Bu kadar zor olacağını sanmıyordum zaten 13 gün falan kalicaz ordan erzuruma gidicez 1haftada orda aralıkta düşünün oranın sogugunu orda zaten gezecek yer yok evler sıcacık otururum evde :))evet y.dışındayım burda kadınlar abartmıyorum tek başına 3cocukla çıkan var biri anakucaginda biri arabada biri de elinde çok güzel görünüyorlar tabi çok uslu lartaksi ve bebek arabası. yani içinde uyuyabılecegı bır araba.
benım araba 3,5 kılo hemde rahat baston gıbı degıl.
otobüs minibüs metrobüsü unut.
bız profesyonel olduğumuz halde bınemıyoruz :) ben daha bınmedım bebekle.
sen y.dışındaydın heralde.
Canım yolun başındayken yapma öyle. Bende öyle öyle başladım al bak sonunda ne oldu. Çocuk Gözünü kapatmaya korkar oldu valla. Gidiyor gözler uykudan yanından gidicem diye kapatmıyor. Sonu yok yani...
Burda bebek arabasını sürexek yer yok. Daracık kaldırım ortasında ağaç. İn çık perişan olınıyor. Konya gibi düz ve geniş bir yerde bile bebek arabası avm ve parkta kullanılıyor sadeceBu kadar zor olacağını sanmıyordum zaten 13 gün falan kalicaz ordan erzuruma gidicez 1haftada orda aralıkta düşünün oranın sogugunu orda zaten gezecek yer yok evler sıcacık otururum evde :))evet y.dışındayım burda kadınlar abartmıyorum tek başına 3cocukla çıkan var biri anakucaginda biri arabada biri de elinde çok güzel görünüyorlar tabi çok uslu lar
Burda bebek arabasını sürexek yer yok. Daracık kaldırım ortasında ağaç. İn çık perişan olınıyor. Konya gibi düz ve geniş bir yerde bile bebek arabası avm ve parkta kullanılıyor sadece
Avm de olur emzirme odası. Kalabalıksa vatandas içine eder. Memleket güzel de insanımız cahil. Parka gittik çok güzel nezih adam çekirdek yemiş yere atmış gitmişYazık ya çok kötü bebek arabası dile gelse isyan edecek Anami aglattiniz diye :)) bebek arabasıyla anlaşılan yakın mesefa park ve sahiller gezilebilir tabi arabanla gideceksin peki mağazalarda emzirme odası gibi bişey yok dimi bence yok ta belki siz denk gelmissinizdir avm haric
Avm de olur emzirme odası. Kalabalıksa vatandas içine eder. Memleket güzel de insanımız cahil. Parka gittik çok güzel nezih adam çekirdek yemiş yere atmış gitmiş
Elalar laleler el ele verip sana kafayı oynattiracaklar desene.bol sabır tavsiye ederim.çocuğu da kendini de germe sakin.eninde sonunda hepsi öğreniyor.Yazarkende arkasında kriz gecirsende acele ettirme.hizlaniyorlar sonra merak etme.özel bi sorunu yoksa.biz 2 deyiz bu sene.burada 1 ve 2 ler sabah ci 3 ve 4ler öğlenci şeklinde ayarlamislar.ben de ortancayi anaokuluna versem mi dedim ama küçük gözüktüğü için caňim istemedi.
Film tavsiye listede bayıldım.önce kendimi yoklarim ne demek istiyorum bu gece acaba diye
Durum çok fena maral dün gece yatağında hiç yatmadı. Yakında karnıma tekrar girmek isteyecek herhaldebakıcıya bırakırsam çıldırır sanırım.. Ya iki haftadır böyle aşırı bi düşkünlük oldu bana. Niye ki? Ay'ı Gereği mi böyle sizde de var mı bu durum?
Güzel yemeğimi yaptım gittik parka gezdik agcalara kuşlara ordeklere baktık donuste dondurmami yedim markete girdim alışveriş falan ışte buda bizim park hatiramizmm:)
biliyorum ilaci veren 6 yil tip egitimi almis ehitim gormus biri, bense lise yi bile bitiememis biriyim ...Cnm bu aralar hepimizinki ayni. Berat da benle yatio yoksa yarim saatte bir uyanio. Ayni sorun var ben bi sure direndim ama olmadi ben cok uykusuz kaldim.
MaRaL_ cnm resim koyabilirim ama resimde pek belli olmuolar telefonumun kalitesizliginden sanirim. Bugun karin ve sirt bolgesinde de cikinca yeni antibiyotigi de kestik. Suan sadece takip ediyoruz. Eger benekler artarsa alerji ilaci verin dediler. İns gerek kalmaz.
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40876&PN=2&title=ciltteki-beneklerCnm bu aralar hepimizinki ayni. Berat da benle yatio yoksa yarim saatte bir uyanio. Ayni sorun var ben bi sure direndim ama olmadi ben cok uykusuz kaldim.
MaRaL_ cnm resim koyabilirim ama resimde pek belli olmuolar telefonumun kalitesizliginden sanirim. Bugun karin ve sirt bolgesinde de cikinca yeni antibiyotigi de kestik. Suan sadece takip ediyoruz. Eger benekler artarsa alerji ilaci verin dediler. İns gerek kalmaz.
Cnm bu aralar hepimizinki ayni. Berat da benle yatio yoksa yarim saatte bir uyanio. Ayni sorun var ben bi sure direndim ama olmadi ben cok uykusuz kaldim.
duzenleyeemdim surem dolmus,biliyorum ilaci veren 6 yil tip egitimi almis ehitim gormus biri, bense lise yi bile bitiememis biriyim ...
ama en basindan beri senin çocugunda antiniyotiklik bi durum yokdu canim
sana 6. hastalik fotosu yukluycem bakalim benziyormu
ya alerji dediikleri gibi yada 6. hasatlik, eger 6. hasataliksa ilaci veremsende atesi kendiliginde dusecekdi, gerçi wbc ye gore ant gerekmiyordu ama neyse o konuyu açmiycam tekrar
insallah çabuk geçer kizarikliklar
mmasalalh canim kuçuk adam olmu$ bu yaaaa çok dadluuuGüzel yemeğimi yaptım gittik parka gezdik agcalara kuşlara ordeklere baktık donuste dondurmami yedim markete girdim alışveriş falan ışte buda bizim park hatiramizmm:)
Güzel yemeğimi yaptım gittik parka gezdik agcalara kuşlara ordeklere baktık donuste dondurmami yedim markete girdim alışveriş falan ışte buda bizim park hatiramizmm:)
Uyku bakımından ben de aynı durumdayım ama ne yapacağımı da bilmiyorum..ne zamam başka bi şey yapmaya çalışsam fena ağlıyor, çıldırıyor resmen.. Bir kaç kez "ali Baba'nın Çiftliği"ni söyleyerek uyutmaya başardım ama gece yine çok sık uyandı ve yine sadece emmeyi kabul etti :-/ napcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?