2015 Şubat Anneleri

kız benim dünyadan haberim yokmuş yaaaaa şok şok şok özgü namalı pek severim oynadığı dizi film ne varsa %80 seyrederim (acun olanlar hariç) kadın hamile kalmış çocuk doğurmuş ben şimdi gördüm aaaaaaaaaaa

kiz o bizmle beraber dogurdu yaa

sen fransızcaya hakimmisin valla türkiyede okula gidenlerde hep dert yanıyor zor zor diyorlar gerçi 6 seneye 600 kere değişir sistem

sen fransızcaya hakimmisin valla türkiyede okula gidenlerde hep dert yanıyor zor zor diyorlar gerçi 6 seneye 600 kere değişir sistem
fransizcam var ama orta okula kadar yeteer çocuklara
sonrasi beni a$ar sanki , burda okula gitmedim sonradan pgrendim ben

mutlu olmayı ertelemesek keşke Tuna yanında bak gözlerine öp öp kokla başka şeylere de başka zaman kafa yor
Oyyy kuzularımız olmasa zaten ah ahh.. hergün diyorum beni seviyor musun tuna ben seni çok seviyorum sen de beni hep sev.. Allah hiç birinin eksikliğini göstermesin

Oyyy kuzularımız olmasa zaten ah ahh.. hergün diyorum beni seviyor musun tuna ben seni çok seviyorum sen de beni hep sev.. Allah hiç birinin eksikliğini göstermesin
ben çocuklarima kuyçukken yani 2-3 yas civar seni seviyorum deeditrtirdim kendime :))))))
delimiyimne :)
simdi kendileri soyluyolar ben sirmadan
rabbim dermansiz dert vermesin canim, saglik versin ailene huzur versin insallah, gerisi bo$ takma kimseyi , tunaya saril o senin en buyuk hazinen

Gerçek aşkmış evlat. Bende kocama aşığım zannederdim

bu cahil anca 20dir demişsindir :) ben düşünmüyorum ama eşim düşünüyor
yok kiz ne cahili est :)
ben hepinizi kendim gibi giruyorum yani 30 :)))))))))
bi litchi 38 di galiba bide seher 20 yasinda , hebelde kuçuk
baskada digerleri yazdiysada unuttum :)

oyyyy sende oğlunu geliniyle paylaşamayan anne sendromu seziyorum :) :) bebeklerimize biz öğreticez sevgiyi Allahım yardım etsin doğru şekilde öğretebilelim dünya menfaat dünyası baksana sevgiler çıkara dayalı oldu

Aynen herşeye karşılık bekliyor millet. Gıcıklar.. Allah izin verirse oğlumu canlıya değer veren saygılı düşünceli iyi bi insan olarak yetiştiricem. Varsın çok sevsin eşini kıymetini bilsin. Mutlu olsun ki mutlu etsin. eşşek gibi kirimesin bizde öyle bir laf var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…