2015 Şubat Anneleri

o zaman dedigin miktar bence gayet iyi.
sen oyle teklif et bakalim.
okul baslamadan bi kac gun once ama kadinin evine git tuna vakit gecirsin kadini tanisin sonra bi anda yalniz kaliraa yabancilar belki.
 
2-3 samimi anneyi çağır onlardan yardım al o çocuklarla başa çıkılmaz yada öğretmenlerini de davet et :)
 
anneleri niye gelmiyomus ya. eninde sonunda hazirlik yapcan bari gelsinler de cocuklarina sahip ciksinlar.
su an dusunemedim resmen o ortami :/
okulda yapilmiyo mu dogum gunu?
of cok zor soz vermissin cok uzulur mecbur bi gun dayancan
yok valla kimse kiçini kaldirmaz , çocuklar heopbuyk en kuçugu 4 yasinda en buyugu9 yas civari olur
hazirlik oalrak sadece pasta alicam yada yapicam çocuklara
anneler isin içine girerse mutfaakdan iki gun çikamam

yada pogaacayla patates salatasi yapip onlaridami katsam
ama buliyorum kimse bakmaz çocuguna , çocukalr oynar hopalr ziplar gider evine :)
 
2-3 samimi anneyi çağır onlardan yardım al o çocuklarla başa çıkılmaz yada öğretmenlerini de davet et :)
anneleri hep komsu arkdas, birini çagir digerini çagirma olmaz, ya hep ya hiç :)
ogretmen yok isin içinde, kizim okuldan bi arkdasii davet edicek, digerleri mahelledeki turk arkadaslari
 
Allah'ım Kızını sana bağışlasın.Paylaşırım tabi.merak ettiğin bişey varsa biliyorsam yazarım elimden geldiğince.
 
Benim de büyük çantalarım hep. Hatta ikisinin yedeklerini de sığdırıyorum.
İşe gidince çanta boş gibi oluyor :))
Çantana neler alıyorsun? Benimki koca bi valiz gbi bebek arabasının sepetine sığmıyor mesela. Ben ne alıyorum sana söyliyim sen fazla de. Bi takım kısa kollu-şort bi takım uzun kollu-pantolon bi tane penye battaniye 1 tane zıbın3 bez ıslak mendil 2 çorap 2 ağız mendili 1 önlük suluk alt açma şeysi oğluşumun kimliği aşı kartı minik kavanoz yoğurt mama kaşığı 2-3 oyuncak bide ayakkabı. Kendim içinde cüzdan ve eşarp koyuyorum.
 
Kesinlikle Katılıyorum.Alışmak zor ama devamlı böyle olmayacak ki.Benim,çocukları biraz büyütüp gezenti hayatlarına devam eden Arkadaşlarım var.çocuklarda gezenti olmuş durumdalar.Herkes mutlu yani.onları görünce bu Sürecin geçici OLDUĞUNU düşünüyorum.
 
Kız bizi çökertti bebeler senle ben yıldık ellam ben 30 a kadar yapayım diyom ikinciyi hatta hemen yapayım da bi 5 sene sıyrık dolaşırım sonra kendime gelirim olmaz mı
 
yok kiz ne cahili est :)
ben hepinizi kendim gibi giruyorum yani 30 :)))))))))
bi litchi 38 di galiba bide seher 20 yasinda , hebelde kuçuk
baskada digerleri yazdiysada unuttum :)
Seher yirmimi ??? 3 çocuğu var bide 2 miydi yoksa. Ay şok oldum. Erkenci değilmişim ben
 
altina çis kaka geçerse diye bi degismelik ust yeter ebnce , sen 3 çesit ust aliyorsun ( gittigin mesafyede agli tabi, bi saaat sonr adoneceksen çok bu kadar giysi : ) )
battniyeyi alma haava sicaksa emzirme onlugu daha iyi
 
altina çis kaka geçerse diye bi degismelik ust yeter ebnce , sen 3 çesit ust aliyorsun ( gittigin mesafyede agli tabi, bi saaat sonr adoneceksen çok bu kadar giysi : ) )
battniyeyi alma haava sicaksa emzirme onlugu daha iyi
Biri hava sıvak olursa kısa diğeri haava soğursa uzun kıyafetler. Battaniyede arabada uyuya kalırsa diye. Bu genelde yarım gün ve fazlasında evde olmayacaksam gezeceksek vs.böyle oluyo çanta. Oğlum kadar ağır oluyo belki daha fazla. Yakın mesafeye bez ıslak mendil su emzik kimlik aşı kartı alıyorum.
 
kadin evden de cikmayacaksa ve yarim gunse bence ayda 400-500tl olabilir gibi geldi ama yaniliyor da olabilirim. bakicilar cok para istiyor normalde diye biliyorum.

Bizim burada sadece bebeğe bakıyorlar tam gün 650/700 .. Ev işi olursa 800/900 ..
400 /500 çok bence 300/350 arası ideal gibş geldi bana .. Eve gelemicek öyle mama yedireyim şunu yedireyim bunu yedireyim de olmıcak .. Meyvesini vs sen getireceksin ..
 
Anam ne çok şey koyuyor muşsun valla ben hiç o kadar şey koymuyorum zaten tişort var üstünde bi tane ceket alıyorum bide uzun eşortman altı bi Çorap bez Islak mendil o kadar küçük çantaya soğuyo
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…