2015 Şubat Anneleri

Canim bizim de 3-4 dis birden cikti hala da cikmaya calisanlar var o yuzden uykusuzluk huysuzluk devam bi de ustune hastalik var tabi:)
Çabuk geçsin bitsin inşallah hastalığı da huzursuzluğu da.acı çeken bebek olunca insan hiç kıyamıyor.Allah sana da kolaylık versin cnm.sadece diş huzursuzluğu bile mahvetti bizi.senin bi de hastalık var.geçicek geçicek güzel Düşünelim güzel olsun.

Senden öğreneceğim çok şey var ki şimdiye kadar da öğrendim Allah Razı olsun.. Haklısın o dişler çıkacak öyle ya da böyle ama benimkini çok etkiledi süper uyuyan çocuk 3,5 aylıkken gece bu yüzden uyanmaya başladı sanırım.. Bir de erken çıktı o daha da etkiliyormuş.. Amaaan büyüyor işte dediğin gibi Büyüdükçe detler çoğalacak hazırlıklı olmak lazım ben okulda görüyorum çocukları binbir türlü dertleri var :) şimdi en azından nereye gitsem benimle, istediğimi gidiyorum ben bi ara anaokulunda çalıştım anam çocuklara Kıyafet beğendiremiyorduk en ufak şeylere ağlıyorlar ikna etmek zor oluyor.. Ama her halleriyle güzeller tatlılar Allah acılarını göstermesin..

Büyüyünce bir doğum günü bile mesele oluyor Şekil A sendeki gibi :))

evet canim kardesim de ayni.
astim teshisi kondu ona daha bebekken. alerjik astim dendi. ufacik bisey isirsa siser her yeri. aynen cogu ilaca alerjisi var vs.
senin durumun benden daha zor tabiiki. ama dedigin gibi onunla yasamayi ogrenmek zorundasin. allah daha kotusunu yasatmasin.

Kendimi böyle şartlafım sabah bayıldı durmucam dedim :)
Şuan dana Ayağımda sallıyorum 6 dan beri uyumadı şuan dalmak üzere onu yerine koyup bi kahve içip kitabımı boyucam
anammm sen cosmussun
ben yatiyom simdi kafayi yastiga koydugum giibi giderim :)) iyi geceler hepinizeeee

hhahah dogum gununu baska zamn yapsakmi demeye çalisiyorum hmn gozler çesme oluyor
bana çekmis heheheheh :))
bende çabuk aglarim :)))

yaa çarsambayada az kaldi demi
bayram oncesi Allahim neydi gunahim diycem olmuycak :)
neyse cani saolsun
iki pasta cips ve me$rubat oldu bittti danalara :)
simdi ben bu kadar dogum gununden kaçinca size abes geliyodur belki ama oyle gozumde buyyorki o çocuklarin idaresi
kocadanda hayir yok
bi anne çagirsam otekini çagirmadigim için ayip olur
off offf

haaa az once oglum bende istiyorum dedi dogum gunu
neyse onun arkadasi az Allahtan :)
bide hediye isi var, supriz olcakmis oyle guzel oluyirmus oyle diyor hanimefendi
ne alsammkiii

Anam kıyamam aynen ben de ağlak biriyim :)

Hayıııır hiç abes gelmiyor ben bir bebekle uğraşırken ne hale geliyorum sen ise farklı yaşlarda üç tanesiyle baş ediyorsun ve ayrıca tek başına helal yani..

En çok neyden hoşlanı ki Kızın? Oyuncak mı, giyim mi ona Göre düşünmek lazım :) kaç yaşındaydı?

7 yasinda
valla ev oyuncakdanda giyimden geçilmiyor adim atsan çocuklarin esyasina çarparsin :)
hiç bi fikrim yok
haaa bide kiz alirken oglanada almak lazim kiyamet kopar vallaa bana niye yok diye,oda 5.5 yasinda

7 yasinda
valla ev oyuncakdanda giyimden geçilmiyor adim atsan çocuklarin esyasina çarparsin :)
hiç bi fikrim yok
haaa bide kiz alirken oglanada almak lazim kiyamet kopar vallaa bana niye yok diye,oda 5.5 yasinda

Aboo demeeee haklısın ona da alman lazım neyse Allah'tan Hakan henüz anlamıyor ve istemiyor :))

eşya çok olsa da mecbur alacan olsun :) süsten püsten hoşlanır burdaki 7 yaş kızları, çantalar, takı çantaları, puzzle, sevdikleri çizgi film karakterleriyle ilgili bi şey..zor iş bi de sürpriz olması ayrı bir dert :)) az Düşünelim belki daha gelir birilerin aklına :)) elbet buluruz bisi

anammm sen cosmussun
ben yatiyom simdi kafayi yastiga koydugum giibi giderim :)) iyi geceler hepinizeeee
Saat 1 ben ğla uyuyamadım azrada uyandı emiyor nasıl uyucaksam artık bide ben hep yanında yatardım bugün ilk defa ayrı koydum bakalım ne olacak

Ay canım bu neeee tüh ya çok kötü oldum. Her şeye çok dikkat etmek lazım o zaman senin için.. bi anım aklıma geldi. Bi pizzacıya gitmiştik. Yan masada bi kız sipariş verdi ama mantar olmasın alerjim var dedi. Pizza geldi mantarlı! Kız diyor ki kardeş alerjim var niye koydunuz. Adam yok ya bişey olmaz zaten azıcık diyor. Ben öteki masadan sinir olmuştum. Cahillll. Tahammül edemiyorum ya böyle salaklara. Madem bilmiyorsun bari sus. Ensesine bi şaplak atıcan.. millet hiç bilmiyor bu alerji konusunu. O günden sonra mesela arkadaşlarıma bi yemek yapıcam yada pasta filan sorarım hemen bişeye alerjiniz var mı diye.. eşimin de penisiline varmış. Allah yardım etsin.

Saat 1 ben ğla uyuyamadım azrada uyandı emiyor nasıl uyucaksam artık bide ben hep yanında yatardım bugün ilk defa ayrı koydum bakalım ne olacak
Nasıl uyudu ayrı. Benimde bebeğim genelde ortamizds yatıyor eşim diyor yatsın benim koynunda dört tane de olsa yanyana koyarız öyle uyuruz :))

Neyseki atlatmis canim cok tehlikeli olabiliyor dedigin gibi Allah korusun. Genetik etkisi vardir elbet. Miniklerimiz cekmesin insallah

Canim cok zormus seninki de keske bi caresi bulunsa su alerjinin kalici olarak

Alintilayamadim nedense hata verdi. Gece atesi cijti ama takip ettim kendi kendine dustu. Suan yok ama kafasi sicak ve bugun daha huysuz. Disleri takip etmicem ama hasta olunca insan bi neden ario yoksa kendi kendine cikarsa ben de takip etmem

Cok sagol canim Allah hepsine saglik versin. Hic hasta olmasalar keske ama oldukca da gucleniyorlar. Ben de hic dayanamam bebeklere. Allah caresiz hastalik vermesin.

Alintilayamadim nedense hata verdi. Gece atesi cijti ama takip ettim kendi kendine dustu. Suan yok ama kafasi sicak ve bugun daha huysuz. Disleri takip etmicem ama hasta olunca insan bi neden ario yoksa kendi kendine cikarsa ben de takip etmem
Kiyamam Vucudunda hic isilik benzeri biseyler cikti mi?

Canım yaaa çok geçmiş olsun. rabbim daha kötüsünü göstermesin. bu tarz hastalıklarda (alerji, diabet, kalp hast...vs) bilinçli olmak çok önemli sen maşallah tedbirli ve bilinçlisin. BEnde hepatit B taşıyıcısıyım hastaneye gittiğimde herhangi bir müdahale sırasında söylerim. karşımdaki kişi şaşırır söylediğim için. pek söyleyip uyarmazlarmış hastalar. doğuma gittiğimde dosyam henüz gelmemişti doğumhaneye ebe damar yolunu falan açtı alttan müdaheleye başladı. ben hemen söyledim taşıyıcı olduğumu. ona rağmen ebe niye daha önce söylemedin hadi elime iğne batsaydı diyor hiç söylemesem ne yapardı acab

1 aydir odasinda yatiyor ilk gunden beri hic sorun yasamadim masallah diyeyim. biraz daha buyuduklerinde gitmek istemeyecekler daha zor olcak simdiden alistirabilme sansin var bence.

Nasıl uyudu ayrı. Benimde bebeğim genelde ortamizds yatıyor eşim diyor yatsın benim koynunda dört tane de olsa yanyana koyarız öyle uyuruz :))
gercekten miii?? nasil korkmuyorsun ben cok korkarim bi yerine carparim ezerim diye babasi da oyle deli yatiyo zaten. sabah babasi ise gidince o da uyaniyo o zaman yanima aliyorum da yine korkuyorum uyir kalirim sa duser falan diye.

Neyseki atlatmis canim cok tehlikeli olabiliyor dedigin gibi Allah korusun. Genetik etkisi vardir elbet. Miniklerimiz cekmesin insallah
sagol tatlim. kizim cilt konusunda dogar dogmaz sorun yasadi. egzama oldu. babasinda var egzama. cildi cok hassas simdi. ikimizden de kurtulua yok kiza :)) neyse allah beterinden saklasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…