evet canim bugun doktor da oyle dedi mutlaka baska sebepleri de var ama milyonlarca seye alerjin olabilir biz genel seylere bakiyoruz hepsine bakmamiz zaten mumkun degil dedi.Canım geçmiş olsun alerjiyi dediğim gibi çok iyi biliyorum ama inan neye alerjin OLDUĞUNU bilmek en Güzeli ben bilmiyorum bile :) bi ton deldiler deliler iğne tedavisi vs. Ama sonuç Sıfır bulamadı koskoca üniversite :)
benim de kardesim alerjik astimdi. yeni atlatti daha senelerdir cektik. evde tek hali yoktu.Canim cogu insanda mite alerjisi cikiyo ama seninki artik kroniklesmis. Ilaclarini dikkatli kullanirsan cok etkilemez hayatini insallah. Benim esimde ve kardesimde de var biliyorum cok zor. Dogru duzgun halı yok bizde o yuzden. Anti alerjik yastik yorganlar falan oluyor belki etkili olur canim.
amin canim insallah oyle olur sagolasin :)Geçmiş olsun bizim ailede de mite alerjisi olan çoktu ama be olduysa bir çoğunda birden bire geçti.. Allah beterinden saklasın :)
sagolasin canim benimGeçmiş olsun canım allah şifa versin
aynen oyle. doktor da dedi ne yapsan kurtulamazsin onlardan :)Alerjik Halılar var da bi halıyla bitmiyor ki.. Geçmiş olsun.
24 er buyuk çocuklarda, 4 de kuçukdeŞöyle bir yazı okudum az önce bunara Kuzucuklar diş çıkarıyor malum.. Önenmli bi konu bence diş jelleri işe ilgili okumanızı tavsiye ederim :)
sagol canim. evet bana da doktorum kullanma kesinlikle demisti.Şöyle bir yazı okudum az önce bunara Kuzucuklar diş çıkarıyor malum.. Önenmli bi konu bence diş jelleri işe ilgili okumanızı tavsiye ederim :)
ay bende merak ettim :)of ya ev anonsunu icra yeri koymu$
icraya giden ev kirayami verilir, satilmazmi?
sabah ola hayrola çatliycam sabaha kadarrrrrr :)
madem o kadar risk altinda , o vurulan igneyi yaninda ta$isin canim kardesin .. Alalh korusun bisey olursa alip sapalanacak igne bask açresi yokbenim de kardesim alerjik astimdi. yeni atlatti daha senelerdir cektik. evde tek hali yoktu.
ama o geceleri nefes alamiyo tikaniyodu. hemen acile goturuyoduk.
18 yasinda su an atlatti sayilir ama mesela hala tehlikesi var. mesela bi ari sokarsa hemen acile gidicek ve pantolonunu bile cikarmadan bacagindan igneyi saplayacaklar. allah korusun olume gidebilirmis oyy cok fena ya aslinda alerji deyip geciyoruz ama.
ailede zaten genetik demekki benimkini de dogum tetikledi. doktorum dedi ne yapsan gitmez milyonlarca var onlardan sadece elinden geldigince dikkat et dedi..
Hem alerjiye hem bu cadılar labenim de kardesim alerjik astimdi. yeni atlatti daha senelerdir cektik. evde tek hali yoktu.
ama o geceleri nefes alamiyo tikaniyodu. hemen acile goturuyoduk.
18 yasinda su an atlatti sayilir ama mesela hala tehlikesi var. mesela bi ari sokarsa hemen acile gidicek ve pantolonunu bile cikarmadan bacagindan igneyi saplayacaklar. allah korusun olume gidebilirmis oyy cok fena ya aslinda alerji deyip geciyoruz ama.
ailede zaten genetik demekki benimkini de dogum tetikledi. doktorum dedi ne yapsan gitmez milyonlarca var onlardan sadece elinden geldigince dikkat et dedi..
24 er buyuk çocuklarda, 4 de kuçukde
52 di$in hiç birinde bi kere kullanmisligim yokdur bu di$ jelini ..:))
canim mumkun degilki ilac o evinde buzdolabinda saklayamazsin yaninda hic saklayamazsin :)madem o kadar risk altinda , o vurulan igneyi yaninda ta$isin canim kardesin .. Alalh korusun bisey olursa alip sapalanacak igne bask açresi yok
sanada çok geçmi$ olsun, zaamanla duzelir in$
ay bugun sen resmen enerji patlamasi yasamissin okudum cok hosuma gitti bana da moral oldu :)Hem alerjiye hem bu cadılar lasallama operasyonu başladı bizde
o pek belli olmaz canimcanim mumkun degilki ilac o evinde buzdolabinda saklayamazsin yaninda hic saklayamazsin :)
istanbulda pek tehlikesi yok allaha sukur de yazin koye falan gidince hep sakiniyoruz onu allah korusun.
sagol canim insallah duzelir. ve insallah bu genim kizima gecmemisdir
Alerji hastalarının işi zor biraz ben de Yanımda kart taşıyorum hatta boynuma asmam Lazım çünkü yanlış bi iğne yanlış bi ilaç Öldürebilir eşimin cüzdanında Belge var bi tane yedek oda taşıyor acil bişey olursa hemen çıkarıp veriyor doktora mesela bi kere alerjim tetikledi şişmeye başladım kendimdeyken eşimi Aradım başladı diye çantama belgeleri koydum sonra kp geldi adam beni GÖRDÜ tanıyamadı sadece tek söylediğim ben iyiyim birazdan daha fazla olacak korkma beni şu hastaneye götür oldu eline kağıtları verdim bayılırsam bunları ver diye ki dediğim gibi de oldu şişme %80 e ulaşınca bayılma geliyo o ana kadar müdahele Şart çünkü küçük dilim şişiyo alerjinin başladığını Anladığım anda ilerleme süresi yarım saat o Sırada hemen hastaneye gitmeliyim 12 saat müsade altına alıyorlar 4-5 serum yaklaşık 6-7 iğne Çiftli Karışık hastaneden çıktığımda da 10 gün iğne yiyiyorum .madem o kadar risk altinda , o vurulan igneyi yaninda ta$isin canim kardesin .. Alalh korusun bisey olursa alip sapalanacak igne bask açresi yok
sanada çok geçmi$ olsun, zaamanla duzelir in$
Kendimi böyle şartlafım sabah bayıldı durmucam dedim :)ay bugun sen resmen enerji patlamasi yasamissin okudum cok hosuma gitti bana da moral oldu :)
bende disari ciktim ve yogun bi gun gecirdim gercekten iyi geldi inanir misin su an cok yorgunum ama iyi hissediyorum.
ben ugrasmioyorum di$lerleEn güzelini yapmışsın bana da çok saçma geliyordu
oyy korku filmi gibiii kiz anam bu neeeAlerji hastalarının işi zor biraz ben de Yanımda kart taşıyorum hatta boynuma asmam Lazım çünkü yanlış bi iğne yanlış bi ilaç Öldürebilir eşimin cüzdanında Belge var bi tane yedek oda taşıyor acil bişey olursa hemen çıkarıp veriyor doktora mesela bi kere alerjim tetikledi şişmeye başladım kendimdeyken eşimi Aradım başladı diye çantama belgeleri koydum sonra kp geldi adam beni GÖRDÜ tanıyamadı sadece tek söylediğim ben iyiyim birazdan daha fazla olacak korkma beni şu hastaneye götür oldu eline kağıtları verdim bayılırsam bunları ver diye ki dediğim gibi de oldu şişme %80 e ulaşınca bayılma geliyo o ana kadar müdahele Şart çünkü küçük dilim şişiyo alerjinin başladığını Anladığım anda ilerleme süresi yarım saat o Sırada hemen hastaneye gitmeliyim 12 saat müsade altına alıyorlar 4-5 serum yaklaşık 6-7 iğne Çiftli Karışık hastaneden çıktığımda da 10 gün iğne yiyiyorum .
Mesela beni ARI soksa yarım saatim var bilmeden Penisilin içerikli bi ilaç içsem yarım saatim var daha bi Sürü şey
Ama bunla yaşamaya alışıyor insan :)
Ya insan yaşayınca aldırmıyor zamanını yaşayacağını biliyorsun hemen harekete geçiyorsun önceden çok korkarsın pazara çarşıya gitmektenoyy korku filmi gibiii kiz anam bu neee
okurken urperdim valla
aman dikkat et, pazara çok,gidiyon sen her gordugune elini surme, baklaya falan yaklasmaa Allah koruusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?