2015 Şubat Anneleri

Normal kız ben bırakacaktım işte kadının evine bütün gn bakacaktı sabah 8 akşam 6 500 verecektim yeter 250

Normal kız ben bırakacaktım işte kadının evine bütün gn bakacaktı sabah 8 akşam 6 500 verecektim yeter 250

Dimi bence de iyi. Ya ne biliyim para konusunu hiç sevmem. evladı ana babaya düşürür para :) biz bi teklif edelim de bakarız artık. Yani söylediğimiz miktar komik de bi rakam olmasın diye bi fikir alıyım dedim :)

burnunu gunde5-6 kere temizleyebilirsin serum fizyolojikle
sicak banyo iyi gelirdi aslinda
sicak buhar yap, kaynayan suya yukardan tut buhari gelsin burnuna dogru
geec yastigini yukselt
surer 1 ay,2 ay bile surrebilri gripler kolay kolay geçmez, bide sizinki hafif syreduyor galiba
haa bide ilaç kullandigin içinde uzamis olabilir

Kızlar doğumdan sonra bana bişey oldu galiba acayip bi Boğaz kuruluğum var habire su içiyorum neden oluyo bilen var mı

iyi canim 250, bakdigi 3.5 saat, çocuk 1.5 saatini uyusa kalir egriye 2 saat lik i$, yedirip içirmede yok

Kızlar doğumdan sonra bana bişey oldu galiba acayip bi Boğaz kuruluğum var habire su içiyorum neden oluyo bilen var mı
kiz emzirince su kaybediyorsun ondan susuyondur
eminmisin bogaz kuurlugu olduguna :) sadece susamak olamsin o :)

kizimin haftaay dogum gunu var
arkadaslarini çagirmak istiyor
az once saydik 15 çikdi çocuk sayisi ( kizimina rkadasi gelince mecbur kardesleride geliyor n bizde ikili gidiyoruz , normal yani oyle olmasi : ) )
oyle olunca çocuk sayisi ikiye katlaniyor

bu sene annesiz sade e çocuklu dogum gunu modasi var, bu 15 çocugun annes gelmeyeck yani
istesem gelirlerdee hazirligi buyutmek lazim gelmemeleri benim isime gelir
gelmeyincede ben tek absima o kadar çocugu nasil zaptedicem bilmiuoprumki
esim eve gelir o saatde ama hayatda basi kaldrimaaz o kdr gurultuyu , en kotu ihtimal kuçuge bakar iki saat gidene kadar,o kadar çcougun içinde durecagina evden gitmeyi bile tercih edebilir :)

kizimin agzini yokladim seneye yapalim dogum gunu nu diye soz verdin diyor, dogru soyluyor yaapariz demistim
offffffff napicam ben bi akil verin bana

19 lt Damacana 3 günde bitiyo 5 lt koca içse 3 lt Yemeğe kullansam 11 lt ben içiyom ya
ben gunde 3 lt içmeye çallisiyom
az içiyim hemn farkediyor çocuk uyumuyor sut veriyorum biberonla
iyi hatiurlattin gidip suyumu içeyim ben :)

anneleri niye gelmiyomus ya. eninde sonunda hazirlik yapcan bari gelsinler de cocuklarina sahip ciksinlar.
su an dusunemedim resmen o ortami :/
okulda yapilmiyo mu dogum gunu?
of cok zor soz vermissin cok uzulur mecbur bi gun dayancan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…