Normal kız ben bırakacaktım işte kadının evine bütün gn bakacaktı sabah 8 akşam 6 500 verecektim yeter 250Valla bizde resmiyet mesmiyet yok. İşin içinden çıkılmaz o zaman :) küçücük kasabada evde otururken birden iyi kötü bi geliri olacak. Bende 250 düşünüyorum. İkinci dönem 300 yaparım. Az mı diye düşündüm de.. ev işi filan yapmıcak kendi evinde bakacak
Hahahah Dörtlemek mi38 e kdr istesen dortlersin :)))))
Normal kız ben bırakacaktım işte kadının evine bütün gn bakacaktı sabah 8 akşam 6 500 verecektim yeter 250
burnunu gunde5-6 kere temizleyebilirsin serum fizyolojiklebu kadar uzun sürmesi normal mi nerdeyse 1 ayı geçti öksürüğü
hergün temizliyorum buruunu şuan bayo yasak sünnetin haftasıı geçsin onu bekliyoruz
ateşi yok bazen kafası aşırı sıcak oluyor sonra geçiyor malum diş çıkarıyor
akıntı öksürük yapıyor akıntı geçmeden öksürükte geçmeyecek gibi
nefesindede koku var son zamanlarda farkettiğim
bencde dort çok , dort nerden çikdikiHahahah Dörtlemek mi
Gerçi büyük konuşmamayı öğrendim anne olunca ama yine de Allah isteyene versin.
iyi canim 250, bakdigi 3.5 saat, çocuk 1.5 saatini uyusa kalir egriye 2 saat lik i$, yedirip içirmede yokDimi bence de iyi. Ya ne biliyim para konusunu hiç sevmem. evladı ana babaya düşürür para :) biz bi teklif edelim de bakarız artık. Yani söylediğimiz miktar komik de bi rakam olmasın diye bi fikir alıyım dedim :)
kiz emzirince su kaybediyorsun ondan susuyondurKızlar doğumdan sonra bana bişey oldu galiba acayip bi Boğaz kuruluğum var habire su içiyorum neden oluyo bilen var mı
yok kizz 38 o :)Yok kız litchi genç ne 38 iben de 25
Yok kız içiyom su yine kuruyo hemen hemde bu sefer çok su içtim mi de miğdemi bulandırıyorkiz emzirince su kaybediyorsun ondan susuyondur
eminmisin bogaz kuurlugu olduguna :) sadece susamak olamsin o :)
valla sene basinda 38 di simdiye 39 olmustur :)))))))))))))
19 lt Damacana 3 günde bitiyo 5 lt koca içse 3 lt Yemeğe kullansam 11 lt ben içiyom yakiz emzirince su kaybediyorsun ondan susuyondur
eminmisin bogaz kuurlugu olduguna :) sadece susamak olamsin o :)
hmmm ben yaşlı yaniYok kız litchi genç ne 38 iben de 25
Ay bacım o anlamda sökemedim yani ben onu 28 falan biliyom 38 niye yaşlı olsun bak bende bi kaynana var 48 Yaşında ama kendini 18 zannediyorhmmm ben yaşlı yaniaynı yaştayız canım yaşlıyız
ben gunde 3 lt içmeye çallisiyom19 lt Damacana 3 günde bitiyo 5 lt koca içse 3 lt Yemeğe kullansam 11 lt ben içiyom ya
evet canim maral dogru diyo :)
anneleri niye gelmiyomus ya. eninde sonunda hazirlik yapcan bari gelsinler de cocuklarina sahip ciksinlar.kizimin haftaay dogum gunu var
arkadaslarini çagirmak istiyor
az once saydik 15 çikdi çocuk sayisi ( kizimina rkadasi gelince mecbur kardesleride geliyor n bizde ikili gidiyoruz , normal yani oyle olmasi : ) )
oyle olunca çocuk sayisi ikiye katlaniyor
bu sene annesiz sade e çocuklu dogum gunu modasi var, bu 15 çocugun annes gelmeyeck yani
istesem gelirlerdee hazirligi buyutmek lazim gelmemeleri benim isime gelir
gelmeyincede ben tek absima o kadar çocugu nasil zaptedicem bilmiuoprumki
esim eve gelir o saatde ama hayatda basi kaldrimaaz o kdr gurultuyu , en kotu ihtimal kuçuge bakar iki saat gidene kadar,o kadar çcougun içinde durecagina evden gitmeyi bile tercih edebilir :)
kizimin agzini yokladim seneye yapalim dogum gunu nu diye soz verdin diyor, dogru soyluyor yaapariz demistim
offffffff napicam ben bi akil verin bana
Ah ben ne çok içiyorum bi bilsen günde 4 lt rahat gider varben gunde 3 lt içmeye çallisiyom
az içiyim hemn farkediyor çocuk uyumuyor sut veriyorum biberonla
iyi hatiurlattin gidip suyumu içeyim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?