Aynen. Sonra da hadi bi çıcuğumuz daha olsunmuş. Valla dedim kaybedersin beni. Şimdi delirdim o zamanı sen düşünsalla kocayiiii ne ise yariyoalrki onlar , çocuk yapmakdan baska
Senin 3 çocuğun var yalnız.Sen jübile yaptın, ben sahalara yeni çıktımaglama kiz bende çok sandim
ayniymisiz :)
Vayy kendimi yalnız hissetmeyeyim o zaman.çok kafama takıyorum bu YAŞ işini.sen neden bekledin çocuk için? Özel değilse tabi.38 cnm ilk çocuk
ben geç evlendim (35) sonra benden anne olmaz korkusu yaşadım nerdeyse kendi ailemin baskısı sonucu karar verdim (kocam sağolsun hep istedi ama bekledi) Allahım iyi ki doğurmuşum dünya güzelimi canımın taaaa içi oVayy kendimi yalnız hissetmeyeyim o zaman.çok kafama takıyorum bu YAŞ işini.sen neden bekledin çocuk için? Özel değilse tabi.
valla canim etrafa sor bi oranin giderinasilmisKızlar ben şimdi Tunayı bakıcıya bırakıcam sekiz buçuktan on ikiye kadar. Kasabadan bi kadın. Eşi kütüphaneci. Daha önce kasabada çocuk baktıran olmamış. Evine bırakıcaz Tunayı sabah uyutacak ve sonra meyve yedirecek. Meyvesini falan ben vericem hergün. Şimdi ben bu kadına aylık ne kadar para veriyim.
38 e kdr istesen dortlersin :)))))Vayy kendimi yalnız hissetmeyeyim o zaman.çok kafama takıyorum bu YAŞ işini.sen neden bekledin çocuk için? Özel değilse tabi.
Sen daha çok zorlanıyorsundur belki.ama Allah'a şükür Dediğin gibi iyiki doğurmuşuz.Anne olmak bambaşkaymış gerçekten.tanımı yok,benzeri yok.benden anne olmaz korkusu bende de çok olmuştu.Bazen hak verdiğim olmuyor değil,bişeylere yetişemeyince özellikle.Yapamıyormuşum gibi hissediyorum.Zeka Gelişimi işini çok kafaya takmış durumdayım.ona faydalı olacak Şeyler okumaya bulmaya uygulamaya çalışıyorum.yine de yetersizlik hissinden kurtulamıyorum.ben geç evlendim (35) sonra benden anne olmaz korkusu yaşadım nerdeyse kendi ailemin baskısı sonucu karar verdim (kocam sağolsun hep istedi ama bekledi) Allahım iyi ki doğurmuşum dünya güzelimi canımın taaaa içi o
Sılanın annesi olmak benim bu dünyada verdiğim en doğru karar :) işte ne yapmak lazım nasıl yapmak lazım okuduklarını burdan paylaşır mısın fikir olsun. sağolsun maral sayesinde kadir beyi öğrendimSen daha çok zorlanıyorsundur belki.ama Allah'a şükür Dediğin gibi iyiki doğurmuşuz.Anne olmak bambaşkaymış gerçekten.tanımı yok,benzeri yok.benden anne olmaz korkusu bende de çok olmuştu.Bazen hak verdiğim olmuyor değil,bişeylere yetişemeyince özellikle.Yapamıyormuşum gibi hissediyorum.Zeka Gelişimi işini çok kafaya takmış durumdayım.ona faydalı olacak Şeyler okumaya bulmaya uygulamaya çalışıyorum.yine de yetersizlik hissinden kurtulamıyorum.
sende haklisin :)Ben de okulların açılmasıyla birlikte işe başlicam malum dersler başlıyor artık baya bi kalabildim yine oğlumla rapordu taz tatiliydi derken 7 aylıkken ile başlicam o zaman nasıl olacak bakalım :)
haklısın ama benim yapim bu kendi mutluluğumdan çok Sevdiğim insanların mutluluğunu düşünürüm ve onun için çabalarım şimdiye kadar sorun değildi, uykumu alsam dinlensem yine zoruma Girmicek de işte yapacak bişi yok.
Haklısın hep Yanlarında olamayız ama bebişlerin yerine koyuyorum kendimi onlar içşn daha da zor bilerek gıcıklık yapmıyor, sadece sevgi, ilgi ve oyun istiyor :)
Kv öyle mi yapmış çocuk büyütürken:)) pislik içimde de yaşanmaz hem bebek var artık evde tabi mikrop da lazım ama o kdr da değil :)))
Bu arada ne çok haklısın demişim
off cidden pislik bi semt orasi hic gitmedim ama cok duydum allah yardimcin olsun.sancaktepekesinlikle sana katılıyorum bence en güzel şehir eskişehir
ne kadar cok dert ortagim varmis vallahi bilmiyordumYalnız değilsin.Yazdıklarını hep okuyorum.Bazen kendim Yazmış gibi hissediyorum.Oğlum Mızmız olmamasına rağmen,seninki kadar zor uyutma problemim olmamasına rağmen hem de.Biz evlendikten uzun zaman sonra çocuk yaptık.Hep özgürdük,gezme tozma iş güç derken gün bitiyordu.Ben o kadar zaman iki kişi yaşamış olmamıza da bağlıyorum bazen, şimdi bu denli zorlanmamı.Ve YAŞ Faktörü de var tabi.20-25 yaşlarındayken anne olsaydım belki daha rahat daha Sabırlı daha tahammüllü olurmuştum gibi hissediyorum.Sonuç gerçekten yalnız değilsin
ates olmayan gripal enfelsiyonlar uzun surer
surup kullanma sadece burnunu temizle
kadin evden de cikmayacaksa ve yarim gunse bence ayda 400-500tl olabilir gibi geldi ama yaniliyor da olabilirim. bakicilar cok para istiyor normalde diye biliyorum.Kızlar ben şimdi Tunayı bakıcıya bırakıcam sekiz buçuktan on ikiye kadar. Kasabadan bi kadın. Eşi kütüphaneci. Daha önce kasabada çocuk baktıran olmamış. Evine bırakıcaz Tunayı sabah uyutacak ve sonra meyve yedirecek. Meyvesini falan ben vericem hergün. Şimdi ben bu kadına aylık ne kadar para veriyim.
millet 500 verip eve çagiriyor temizlik yapiliyor fln
ama sehirden sehire degisiyormus ucret
200 iyimiki diger kizlar daha iyi bilir
yengem 450 almışttıValla bizde resmiyet mesmiyet yok. İşin içinden çıkılmaz o zaman :) küçücük kasabada evde otururken birden iyi kötü bi geliri olacak. Bende 250 düşünüyorum. İkinci dönem 300 yaparım. Az mı diye düşündüm de.. ev işi filan yapmıcak kendi evinde bakacak
Yok kız litchi genç ne 38 iyok kiz ne cahili est :)
ben hepinizi kendim gibi giruyorum yani 30 :)))))))))
bi litchi 38 di galiba bide seher 20 yasinda , hebelde kuçuk
baskada digerleri yazdiysada unuttum :)
Kadın bakıcı değil ki öyle köyden bi kadın. Eşi memur tarlası hayvanı filan olmayınca konuştuk anlaştık. İnşallah bi problem çıkmaz. Daha önce kasabada çocuk baktıran olmamış. Ya anneleri gelmiş ya ev hanımı zaten. Biz ilk olucaz. :)kadin evden de cikmayacaksa ve yarim gunse bence ayda 400-500tl olabilir gibi geldi ama yaniliyor da olabilirim. bakicilar cok para istiyor normalde diye biliyorum.
yengem 450 almışttı
saatlerde hemen hemen aynı temizlik yemek falan yok sadece bebekle ilgilenmek
ama yengem bayanın evinde bakmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?