Döküntüler kafadan başladı ertesi gün karna ve sırta mı indi. Yarın da el ve ayaklara gelicek sonra geçip gidicek. Ve bence seninki 6.hastalık. Viral birşey boş yere antibiyotik yani.Cnm bu aralar hepimizinki ayni. Berat da benle yatio yoksa yarim saatte bir uyanio. Ayni sorun var ben bi sure direndim ama olmadi ben cok uykusuz kaldim.
MaRaL_ cnm resim koyabilirim ama resimde pek belli olmuolar telefonumun kalitesizliginden sanirim. Bugun karin ve sirt bolgesinde de cikinca yeni antibiyotigi de kestik. Suan sadece takip ediyoruz. Eger benekler artarsa alerji ilaci verin dediler. İns gerek kalmaz.
Kız mattıka supersın vallaDöküntüler kafadan başladı ertesi gün karna ve sırta mı indi. Yarın da el ve ayaklara gelicek sonra geçip gidicek. Ve bence seninki 6.hastalık. Viral birşey boş yere antibiyotik yani.
biliyorum ilaci veren 6 yil tip egitimi almis ehitim gormus biri, bense lise yi bile bitiememis biriyim ...
ama en basindan beri senin çocugunda antiniyotiklik bi durum yokdu canim
sana 6. hastalik fotosu yukluycem bakalim benziyormu
ya alerji dediikleri gibi yada 6. hasatlik, eger 6. hasataliksa ilaci veremsende atesi kendiliginde dusecekdi, gerçi wbc ye gore ant gerekmiyordu ama neyse o konuyu açmiycam tekrar
insallah çabuk geçer kizarikliklar
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40876&PN=2&title=ciltteki-benekler
burayi bi oku canim
resmede bak, sizin duruma çok benzettim ben
dokuntuler benziyormu ?
Döküntüler kafadan başladı ertesi gün karna ve sırta mı indi. Yarın da el ve ayaklara gelicek sonra geçip gidicek. Ve bence seninki 6.hastalık. Viral birşey boş yere antibiyotik yani.
Bisey yiyemiyorsa buyuk ihtimal 6.hastalik bence de benim kiz da zor emdi kac gun hep agladi. Cunku dokuntuler de var diyosunAlti arti bes okumuslar. Uzm cocuk dru. Ama anne tecrubesi de yabana atilamaz. Resimlere baktim canim. 6. Hastaliga benzio. Ben dra soledim 6. Hastalik varmis ole bisi olavbilir mi die. Onun karindan dokuntulu sekildr baslayacagini soledi. Besinci hastalik yuzden baslarmis. Ama onun da yas grubu tutmiuyor okul caginda olur dedi. Seninki ilaca alerji dediler.
Suan tum ilaclari kestik. Daha iyi bugun. Ama hala birsey yemiyor. Su bile iciremiyorum.
Ole oldu yuzden basladi karin sirta yayildi ama bugun birseyi yok gibi.
Oyyyy çok tatlıııııı :) maşallah maşallah bahtı açık olsun..
mmasalalh canim kuçuk adam olmu$ bu yaaaa çok dadluuu
amin hepimizin bebeginin kaderi güzel olsun inşallah maaşallah subhanallah berekallahAyy nasıl tatlı maşallah.
Kac n surcek bu istahsizlik acaba. Bugun 7. GunBisey yiyemiyorsa buyuk ihtimal 6.hastalik bence de benim kiz da zor emdi kac gun hep agladi. Cunku dokuntuler de var diyosun
geçmis olsun canimAlti arti bes okumuslar. Uzm cocuk dru. Ama anne tecrubesi de yabana atilamaz. Resimlere baktim canim. 6. Hastaliga benzio. Ben dra soledim 6. Hastalik varmis ole bisi olavbilir mi die. Onun karindan dokuntulu sekildr baslayacagini soledi. Besinci hastalik yuzden baslarmis. Ama onun da yas grubu tutmiuyor okul caginda olur dedi. Seninki ilaca alerji dediler.
Suan tum ilaclari kestik. Daha iyi bugun. Ama hala birsey yemiyor. Su bile iciremiyorum.
Ole oldu yuzden basladi karin sirta yayildi ama bugun birseyi yok gibi.
Kizlar okudum okudum bi turlu yazamadim. Oncelikle hasta bebislerimiz tez zamanda iyilessin insallah. Biliyorsunuz benim kiz el ayak agiz hastaligi geciriyor. Cok sukur atesi sadece 1 gun surdu. Dokuntusu tum vucudunu sarmasina ragmen fazla huzursuzluk da yapmadi. Neyse ben boyle boyle sevinirken hastalik esime bulasti(nadir de olsa yetiskinlere bulasiyormus) Allahim yok boyle bisey atesi kac gundur dusmuyor ve basta bogazi olmak uzere vucudunda dokuntuler olustu. O kadar agir geciriyor ki anlatamam. Cok sukur bende cikmadi yoksa nasil ilgilenirdim bebegimle. Bi de haftasonu ustumdeki sorumluluk da cok fazlaydi. Esim ve kizim hasta babannem alzeimer ve babam sinirli :) ben tum haftasonunu bu muhtesem ekiple gecirdim ve öldüm yorgunluktan. Annemin sehir disina cikmasi gerekiyordu mecbur bana emanet etti onlari ici hic rahat etmeyerek. Neyse gecti bitti insallah
ayyy kıyamam yaaa çok geçmiş olsun canım. beneim en büyük korkum hiç yükseğe yatırmamaya özen gösteriyorum. beşiğinden çıkma ihtimali şuan yok. ama tedbiri elden bırakmamak gerekbu sabah enimkide yatakdan dustu
çok ama çok agladi:'(
digerleride bi iki kere dumsutu ama bu çok fena oldu galiba gormedimde((
kizim vardi odada, yatgain kenarina yorganla hendek yapmistim ordan a$mi$
gitiigimde kucagina lmisti ablasi bilmiyorda ansil dusutuhgunu nasila ldigini
aklim gitti , skainlestirene kadar ne çekdim, emziridm biraz oyle kendine geldi
aglamkdan nefesi kesiliyordu
Bizim o kadar surmedi o zaman ya baska bi neden var ya da daha agir geciriyo yavrucukKac n surcek bu istahsizlik acaba. Bugun 7. Gun
Evini düzenli havalandiriyormusun cami aç içeri temiz hava dolsun belki oda burnunu tikiyordur bebeğini sokağa çıkarmadığını gün balkona cama cikartgunaydin kizlar.
gecmis olsun tekrar herkese..
bizim durumumuz sukurler olsun yine ama, ayni gevmiyo sanki ilerleme de yok.
simdi iki gundur benim bogazim aciyo karincalaniyo. kesin hasta olucam ama bi turlu olamadim. olsam da kurtulsam sonra yolculukta olucam kesin. allahim yaa hic zamani degildi
begüm gun icinde iyi surekli burnunu temizliyorum ihlamir iciriyorum geceleri coldmix damlatiyorum ama neden sabah burnu tikali uyaniyor. aciyorum tekrar. hapsurugu biraz daha azaldi oksuruk hala yok keyfi de yerinde. bu boyle mi devam edecek? anlamadimki
bi de evimin hali harap gitmeden islerim var oyy oyy nasil olcak tum bunlar bakalim.
Allahım ya inşallah bidaha olmaz geçmiş olsun benim yatağımda uyudugunda ben yanından ayrilmiyorum artık yada iyice dalıyor öyle koyuyorum yataginabu sabah enimkide yatakdan dustu
canimm cok gecmis olsun yaa hay allah noluyo boyle bebislere koymasak mi yuksek yerlere. bende gunduz benim yatagimda uyituyorun ayakta salladigim icin ama uc yastikla duvar oruyorum bazen atiyo yastiklari tekmeyle cok tehlikeli vallahi koymamak lazim yabu sabah enimkide yatakdan dustu
her sabah havalandiriyorum. gunduz benim odamda zaten orda hali da yok benim alerjim var diye kaldirdik. ne bileyim anlamadimki yaaEvini düzenli havalandiriyormusun cami aç içeri temiz hava dolsun belki oda burnunu tikiyordur bebeğini sokağa çıkarmadığını gün balkona cama cikart
Şansa bak maaşallah beni ancak 6-7saat emmiyecekte öyle sertlesecek . Bizimkide 2,5 saattir uyuyor bende elimde telefon yanında yattım biraz uyudum falan arada uyanır gibi oldu öptüm kokladim sevdim geri uyudu ama ben olmasam yanında eminim 1saat sonra uyanacakti. Bende uyusun diye hiç is yapmıyorum ohh sefam olsunbu sabah kiz kalkti sekizde emdi dokuzda tekrar uyudu. sag mememi vermistim cunku her zaman en fazla sut onda var.
sonra bende koyuldum islere dedim dusunmekle bitmeyecek bu isler sabahin korunde balkon yika toz al vs sol kolumu kaldirinca nasil bi agri hissettim bi an. bi baktim memem akmis. dokundum tas gibi olmus. sol mememi hatta diger mememi de uzun zamandir boyle gormemistim şok oldum. ne yedim dun diye dusundum her zamankinden farkli waffle yedim disardayken.
sonra bizim uyumayan kizin uyuyacagi tuttu iki saat. memem nasil aciyor anlatamam resmen sizim sizim sizliyor. mecbur aldim pompayi cektim biraz 30 cc kadar dedim kahvaltisini sulandiririm. salak ben pompanin biberonuna bakmamisim pislenmis tozlanmis uzun zamandir kullanmadigim icin. dokmek zorunda kaldim sinir oldum kendime sutum az diye uzuluyorum cok olunca da dokuyorum bendeki de bi ayri salaklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?