Çabuk geçsin bitsin inşallah hastalığı da huzursuzluğu da.acı çeken bebek olunca insan hiç kıyamıyor.Allah sana da kolaylık versin cnm.sadece diş huzursuzluğu bile mahvetti bizi.senin bi de hastalık var.geçicek geçicek güzel Düşünelim güzel olsun.Canim bizim de 3-4 dis birden cikti hala da cikmaya calisanlar var o yuzden uykusuzluk huysuzluk devam bi de ustune hastalik var tabi:)
ben ugrasmioyorum di$lerle
geecnlerde kiizn arka azilari patlamis
ben onlarin çikdiginida bilmiyordum
kizim gelip gosterdi anne bisey avr burda diye :)) benim kadar gamsiz olaniniz yokdur bu di$ kpnusunda
6 aydir sallniyor ön di$ kiizimin, sut di$i dusecek ama izin vermiyor elinden gelse bantlayacak oraya
derdide disi dusunce çirkin oluyormus :)
birakdim bende ne halin avrsa gor diyorum artik napayim : ))
sut disinden nereye geldim bende heaaaa :)
evet canim kardesim de ayni.Ya insan yaşayınca aldırmıyor zamanını yaşayacağını biliyorsun hemen harekete geçiyorsun önceden çok korkarsın pazara çarşıya gitmekten
Bigün iş yerinde molada Çay içiyorum kısa kollu tişort var sen ARI nerden girdiyse kolumun altından sok anladım hemen acile gittik
O Yüzden olcak oldumu her yerde olur şimdi relax davranıyorum yaptıkları iğneyi hastane vermiyor çünkü yanlış vurulmamalı diye Yasemin'in kardeşi de aynı benle sanırım o sebeple tetikte yaşıyoruz hep
anammm sen cosmussunKendimi böyle şartlafım sabah bayıldı durmucam dedim :)
Şuan dana Ayağımda sallıyorum 6 dan beri uyumadı şuan dalmak üzere onu yerine koyup bi kahve içip kitabımı boyucam
hhahah dogum gununu baska zamn yapsakmi demeye çalisiyorum hmn gozler çesme oluyorSenden öğreneceğim çok şey var ki şimdiye kadar da öğrendim Allah Razı olsun.. Haklısın o dişler çıkacak öyle ya da böyle ama benimkini çok etkiledi süper uyuyan çocuk 3,5 aylıkken gece bu yüzden uyanmaya başladı sanırım.. Bir de erken çıktı o daha da etkiliyormuş.. Amaaan büyüyor işte dediğin gibi Büyüdükçe detler çoğalacak hazırlıklı olmak lazım ben okulda görüyorum çocukları binbir türlü dertleri var :) şimdi en azından nereye gitsem benimle, istediğimi gidiyorum ben bi ara anaokulunda çalıştım anam çocuklara Kıyafet beğendiremiyorduk en ufak şeylere ağlıyorlar ikna etmek zor oluyor.. Ama her halleriyle güzeller tatlılar Allah acılarını göstermesin..
Büyüyünce bir doğum günü bile mesele oluyor Şekil A sendeki gibi :))
hhahah dogum gununu baska zamn yapsakmi demeye çalisiyorum hmn gozler çesme oluyor
bana çekmis heheheheh :))
bende çabuk aglarim :)))
yaa çarsambayada az kaldi demi
bayram oncesi Allahim neydi gunahim diycem olmuycak :)
neyse cani saolsun
iki pasta cips ve me$rubat oldu bittti danalara :)
simdi ben bu kadar dogum gununden kaçinca size abes geliyodur belki ama oyle gozumde buyyorki o çocuklarin idaresi
kocadanda hayir yok
bi anne çagirsam otekini çagirmadigim için ayip olur
off offf
haaa az once oglum bende istiyorum dedi dogum gunu :)
neyse onun arkadasi az Allahtan :)
bide hediye isi var, supriz olcakmis oyle guzel oluyirmus oyle diyor hanimefendi
ne alsammkiii
7 yasindaAnam kıyamam aynen ben de ağlak biriyim :)
Hayıııır hiç abes gelmiyor ben bir bebekle uğraşırken ne hale geliyorum sen ise farklı yaşlarda üç tanesiyle baş ediyorsun ve ayrıca tek başına helal yani..
En çok neyden hoşlanı ki Kızın? Oyuncak mı, giyim mi ona Göre düşünmek lazım :) kaç yaşındaydı?
7 yasinda
valla ev oyuncakdanda giyimden geçilmiyor adim atsan çocuklarin esyasina çarparsin :)
hiç bi fikrim yok
haaa bide kiz alirken oglanada almak lazim kiyamet kopar vallaa bana niye yok diye,oda 5.5 yasinda
Saat 1 ben ğla uyuyamadım azrada uyandı emiyor nasıl uyucaksam artık bide ben hep yanında yatardım bugün ilk defa ayrı koydum bakalım ne olacakanammm sen cosmussun
ben yatiyom simdi kafayi yastiga koydugum giibi giderim :)) iyi geceler hepinizeeee
Alerji hastalarının işi zor biraz ben de Yanımda kart taşıyorum hatta boynuma asmam Lazım çünkü yanlış bi iğne yanlış bi ilaç Öldürebilir eşimin cüzdanında Belge var bi tane yedek oda taşıyor acil bişey olursa hemen çıkarıp veriyor doktora mesela bi kere alerjim tetikledi şişmeye başladım kendimdeyken eşimi Aradım başladı diye çantama belgeleri koydum sonra kp geldi adam beni GÖRDÜ tanıyamadı sadece tek söylediğim ben iyiyim birazdan daha fazla olacak korkma beni şu hastaneye götür oldu eline kağıtları verdim bayılırsam bunları ver diye ki dediğim gibi de oldu şişme %80 e ulaşınca bayılma geliyo o ana kadar müdahele Şart çünkü küçük dilim şişiyo alerjinin başladığını Anladığım anda ilerleme süresi yarım saat o Sırada hemen hastaneye gitmeliyim 12 saat müsade altına alıyorlar 4-5 serum yaklaşık 6-7 iğne Çiftli Karışık hastaneden çıktığımda da 10 gün iğne yiyiyorum .
Mesela beni ARI soksa yarım saatim var bilmeden Penisilin içerikli bi ilaç içsem yarım saatim var daha bi Sürü şey
Ama bunla yaşamaya alışıyor insan :)
Nasıl uyudu ayrı. Benimde bebeğim genelde ortamizds yatıyor eşim diyor yatsın benim koynunda dört tane de olsa yanyana koyarız öyle uyuruz :))Saat 1 ben ğla uyuyamadım azrada uyandı emiyor nasıl uyucaksam artık bide ben hep yanında yatardım bugün ilk defa ayrı koydum bakalım ne olacak
Neyseki atlatmis canim cok tehlikeli olabiliyor dedigin gibi Allah korusun. Genetik etkisi vardir elbet. Miniklerimiz cekmesin insallahbenim de kardesim alerjik astimdi. yeni atlatti daha senelerdir cektik. evde tek hali yoktu.
ama o geceleri nefes alamiyo tikaniyodu. hemen acile goturuyoduk.
18 yasinda su an atlatti sayilir ama mesela hala tehlikesi var. mesela bi ari sokarsa hemen acile gidicek ve pantolonunu bile cikarmadan bacagindan igneyi saplayacaklar. allah korusun olume gidebilirmis oyy cok fena ya aslinda alerji deyip geciyoruz ama.
ailede zaten genetik demekki benimkini de dogum tetikledi. doktorum dedi ne yapsan gitmez milyonlarca var onlardan sadece elinden geldigince dikkat et dedi..
Canim cok zormus seninki de keske bi caresi bulunsa su alerjinin kalici olarakAlerji hastalarının işi zor biraz ben de Yanımda kart taşıyorum hatta boynuma asmam Lazım çünkü yanlış bi iğne yanlış bi ilaç Öldürebilir eşimin cüzdanında Belge var bi tane yedek oda taşıyor acil bişey olursa hemen çıkarıp veriyor doktora mesela bi kere alerjim tetikledi şişmeye başladım kendimdeyken eşimi Aradım başladı diye çantama belgeleri koydum sonra kp geldi adam beni GÖRDÜ tanıyamadı sadece tek söylediğim ben iyiyim birazdan daha fazla olacak korkma beni şu hastaneye götür oldu eline kağıtları verdim bayılırsam bunları ver diye ki dediğim gibi de oldu şişme %80 e ulaşınca bayılma geliyo o ana kadar müdahele Şart çünkü küçük dilim şişiyo alerjinin başladığını Anladığım anda ilerleme süresi yarım saat o Sırada hemen hastaneye gitmeliyim 12 saat müsade altına alıyorlar 4-5 serum yaklaşık 6-7 iğne Çiftli Karışık hastaneden çıktığımda da 10 gün iğne yiyiyorum .
Mesela beni ARI soksa yarım saatim var bilmeden Penisilin içerikli bi ilaç içsem yarım saatim var daha bi Sürü şey
Cok sagol canim Allah hepsine saglik versin. Hic hasta olmasalar keske ama oldukca da gucleniyorlar. Ben de hic dayanamam bebeklere. Allah caresiz hastalik vermesin.Çabuk geçsin bitsin inşallah hastalığı da huzursuzluğu da.acı çeken bebek olunca insan hiç kıyamıyor.Allah sana da kolaylık versin cnm.sadece diş huzursuzluğu bile mahvetti bizi.senin bi de hastalık var.geçicek geçicek güzel Düşünelim güzel olsun.
KiyamamAlintilayamadim nedense hata verdi. Gece atesi cijti ama takip ettim kendi kendine dustu. Suan yok ama kafasi sicak ve bugun daha huysuz. Disleri takip etmicem ama hasta olunca insan bi neden ario yoksa kendi kendine cikarsa ben de takip etmem
Alerji hastalarının işi zor biraz ben de Yanımda kart taşıyorum hatta boynuma asmam Lazım çünkü yanlış bi iğne yanlış bi ilaç Öldürebilir eşimin cüzdanında Belge var bi tane yedek oda taşıyor acil bişey olursa hemen çıkarıp veriyor doktora mesela bi kere alerjim tetikledi şişmeye başladım kendimdeyken eşimi Aradım başladı diye çantama belgeleri koydum sonra kp geldi adam beni GÖRDÜ tanıyamadı sadece tek söylediğim ben iyiyim birazdan daha fazla olacak korkma beni şu hastaneye götür oldu eline kağıtları verdim bayılırsam bunları ver diye ki dediğim gibi de oldu şişme %80 e ulaşınca bayılma geliyo o ana kadar müdahele Şart çünkü küçük dilim şişiyo alerjinin başladığını Anladığım anda ilerleme süresi yarım saat o Sırada hemen hastaneye gitmeliyim 12 saat müsade altına alıyorlar 4-5 serum yaklaşık 6-7 iğne Çiftli Karışık hastaneden çıktığımda da 10 gün iğne yiyiyorum .
1 aydir odasinda yatiyor ilk gunden beri hic sorun yasamadim masallah diyeyim. biraz daha buyuduklerinde gitmek istemeyecekler daha zor olcak simdiden alistirabilme sansin var bence.Saat 1 ben ğla uyuyamadım azrada uyandı emiyor nasıl uyucaksam artık bide ben hep yanında yatardım bugün ilk defa ayrı koydum bakalım ne olacak
gercekten miii?? nasil korkmuyorsun ben cok korkarim bi yerine carparim ezerim diye babasi da oyle deli yatiyo zaten. sabah babasi ise gidince o da uyaniyo o zaman yanima aliyorum da yine korkuyorum uyir kalirim sa duser falan diye.Nasıl uyudu ayrı. Benimde bebeğim genelde ortamizds yatıyor eşim diyor yatsın benim koynunda dört tane de olsa yanyana koyarız öyle uyuruz :))
sagol tatlim. kizim cilt konusunda dogar dogmaz sorun yasadi. egzama oldu. babasinda var egzama. cildi cok hassas simdi. ikimizden de kurtulua yok kiza :)) neyse allah beterinden saklasin.Neyseki atlatmis canim cok tehlikeli olabiliyor dedigin gibi Allah korusun. Genetik etkisi vardir elbet. Miniklerimiz cekmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?