2015 Şubat Anneleri

Anam ne çok şey koyuyor muşsun valla ben hiç o kadar şey koymuyorum zaten tişort var üstünde bi tane ceket alıyorum bide uzun eşortman altı bi Çorap bez Islak mendil o kadar küçük çantaya soğuyo
Ya kirlenirse üstündekiler ? O zaman ne yapıyorsun ? Ha bide annemlere gideceksem geç döneceğimiz için gecelik takımlarınıda koyuyorum. Ben abartıyorum ama koymasam ihtiyaç oluyo sanki ya.

Ya kirlenirse üstündekiler ? O zaman ne yapıyorsun ? Ha bide annemlere gideceksem geç döneceğimiz için gecelik takımlarınıda koyuyorum. Ben abartıyorum ama koymasam ihtiyaç oluyo sanki ya.
Kız ne yapcak ta batacak ki zaten emiyo veya bişey verirken önlükle veriyoruz ? Çıtçıtlı body koyarım extra ben kakası bulaşır diye zaten saatlerce kaldığım bi yer olursa o zaman alırım ama 2/3 saat için almam bide en çok gittiğim yer annem ve kv olduğu için orda birer takım bıraktım sende öle Yaop bence

beim çanatnin fermuari bozuldu ,n gcen gun dugune arkadasinki ni odunç aldim , çantanin bo$ hali bile agir valla :))

Bez ıslak mendil. Çotçıtlı badi ve birer alt üst.
Oğluma da kilot çorap alt üst. Bitti.
Rüzgarlı gibiyse birer ince ceket. Penye battaniye alsam da çantaya koymam.
Yüzde 98 bunların hiç birini kullanmadan eve dönüyorız. Ha bir de mendil alıyorum terleyenin sırtına koymaya.

Benimde aynen seninki gibi kalabalık bi Çanta oluyor, ki göyürmediğimde bir gün aksine lazım oldu :/ bu yüzden bence doğrusunu yapıyorsun fazla mal göz çıkarmaz mıydı o laf ondan işte :))

Birinci dönem kayınvalide bakacak inşallah Onbeş tatilden sonra da annem..annemler Almanya'da yaşıyor bu yüzden sadece dönemlik gelebilir..aslında tek bir kişinin sürekli bakması daha iyi ama benimki fena yoruyor pes eder zaten kayınvalide iki güne :)))

İnşallah iyi gelir de kv Bizde kalacak mecbur biz çorumdayız o da Amasya'nın ilçesinde yaşıyor hafta sonları evine döner dinlenir geri gelir işte

Umarım iyi gelir evet ama bi de yol var bi saat okula git bi saat gel inşallah uykusuz dayanırım.. Aslında en Güzeli 2 yıl çalışmamak ama ev Borçları var mümkün değil

Sen de acele etme bence çalışmak için :))

evet canim merkezdeyim aydinlikevlerde. sen trabzonluydun di mi?
bende istanbuldan geldim buraya evlenince
Evet canim trabzonluyum. Bu yaz cok sicakti pistik cocuklarla. Bir daha eylulun sonlarina dogru gelicem. O kadar sicak ve nemliydi ki beyzam hep agladi. Biraz burnumdan getirdi ama yinede gezdik

Biraz daha uyusaydim iyiydi... Dikti bni 7 30 da ayaga. Saldim yerde oynuo yuvarlanio. Bnde uyumak istiyorum

Kizlar benim kiz hasta dunden beri atesi cikiyor. Gunduz huysuzluk vardi aksam ates basladi kuzeni hastalandi doktor 6.hastalik demis (hic de duymamistim) tam kuzeni hastalanmadan bir gun once beraberdik buyuk ihtimal benim kiza da aynisi oldu. Omuz bolgesinde dokuntuler de var. Muhtemelen bogazi da aciyo emerken cok agliyo dunden beri( kuzeni krese basladi artik onun kaptigi her hastaligi biz de gecirecegiz galiba Bugun doktora goturecegim bakalim ne diyecek

gecmis olsun canim haber ver bize de

bosver anneleri katma o zaman.
cocuklara da pastayi hazir al.
hakan uyur mu baska odada? oglen uykusuna denk gelirse en azindan cocuklarla ilgilenirsin rahatca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…