2015 Şubat Anneleri

Vayy kendimi yalnız hissetmeyeyim o zaman.çok kafama takıyorum bu YAŞ işini.sen neden bekledin çocuk için? Özel değilse tabi.
ben geç evlendim (35) sonra benden anne olmaz korkusu yaşadım nerdeyse kendi ailemin baskısı sonucu karar verdim (kocam sağolsun hep istedi ama bekledi) Allahım iyi ki doğurmuşum dünya güzelimi canımın taaaa içi o

Kızlar ben şimdi Tunayı bakıcıya bırakıcam sekiz buçuktan on ikiye kadar. Kasabadan bi kadın. Eşi kütüphaneci. Daha önce kasabada çocuk baktıran olmamış. Evine bırakıcaz Tunayı sabah uyutacak ve sonra meyve yedirecek. Meyvesini falan ben vericem hergün. Şimdi ben bu kadına aylık ne kadar para veriyim.

valla canim etrafa sor bi oranin giderinasilmis
biz burda saat ucreti oduyoruz bakim prasini , sigortasi vartabi hersey resmi

millet 500 verip eve çagiriyor temizlik yapiliyor fln
ama sehirden sehire degisiyormus ucret
200 iyimiki diger kizlar daha iyi bilir

Sen daha çok zorlanıyorsundur belki.ama Allah'a şükür Dediğin gibi iyiki doğurmuşuz.Anne olmak bambaşkaymış gerçekten.tanımı yok,benzeri yok.benden anne olmaz korkusu bende de çok olmuştu.Bazen hak verdiğim olmuyor değil,bişeylere yetişemeyince özellikle.Yapamıyormuşum gibi hissediyorum.Zeka Gelişimi işini çok kafaya takmış durumdayım.ona faydalı olacak Şeyler okumaya bulmaya uygulamaya çalışıyorum.yine de yetersizlik hissinden kurtulamıyorum.

Sılanın annesi olmak benim bu dünyada verdiğim en doğru karar :) işte ne yapmak lazım nasıl yapmak lazım okuduklarını burdan paylaşır mısın fikir olsun. sağolsun maral sayesinde kadir beyi öğrendim

sende haklisin :)

kendi mutlulugunu dusunmeli insan once. sen mutluysan zaten sevdiklerini de mutlu edersin. ama hep kendinden biseyler vermemeli insan ha eger karsiligini gormuyorsa tabii. diger turlu sevdigim insanlar icin olurum bende :)

kim bakacak kuzuna? insallah iyi gelir is hayati sana ve bebegine de.

sancaktepe kesinlikle sana katılıyorum bence en güzel şehir eskişehir
off cidden pislik bi semt orasi hic gitmedim ama cok duydum allah yardimcin olsun.

eskisehire gittim bende gercekten cok guzel bi sehir. orasi da olurdu. bi de izmirde yasamak isterdim belki. onun disinda ailemi birakabilsem kesinlikle imkan yaratip yurtdisinda yasardim. bu ulke yasanacak yer olmaktan cikti.

ne kadar cok dert ortagim varmis vallahi bilmiyordum

canim ben 26 yasimda anne oldum da ne farketti yine tahammulsuzum.. biz de iki bucuk yil sonra cocuk sahibi olduk. aynen cok gezen bi cifttik. esim de sosyaldir cok. arkadaslarimiz da var ama ben cocuk yapinca tabii kalmadilar etrafimda hic..

degisiyor hayatin kolay degil, alismak zor oluyor guzel de olsa..

ates olmayan gripal enfelsiyonlar uzun surer
surup kullanma sadece burnunu temizle

bu kadar uzun sürmesi normal mi nerdeyse 1 ayı geçti öksürüğü
hergün temizliyorum buruunu şuan bayo yasak sünnetin haftasıı geçsin onu bekliyoruz
ateşi yok bazen kafası aşırı sıcak oluyor sonra geçiyor malum diş çıkarıyor
akıntı öksürük yapıyor akıntı geçmeden öksürükte geçmeyecek gibi
nefesindede koku var son zamanlarda farkettiğim

kadin evden de cikmayacaksa ve yarim gunse bence ayda 400-500tl olabilir gibi geldi ama yaniliyor da olabilirim. bakicilar cok para istiyor normalde diye biliyorum.

millet 500 verip eve çagiriyor temizlik yapiliyor fln
ama sehirden sehire degisiyormus ucret
200 iyimiki diger kizlar daha iyi bilir

Valla bizde resmiyet mesmiyet yok. İşin içinden çıkılmaz o zaman :) küçücük kasabada evde otururken birden iyi kötü bi geliri olacak. Bende 250 düşünüyorum. İkinci dönem 300 yaparım. Az mı diye düşündüm de.. ev işi filan yapmıcak kendi evinde bakacak

yengem 450 almışttı
saatlerde hemen hemen aynı temizlik yemek falan yok sadece bebekle ilgilenmek
ama yengem bayanın evinde bakmıştı

kadin evden de cikmayacaksa ve yarim gunse bence ayda 400-500tl olabilir gibi geldi ama yaniliyor da olabilirim. bakicilar cok para istiyor normalde diye biliyorum.
Kadın bakıcı değil ki öyle köyden bi kadın. Eşi memur tarlası hayvanı filan olmayınca konuştuk anlaştık. İnşallah bi problem çıkmaz. Daha önce kasabada çocuk baktıran olmamış. Ya anneleri gelmiş ya ev hanımı zaten. Biz ilk olucaz. :)

yengem 450 almışttı
saatlerde hemen hemen aynı temizlik yemek falan yok sadece bebekle ilgilenmek
ama yengem bayanın evinde bakmıştı

Bizde evine bırakıcaz. Evlerimiz sobalı bide sabah sabah soba yakma derdimiz olmasın hemde okula daha yakn kadının evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…