koyabildiğimde o günümün Başarılı geçtiğini düşünüyorum..gündüz hiç uykusu yok gece de saat başı Uyanıyor ve ben de aşırı yorgun olduğumdan her yerim ağrıyor ve sinirli oluyorum (tabi eşime yansıtıyorum). Sözde psikolojik danışmanım ama terzi kendi söküğünü dilemezmiş :) ben ütü falan hiç yapamıyorum gündüz anca gece, evi temizlerken bile ayaz kucağımda oluyor bel ağrısı hat safadaama geçecek bu günler bu bit geçiş dönemi bebekler bu dönemde kendinin anneden farklı bi birey olduğunu fark ediyor ve bu yüzden de anneden kopma ve Ayrılma korkusu yaşıyorlar.. Her şey düzelecek diye kandıralım kendimizi :))
esine tabiiki yansitacaksin.. iyi gunde kotu gunde zor gunde demedik mi hepimiz. bu cocuk sadece bizim mi? sirf calisiyorlar yorgun geliyorlar diye kendi sikintimizi derdimizi niye icimize atiyoruzki onlarin xani sikilmasin diye? onlarla paylasmayacagiz da kimle paylasacagiz..
allah yardimcin olsun senin de zor bi kuzun varama dedigin gibi bence de bi gevia donemindeler cunku boyle degildi. en azindan kendi kendini oyalardi. simdi kapidan cikmamla cigligi basiyor. yalniz kaldigini dusunuyor sanirim. ama mumkun degilki jep yaninda durayim. bazen tuvalete bile gidemiyorum..
bi de kv demiyor mu bosver evin isini cocugundan onemli degil.. evet elbette degil ama nasil olcak bu isler. ne yiyecegiz ne giyecegiz? pis tozlu bir evde nasil cocuk bakacagiz? bosverin isi diyenlere sinir oluyorum.. o yuzden mecbur gecenin onikisinde utu falan yapiyoruz iste dedigin gibi :)
Attım ama göndermede hata verdi canım dadare de de ekliyim altta cermelek yazıyor
sancaktepegercekten bende cok seviyorum burayi terapi gibi oluyor bana. demek cogumuz ayni hissedyomusuz..
istanbulun hangi semti merak ettim? cevrrn nerdeyse esin dostun ailen nerdeyse ve kendini nerde mutlu hissediyosan orasi en guzel sehirdir bence. burda tabiiki biz bir aileyiz ama insan ariyo eski cevresini de..
Yalnız değilsin.Yazdıklarını hep okuyorum.Bazen kendim Yazmış gibi hissediyorum.Oğlum Mızmız olmamasına rağmen,seninki kadar zor uyutma problemim olmamasına rağmen hem de.Biz evlendikten uzun zaman sonra çocuk yaptık.Hep özgürdük,gezme tozma iş güç derken gün bitiyordu.Ben o kadar zaman iki kişi yaşamış olmamıza da bağlıyorum bazen, şimdi bu denli zorlanmamı.Ve YAŞ Faktörü de var tabi.20-25 yaşlarındayken anne olsaydım belki daha rahat daha Sabırlı daha tahammüllü olurmuştum gibi hissediyorum.Sonuç gerçekten yalnız değilsinyineee bir oncekinin kopyasi bir gunden selam kizlar.
eeeen gec sabahin altisinda kalk. gozlerini acamazken kizi emzir uyutmaya calis. uykusu olmasina ragmen inatla uyumasin. uykusuzluktan sinirlerin tavan yapsin!
oyle boyle boluk porcuk uyuyarak baslarim boyle uykuya deyip kalk. kizin kahvatlisini yedir emzir tekrar uykusu gelsin tekrar salla. o uyurken kahvalti edeyim deyip hazirla tam oturup yiyecekken uyansin.
ne oyun halisinda ne mama sandalyesinde dursun. surekli mizmiz surekli aglayan ve kucak isteyen bir bebeyle bir yandan evinin isini yapmaya calis bir yandan onun corbasi bir yandan aksama yemek.
camasir bulasik utu temizlik..
arada bi disari cik burnundan getirsin..
allahim her gunum ayni. resmen ev kadini oldum. hic alisik degilim o yuzden mi tuhaf geliyor. her kadin yapiyor bunu. ama resmen bi onceki gunun aynisini yasiyor gibi hissediyorum. bu bana hic iyi gelmiyor nedense.
annelik cok guzel, onun bi gulusu her seye deger. ama ben ruhen iyi olmazsam ona da yararli olamamki. bir yasini doldursun ise geri donucem. evde kafayi yemek uzereyim.
en azindan annem babam yakinimda olsa, arkadaslarim olsa gidip gelsem. esim ve ailesi disinda birileri olsa hayatimda bu kadar bunalmam belki.
off cok sıkılıyorum cooook. ne kasvetli bir gun!
benimki hala uyuyornabersiniz hatunlar
kuçuk yeni uyandi gunduz kestrmesinden aksam geç yatacak
buyukleri uyutmak için onu nasil sesssiz tutcam bakalimmm
sen bu ara kendine fazla mı yükleniyorsun
oyy aksam neersine yatack :)benimki hala uyuyor
kaç ya$indasin canim sormasi ayip :))Yalnız değilsin.Yazdıklarını hep okuyorum.Bazen kendim Yazmış gibi hissediyorum.Oğlum Mızmız olmamasına rağmen,seninki kadar zor uyutma problemim olmamasına rağmen hem de.Biz evlendikten uzun zaman sonra çocuk yaptık.Hep özgürdük,gezme tozma iş güç derken gün bitiyordu.Ben o kadar zaman iki kişi yaşamış olmamıza da bağlıyorum bazen, şimdi bu denli zorlanmamı.Ve YAŞ Faktörü de var tabi.20-25 yaşlarındayken anne olsaydım belki daha rahat daha Sabırlı daha tahammüllü olurmuştum gibi hissediyorum.Sonuç gerçekten yalnız değilsin
kalktık :) genede neresine yatacak hiç bilmiyorum okul ders ay ay daha neler var bizi bekleyen :)oyy aksam neersine yatack :)
buyuklerin uyuma derdi olmasa oturusnlar sabaha kaadarda okula kalakmiyolar sonra
7h30 da alarm,çaliyor
mutlu olmayı ertelemesek keşke Tuna yanında bak gözlerine öp öp kokla başka şeylere de başka zaman kafa yorEvet canım sıkkın aslında.. burda kafa dağıtıyorum. Uykusuzluk evden uzağım kaç aydır yorgunum. söz eve gittiğimde büyük harflerle yazıcam buraya :)
hee bide odev varrkalktık :) genede neresine yatacak hiç bilmiyorum okul ders ay ay daha neler var bizi bekleyen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?