- 12 Ocak 2014
- 4.144
- 3.464
- 448
Ya kirlenirse üstündekiler ? O zaman ne yapıyorsun ? Ha bide annemlere gideceksem geç döneceğimiz için gecelik takımlarınıda koyuyorum. Ben abartıyorum ama koymasam ihtiyaç oluyo sanki ya.Anam ne çok şey koyuyor muşsun valla ben hiç o kadar şey koymuyorum zaten tişort var üstünde bi tane ceket alıyorum bide uzun eşortman altı bi Çorap bez Islak mendil o kadar küçük çantaya soğuyo
Kız ne yapcak ta batacak ki zaten emiyo veya bişey verirken önlükle veriyoruz ? Çıtçıtlı body koyarım extra ben kakası bulaşır diye zaten saatlerce kaldığım bi yer olursa o zaman alırım ama 2/3 saat için almam bide en çok gittiğim yer annem ve kv olduğu için orda birer takım bıraktım sende öle Yaop benceYa kirlenirse üstündekiler ? O zaman ne yapıyorsun ? Ha bide annemlere gideceksem geç döneceğimiz için gecelik takımlarınıda koyuyorum. Ben abartıyorum ama koymasam ihtiyaç oluyo sanki ya.
beim çanatnin fermuari bozuldu ,n gcen gun dugune arkadasinki ni odunç aldim , çantanin bo$ hali bile agir valla :))Biri hava sıvak olursa kısa diğeri haava soğursa uzun kıyafetler. Battaniyede arabada uyuya kalırsa diye. Bu genelde yarım gün ve fazlasında evde olmayacaksam gezeceksek vs.böyle oluyo çanta. Oğlum kadar ağır oluyo belki daha fazla. Yakın mesafeye bez ıslak mendil su emzik kimlik aşı kartı alıyorum.
kirli dursun daha iyi nazar degmezmisYa kirlenirse üstündekiler ? O zaman ne yapıyorsun ? Ha bide annemlere gideceksem geç döneceğimiz için gecelik takımlarınıda koyuyorum. Ben abartıyorum ama koymasam ihtiyaç oluyo sanki ya.
Bez ıslak mendil. Çotçıtlı badi ve birer alt üst.Çantana neler alıyorsun? Benimki koca bi valiz gbi bebek arabasının sepetine sığmıyor mesela. Ben ne alıyorum sana söyliyim sen fazla de. Bi takım kısa kollu-şort bi takım uzun kollu-pantolon bi tane penye battaniye 1 tane zıbın3 bez ıslak mendil 2 çorap 2 ağız mendili 1 önlük suluk alt açma şeysi oğluşumun kimliği aşı kartı minik kavanoz yoğurt mama kaşığı 2-3 oyuncak bide ayakkabı. Kendim içinde cüzdan ve eşarp koyuyorum.
Ya kirlenirse üstündekiler ? O zaman ne yapıyorsun ? Ha bide annemlere gideceksem geç döneceğimiz için gecelik takımlarınıda koyuyorum. Ben abartıyorum ama koymasam ihtiyaç oluyo sanki ya.
sende haklisin :)
kendi mutlulugunu dusunmeli insan once. sen mutluysan zaten sevdiklerini de mutlu edersin. ama hep kendinden biseyler vermemeli insan ha eger karsiligini gormuyorsa tabii. diger turlu sevdigim insanlar icin olurum bende :)
kim bakacak kuzuna? insallah iyi gelir is hayati sana ve bebegine de.
Kız ben 32 yaşındayım :))yok kiz ne cahili est :)
ben hepinizi kendim gibi giruyorum yani 30 :)))))))))
bi litchi 38 di galiba bide seher 20 yasinda , hebelde kuçuk
baskada digerleri yazdiysada unuttum :)
Canim sen mi 38sin? Hic gostermiyorsun masallah38 cnm ilk çocuk
Ben de eminim 38 o :)Kız olurmu ya bende ig de ekli hiç 38 durmuyo@Litchi gel buraya kaç yaşındasın
Yok 25 oBen de eminim 38 o :)
Tabi canim o baska:) Oyle bakarsak ben de 25im diyebilirim:)Yok 25 o
İnsan hissettiği yaştadır
Evet canim trabzonluyum. Bu yaz cok sicakti pistik cocuklarla. Bir daha eylulun sonlarina dogru gelicem. O kadar sicak ve nemliydi ki beyzam hep agladi. Biraz burnumdan getirdi ama yinede gezdikevet canim merkezdeyim aydinlikevlerde. sen trabzonluydun di mi?
bende istanbuldan geldim buraya evlenince
ben konusuyorum arada onunla. cocuklarla ugrasip duruyor standart yani.. iyi ama sikinti yok.Tiramisu35 nerlerdesin sekerim kayboldun gittin yinee
gecmis olsun canim haber ver bize deKizlar benim kiz hasta dunden beri atesi cikiyor. Gunduz huysuzluk vardi aksam ates basladikuzeni hastalandi doktor 6.hastalik demis (hic de duymamistim) tam kuzeni hastalanmadan bir gun once beraberdik buyuk ihtimal benim kiza da aynisi oldu. Omuz bolgesinde dokuntuler de var. Muhtemelen bogazi da aciyo emerken cok agliyo dunden beri ( kuzeni krese basladi artik onun kaptigi her hastaligi biz de gecirecegiz galiba Bugun doktora goturecegim bakalim ne diyecek
bosver anneleri katma o zaman.yok valla kimse kiçini kaldirmaz , çocuklar heopbuyk en kuçugu 4 yasinda en buyugu9 yas civari olur
hazirlik oalrak sadece pasta alicam yada yapicam çocuklara
anneler isin içine girerse mutfaakdan iki gun çikamam
yada pogaacayla patates salatasi yapip onlaridami katsam
ama buliyorum kimse bakmaz çocuguna , çocukalr oynar hopalr ziplar gider evine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?