2015 Şubat Anneleri

evet canim bugun doktor da oyle dedi mutlaka baska sebepleri de var ama milyonlarca seye alerjin olabilir biz genel seylere bakiyoruz hepsine bakmamiz zaten mumkun degil dedi.

belki ic hastaliklar gibi kotu degil ciddi degil ama alerjen durumlar insanin yasam kalitesini mahvediyor. birbirimizi iyi anlariz :) bununla yasamayi ogrenicez..

benim de kardesim alerjik astimdi. yeni atlatti daha senelerdir cektik. evde tek hali yoktu.
ama o geceleri nefes alamiyo tikaniyodu. hemen acile goturuyoduk.
18 yasinda su an atlatti sayilir ama mesela hala tehlikesi var. mesela bi ari sokarsa hemen acile gidicek ve pantolonunu bile cikarmadan bacagindan igneyi saplayacaklar. allah korusun olume gidebilirmis oyy cok fena ya aslinda alerji deyip geciyoruz ama.

ailede zaten genetik demekki benimkini de dogum tetikledi. doktorum dedi ne yapsan gitmez milyonlarca var onlardan sadece elinden geldigince dikkat et dedi..

madem o kadar risk altinda , o vurulan igneyi yaninda ta$isin canim kardesin .. Alalh korusun bisey olursa alip sapalanacak igne bask açresi yok

sanada çok geçmi$ olsun, zaamanla duzelir in$

Hem alerjiye hem bu cadılar la sallama operasyonu başladı bizde

madem o kadar risk altinda , o vurulan igneyi yaninda ta$isin canim kardesin .. Alalh korusun bisey olursa alip sapalanacak igne bask açresi yok

canim mumkun degilki ilac o evinde buzdolabinda saklayamazsin yaninda hic saklayamazsin :)
istanbulda pek tehlikesi yok allaha sukur de yazin koye falan gidince hep sakiniyoruz onu allah korusun.

sagol canim insallah duzelir. ve insallah bu genim kizima gecmemisdir

Hem alerjiye hem bu cadılar la sallama operasyonu başladı bizde
ay bugun sen resmen enerji patlamasi yasamissin okudum cok hosuma gitti bana da moral oldu :)
bende disari ciktim ve yogun bi gun gecirdim gercekten iyi geldi inanir misin su an cok yorgunum ama iyi hissediyorum.

o pek belli olmaz canim
genetik olabilirde olmayabilirde
babasinda yoksa mesela olmama sansi 50%

Alerji hastalarının işi zor biraz ben de Yanımda kart taşıyorum hatta boynuma asmam Lazım çünkü yanlış bi iğne yanlış bi ilaç Öldürebilir eşimin cüzdanında Belge var bi tane yedek oda taşıyor acil bişey olursa hemen çıkarıp veriyor doktora mesela bi kere alerjim tetikledi şişmeye başladım kendimdeyken eşimi Aradım başladı diye çantama belgeleri koydum sonra kp geldi adam beni GÖRDÜ tanıyamadı sadece tek söylediğim ben iyiyim birazdan daha fazla olacak korkma beni şu hastaneye götür oldu eline kağıtları verdim bayılırsam bunları ver diye ki dediğim gibi de oldu şişme %80 e ulaşınca bayılma geliyo o ana kadar müdahele Şart çünkü küçük dilim şişiyo alerjinin başladığını Anladığım anda ilerleme süresi yarım saat o Sırada hemen hastaneye gitmeliyim 12 saat müsade altına alıyorlar 4-5 serum yaklaşık 6-7 iğne Çiftli Karışık hastaneden çıktığımda da 10 gün iğne yiyiyorum .
Mesela beni ARI soksa yarım saatim var bilmeden Penisilin içerikli bi ilaç içsem yarım saatim var daha bi Sürü şey
Ama bunla yaşamaya alışıyor insan :)

ay bugun sen resmen enerji patlamasi yasamissin okudum cok hosuma gitti bana da moral oldu :)
bende disari ciktim ve yogun bi gun gecirdim gercekten iyi geldi inanir misin su an cok yorgunum ama iyi hissediyorum.
Kendimi böyle şartlafım sabah bayıldı durmucam dedim :)
Şuan dana Ayağımda sallıyorum 6 dan beri uyumadı şuan dalmak üzere onu yerine koyup bi kahve içip kitabımı boyucam

En güzelini yapmışsın bana da çok saçma geliyordu
ben ugrasmioyorum di$lerle
geecnlerde kiizn arka azilari patlamis
ben onlarin çikdiginida bilmiyordum
kizim gelip gosterdi anne bisey avr burda diye :)) benim kadar gamsiz olaniniz yokdur bu di$ kpnusunda
6 aydir sallniyor ön di$ kiizimin, sut di$i dusecek ama izin vermiyor elinden gelse bantlayacak oraya
derdide disi dusunce çirkin oluyormus :)
birakdim bende ne halin avrsa gor diyorum artik napayim : ))

sut disinden nereye geldim bende heaaaa :)

oyy korku filmi gibiii kiz anam bu neee
okurken urperdim valla
aman dikkat et, pazara çok,gidiyon sen her gordugune elini surme, baklaya falan yaklasmaa Allah koruusn

benim oglan bugun kafayi yedi
uyumadi ama uykusu var durmuyor
agliyor agliyorrr
tam iki saat araliksiz agladi yari kucakda yari yaatkda
artik bende basliycakdim beraber aglayackdik
herseyi yapiyorum susmuyor çocuk uykusu va rbiliyorum ama uyumuiyorda
yeme içme zaten yok, memeyi gorunce agliyor

sonra kanguiruye koyup asagi indim biraz isim vardi
kapinin onunde git gel yapa yapaa zzar zor uyudu
niye boyle yapti anlamadimki
esime dedim boyle boyle diye , agri kesici ver diyor
ya sabir dedimm Allahim siniyonmu sen beni bu adamla
biliyor vermeyecegimi ama gicik istee

oyy korku filmi gibiii kiz anam bu neee
okurken urperdim valla
aman dikkat et, pazara çok,gidiyon sen her gordugune elini surme, baklaya falan yaklasmaa Allah koruusn
Ya insan yaşayınca aldırmıyor zamanını yaşayacağını biliyorsun hemen harekete geçiyorsun önceden çok korkarsın pazara çarşıya gitmekten
Bigün iş yerinde molada Çay içiyorum kısa kollu tişort var sen ARI nerden girdiyse kolumun altından sok anladım hemen acile gittik
O Yüzden olcak oldumu her yerde olur şimdi relax davranıyorum yaptıkları iğneyi hastane vermiyor çünkü yanlış vurulmamalı diye Yasemin'in kardeşi de aynı benle sanırım o sebeple tetikte yaşıyoruz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…